ΡΩΣΙΑ: Αλλαγή ημερομηνίας

Η επίσημη πρώτη παρουσίαση θα γίνει τελικά στις 5 Μαρτίου και όχι στις 3 όπως είχε ανακοινώσει στην αρχή του μήνα ο Sergey Lazarev στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Υπομονή  λοιπόν 2 μέρες ακόμη  για να ακούσουμε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία στη Σουηδία.

Ο Sergey Lazarev επιλέχθηκε από το Ρωσικό RTR για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η ομάδα που θα απαρτήσει τη φετινή Ρώσικη αποστολή αποτελείται από την λεγόμενη Dream Team της Eurovision , το Ρώσο σούπερσταρ Philip Kirkorov, το διεθνούς φήμης Έλληνα συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο και τον πολυτάλαντο Έλληνα χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό.  Είναι η ίδια ομάδα που ήταν πίσω από την Ουκρανία και την Ani Lorak με το Shady Lady  το 2008 στο Βελιγράδι αλλά και την Ρωσία  με τις Tolmachevy Twins και το Shine το 2014 στην Κοπεγχάγη.

 Ο Sergey Lazarev είναι ένας περιζήτητος καλλιτέχνης στην πατρίδα του με μεγάλη καριέρα και ευρή φάσμα τραγουδιών.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τη στιγμή που την εμφάνιση της Ρωσίας την έχουν αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός κ ο Δημήτρης Κοντόπουλος (δύο άνθρωποι πετυχημένοι ο καθένας στο είδος του) σίγουρα θα φτάσει πολύ ψηλά κ πολύ πιθανό να επαναλάβει την περσυνή της επιτυχία η Ρωσία.

  2. Ένταξη είναι προφανές ότι μας πλασάρουν σιγά σιγά τον φετινό νικητή, ελπίζω να βγω λάθος, άλλα κάτι δεν πάει καλά και πέρυσί δεύτερη και προ πέρσι πάλι στην δεκάδα πάρα τα όσα και όσα, κάτι γίνεται! 😛 !!

  3. Έψαξα τραγούδια του Λαζάρεφ στο ΥΤ. Δεν είναι του γούστου μου. Τα ίδια κι ο Κοντόπουλος (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).
    Ούτε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μου άρεσε μια ρωσική συμμετοχή. Μάλλον το 2010. Ναι, το 2010. Ακόμα κι αυτές του 1994 και του 1997 που θεωρούνται cult δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζουν.

  4. Εχουν περάσει οι εποχές που βαζεις εναν ωραιο γκομενο να βγάζει τους κοιλιακους και να λεει εναν ποπ τραγουδακι. Ναι με σωστο στήσιμο ισως χτυπήσει και χαμηλά την πενταδα ( ειναι Ρωσία γιαυτο)αλλα την πρωτη τριάδα αποκλείεται και φυσικα το βραβείο ειναι ονειρο θερινής νυκτος.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ