Στις 10 Μαρτίου η παρουσίαση του τραγουδιού!

Μετά από αρκετές αναβολές, οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της παρουσίασης του Ελληνικού τραγουδιού για τις 10 Μαρτίου! Η παρουσίαση θα γίνει σε κλειστό κύκλο προσκεκλημένων το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης και παρόντες θα είναι τα μέλη των Argo και φυσικά τα στελέχη της ΕΡΤ. Το τραγούδι “Utopian Land” θα ακουστεί μέσω της προβολής του επίσημου video clip του, που θα ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη!

Αντώνης Καρατζίκος

80 ΣΧΟΛΙΑ

  1. επιτελους μαθαμε την ημερομηνια!!!!απο τελη φλεβαρη πηγαμε αρχες μαρτη και τελικα μεσα σχεδον μαρτη…τελος παντων ελπιζω να αξιζει η αναμονη/αναβολη….
    μια εβδομαδα ακομα υπομονη!!!στα θετικα η υπαρξη video clip!!!και θελω να ελπιζω ενα καλο προμο…
    παντως με ενα τραγουδι λιγο υποδεεστερο του alcohol is free μπορουμε να εχουμε αντιστοιχο αποτελεσμα καθως οι περισσοτερες χωρες κινουνται σε πιο ηλεκτροποπ και ποπ ακουσματα και οι 9στις 10 επιλεγουν κομματια αποκλειστικα στα αγγλικα….
    εν αναμονει λοιπον και θετικες σκεψεις ✌✌✌

  2. Επιτέλους μάθαμε την ημερομηνία της παρουσίασης του τραγουδιού της χώρας μας.Ευελπιστώ σε ένα καλό αποτέλεσμα.Καλή επιτυχία Ελλάδα.Έχω μεγάλη αγωνία.Είναι από τις λίγες φορές που ανακοινώνουμε τόσο αργά το τραγούδι μας.Ίσως να αξίζει η αναμονή.Ο χρόνος θα δείξει.Εν αναμονή λοιπόν και ας είμαστε αισιόδοξοι.Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει… Σε #8 ημέρες θα ακούσουμε το τραγούδι μας.

  3. ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ αγαπητοι μου φιλοι. ΕΛΕΟΣ. ΥΓ: Γιατι τοσες αναβολες? φοβαουνται αντιδρασεις?

  4. η ολη φαση της προχειροτητας αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι οταν αναγκαστηκε η ερτ μετα τη δημοσιοποιηση πληροφοριων απο το δημοσιογραφο του νιουζιτ, να βγαλει λιτη ανακοινωση για την αναθεση στις αρχες φεβρουαριου ελεγε οτι ” σε λιγες μερες θα παρουσιαστει το τραγουδι”. Οι λιγες μερες για το δημοσιο ειναι ενας μηνας και βαλε και πιο συγκεκριμενα στο παρα ενα της εκπνοης της προθεσμιας. Ισως ετσι θελουν να μας φερουν προ τετελεσμενου γεγονοτος ωστε και να μην αρεσει το τραγουδι να εχουν το αλλοθι οτι “τωρα δεν προλαβαινουμε να βρουμε αλλο”

  5. Sorry αλλα 10 Μαρτιου δεν το λες και αρχες του μηνα. Δε μπορουμε μια χρονια να ημαστε συνεπεις σε κατι. ποτε δε θα καταλαβω αυτη την αναβολη σε αναβολη what’s the point ?

    • το what’ s the point καλα το εγραψες, εκεινο το ερημο το ειμαστε…. του αλλαξες τον πολυελαιο 🙂

  6. Ανυπομονώ!!!Θα περιμένω να ακούσω το τραγούδι και μετά θα κρίνω!
    Στα θετικά το γεγονός πως μετά από πολλά χρόνια θα έχουμε βίντεο κλιπ
    Επίσης θετικό πως θα έχουμε ethnic κομμάτι σε 1 χρονιά που οι 22 απο τις 24 μέχρι στιγμής χώρες έχουν ποπ-ροκ κομμάτια κ σχεδόν όλες με αγγλικό στίχο
    Επίσης ας αναλογιστούμε πως πέρυσι με ποπ μπαλάντα βγηκαμε 18οι,το 2014 με ποπ-dance 20οι,το 2012 με ποπ παλι 17οι
    Ενω το 2013 με ethnic βγήκαμε 6οι,το 2011 παλι με ελληνικο κομματι,με ζεμπεκια 7οι κ βγηκαμε 8οι το 10′ με το ΟΠΑ
    Το ethnic αν ειναι σχετικά καλό πάντα πετυχαίνει
    Ας περιμένουμε κ θα κρίνουμε

    • Θα τους ακούσεις και live.Έλεος με τις εμμονές σας ρε παιδιά.Έχετε ξεφύγει ορισμένοι εδώ μέσα.Ίσως τίθεται θέμα ρατσισμού.

      • δεν ειναι εμμονη το αυτονόητο. Θελουμε να τους ακουσουμε ζωντανα, να δουμε αν βγαζει φωνη η/ο τραγουδιστής/ρια. Ποτε θα τους ακουσουμε ζωντανα, στον ημιτελικό; δεν ειχαμε να διαλεξουμε, δεν είχαμε τραγουδια, αλλα αναθέσεις…ουτε θα τους ακουσουμε; τι στο δι..ο κανουν εκει μεσα;;; γιατι τοσες παρατυπιες; ενταξει και αφωνοι να ειναι δεν αλλαζει κατι πλεον

    • Gogos
      Συμφωνω απολυτα μαζι σου.
      Παραδειγματα αψογων video clip που ΠΑΤΩΣΑΝ στα live:
      1) Nikki Ponte, I dont wanna dance.
      2) Giorgina, Angel.

  7. Τι σχέση έχει που θα παρουσιάσουμε το τραγούδι μας 10 Μαρτίου? Εκεί είναι το θέμα? Να θυμίσω πως κάποιες χώρες κάθε χρόνο κάνουν εθνικούς τελικούς ή παρουσιάζουν τις συμμετοχές τους πάντα προς το τέλος της προθεσμίας. Το 2014 η Αυστρία παρουσίασε το τραγούδι της Κοντσίτας 18 Μαρτίου. Και?
    Το θέμα είναι το τι τραγούδι θα ακούσουμε, αν το έφτιαξαν σωστά αν έκαναν κανένα βίντεο κλιπ της προκοπής και αν είναι αξιοπρεπές τραγούδι.

    • ναι αλλα στις αλλες χωρες γινεται γνωστη η ημερομηνια παρουσιασης εξ αρχης. Εμεις εδω περιμενουμε αοριστα μεχρι τελικα να αρχισουν οι εικασιες και αντε μια ημερομηνια που 90% να αλλαξει, εεε εσενα μπορει να μη σε πειραζει αλλα εχει καταντησει κουραστικο για τους περισσοτερους απο μας

      • Σωστά τα λες! Γιατί εν τέλη δεν είναι θέμα αν προλαβαίνουμε να βρούμε άλλο. Ετσι και αλλιώς δεν προλαβαίναμε και τέλη Φλεβάρη να το παρουσιάζανε. Δεν είναι αυτά τα ζητήματα άρπα κόλα, θέλουν προγραμματισμό και χρόνο για το στήσιμο πολύ καιρό πριν. Όντως λοιπόν η ουσία του πράγματος είναι η συνέπεια όπως πολύ καλά λες και όχι έναι αίσθημα συνεχούς ανασφάλειας ότι τα πράγματα γίνονται με προχειρότητα. Ελπίζω να υπάρχει υπευθυνότητα και σοβαρότητα στο θέμα.

    • Τι άλλο θα ακούσουμε;Χάλι η συμμετοχή μας το 2013 που βγήκαμε 6οι;Σοβαρολογείς;

  8. Εγω χαιρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα υπαρχει επίσημο video clip για το τραγουδι, οταν οι δυο προηγουμενες συμμετοχες μας, δεν ειχαν επίσημο! Με το καλό να το ακούσουμε λοιπον!

  9. αυτα τα νεα και αγνωστα παιδια που επιλεχθηκανε με απευθειας αναθεση με αγνωστα μεχρι στιγμης κριτηρια, ΔΕΝ θα τα ακουσουμε ουτε στις 10 μαρτιου ζωντανα? μονο το βιντεο κλιπ? μαλιστα. να παθουμε το σοκ στο λαηβ μια και καλη

  10. 10 Μαρτίου πράγματι δεν είναι αρχές του μήνα, αλλα από την άλλη ούτε και μέσα είναι… Anyway ας χαρούμε που έχουμε ημερομηνία (αν είναι δυνατόν!) και φυσικά ας ελπίσουμε να ακούσουμε ένα καλό τραγούδι. 10 του μηνός παρουσιάζει κι η Σερβία, ελπίζω να μην μας “καπελώσουν”, βέβαια αν τους “καπελώσουμε” εμείς δεν έχω θέμα, αλλά δεν ξέρω… Καλή μας επιτυχία!

  11. Μάθαμε επιτέλους και την ημερομηνία που θα ακούσουμε το τραγούδι μας…ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ !!!
    Ελπίζω όλο αυτό το διάστημα να έχει γραφτεί ένα πολύ καλό τραγούδι και να έχει γίνει καλή δουλειά. Και το γεγονός ότι η παρουσίαση θα γίνει στις 10 Μαρτίου δεν αποτελεί πρόβλημα. Υπάρχουν χώρες οι οποίες ανακοινώνουν το τραγούδι τους την τελευταία στιγμή δηλαδή μια ανάσα πριν λήξει η προθεσμία υποβολής των τραγουδιών. Το ότι θα έχουμε video clip είναι σημαντικό για να προωθηθεί το τραγούδι μας με έναν αξιοπρεπή τρόπο σε όλη την Ευρώπη. Βέβαια, το θέμα είναι να δούμε και σε ποιο επίπεδο θα είναι το βίντεο κλιπ δηλαδή έχει γίνει πρόχειρη δουλειά ή σκληρή δουλειά?
    Εγώ προσωπικά θα ήθελα το τραγούδι μας να έχει καλό ρεφρέν αλλά πάνω απ΄όλα να είναι στο σύνολο το τραγούδι καλό και αξιόλογο. Ας κάνουμε υπομονή σε λίγες μέρες θα το ακούσουμε και μακάρι να είναι κάτι καλό για να κάνουμε τη διαφορά!!!!

  12. Η προηγούμενη φορά που στείλαμε κλιπ, ήταν το 2013, με θεσσαλονικώτικο συγκρότημα που διαγωνίστηκε επί σουηδικού εδάφους και κατέλαβε την πολύ καλή 6η θέση!!!
    Τρία χρόνια μετά, η Ελλάδα ξανασυμμετέχει με θεσσαλονικιώτικο συγκρότημα, και πάλι επί σουηδικού εδάφους!!!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΩ!!!

  13. Έλεος ρε γαμώτο!Τι άνθρωποι είστε;Κρίνετε τα πάντα σαν τους παντογνώστες πριν καν παρουσιαστεί το τραγούδι μας!Γιατί τέτοια απαισιοδοξία;Στηρίξτε λίγο τη χώρα σας.Κάθε χρόνο τα ίδια.Αγανάκτησα πια!Τι φαρμακερά σχόλια είναι αυτά;

    • γιατί ως τώρα είχαμε την επιλογή να ψηφίζουμε ανάμεσα σε ένα μικρό έστω αριθμό υποψηφίων. Να τους ακούμε να το τραγουδάνε live, να έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ποιος στέκεται πιο καλά στη σκηνή. (και πολλές φορές κάποιοι με καλά τραγούδια απογοήτευσαν στον εθνικό τελικό, και δεν κέρδισαν)

      Τώρα όμως παίρνουμε το “πακέτο” συσκευασμένο όπως είναι, χωρίς να έχουμε κανένα λόγο, καμία δυνατότητα αλλαγής, άλλης επιλογής.
      Ένα γκρουπ χωρίς καμία τηλεοπτική εμφάνιση, χωρίς καμία σοβαρή συναυλία.

      Οι Κόζα Μόστρα τουλάχιστον είχαν σαρώσει τα ξένα καλοκαιρινά φεστιβάλ πριν εμφανιστούν στην τηλεόραση. Είχαν μια εμπειρία σκηνής.

      • Και ακριβως ετσι πρεπει να γινεται! Να επιλεγει ο κοσμος. Ασχετα με το πως θα ειναι το τραγουδι μας φετος, η ολη αντιμετωπιση απο την ερτ ηταν απαραδεκτη και συνεχιζει να ειναι, με τον ”κλειστο” τροπο παρουσιασης και οτι αυτος συνεπαγεται. Εχει χαθει τελειως το νοημα και η μαγεια του διαγωνισμου απο πλευρας μας δυστυχως…

      • Βεεεεβαια…. Η απευθειας αναθεση ειναι το προβλημα.. Αν ειχε γινει τελικος μελι θα σταζε το στομα σας……….!

      • προς ” Nikos 4 Μαρτίου 2016 στις 22:05 – ” η απευθείας ανάθεση στο *συγκεκριμένο*συγκρότημα (με τους στίχους “όπα όπα μπήκαν στο κοτέτσι μας” να δείχνουν το καλλιτεχνικό του επίπεδο) από τον Τσακνή, που υποτίθεται αναμίχθηκε ως *μουσικός* για να γίνει μια σωστή επιλογή…. ΝΑΙ μπάζει από παντού και είναι άκυρη και αξιοκατάκριτη.

        Αν εσύ θέλεις να γενικεύεις, και να μου αποδίδεις πράγματα που δεν έχω πει ή δεν θα έλεγα… περαστικά!

  14. Ευτυχως παναγια μου δεν αντεχα αλλη αναμονη! Μακαρι το τραγουδι μας να ειναι καλο μ ενα αξιοπρεπες βιντεο κλιπ και να τα παμε καλα στη Σουηδία..

  15. στο ημερολογιο δεξια δε λεει παρουσιαση του ελληνικου τραγουδιου στις 10 μαρτιου λεει μονο για τη σερβια. να δειτε που παιζει να ξαναλλαξει

  16. Έχουν θάψει το εμπορικότατο προϊόν της eurovision στα τάρταρα.Ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια με όλη την μιζέρια των ελληνικών τελικών και ολοκληρώνεται τώρα.Ένα τηλεοπτικό γεγονός που τους δίνει ποσοστά τηλεθέασης μεγαλύτερα από τους Ολυμπιακούς το υποβάθμισαν τραγικά.Αποκορύφωση να επιλέγουν ένα άγνωστο γκρουπάκι που τραγουδάει σε δεξιώσεις γάμων.Ούτε καν την παρουσίαση του τραγουδιού τους δεν προωθούν με στοιχειώδη τρόπο.Να παρουσιαστούν σε μια εκπομπή με μεγάλη θεαματικότητα και να το τραγουδήσουν live,να δώσουν το βίντεο απευθείας στην EBU ώστε να παρουσιαστεί κάποια βραδινή ώρα στο κανάλι της eurovision όπως έκανε η Αρμενία.Όχι!Πέμπτη μεσημεράκι με φραπεδούμπα και αγιοσοθεοσε…Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο…

    • η διαχείριση που κάνουν φέτος είναι σαν να βγάζεις το όπλο και να πυροβολάς τα πόδια σου.
      Είχε χτιστεί ένα τηλεοπτικό προϊόν, μια συνεργασία με δισκογραφικές αξιοπρεπείς με κόπο, και πάνε και επιλέγουν το πιο άκυρο συγκρότημα, χωρίς καν εταιρεία δισκογραφική.
      Απαξίωση.
      Και δεν “αντιπολιτεύομαι” ούτε το κόμμα που είναι στην κυβέρνηση, ούτε τον Τσακνή γενικά. Αντίθετα τους συμπαθώ. Αλλά η αντιμετώπιση της Eurovision είναι τελείως αψυχολόγητη.

      • Η διαχείριση είναι όντως πρόχειρη φέτος. Ωστώσο θα διαφωνήσω για τις δισκογραφικές. Οι δισκογραφικές βάζουν λουκέτο παγκοσμίως, δεν έχουν λόγο ύπαρξης, όλοι ακούν μουσική δωρεάν. Αυτό που θέλουμε είναι αυτό που συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, έναν αξιοπρεπή ανοιχτό τελικό όπου όλοι καλλιτέχνες θα μπορούν να στείλουν την πρότασή τους. Υπάρχουν επαγγελματίες και επιτυχημένοι ανεξάρτητοι (indie) καλλιτέχνες διεθνώς που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους σε δισκογραφική.

    • ας τραγουδανε και σε πανηγυρια σε κατσικοχωρια, αρκει να τραγουδανε. Και αν πραγματικά είναι καλοί θα χαρώ πολύ περισσότερο οτι εμφανίστηκαν και στάθηκαν, ασχετα απο την θέση….πολύ περισσοτερο μου αρέσει οτι είναι αγνωστοι απο το να στελναμε παλι τον Ρουβα, την Βισση και τα ιδια. Υπαρχουν και άλλοι καλλιτεχνες σε αυτη την χωρα και καπως πρεπει να αναδειχθούν. Λυπαμαι μονο που ειναι χιπ χοπ συγκροτημα, για το πονιακο γουσταρω με χιλια. Το ονειρο μου ηταν να παει γιουροβιζιον ενα παραδοσιακο κομματι, πολυ περισσοτερο απο ενα γκρουπακι που τραγουδαει σε γαμους. Και αυτο κομματι της Ελλαδας ειναι και μαλιστα πολυ πιο καθημερινο απο τα ποπ. Ευχομαι να ειναι καλο το κομματι.

      • Με την διαφορά ότι ένας άγνωστος που τραγουδάει σε κατσιοκοχώρια όπως λες δεν μπορεί να επιλέγεται απευθείας από τον πρόεδρο της ΕΡΤ.Ας κερδίσει το εισιτήριο του μέσα από έναν διαφανή και αξιοκρατικό τελικό!Αλλά στην Ελλάδα τρώμε σανό.Η αξιοκρατία και η δικαιοσύνη μας φαίνονται ενοχλητικές λεπτομέρειες!

      • γιατι να μη μπορει? τι πειραζει, αν ειναι καλοι, να πανε με απευθείας αναθεση??? Δεν με χαλαει καθόλου αν η επιλογη των υπευθύνων της ΕΡΤ τους δικαιωσει το αποτελεσμα. Αλλά αν ειναι κακοφωνιξ….ε τοτε με χαλάει ο ξεπεσμος.

  17. Το τοπ 10 μου μεχρι στγμης
    10:ελβετια 9 ισλανδια 8 νορβηγια 7 γερμανια 6 λετονια 5ιταλια 4 γαλλια 3 ουγγαρια 2 ισπανια 1 ουκρανια

    Αναμενω ρωσια,πολωνια και αζερπαιτζαν για κατι δυνατο.

  18. αν ειναι δυνατον. προχειροτητα μεχρι και στη παρουσιαση. ισως η πρωτη χρονια που ακουμε τοσο αργα το τραγουδι. επισης θεωρω απαραδεκτο να ειναι κλειστη παρουσιαση. επρεπε να γινει δημοσια με μια συνεντευξη τυπου σε ζωντανη μεταδοση απο την ερτ. επιπλεον, ποτε θα ακουσουμε live το συγκροτημα? την ημερα του ημιτελικου? προχειροτητα στο μεγαλειο της. κανενα ενδιαφερον για φετος. οσο για το τραγουδι μια ποντιακη μπαροκ σαχλα θα ειναι σαν τον μουστακλα τον αγαθωνα. μια ζωη τζατζικι μουζάκα και πενια. ελεος.

    • Πραγματικα ντροπη!!!! Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτο που συμβαινει φετος, η απολυτη απαξιωση προς την eurovision! εχω ξενερωσει απιστευτα με την ολη διαχειρηση. Ντροπη τους.

    • Πιάνεις και συγκρίνεις μια απαισια χρονια μας που πήγαμε και χάλια και είχαμε εναν τραγικο ελληνικο τελικο σε σουπερ μάρκετ και πλεημπακ και άθλια τραγουδια …. Για να μας πεις τι ; Οτι το μετρο σύγκρισης ειναι η πιο άθλια μας χρονια ( ειδικα απο θεμα οργάνωσης ) στη γιουροβιζιον το 2012; Φετος οι ανθρώποι ειναι ανίκανοι να διαχειριστούν μια αναθεση

    • ούτε οι Παπαρίζου, Βίσση, Ρουβάς τραγούδησαν live στις αντίστοιχες επιλογές τους. αλλά εκεί ήξερες ότι έχουν κάποιες δυνατότητες.
      Το 2012 κέρδισε η πιο αναγνωρίσιμη που την είχαμε δει και σε ένα X Factor.
      μήπως λέει κάτι αυτό? ότι η εμπειρία μετράει και ο κόσμος το αναγνωρίζει.

      Μακάρι να μας προκύψουν οι Αργώ , Τζον Καραγιάννης (Κύπρος’15) που από το ωδείο βρέθηκε στη σκηνή της ESC και από άποψη ερμηνείας έδωσε ρέστα. Μακάρι.

  19. δε ξερω αν ειναι καλο κακο φτωχο αξιοπρεπες η ο,τι αλλο παντως αν η ελλαδα μεινει εκτος τελικου για πρωτη φορα(και καλα να παθουμε αν το τραγουδι δεν αξιζει)θεωρω ο θεσμος θα επιστρεψει σε εποχες πριν το ρουβα 2004,κακ η χωρα συχνα θα στελνει προχειροτητες με αθλια αποτελεσματα και με ελαχιστη τηλεθεαση…..με λιγα λογια οι”ειδικοι”της ερτ θα καταστρεψουν πληρως το εμπρικοτερο προιον τους με τετοιες τυχαιες και προχειρες επιλογες…..
    ελπιζω μονο να μην επαληθευτουν οι “φοβοι”μου…..
    θα το δουμε την αλλη πεμπτη…

    • Και πριν το 2004 μια χαρά ήταν η Eurovision στην Ελλάδα. 3η θέση το 2001 με τους Antique (η καλύτερη μέχρι τότε). Τα δε μεσημεριανάδικα τις χρονιές 2001, 2002, 2003 δεν σταματούσαν να ασχολούνται τόσο με τους Ελληνικούς Τελικούς όσο και με τον Τελικό της Eurovision, η Eurovision ήταν πρώτο θέμα στην Ελλάδα.

  20. Η δολιότητα του τρόπου επιλογής με αφήνει αδιάφορο για το τραγούδι “μας”. Πιο πολύ με ενδιαφέρει ποιον θα στείλει η Σουηδία. Η Ελλάδα απέχει πολύ απ’την δεκαετία 2000-2010 που ήμασταν συνέχεια στην δεκάδα. Πλέον θα φιγουράρουμε μόνο στην τελευταία δεκάδα.

    • Και επιπεδο Λοριν να στειλουμε δεκαδα δε βλεπουμε. Οτι και να στειλουμε η γιουροβιζιον δεν μας χωνευει πια…. Χωρες διαγωνιζονται οχι τραγουδια!

    • το 2000 δεν ειχαμε παρει μερος επεισεις το 2002 και το 2003 ημασταν εκτος δεκαδας

  21. Απορώ πως ξέρετε πόσο κερδοφόρο προϊόν είμαι;μεσα στα οικονομικα της ερτ ειστε;
    Επίσης προφανώς δεν ξέρετε πως οι εθνικοι μας τελικοί έκαναν τα τελευταία χρόνια νούμερα 14-20% δλδ χαμένα λεφτά
    Είδαμε τέλος πως πηγαμε ακμ κ χρονιές που επιλέγεμε,έχουμε εδώ κ 2 χρονιές σχεδόν στην 20η θέση,πρόπερσι 17οι κτλπ
    Τέλος έλεος κάθε χρόνιο με την γκρίνια
    Πέρυσι κράζατε για μήνες το τραγούδι κ φωνάζατε πως δεν θα δουμε τελικό-τελικά περάσαμε κ ηρεμήσατε ως σνρ
    Προπερσι τα ίδια
    Κάθε χρόνο τα ίδια κ τα ίδια κ φέτος βρίσκετε άλλοθι στο γεγονος της απευθείας ανάθεσης κ αν τελικά περάσουμε τελικό θα εξαφανιστείτε μέχρι του χρόνου
    Στην τελική,αν δεν σας αρέσει μην δείτε eurovision
    Έλεος όμως με την γκρίνια,την μιζέρια κ την αρνητική ενέργεια

  22. Όταν κάνεις απευθείας ανάθεση συγκροτείς μια ομάδα ανθρώπων που ξέρουν πολλά από eurovision ωστε η επιλογή να είναι η καλύτερη δυνατή. Και φυσικά στέλνεις έναν καλλιτέχνη γνωστό όχι επειδή ο “άγνωστος” δεν έχει ταλέντο αλλά επειδή ο “διάσημος” είναι γνωστός και αποδεκτός απ’την πλειοψηφία.
    Τώρα θα μου πείτε “εδώ ο κόσμος καίγεται και το … χτενίζεται.”
    Ε τότε ας μην στέλναμε τίποτα. Γιατι να γίνουν όλα αυτα; Διότι εφόσον θα στείλουμε που θα στείλουμε κάτι, ας το κάνουμε σωστά και αξιοπρεπώς και όχι να μας εκπροσωπει η επιλογή ενός ανθρώπου (που αποδεδειγμένα έχει προσωπικούς λόγους για την επιλογή του συγκροτήματος).
    Δεν είναι γκρίνια αυτό αλλά μια διαπίστωση. Και δεν σημαίνει πως το τραγούδι δεν θα είναι, εν τέλει, αξιοπρεπές. Όμως, ο τρόπος με τον οποίο έχει γίνει η επιλογή είναι κάθε άλλο παρα αξιοπρεπής και δίκαιος και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την ποιότητα του τραγουδιού ούτε με το άγνωστο σε εμάς συγκρότημα.
    Ελπίζω να είναι καλό το τραγούδι γιατι αφενός πάντα θέλουμε να βλέπουμε την Ελλάδα ψηλά και αφετέρου το κράξιμο που θα φάνε οι “Argo” θα είναι μεγαλειώδες. Και δε νομίζω να είχανε και στόχο ζωής να πάνει στην eurovision.

  23. νομίζω ότι ένας αυθεντικός χαϊστας και positive thinker δεν θα έδινε σημασία ούτε θα χαλιόταν για το τι γράφεται στα σχόλια ενός άρθρου που θα το διαβάσουν 20-30 άτομα … ώστε να κάθεται να αραδιάζει προσβολές.

    Οι τελικοί της ΕΡΤ άρχισαν να παίρνουν την κάτω βόλτα από άποψη τηλεθέασης όταν τους έβγαλαν από την τότε ΝΕΤ και τους πήγαν στην ΕΤ1. και μετά με το κλείσιμο της ΕΡΤ και το μπέρδεμα του κοινού.

    Της Κυριάκου καλό της έκανε η κριτική γιατί στον ημιτελικό έδωσε την ερμηνεία της ζωής της. Μετά που άρχισαν οι φιλοφρονήσεις και τα “σίγουρο top5, σίγουρο top10” μετά την πρόκριση, βγήκε πιο υποτονική.
    Και αν το δούμε στον τελικό, μόνο φιλικές ψήφους πήραμε Κύπρος, Αλβανία, Αρμενία. Στην ουσία ένα ωραιότατο 0 πήρε το τραγούδι της πέρσι, και οι αρνητικές κριτικές ήταν σωστότατες.

  24. To τραγουδι μας μαλλον θα ειναι οπως η συμμετοχη της Γερμανιας το 99… Sürpriz – Reise nach Jerusalem
    Τετοιο στυλ θα ειναι…. Υποθεση κανω!

    Οσο για την κατρακυλα των ελληνικων τελικων , το εαν το προιον ειναι κερδοφορο ή οχι…. Απλα να θυμισω οτι η Eurovision ανεβηκε στην Ελλαδα απο το 2001 και η ΕΡΤ καταφερε απο μονη της για διαφορους λογους μιας και ο καθενας που αναλαμβανει μια θεση στην ΕΡΤ βγαζει το κομπλεξ του , καθοριζοντας τί ειναι εμπορικο, ποιοτικο… αλλα στο σπιτι τους ακουν Γωγω Τσαμπα…, να το απαξιωσει… η ΕΡΤ η ιδια απαξιωσε την eurovision….ομως δεν τα καταφερε αρκετα καλα (μαλλον ουτε αυτο δεν μπορουν να κανουν)…καθως αν αφαιρεσουμε τους αθλιους τελικους (που στο κατω κατω δεν τις κοστισαν ΤΙΠΟΤΑ καθως το MAD πληρωσε και οι δισκογραφικες…να τα λεμε…αυτα…. γιατι μερικοι γραφετε για κακους ιδιωτες που εκμεταλλευονταν την ΕΡΤ) ο τελικος της Eurovision παντα εχει υψηλη τηλεθεαση….

  25. Λοιπόν εγώ το έχω πει πως δεν μου αρέσει η ιδέα να κάνουμε απ’ευθείας ανάθεση, και μάλιστα σε καλλιτέχνες που δεν είναι αναγνωρίσιμοι και δεν έχουν εμπειρίες από μεγάλες σκηνές, αλλά ας κάνουμε υπομονή, μπορεί το κομμάτι που θα στείλουμε να είναι όντως καλό.
    Πάντως όποτε υπάρχει μεγάλη γκρίνια από τους Έλληνες Eurofans τα τελευταία χρόνια πάμε καλά. Δεν θα ξεχάσω τις κατάρες που ρίχναν οι περισσότεροι εδώ πέρα στους Koza Mostra ή στον Λούκα Γιώρκα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα τους αποστώμωσε.

    • Καλα στις περιπτωσεις αυτες εχουμε και τους φαν των τραγουδιστων…. που δεν δεχονται να χασουν οι αγαπημενοι τους…οποτε ανακαλυπτουν την γιουροβιζον και γραφουν οτι να ναι….

      Το αποτελεσμα για μενα ενδεχεται να ειναι καλο… θα ειναι λογικα το μονο εθνικ κομματι… οπως ηταν το Ισραηλ το 2015…

  26. Η ΕΡΤ δεν θα το μεταδόσει live? Αν, ναι τι ώρα ακριβώς γτ δεν μπορώ να βλέπω όλη την ημέρα κρατική!

    • 12.30 με 1 το μεσημέρι θα βγει το κομμάτι. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ

  27. Αντε 1 και σημερα εμεινε….αντε να δουμε τι θα δουμε…ειμαι πολυ περιεργη,ελπιζω να μην τραβαμε τα μαλλια μας :p το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ξεχωρισει αναμεσα στα τοσα αγγλοφωνα ποπακια που φετος ειναι υπερβολικα πολλα και εμενα προσωπικα μου ακουγονται σχεδον ολα το ιδιο! Εγω χαιρομαι που θα ειναι στα ποντιακα με λιγα αγγλικα….οχι αλλα αγγλοφωνα κομματια…φτανει!

  28. Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα θα είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι και θα ξεχωρίσει ανάμεσα στα τόσα πολλά σκουπίδια που υπάρχουν φέτος.

  29. Tο τραγούδι θα προβληθεί σε εκδήλωση της ΕΡΤ την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής χωρίς να υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση μέσω έκτακτης εκπομπής. Το βιντεοκλίπ γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και στις οθόνες μας θα έρθει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που είχαμε δει τις προηγούμενες χρονιές.

    Δεν πρόκειται να δούμε τα έξι μέλη του συγκροτήματος Argo με τη φυσική τους μορφή, θα δούμε όμως τα δύο μουσικά όργανα που «πρωταγωνιστούν» στο «Utopian Land», το νταούλι και την ποντιακή λύρα.
    To κόστος παραγωγής του τραγουδιού ήταν χαμηλό, όπως είχε δώσει εντολή η διοίκηση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.
    Επικεφαλής της φετινής ελληνικής αποστολής στη Eurovision, που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη μεταξύ 10 και 14 Μαΐου, θα είναι ο Κωνσταντίνος Πατζόγλου και η Αρετή Μπίτα. Promo tour για το τραγούδι δεν προβλέπεται, ωστόσο θα αποσταλεί στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες το videoclip αλλά και βιντεάκια χαιρετισμού των Argo στα πάρτι όπου έχουν προσκληθεί. Το συγκρότημα αποτελούν η Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), η Μαρία Βενετικίδου (φωνητικά), ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι), ο Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), ο Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά – κρουστά) και ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι). Η ομάδα είναι πολύ προσηλωμένη στον στόχο της και εργάζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Πηγή: ΕΘΝΟΣ

  30. Συγκεκριμένα την οπτικοποίηση με τη μέθοδο του animation ανέλαβε η γνωστή εταιρεία beetroot και το μοντάζ ολοκληρώθηκε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα. Δεν πρόκειται λοιπόν να δούμε τα έξι μέλη του συγκροτήματος Argo με τη φυσική τους μορφή, θα δούμε όμως τα δύο μουσικά όργανα που «πρωταγωνιστούν» στο «Utopian Land», το νταούλι και την ποντιακή λύρα.
    Πηγή : ΕΘΝΟΣ.

    • Animation? Με νταουλια και ποντιακη λυρα? Μαλιστα μακαρι να ειναι κατι ενδιαφερον.Τα προσωπα τους θα τα δουμε ποτε ρε παιδια;; Ντρεπονται;;; θα τα δουμε κατευθειαν στην εναρξη του ημιτελικου;; χαχα δεν ξαναγινε αυτο! Οχι τιποτα αλλο θα ανεβει κανεις αλλος στην σκηνη του ημιτελικου αντι για αυτους και δεν θα παρουμε πρεφα

      • Και γω λιγο τραγικο το βρισκω να μη δουμε καν τα πρόσωπα τους στο κλιπ. Επισης τραγικο το animation. Ειναι κουραστικό ( και φτηνό) κατα τη γνώμη μου να βλέπεις κινούμενα σχέδια αντι για ενα ωραιο κλιπ με ωραια χρώματα και εικόνες απο μερη της πατρίδας σου ( δες το κλιπ απο Μαλού ” τους ειπες πως” για να καταλάβεις τι σημαινει υπέροχο κλιπ με αρωμα ελλαδας )

      • Κι αν ήταν ένα κλιπ με ωραία μέρη της Ελλάδας θα κράζαμε ότι είναι σαν τα σποτάκια του εοτ που στέλναμε τα πέτρινα χρόνια της Γιουροβίζιον κοκ..
        Ας είναι καλό το τραγούδι κι ας το στείλουν σε μαύρο φόντο ! Ομοίως και για τα ανούσια πρόμο τουρ… Λες και έχει σημασία αν θα το δουν οι 100 φανς που ούτως ή άλλως τα μαθαίνουν απ΄έξω τα τραγούδια πριν τον Μάη.

  31. φαντασου τι μαπα τραγουδι ειναι που ντρεπονται να δειξουνε στο κλιπ τα προσωπα τους.

  32. ΟΙ BEETROOT ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ.ΤΟ ANIMATION ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΛΙΠ Κ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Κ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.

  33. Νόμιζα ότι με όσα συμβαίνουν είχε ξεχαστεί το θέμα….Περιμένουμε με αγωνία έως αύριο…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ