ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Με το “Ghost” στη Στοκχόλμη!

Απόψε η Γερμανία μας αποκάλυψε το 15ο από τα συνολικά 43 τραγούδια του φετινού διαγωνισμού της Eurovision. Κατά τη διάρκεια του δίωρου show “Unser Lied für Stockholm” ακούστηκαν συνολικά 10 τραγούδια. Η ψηφοφορία του πρώτου μέρους οδήγησε στην τελική φάση 3 τραγούδια:

Avantasia – Mystery Of A Blood Red Rose

Alex Diehl – Nur Ein Lied

Jamie-Lee Kriewitz – Ghost

Μετά την δεύτερη παρουσίαση των 3 τραγουδιών και την εμφάνιση των Common Linettes ανακοινώθηκε το νικητήριο τραγούδι και τα ποσοστά του televoting:

Jamie-Lee Kriewitz – Ghost   44,5

Alex Diehl – Nur Ein Lied   33,9

Avantasia – Mystery Of A Blood Red Rose  21,6

Η νικήτρια του Γερμανικού Voice Jamie-Lee Kriewitz ήταν από την αρχή ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη μαζί με τους Gregorian, οι οποίοι όμως δεν έφτασαν στην τελική τριάδα.

 

Αντώνης Καρατζίκος

48 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kali epilogi gia tin Germania den einai to tragoudi p se xetrelleni alla einai axioprepestato ligo kits i emfanisi tis kopellas alla mexri stigmis einai apo ta kala tragoudia tou diagwnismou!!
    1. Κύπρος
    2. Γερμανία
    3. Αυστρία
    4. Ελβετία
    5. Ουκρανία
    6. Ιρλανδία
    7. Βέλγιο
    8. Δανία
    9. Ισλανδία
    10. Βοσνία & Ερζεγοβίνη
    11. Ισπανία
    12. Λευκορωσία
    13. Γεωργία

  2. Το τραγούδι δε μαρεσει η κοπέλα πολύ όμορφη μικρούλα φρέσκια δε μ κολλάει το τραγούδι με την εμφάνιση δεν έχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο αν δεν είχε αυτή τη καμπάνια τη διαφημιστική του jumbo για κόκαλακι στο κεφάλι νομίζω θα πέρναγε απαρατήρητη.μη με κράξετε εμένα τουλάχιστον δε μαρεσε.

  3. Πολύ βαρετό τραγούδι… Δεν με άρεσε καθόλου. Η κοπέλα ξεπερνάει τα όρια του Kids αν και γλυκιά δεν λέω

  4. @dimitrios όντως είναι ωραίο τραγουδι..αλλά εδώ πέρυσι που είχε η Γερμανία τραγουδαρα βγήκε προτελευταια .. Με αυτό παλι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει μη σου πω και χειροτερο..

    • Τελευταία βγήκε “παρέα” με την Αυστρία συγκεντρώνοντας 0 πόντους.Και φέτος για τόσο χαμηλά την “κόβω”.

      • Μόνο η Γερμανία βγήκε τελευταία, γιατί στην περίπτωση αυτή (0 βαθμοί και οι δύο) μετράει η σειρά εμφάνισης. Η Αυστρία είχε εμφανιστεί 14η και η Γερμανία 17η, άρα η Αυστρία κατατάσσεται 26η και η Γερμανία 27η.

  5. Πολυ ωραια φωνη, ωραιαοτατο τραγουδι, ενδιαφερον προσωπικο στυλ και μουτρακι η κοπελιτσα! Μου αρέσει! Απο τα καλυτερα τραγουδια του διαγωνισμου μεχρι στιγμης!

  6. Μου αρέσει το τραγούδι και έχει τις δυνατότητες για κάποια επιτυχία και εκτός Eurovision. Παρόλα αυτά, για τη Στοκχόλμη πρέπει να αλλάξει δρματικά η υπερβολικά εκκεντρική εμφάνισή της, καθώς μπορεί στη Γερμανία το κοινό να είναι εξοικιωμένο με αυτή, αλλά για την υπόλοιπη Ευρώπη θα φανεί απλά ως γελοιότητα.

  7. No1 στην κατάταξη μου (με βάση το τραγούδι και όχι το live)
    Πιστεύω ότι θα είναι τοπ10 η Γερμανία φέτος..
    Επίσης η μικρή.. Αν και 17, κέρδισε το the voice και τώρα το εισιτήριο για την Σουηδία.. Και εκεί της εύχομαι ότι καλύτερο!

  8. Ήταν και είναι το καλύτερο τραγούδι, αλλά διαφωνώ με το styling κάθετα. Πάντως ως τραγούδι υπέροχο και το ερμηνεύει και live εξαιρετικά! Έπρεπε να περάσουν 3 χρόνια αποτυχιών (2013-2015) για να βάλουν μυαλη οι Γερμανοί. Είναι νωρίς ακόμα αλλά εγώ πιστεύω πως μπορεί να το δούμε να κερδίζει τον Μάιο…Τι να πω, πάντα τέτοια! Καλή Επιτυχία!
    My top 14 so far:
    1.Γερμανία
    2.Κύπρος
    3.Ελβετία
    4.Ισπανία
    5.Αλβανία (*επίκειται αλλαγή)
    6.Ουκρανία
    7.Δανία
    8.Ιρλανδία
    9.Αυστρία
    10.Ισλανδία
    11.Λευκορωσία
    12.Βέλγιο
    13.Γεωργία
    14.Βοσνία-Ερζεγοβίνη
    Σειρά έχει αύριο το Η.Β. και ελπίζω η Ιταλία να κάνει εν τέλει τη σωστή επιλογή…Το Σάββατο είναι Super Saturday

  9. Εξαιρετικο τραγουδι…ok ειναι λιγο μονοτονο,αλλα η κοπελα εχει φωναρα και το απογειωνει..μετα απο καιρο μια καλη συμμετοχη για τη Γερμανια!!!

  10. Ρε παιδιά, ας είμαστε λίγο ρεαλιστές.Τι δεκάδες και τι νίκες λέτε;Για τη Γερμανία μιλάμε, που αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο μισητές χώρες του θεσμού λόγω της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί.Κάνω λάθος;Και για εμάς δε τα βλέπω καλά τα πράγματα για τον ίδιο λόγο.Δυστυχώς έχει επηρεάσει πολύ η πολιτική επικαιρότητα το διαγωνισμό.

  11. Μια σχετικά καλή επιλογή για τη Γερμανία. Άλλη μια χώρα που θα στείλει νικητή από το Voice. Η κοπελίτσα είναι αρκετά γλυκιά, η φωνή τηςεκπληκτική αλλά στο στυλιστικό το χάνει το παιχνίδι. Το ντύσιμό της παραπέμπει σε junior eurovision και θα πρέπει να βρει να φορέσει κάτι άλλο το βράδυ της 14ης Μαϊου.
    Όσο για το τραγούδι δεν με ξετρέλανε αλλά η φωνή της είναι τρομερή. Μουσικά προτιμώ το Black Smoke που μπορεί να ήρθε τελευταίο αλλά είχε πιο ενδιαφέρουσα σύνθεση. Όπως και να χει ας περιμένουμε να δούμε αν η Γερμανία θα καταφέρει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.
    Η προσωπική μου δεκάδα μέχρι στιγμής:
    1. Ελβετία
    2. Κύπρος
    3. Ισπανία
    4. Αυστρία
    5. Ισλανδία
    6. Μάλτα
    7. Ιρλανδία
    8. Γερμανία
    9. Αλβανία
    10. Ουκρανία

  12. Καλό τραγουδάκι ραδιοφωνικό άρτιο φωνητικά αλλά πιστεύω πως θα περάσει απαρατήρητο! Υποτονικό και flat γενικά και άσχετο το ”παραμυθένιο” σκηνικό αλλά οκ αυτό μπορεί να αλλάξει.
    6,5/10 για την ώρα.

  13. Σοβαρά τώρα? Έχουν στον τελικό τους Avantasia και Gregorian και στέλνουν αυτό το νερόβραστο και απαθές κατασκεύασμα με ένα κοριτσάκι ντυμένο σαν καρνάβαλο? Μετά να μην παραπονιούνται οι Γερμανοί για τον πάτο που τρώνε κάθε χρόνο. Δεν το βλέπω πάνω από 20ο.

  14. Πολύ ωραίο τραγούδι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή…Καλά το στυλιστικο κομμάτι άστο καλύτερα σαν αναμνηστικό μπρελόκ από πάρτυ γενεθλίων είναι.
    Είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια για φέτος δυστυχώς θα πάει ακλαυτο στον τελικό ….

  15. Ειναι τοσο βαρετο και το τραγουδι και η τραγουδιστρια που αναγκαστηκαν να επιστρατευσουν μια τοσο κιτς εμφανιση για να εχει ο τηλεθεατης με κατι να ασχοληθει. Κριμα γιατι ειχαν επιλογες που ειχαν να δωσουν κατι στον διαγωνισμο οπως οι Gregorian και οι Avantasia.

  16. Μετά από χρόνια κακών αποτελεσμάτων, πιστεύω πως φέτος η Γερμανία μπορεί να βρεθεί άνετα στη δεκάδα, γιατί όχι και στην πεντάδα. Το κομμάτι μου αρέσει πολύ και η τραγουδίστρια είναι συμπαθέστατη. Όσο για το styling δεν με ενοχλεί καθόλου, η κοπέλα το υποστηρίζει πραγματικά. 8/10 και #2 στο top μου.

  17. Συμπαθητικό ως τραγούδι αμφιλεγόμενο ως παρουσίαση.
    Για την ώρα 7.5/10 και το #4 μου.
    1.Ουκρανία
    2.Ισλανδία
    3.Ιταλία

  18. Καλο τραγουδι, εώς παρα πολυ καλο, σύγχρονο και ραδιοφωνικό. Εξαιρετική φωνη η κοπελα στο λάηβ αλλα κιτς εμφανιση. Αν αλλάξει εμφανιση , σίγουρη δεκάδα.

  19. Το τραγουδι μου αρεσε. Απο τα καλυτερα μεχρι στιγμης, γιατι εχουμε ακουσει πολλες σαβουρες.
    Αλλα το κοριτσακι ειναι για τη Eurovision JUNIOR.

  20. Μου αρεσε πολυ και το τραγουδι και η παρουσιαση. Θεωρω πως ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμης. Ευχομαι να τα παει καλα γιατι ειναι απο τα τραγουδια που αναβαθμιζουν το θεσμο. Τα περι πολιτικης που ειπωθηκαν και οσους ακομα επιμενουν να ελεγχονται απο τους πολιτικους τα αφηνω ασχολιαστα.

  21. το τραγουδι ειναι καλο αν και ευκολα το βαρεθηκα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν αξιζει.βεβαια η σκηνικη παρουσια πρεπει να αλλαξει καθως οπως ειπωθηκε και πιο πανω αν και οι γερμανοι ειβαι εξοικειωμενοι στη πλειονοτητα τους με τα εκκεντρικα θεαματα στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες θα περασει λιγο σαν”τσιρκο”…7.5/10 αν και θεωρω πως θα χρει αναλογη τυχη με το περυσινη “black smoke”και το “is it right?”το 2014…μαλλον πιο κοντα στο 2ο αφου θεωρω πως θα πλησιασει τη 15αδα αλλα δυσκολα να μπει σε αυτην!προσωπικα και η συμμετοχη της χωρα τοσο το 2014 αλλα κι περυσι μου αρεσαν πιο πολυ απο αυτο…

  22. Μην παραπονιεστε για το ντυσιμο δεν προκειται να αλλαξει! Ετσι ειναι το στυλ της…Επηρεασμενο απο Ιαπωνικη/Κορεατικη μοδα! Δεν θεωρειται παιδικο…Οσο για το τραγουδι λογικα θα μεινει 1ο στη λιστα μου μεχρι το τελος!

    • Γνωριζουμε για την εν λογω μοδα. Αλλα αμα δεν εισαι μεταξυ 13 και 25 χρονων δυσκολα μπορει να σε γοητευσουν τετοιες φιγουρες.
      Αυτη ειναι αλλωστε και η μαγεια της γιουροβιζιον με τα διαφορετικα ηθη και εθιμα. Αλλα κι εμας που δε μας αρεσει αισθητικα…επιτρεψε μας να την κραξουμε λιγακι λολ

    • Περιμενεις να ξερουν οι περισσοτεροι για τη μοδα αυτη; Γιατι δε τη λες και νεολαια τους σχολιαστες εδω (αν κρινω απο τις αντιδρασεις και σχολια που αναφερονται υποτιμητικα σε μικροτερες ηλικιες). Αμεσως αν δουν κατι διαφορετικο θα το πουν κιτς κτλ κτλ. Να βγαινουν ολοι copy paste ιδιοι χωρις προσωπικο στυλ αμα ειναι ετσι.

    • Ελα ρε συ, μην τα παιρνεις. Σιγα. Δεν ειναι κακο να εισαι νεος, καθε αλλο. Απλα ειναι λογικο ενας 17αρης να εχει αλλη αποψη για ενα τραγουδι απο ενα 45αρη πχ. Εμενα μου φαινεται λιγο παιδικο το τραγουδι, εως και μπε μπε θα ελεγα. Αλλα σημασια εχει εσυ να υποστηριζεις την αποψη σου, ΟΤΙ και να λενε οι αλλοι. Αφου εσενα σ αρεσει, δεν υπαρχει θεμα. Φιλοι.

  23. Συμπαθητικό το τραγουδάκι δεν μπορώ να πω, αλλά η εμφάνιση της κοπελιάς επιεικώς σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα… Εκ του αποτελέσματος έτσι όπως φαίνεται να επιλέγουν φέτος οι χώρες τα μέτρια pop τραγουδάκια, επηρεασμένοι από τον περσινό νικητή, σαφώς θα προτιμούσα Gregorian για Γερμανία, έτσι για αλλαγή του μουσικού στιλ… Ή εναλλακτικά Protected. 6/10 για αρχή

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ