ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Οι Joe and Jake στη Στοκχόλμη!

Μόλις ολοκληρώθηκε το τηλεοπτικό show Eurovision: You Decide μέσω του οποίου οι Άγγλοι επέλεξαν την 59η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό της Eurovision. Το κοινό επέλεξε τους Joe and Jake με το τραγούδι You’re Not Alone το οποίο και υπογράφουν οι Schwartz, Justin J. Benson, S. Kanes. Το duo που θα εκπροσωπήσει τη χώρα αποτελείται από πρώην συμμετέχοντες του The Voice. Είναι και οι δύο νέα παιδιά που δήλωσαν πρόθυμα να επιστρέψουν με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως είχε ανακοινωθεί  καλεσμένος στο πρόγραμμα ήταν ο Måns Zelmerlöw ενώ είδαμε και την Katrina να ερμηνεύει το τελευταίο βραβείο της χώρας, Love shine a light. Η παρουσιάστρια Mel Giedroyc έκανε πολύ καλή δουλειά και παρά τα τεχνικά προβλήματα και την απειρία των τραγουδιστών, η βραδιά προχώρησε πολύ ευχάριστα. Πέρα απο τους νικητές, η Bianca με το Shine A Little Light εντυπωσίασε την επιτροπή και το κοινό αποσπώντας πολύ δυνατό χειροκρότημα.

Να ευχηθούμε καλη επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στους νέους Joe and Jake.

 

 

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλοστή κακή επιλογή από τη Μεγάλη Βρετανία. Ένα αδιάφορο τραγουδάκι του σωρού από δύο απλά συμπαθητικούς νεαρούς. Κανείς όμως δεν πήγε καλά με μονο αυτό στη Eurovision. Σαφώς και η Bianca θα είχε καλύτερες προοπτικές.
    Είναι προφανές ότι αφενός το BBC δεν ενδιαφέρεται (η σκηνή θύμιζε προκριματικά της Μολδαβίας), και αφετέρου το επίσης αδιάφορο για τη Eurovision βρετανικό κοινό έχει χάσει το νόημα του τι επιλέγει και για που.
    Νομίζω αναμενόμενη άλλη μία θέση στην τελευταία πεντάδα.

  2. επέλεξαν το χειρότερο τραγούδι. θεωρώ ότι με τη bianca θα μπορούσαν να πετύχουν μία θέση στη δεκάδα.,

  3. Εγώ(όπως και πολλοί άλλοι) ήθελα να κερδίσει το Shine A Little Light.Απογοήτευση.Πολύ χαμηλό το επίπεδο των συμμετοχών μέχρι τώρα με εξαίρεση την Ουκρανία και την Κύπρο.

  4. Ένα καλό και συνηθισμένο τραγουδάκι! Για να είμαι ειλικρινής περίμενα κάτι καλύτερο από το Ηνωμένο Βασίλειο μιας και μπήκε στον κόπο να κάνει εθνικό τελικό! Εγώ θα αρκεστώ στο νέο ξεκίνημα των παιδιών και η Eurovision (είτε τα πάνε καλά είτε όχι) να είναι η βάση για να εξελιχθούν και να γίνουν ακόμα καλύτεροι! Η μέχρι τώρα κατάταξή μου:

    01. Κύπρος
    02. Ισλανδία
    03. Ιταλία
    04. Γερμανία
    05. Αυστρία
    06. Ιρλανδία
    07. Ηνωμένο Βασίλειο
    08. Δανία
    09. Λευκορωσία
    10. Ελβετία
    11. Ισπανία
    12. Βέλγιο
    13. Ουκρανία
    14. Μάλτα
    15. Αλβανία
    16. Βοσνία – Ερζεγοβίνη
    17. Γεωργία

  5. κάλο τραγούδι ωραίες φρέσκες φωνές, ωραίες φάτσες, νομίζω το Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στο χάος που επικρατεί μπορεί να τα πάει καλούτσικα. ένα 6+/10 από έμενα.

  6. Τι ομορφο τραγουδι !!! το καλυτερο απο ολα !!! εξαρχης πιστευα οτι μπορει να νικησει και κατα πολυ καλυτερο απο την περσυνη πατατα !!! μπραβο Ην.Βασιλειο !!!

  7. αρκετα μετριο…αλλα και παλι πολυ καλυτερο απο αλλες συμμετοχες των προηγουμενων ετων απο ΗΒ…στην καλυτερη να βρεθει σε θεσεις 15-20!!!

  8. μαλιστα τελικα το ηνωμενο βασιλειο ειτε με εθνικες επιλογες ειτε με απευθειας αναθεση ακομα και σε μεγαλα ονοματα μετριοτητες θα στελνει….το συγκεκριμενο δεν με ενθουσιαζει…παντως ειναι (για μενα)καλυτερο απο τη συμμετοχη της δανιας και της ιρλανδιας που κινουνται στο ιδιο στυλ….6.5/10 αν και το bottom 5 δυσκολα το αποφευγουν(και φετος)

  9. Επίτηδες το κάνουν αυτό?έχουν βαλθεί να βγαίνουν τελευταίοι σε λιγο θα ζητήσουν να βγουν και απτις big five..να μη διαγωνιζονται καν.

  10. Τίποτα το διαφορετικό. Τέτοιες συμμετοχές έχουμε δει άπειρες φορές. Το τραγούδι από την αρχή ως το τέλος είναι βαρετό.

  11. Εντάξει είναι βελτίωση σε σχέση με το περσινό τους αλλά δεν είναι ικανο να εκπροσωπήσει επάξια την 2η μουσική βιομηχανία του κόσμου… Επίσης το συγκεκριμένο “boyband-ish style” (που δεν είναι και του γούστου μου) το “πρόλαβε η γειτόνισσά τους Ιρλανδία αλλά και η Δανία, και φυσικά ανάμεσα στις τρεις το Η.Β. έχει το χειρότερο. Προσωπικά δεν θα εκπλαγώ αν τον Μάιο ακούσουμε τους παρουσιαστές να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του televoting ξεκινώντας με τη φράση “The United Kingdom, 0 points”. Στις επιτροπές ίσως κάτι τσιμπήσει. Επίσης να πω πως θα ήταν καλύτερα αν στέλναν ένα τραγούδι σαν της Γεωργίας.
    Απογοήτευση λοιπόν (για άλλη μια χρονιά). Η μόνη μου ελπίδα είναι πως το 2017 θα είναι η “επέτειος” της τελευταίας νίκης τους (1997) και ίσως θελήσουν να την επαναλάβουν, γιατί αν ειλικρινά το θέλουν μπορούν. Ας μη γελθόμαστε

  12. Δεν καταλαβαινω τον τροπο με τον οποιο ψηφισαν… εκτος της Bianca εγω περισσοτερο ηθελα τους Dulcima με το When You Go .

  13. *Ας μην γελιόμαστε το Η.Β. αν το αποφασίσει την πατάει κάτω τη Σουηδία και οποιαδήποτε αλλη χώρα φυσικά. Απλώς αδιαφορούν…
    So:
    1.Germany
    2.Cyprus
    3.Switzerland
    4.Spain
    5.Albania*
    6.Ukraine
    7.Denmark
    8.Ireland
    9.Austria
    10.Iceland
    11.Belarus
    12.Belgium
    13.Georgia
    14.Bosnia & Herzegovina
    15.United Kingdom (sorry)
    Αύριο Super Saturday με Μολδαβία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Νορβηγία, Σλοβενία, 4ο ημιτελικό Μelfest και Λιθουανία (104ος ημιτελικός, δεν ξέρω που φτάσανε…)

  14. Μετριότατο. Σαν αυτό έχουμε ακούσει άπειρες φορές και είναι από τα τραγούδια που περνούν απαρατήρητα.Έκαναν και διαγωνισμό αλλά τα αποτελέσματα θα είναι τα γνωστά για το Ην. Βασίλειο.
    5,5/10

  15. υπηρχαν 3 μετρια και 3 κακα τραγουδια διαλεξαν ενα απο τα κακα
    δε λεωψ οτι το σαιν ε λιτλ λαιτ θα βαραγε αριστερο πινακα αλλα αυτο
    θα εχει ασχημη καταληξη
    Ειναι λιγο ραιζ απ και ειναι και Βρετανια
    ειναι κατωτερο και απο Ιρλανδια
    3/10 και 16η θεση στο τοπ 17 μου !

  16. εκνευριστικα βαρετο τραγουδι….πατος και φετος το η.β

    tania sakka πως εχεις φοτο στο εικονιδιο διπλα στα σχολια…θελω και εγω να βαλω

  17. Tίποτα το ιδιαίτερο. Η bianca ήταν σίγουρα η καλύτερη τους επιλογή. Πάντως ας μην γελιόμαστε αν το ΗΒ ήθελε να κερδίσει θα έστελνε “παπάδες”. Απλώς δεν τους ενδιαφέρει και ιδιαίτερα… Πάντως από τα άλλα δύο (Δανία, Ιρλανδία) που έχουν επιλεχθεί είδη σε αυτό το στυλ προτιμώ αυτό. Είναι πιο ευχάριστο.

  18. πολυ καλο τραγουδι απο την Αγγλια πολυ ευχαριστο ο βαθμος μου ειναι 8 για την γερμανια βαζω 7 αν και δεν εχω ακουσει το τραγουδι

  19. Το βρίσκω αρκετά συμπαθητικό αν και μοιάζει να του λείπει κάτι, μοιάζει κάπως άνευρο. Σύμφωνα με τα σχόλια των Βρετανών, έμοιαζε φαβορί απ την αρχή και τελικά κέρδισε. Δεν νομίζω να πάει τόσο καλά, όπως δεν νομίζω να πατώσει, με τόσα άλλα χάλια που ακούμε.

  20. Μέτριο και σαφέστατα υποδεέστερο της Ιρλανδίας και Δανίας στο ίδιο στυλ αν κρίνουμε αποκλειστικά και μόνο τα τραγούδια. Ωστόσο οι φάτσες τους ταιριάζουν σε τέτοιο είδος τραγουδιού σε αντίθεση με τον Ιρλανδό και τους Δανούς που είναι κάπως μεγάλοι για να “πουλήσουν” boyband φάση…

    5/10 από μένα και χαμηλά στη λίστα μου μάζι με την άφωνη της Ελβετίας και τα μέτρια τραγούδια από Λευκορωσία, Μάλτα και Β.Ερζεγοβίνη!

  21. Ρε παιδιά αυτό το σλόγκαν ”αν ήθελε το Ην. Βασίλειο θα κέρδιζε όποτε ήθελε”! Ε όχι δεν ισχύει αυτό το πράγμα επειδή είναι μεγάλη μουσική βιομηχανία. Ακόμα και τη δεκαετία του ’90 που πήγαινε πολύ καλά σπάνια έστειλε στον διαγωνισμό κάποιο δυνατό hit.Μόνο το εξαιρετικό Where Are You του 1998. Άντε και το 1994 και 1996-που δεν πήγαν και καλά.
    Η απελευθέρωση της γλώσσας είναι η κύρια αιτία που ξόφλησε η Βρετανία στον διαγωνισμό.Όλα τα τραγούδια είναι στα αγγλικά.
    Καλούς συνθέτες, παραγωγούς και στούντιο έχουν όλες οι χώρες κι ας μην έχουν την βιομηχανία του Ην. Βασίλειου.

    • Θα διαφωνισω. Θα μπορουσαν ανετα να ειναι καθε χρονο στην 5αδα η στη 10αδα. Το οτι ειναι στις τελευταιες θεσεις καθε χρονο εχει να κανει με το οτι αδιαφορουν. Δεν πουλαει η γιουροβιζιον στη Βρετανια. Αν γινει της μοδας θα πανε αξιολογοι καλιτεχνες και θα αντιστραφει το κλιμα. Τωρα να πανε να κανουνε τι;

  22. Εννοείται ότι η καλύτερη της βραδιάς ήταν η Bianca δεν αιφνιδιάστηκα ωστόσο, από το τελικό αποτέλεσμα, μιλάμε για Ηνωμένο Βασίλειο και 100% televoting οπότε… 5/10 και #12 στο top μου.

  23. Ψιλοανέμπνευστο και μέτριο το τραγουδάκι της Αγγλίας, το μόνο θετικό ότι είναι πιτσιρίκια. Με το Shine A Little Light θα έκαναν επιτελούς μία αξιοπρεπή εμφάνιση οι Βρετανοί, αλλά πάλι μια από τα ίδια τους βλέπω…

  24. αδιαφορο,αχρωμο,αοσμο!η αγγλια ακομη μια χρονια εχει ως στοχο την τελευταια θεση δεν εξηγειται αλλιως!

  25. Άλλη μια μάπα από το Ηνωμένο Βασίλειο!! Άντε να δούμε πότε θα ξεκολλήσει να στέλνει ανέμπνευστα τραγούδια…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ