ΣΕΡΒΙΑ : Ανακοινώνεται ο εκπρόσωπος και το τραγούδι !

Ο Σερβικός τηλεοπτικός φορέας, RTS επιβεβαίωσε ότι τόσο ο καλλιτέχνης, όσο και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη Σερβία στη Σουηδία θα παρουσιαστούν στις 10 Μαρτίου.

Σε μία ειδική εκπομπή που θα έχει τίτλο Pesma Srbije za Evropu (Το τραγούδι της Σερβίας για την Ευρώπη) θα γίνει η επίσημη πρώτη του φετινού εκπροσώπου της χώρας, παράλληλα θα υπάρξει και παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η εκπομπή  Pesma Srbije za Evropu  θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στις 21.00,τοπική ώρα, από το RTS 1 και θα διαρκέσει 45 λεπτά. Η Σερβία διαγωνίζεται στον 2ο ημιτελικό στις 12 Μαΐου.

Πέρσι τη χώρα είχε εκπροσωπήσει η  Bojana Stamenov με το Beauty never lies καταλαμβάνοντας τη 10η θέση στο τελικό με 53 βαθμούς.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τραγουδι της Σερβίας για την Ευρώπη….μάλιστα…δεν μας τα λένε καλά ουτε οι Σέρβοι, σε λίγο ν δείτε π το δικό μας θα ειναι καλό ….

  2. Ίδια μέρα με εμάς κι αυτοί. Τώρα μένει να μάθουμε πληροφορίες μόνο για την Τσεχία (και για καλλιτεχνη/ες και για τραγούδι) αλλα και το πότε θα παρουσιασθεί το τραγούδι της Βουλγαρίας (κάτι έχω ακούσει για 14 Μάρτη, αλλά όχι επίσημα). Βέβαια εκκρεμεί και η Ιταλία, η Μάλτα και το αγγλόφωνο της Αλβανίας (αλλά αυτό θα παρουσιασθεί 15 Μάρτη). Χαμός!

  3. Το περσινό τους τραγούδι ήταν απλά κιτς και από τις χειρότερες τους συμμετοχές μαζί με του 2009.
    Ελπίζω να επιστρέψουν στη συνηθισμένη τους υψηλή αισθητική…
    ΥΓ : Βγήκε το τραγούδι της Αρμενίας και είναι δυνατό!

  4. ελπιζω το τραγουδι των σερβων να ειναι κατι παραδοσιακο σερβικο τυπου 2004 2007 2008 2012

  5. Απο τη Σερβια μαλλον θα ακουσουμε εθνικ μπαλαντα ή κατι απο τη μουσικη τους παραδοση. Περσι με χορευτικο κομματι ηρθε 10η λετε κ φετος να στειλει κατι παρομοιο????

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ