OGAE GREECE: Πώς θα γίνεις μέλος!

Πολλοί φίλοι από εσάς μας ρωτάτε κατά καιρούς τι πρέπει να κάνετε για να γίνετε μέλη του OGAE Greece! Θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά την διαδικασία κι όλα τα προνόμια που μπορείτε να έχετε σαν μέλη της πολύ μεγάλης οικογένειας του OGAE International!

1.Στην κορυφή της σελίδας μας καθώς και αριστερά, υπάρχει ένα εικονίδιο με την επιγραφή «γίνε μέλος». Πατώντας πάνω στο εικονίδιο, θα εμφανιστεί μια φόρμα για να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εγγραφή σας. Πατάτε «Αποστολή» και αυτόματα η εγγραφή σας έρχεται στο e-mail μας.

2.Η γραμματεία του OGAE Greece έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας μέσω του e-mail που μας έχετε αναφέρει. Προσοχή όμως! Αν το e-mail που γράψατε είναι λάθος δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας!

3. Θα σας ζητηθεί να αποστείλετε μια φωτογραφία μικρών διαστάσεων για την κάρτα του OGAE International που είναι απαραίτητη για την ταυτοποίησή σας σαν μέλος. Ταυτόχρονα θα σας ζητηθεί να καταθέσετε το ποσό των 15 ευρώ για ετήσια συνδρομή, αντί του ποσού των 30 ευρώ που ήταν μέχρι τώρα. Πολλοί από εσάς έβρισκαν δύσκολο να συγκεντρώσουν το ποσό εκείνο και το Διοικητικό Συμβούλιο του OGAE Greece αποφάσισε να κάνει ό,τι μπορεί για να μεγαλώσει η παρέα μας με νέα μέλη!

4.Σαν μέλη του OGAE Greece (και συνεπώς του OGAE International) θα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα εισιτήρια για τον διαγωνισμό της Eurovision! Τα εισιτήρια αυτά δίνονται μόνο στα μέλη του OGAE International και απαρτίζονται από πακέτα 6 εισιτηρίων: 3 εισιτήρια για τα shows (Α’ και Β’ ημιτελικός και τελικός) και 3 εισιτήρια για τις αντίστοιχες πρόβες τους της προηγούμενης βραδιάς (jury rehearsals). Τα εισιτήρια αυτά μοιράζονται συνήθως μία μέρα πριν την επίσημη πώληση των εισιτηρίων που γίνεται το Νοέμβριο, που σημαίνει πως ακόμα κι αν γίνεται μέλη μας τώρα, είναι αδύνατον πλέον να εξασφαλίσετε εισιτήρια για την Στοκχόλμη!

5.Έχετε επίσης πρόσβαση στην ψηφοφορία των 3 διαγωνισμών του δικτύου OGAE: Second Chance, Song Contest και Video Contest. Μόνο τα μέλη του OGAE International έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν σε αυτούς.

6.Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στη Eurovision, η κάρτα του OGAE International μπορεί να σας εξασφαλίσει είτε εκπτώσεις σε κάποιες αγορές, είτε είσοδο σε διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται στην εκάστοτε πόλη που γίνεται ο διαγωνισμός. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως όσοι είστε μέλη του OGAE, είστε υποχρεωμένοι να ταξιδέψετε για τον διαγωνισμό!

7.Σαν μέλη του OGAE Greece εξασφαλίζετε είσοδο και στον Ελληνικό τελικό, όποτε φυσικά διοργανώνεται από την ΕΡΤ! Έχετε επίσης δικαίωμα συμμετοχής στο ετήσιο φεστιβάλ μας το ΜΠΛΕ που διοργανώνει ο OGAE Greece στο τέλος της χρονιάς!

8. Για να γίνετε μέλη μας πρέπει να έχετε κλείσει τα 18, να είστε μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και να μην ανήκετε σε άλλο παρόμοιο σωματείο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Σας περιμένουμε!

OGAE Greece

Αντώνης Καρατζίκος

Written by 

Related posts

6 Thoughts to “OGAE GREECE: Πώς θα γίνεις μέλος!”

 1. Dimis

  Tha gino ton Ioulio pou erxomai Ellada gia diakopes xxx

 2. GreGorios

  Αν έμενα Ελλάδα σε ένα χρόνο που θα γίνω 18 θα γινόμουν μέλος χωρίς δεύτερη σκεψη… 🙁

 3. Manuel Navarro

  Καλώ όλους τους νέους φίλους και φίλες να γίνουν μέλη, διότι οι εντυπώσεις μου από το σωματείο εδώ και 3 χρόνια είναι μοναδικές! Έχω ζήσει απίστευτες στιγμές και τα καλύτερα έρχονται… Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Γιώργος Φ.

 4. BobyDude92

  Κύριε Κραζτικό Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή μάλλον δεν κατάλαβα καλά, το να παραβρεθεί μέλος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό είναι υποχρεωτικό κάθε χρόνο, δηλαδή αν κάποιος έχει εργασία (Σε καθημερινή βάση) που δεν του το επιτρέπει, άλλα παρόλαυτα επιθυμεί να γίνει μέλος, η αίτηση του θα απορριφθεί;

  1. Karatzikos

   Αγαπητέ φίλε

   Στην παράγραφο 6 τονίζουμε ξεκάθαρα πως «δεν είστε υποχρεωμένοι να ταξιδέψετε για τον διαγωνισμό».

   Ευχαριστούμε

   Αντώνης Καρατζίκος

 5. papageorgio

  Καλημερα εγω δεν θελω να γινω μελος ειναι υποχρεωτικο ομως για να παρακολουθησω τον διαγωνισμο απο την tv ?

Comments are closed.