ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Η εκπρόσωπος για την Eurovision 2016!

 

Μόλις πριν από λίγα λεπτά το Νορβηγικό Melodi Grand Prix γιόρτασε την 54η χρονιά του. Οι δέκα διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν τα τραγούδια τους, στο κατάμεστο από κοινό στάδιο Spektrum. Το μουσικό αστέρι της χώρας έλαμψε ακόμα μία φορά και λίγο πριν το κλείσιμο της αυλαίας μας χάρισε τη νέα του απόγονο. Με κατεύθυνση την Σουηδία και πάνω σε ένα «παγοθραυστικό» η Agnete Kristin Johnsen με το τραγούδι “Icebreaker” θα εκπροσωπήσει την χώρα στον επερχόμενο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision! Τους στίχους και την μουσική του νικητήριου τραγουδιού έγραψε η Agnete μαζί με τους Gabriel Alar και Ian Curnow.

Η Agnete κατάγεται από το Nesseby  της Νορβηγίας, έχει γεννηθεί στις 4 Ιουλίου το 1994 και είναι κόρη της συγγραφέα Signe Iversen και εργαζόμενης στο κέντρο γλώσσας Isaac Saba Center. Άφησε σε νεαρή ηλικία τα σημάδια της στην μουσική βιομηχανία, καθώς έγινε διάσημη μόλις 14 ετών, όταν ως τραγουδίστρια των Black Sheeps, συμμετείχε και κέρδισε τη Νορβηγική έκδοση του MGP Junior το 2008. To νικητήριο τότε  τραγούδι «Oro Jaska» κέρδισε το  Νορβηγικό Grammy της χρονιάς.  Η Agnete με τους Blacksheeps έλαβε μέρος και στο  M.G.P. 2011 έχοντας καταλάβει την 2η Θέση. Έχει συνεργαστεί με εξέχουσες προσωπικότητες της μουσικής σκηνής, όπως ο Rick Astley και η  Kylie Minogue. Η Νορβηγική συμμετοχή κληρώθηκε για να διαγωνιστεί στο δεύτερο μέρος του Β’ ημιτελικού της Eurovision 2016. Η φετινή εκπρόσωπος έχει δύσκολο δρόμο μπροστά της,  καθώς πρέπει να δικαιώσει την επιλογή της  χώρα της, που τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται μέσα στις πρώτες δέκα θέσεις των μεγάλων τελικών της Eurovision. 

Ιωάννης Ελ. Πασχαλίδης

56 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To πρόβλημα δεν είναι ότι είναι η τυπική πλαστική σκανδιναβική συνταγούλα του κιλού, αλλά ότι είναι σαν δύο εντελώς διαφορετικά τραγούδια που τα έχουν κολλήσει με το ζόρι μαζί. Το δε ρεφραίν είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο.
    Τουλάχιστον το Afterglow είχε ένα ενδιαφέρον.

  2. Εχασαν την ευκαιρια ακομα και να κερδισουν τον φετινο διαγωνισμο οι Νορβηγοι εαν εστελναν το Afterglow.. Το icebraker πολυ τετριμμενο τραγουδακι, σιγουρα θα ειναι το πρωτο υποψηφιο φαβορι της απολαυστικης κατηγοριας “στο τελος πατώνω μενοντας ακομα και εκτος τελικου”.

    • Αυτο που μερικοι ειστε και σιγουροι οτι ενα τραγουδι σαν το Afterglow θα κερδιζε και το διαγωνισμο ειναι πραγματικα αστειο! Σιγαααα τα αυγαααα. Icebreaker τελειο αλλα και παλι η νικη ειναι αλλο πραγμα.

  3. Θεωρουσα νικητηριο κομμάτι το afterglow!Κακως δεν το επέλεξαν ειναι μια πολυ ωραια μελαγχολικη μπαλαντα…

  4. εχει στειλει και καλυτερα τραγουδια η Νορβηγια…καμια σχεση με το περσινο αριστουργημα…παντως με τα τωρινα δεδομενα ειναι απο τις καλες συμμετοχες…

    1)Ουκρανια(10/10):φωναρα και τραγουδαρα!!!
    2)Γερμανια(9/10):τραγουδαρα,θελει βελτιωσει το live…
    3)Ιταλια(9/10):πολυ καλο τραγουδι,ελπιζω να μην αλλαξει…
    4)Ισλανδια(8/10):ωραιο τραγουδι,καλο live…
    6)Κυπρος(7/10):πιασαρικο τραγουδι…
    7)Νορβηγια(7/10):καλο live,αξιοπρεπη τραγουδι…
    8)Ισπανια(6,5/10):οχι κατι το σπουδαιο,αλλα χαρουμενο..
    9)Ουγγαρια(6,5/10):ωραια φωνη,συμπαθητικο τραγουδι
    10)Ελβετια(6/10):καλο τραγουδι,απαισιο live!!!

    οι αλλες συμμετοχες κατω του μετριου…ελπιζω να ανεβει το επιπεδο στη συνεχεια!!!

  5. Κομματάρα παιδιά.Πάει για μεγάλα πράγματα τον Μάιο.Υπήρχαν πολλά καλά τραγούδια για την εκπροσώπηση της Νορβηγίας.Όπως:
    Laila Samuels – Afterglow(πίστευα ότι θα είναι το νικητήριο τραγούδι)
    Freddy Kalas – Feel da rush(καλοκαιρινό τραγούδι, ευχάριστο αλλά μέχρι εκεί)
    Pegasus – Anyway(χαρούμενο τραγούδι αλλά η τραγουδίστρια το ‘χασε ενδυματολογικά)

    Το συγκεκριμένο νικητήριο τραγούδι είναι ατμοσφαιρικό, σε ταξιδεύει, η τραγουδίστρια είναι φωνάρα.Το απογειώνει.Ιδιαίτερο άκουσμα.Εμείς άραγε τι τραγούδι θα έχουμε;Θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε τα μεγαθήρια;Ο χρόνος θα δείξει.Ίδωμεν λοιπόν.Καλή επιτυχία στη Νορβηγία που πιστεύω είναι δεδομένη.Ίσως και Top 5.

    • Δυστυχώς το τραγούδι είναι εξαιρετικά κακό. Όχι αδιάφορο ή μέτριο ή ανούσιο. Κακό. Τεχνικά ασυνάρτητο και καλλιτεχνικά παιδαριώδες. Αυτό το πράγμα είναι ΚΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. Όσο και να τους βάλεις λαμπερό περιτύλιγμα, παραμένει ΚΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
      Θα το περιποιηθούν ανάλογα οι επιτροπές τον Μάιο…

      • Έχω απογοητευτεί πλήρως που δεν κέρδισε το Afterglow.Σοβαρά τώρα.Ήθελα να εκπροσωπήσει τη Νορβηγία αυτή η κομματάρα.Πόσο άδικο;Ήταν πολύ συναισθηματικό και μελαγχολικό τραγούδι.Και αυτό που θα πάει τελικά, είναι εξίσου καλό.

  6. “Η Νορβηγική συμμετοχή θα διαγωνιστεί 6η στο δεύτερο μέρος του Β΄ημιτελικού της Eurovision 2016.”

    Τι εννοείτε 6η;Δεν έχουν καθοριστεί ακόμη η σειρά εμφάνισης των χωρών.

  7. akoma 1 wraio tragoudi gia apo4e mporei na ta paei kala den mirizei nikitirio alla mporei diekdiki mia axioprepei thesi ston teliko me enoxloun poli oi omoiokatalixies tou tragoudiou alla kat ta t alla mpravo stous norvigous!

    1. Κύπρος
    2. Oυγγαρία
    3. Noρβιγία
    4.Αυστρία
    5. Ελβετία
    6. Γερμανία
    7. Ιρλανδία
    8. Ουκρανία
    9. Mολδαβία
    10. Ιταλία

  8. Μετά από τα τέτοια αποτελέσματα καταλαβαινεις το γιατί χρειάζονται και οι επιτροπές! !..Δεν γίνεται τραγούδι όπως το Anna Lee να βρίσκεται πιο από το Afterglow. Γελάνε και οι πέτρες! !

  9. Μπράβο κοριτσάρα μου! Τους ξεπάστρεψε όλους. Πάνω από 100.000 ψήφους διαφορά με το δευτερο την ωρα που το A Monster Like Me είχε διαφορά γύρω στις 3000. Από την άλλη το Afterglow ήταν άξιος αντίπαλος και ειλικρινά στεναχωρέθηκα που βγήκε 4ο και με λίγες σχετικά ψήφους. Ευτυχώς πάντως γλιτώσαμε άλλο ένα boyband, δεν ξέρω τι τους έχει πιάσει όλους φέτος…
    Όσο για το τραγούδι, η εναλλαγή από κουπλέ σε ρεφρέν δεν “χτυπάει” τόσο άσχημα στο live και η Agnete “το ‘χει” (αλλά λίγη δουλίτσα την θέλει) κι επίσης ενώ είχαν κοτζάμ χορευτρια σε κλουβί υπερπαραγωγή έμοιαζε κάπως άδειο σκηνικά. Νομίζω πρέπει να δουλέψουν λίγα με τις λήψεις αλλά υπάρχει χρόνος. Για την ώρα:
    1.Νορβηγία (καλή επιτυχία!!!)
    2.Γερμανία
    3.Κύπρος
    4.Ουγγαρία
    5.Ελβετία
    6.Ισπανία
    7.Αλβανία*
    8.Ουκρανία
    9.Δανία
    10.Ιρλανδία
    11.Αυστρία
    12.Φινλανδία
    13.Ισλανδία
    14.Σλοβενία
    15.Μολδαβία
    16.Λευκορωσία
    17.Βέλγιο
    18.Γεωργία
    19.Βοσνία-Ερζεγονίνη
    20.Ηνωμένο Βασίλειο
    “Next stop”:Latvia!

  10. δεν με τρελαινει η χωρα τα προηγουμενα τρια χρονια εστειλε διαμαντια (αγαπημενο το 2013)και τωρα στελνει αυτο….?φτωχη μουσικη μετριο λαιβ χιλιοακουσμενο κομματι αντιγραφη η σκηνικη οαρουσια απο το αζερμπαιτζαν το 2013….ισως να πλασαρεται ως φαβορι αλλα κατι μου λεει οτι θα χει αναλογη τυχη με το stay υο tooji το οποιο ηταν και πιο πιασαρικο και εκεινος πιο καλος στο λαιβ….δε θα αποκλεισω και το ενδεχομενο να αποκλειστει οριακα παντως αν βρεθει στο τελικο θα παει απατο πιστευω…5.5/10

  11. Όταν άκουσα την εισαγωγή του τραγουδιού υπέθεσα ότι πρόκειται για ένα ποπ κομμάτι, αλλά όταν άκουσα το ρεφρέν νόμιζα ότι ακούω άλλο τραγούδι. Τι θέλω να πω: δεν είναι σωστά δομημένο μουσικά είναι σαν να ακούμε δυο διαφορετικά τραγούδια αλλά σε 1. Προτιμώ το περσινό τους αριστούργημα που το ακούω ακόμα και τώρα. Ίσως η Νορβηγία βοηθηθεί από τις επιτροπές μπορεί όμως και να αδιαφορίσουν..θα δείξει..στο τοπ μου ειναι μεταξύ των θέσεων 9-13.

  12. Πανέμορφο τραγούδι. Ο συνδυασμός δύο διαφορετικων τραγουδιών σε ένα στο λαιβ δίνει ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Μπράβο για άλλη μια χρονιά στη Νορβηγία, η οποία είναι 3η στο τοπ μου.

  13. Και θα ξαναπώ πως το θεωρώ παρωχημένο και συνταγογραμμένο! Οι φανς θα το αγαπήσουν, θα πλασαριστεί για φαβορί και στη Στοκχόλμη πιθανότατα θα σπάσει το σερί επιτυχιών 3 χρόνων για τη Νορβηγία! Μπορεί να πάθει ότι και το 2011 ή 2012.
    Τα κουπλέ είναι απαίσια, από ένα σημείο γίνεται ρυθμικό αλλά δεν πείθει!
    6,5/10

    • Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ενώ ήταν καλή στο live δε μπορώ να πω το αντίθετο.δεν είναι όμως ένα νικητήριο τραγούδι.ισως να περάσει επειδή θεωρείτε φαβορί η ψευτοφαβορι ως αμφιλεγομενο και λόγω Σκανδιναβίας αλλά αντε να μπει top ten οριακά αν δεν ακούσουμε φυσικά αλλά καλύτερα κομμάτια από δω κ πέρα.

  14. Αυτό που έγινε σήμερα το βράδυ στον Νορβηγικό Τελικό, απλά χαρακτηρίζεται ως ένα τεράστιο ΕΓΚΛΗΜΑ! Δεν γίνεται να έχεις μια εξαιρετική μελαγχολική μπαλάντα με σκανδιναβικό άρωμα που μπορεί και ανατριχιάζει τον οποιοδήποτε όπως είναι το Afterglow και να να επιλέγεις ως νικητή ένα μη σωστά δομημένο τραγούδι/αντιγραφή αλλά Loreen όπως το Icebreaker ενώ ιδιαίτερη αναφορά αποτελεί το γεγονός πως η Laila Samuels τερμάτισε μάλιστα 4η!! με μεγάλη διαφορά από την Agnete Johnsen. Αυτό το λάθος τους θα το πληρώσουν πολύ ακριβά, καθώς βγάλανε τα μάτια τους με αυτήν την απόφαση που θα έχει ως αποτέλεσμα και την αντίστοιχη περιποίηση τους τόσο από το κοινό όσο κ από τις επιτροπές, αντί να στείλουν το Αριστούργηματικό Afterglow που άνετα θα έμπαινε 5αδα στην Στοκχόλμη!

    • Καλα νομιζεις πραγματικα οτι ο κοσμος θα ψηφιζε το Afterglow στον τελικο της Eurovision? Ξεχασμενο θα πηγαινε. Μονο οι επιτροπες ισως του εδιναν βαθμους. Εγω δεν το θυμαμαι καν. Το Icebreaker ειναι πολυ δυνατο και σου μενει απο το πρωτο ακουσμα. Εγω νομιζω οτι μια χαρα ξερουν τι κανουν και πιο εχει απηχηση στον κοσμο. Και η βαρυτητα θα πρεπει να ειναι στο τι αρεσει στον κοσμο, οχι στις επιτροπες.

  15. καλουτσικο!μπορει να παει ανελπιστα ψηλα μπορει και να χαθει ομως!εγω το βρισκω ενδιαφερον παντως ανεξαρτητως αποτελεσματος!η εναλλαγη δυο διαφορετικων ρυθμων εντος τραγουδιου ειναι ακρως ελκυστικη κατ εμε!καλη επιτυχια

  16. Ρε παιδιά στον 2ο ημιτελικό θα γίνει σκοτωμος όλα τα φαβορί εκεί έχουν μαζευτεί..ευτυχώς που κληρωθηκαμε στον πρωτο ημιτελικό. Εκεί τουλαχιστον έχουμε καποια ελπιδα με αυτό που πάμε να στειλουμε

    • Μην τρελαινεσαι. Ξερεις τι παμε να στειλουμε; Το χεις ακουσει; Μπορει να ναι καλυτερο..!

  17. Φωνητικά πολύ αδύναμη. Και καλά συγκινήθηκε και δε μπορούσε να συγκεντρωθεί; το Μάιο τι θα κάνει δηλαδή; Απο εμένα 7/10 αν και δεν είμαι σίγουρος.

  18. Τί βλακεία είναι αυτή? Καθόλου δεν μου αρέσει… Δεν ταιριάζει καθόλου το ρεφραίν με τα κουπλέ και εκεί που περιμένεις να σε ξεσηκωσει στο ρεφραίν σε ξενερώνει..

  19. Aπό την Νορβηγία έχουμε δει ΠΟΛΥ καλύτερες συμμετοχές… Ισχύει πως είναι σαν ακούς δύο εντελώς διαφορετικά τραγούδια σε ένα. Σίγουρα θα αρέσει πολύ στους eurofans αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει το Μάιο….

  20. Το Afterglow που ομολογουμένως είναι καλύτερο τραγούδι δυστυχώς αποδόθηκε φτωχά LIVE. Mια στρεσαρισμένη τραγουδίστρια με σπασμωδικές κινήσεις, ένας άκυρος χορευτής και “τυχαίοι” φωτισμοί…Συγγνώμη αλλά έτσι δεν πείθεις για νίκη. Όχι ότι αυτά που βγήκαν 2ο και 3ο ήταν καλύτερα…ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ !
    Τώρα όσον αφορά το νικητήριο τραγούδι, η μετάβαση από τα κουπλέ στο ρεφρέν είναι αμήχανη και το τραγούδι μοιάζει με μίξη 2 ξεχωριστών τραγουδιών (του Euphoria και του Chandelier πιο συγκεκριμένα) ωστόσο η Agnete το απογειώνει live και η όλη εμφάνιση είχε αέρα νικητή…
    Από μένα 7/10 και το #6 μου μέχρι στιγμής!

  21. Απορώ γιατί πολλοί γκρινιάζουν που το τραγούδι είναι συνδυασμός pop και μπαλάντας. Δηλαδή πρέπει όλα τα τραγούδια να είναι της ίδιας κλασσικής συνταγής;
    Μια χαρά τραγουδάκι είναι. Δεν είναι η χρονιά της Νορβηγίας βέβαια, αλλά τουλάχιστον είναι μια προσπάθεια για κάτι διαφορετικό. Και είναι αξιοπρεπές.

  22. Το συγκεκριμένο τραγούδι στην αρχή δεν μ άρεσε πίστευα ότι θα κερδίσει το afterglow.Όμως όταν είδα το live κατάλαβα γιατί είναι φαβορί.Μπράβο στην Νορβηγία για ακόμα μια φορά που στέλνει κομματάρα.Αυτή την στιγμή η Νορβηγία βρίσκεται στην πρώτη θέση των top μου.Καλή Επιτυχία Νορβηγία εύχομαι να πάρεις το τρόπαιο αυτή την χρονιά.

  23. Δεν πρόκειται να συνηθίσω ποτέ αυτή την αλλαγή στο tempo… Μου αρέσουν και τα κουπλέ και τα ρεφρέν του κομματιού απλώς δεν δένουν μεταξύ τους με τίποτα! Η Agnete ωστόσο, είναι πολύ καλή στο live και το ανεβάζει επίπεδα. 6.5/10 και #7 στο top μου.

  24. Afterglow: Είναι από τις λίγες φόρες που ακούω ένα τραγούδι πρώτη φόρα και το ερωτεύομαι στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα του με την μια, και η 4τη μου έκατσε βάρια και κυριολετικα και μεταφορικά… παρόλα αυτά ενώ μου άρεσε τόσο πολύ κάτι μου έλεγε ότι δεν θα κέρδιζε, πιστεύω ότι το ΠΑΓΟΘΡΑΦΤΙΚΟ (άκου τίτλο) θα σπάσει αρκετούς πάγους στην Στοκχόλμη, λόγο του πολύ χαμηλού επίπεδου και αν πάμε ως το τέλος έτσι μάλλον θα σπάσει πολλούς, αυτό το λέω για κάποιους που τον Μάιο θα λέτε (αν πάει καλά εννοείτε) σας το λέγαμε ότι ήταν το καλύτερο δεν ήταν όσο και να κωλοχτυπιεσται.. σίγουρα χάθηκε ένα κάλο κομμάτι από την συλλογή τις Eurovision.. η χρονιά εξελίσσετε μάλλον ως η χειρότερη όσο μπαίνουν και άλλα τραγούδια στο σακί προσωπικά δεν μου αρέσει κανένα πολύ και δεν βλέπω και κανένα νικητήριο ΕΝΝΟΕΙΤΕ!
    σειρά έχει η τελευταία Σκανδιναβική να τα κάνει μάνταρα η διοργανώτρια, που σιγά μην πάρει σωστή απόφαση!!!!

    το TOP 20 με βαθμούς 1-8, 10, 12:

    1. Κύπρος, 7
    2. Γερμανία, 6+
    3. Ηνωμένο Βασίλειο, 6+
    4. Βέλγιο, 6-
    5. Νορβηγία, 5
    6. Αυστρία, 4+
    7. Ισλανδία, 4+
    8. Ιρλανδία, 4
    9. Δανία, 3
    10. Ελβετία, 3
    11. Ουγγαρία, 3-
    12. Ουκρανία 2+
    13. Λευκορωσία, 1-
    14. Σλοβενία, 1-
    15. Βοσνία & Ερζεγοβίνη, 1-
    16. Φινλανδία, 0
    17. Μολδαβία, 0
    18, Ισπανία, 0
    19. Γεωργία, 0

    • Ολο εξυπναδες εισαι.. Ο,τι θεση και να παρει το Icebreaker, στους fans αρεσει ετσι κι αλλιως. Και δε σημαινει οτι επειδη εσενα δε σου αρεσε η επιλογη μιας (η περισσοτερων χωρων) δεν ξερει μια ολοκληρη χωρα τι κανει! Απο οτι βλεπεις, βγηκε 4ο το afterglow ουτε καν 2ο. αυτο κατι λεει¨ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ και live δεν ηταν καθολου εντυπωσιακο.

  25. ενα απο τα πιο ιδιαιτερα τραγουδια οσον αφορα την μουσικη η Νορβηγια συνεχιζει το καλο σερι των πολυ καλων συμμετοχων απο μενα παιρνει 12

  26. το ρεφρεν δεν μου αρεσει καθολου μου χαλαει ολο το κομματι και επιπλεον να φορεσει κατι αλλο στην σκηνη του διαγωνισμου που να μπορει να το περπατησει!!!!

  27. Ακόμα και κακό να ήταν το Live του Afterglow ήταν έγκλημα που δεν το έστειλαν οι Νορβηγοί, ήταν κομμάτι που μπορούσε να πάρει μέχρι και πρωτιά, γιατί είχε πραγματικά μια υπέροχη μελωδία που θύμιζε Νορβηγία (και γενικότερα Σκανδιναβία). Τώρα το Icebreaker είμαι σίγουρος πως πολλοί θα το έχουν φαβορί για νίκη αλλά δεν θα τα καταφέρει, διότι παραείναι τυπικότατο άκουσμα των Eurofans. Με αυτό το κομμάτι θα κέρδιζαν χαλαρά τον διαγωνισμό του OGAE 2nd chance αλλά στην κανονική Eurovision μπορεί να βγεί και κάτω από 20ο, το έχουμε ξαναδεί το έργο.

  28. Κρίμα για το Afterglow, αλλά παρόλο που η κοπελιά δεν το απογείωσε στον τελικό, το ήθελα νικητήριο. Το ‘Παγοθραυστικόν’ τώρα είναι φαινομενικά φτιαγμένο για ψηλά (όπως προκαταβολικά έλεγαν οι Νορβηγοί, πρό ανακοινώσεως, ότι με ένα συγκεκριμένο τραγούδι μπορούν να χτυπήσουν πρωτιά!) αλλά διατηρώ επιφυλάξεις… Ιδίως από το κοινό. Πιστεύω οι επιτροπές κατά ένα περίεργο λόγο θα το στηρίξουν περισσότερο… Ως σύνολο δεν δένει απόλυτα, λόγω αλλαγής tempo μεταξύ κουπλέ και ρεφρέν. Όμως, σου μένει με το πρώτο άκουσμα και δεδομένου του τί έχει επιλεγεί μέχρι τώρα, κακό δεν το λες σε καμία περίπτωση, πιο πολύ ακολουθεί την τάση της εποχής… Η Agnete πάντως ΚΟΥΚΛΑΡΑ! 6/10 για αρχή και το Νο10 στο top μου

  29. το κουπλε κατι λεει αλλα το ρεφρεν δε μ αρεσει καθολου…αδυναμη συμμετοχη φετος! η τραγουδιστρια μοιαζει με την jennifer lawrence! 😛

  30. Μου αρέσει αρκετά, το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν πολυταιριάζουν τα κουπλέ με τα ρεφρέν! Πιθανότατα να πάει αρκετά καλά. Καλή επιτυχία!

  31. Υπέροχο τραγούδι!! Μου αρέσει η εναλλαγή στο ρεφραίν που στην ουσία ακούς ένα διαφορετικό τραγούδι!! Αυτό το κάνει ιδιαίτερο και κρατήσει αυτόν που θα το ακούσει για πρώτη φορά στη σκηνή!! Λογικά η Νορβηγία πάει και πάλι για ένα καλό αποτέλεσμα!!

  32. Πιασαρικο τραγουδακι ειναι (αλλα η μεταβιβαση απο το κουπλε στο ρεφρεν θελει ενα σουλουπωμα, σαν κανα medley ακουγεται) ομως η agnete, το τραγουδι και γενικα η παρουσιαση μοιαζει με απομημιση της συμμετοχης της νορβηγιας το 2013 και λιγο αζερμπαιτζαν 2013 (το γυαλινο μπουντρουμι απο πισω με την χορευτρια βασικα…)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ