ΚΥΠΡΟΣ: Ακούστε το “Alter Ego”!

Όπως είχε ανακοινωθεί στις αρχές του μήνα από το ΡΙΚ, πραγματοποιήθηκε σήμερα λίγο πριν τις 9 το βράδυ τοπική ώρα, το “Alter Ego”, το τραγούδι δηλαδή με το οποίο θα διαγωνισθούν οι Minus One για την Κύπρο στον επερχόμενο διαγωνισμό της Στοκχόλμης.

Το τραγούδι είναι μια δημιουργία του συγκροτήματος και του Σουηδού Thomas G:Son ο οποίος μεταξύ άλλων τραγουδιών του στο διαγωνισμό έχει και το βραβείο του 2012 “Euphoria”. Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Αβραάμ.

Η Κύπρος διαγωνίζεται στον Α’ Ημιτελικό στις 10 Μαΐου 2016.

[youtube id=”kQMSPkGoQrY” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

72 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ωραίο!!! δεν το περίμενα αλλά πραγματικά με άρεσε πολύ!!!! Φοβάμαι τις επιτροπές αλλά πιστεύω θα τα πάει καλύτερα στο televoting από άλλες χρονιές η Κύπρος… Προσωπικά είναι το νουμερο ένα στο top μου αυτήν την στιγμή!!!

  2. ακρως επαγγελματικη δουλεια. ΩΡΑΙΟ. φοβερη ενορχηστρωση, καλη μελωδια, σπιντατο, σε κραταει να το ακουσεις ΑΛΛΑ παρολλο που ειναι καλο στο ειδος του διατηρω επιφυλαξεις για το αν μπορει να παει τοσο καλα ωστε να χτυπησει πχ δεκαδα στον τελικο φετος. Θα εξαρτηθει απο την ζωντανη αποδοση του τραγουδιστη στο λαηβ γιατι στο voice της γαλλιας που εμφανιστηκε αν ειδατε χθες, δεν ηταν καλος φωνητικα.

  3. Όμορφο, δυναμικό, χορευτικό κομμάτι!!! Εξαιρετικό το κλιπάκι!!! Σίγουρα στον Τελικό η Κύπρος…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ!!!

  4. Ααα,,,επιτελους! Και κατι καλο…! Μπραβο τους! Οσο το ακουω μου αρεσει! Πολυ καλα αγγλικα…επισης! Καλο και πιασαρικο ποπ/ροκ κομματι! Εντιμοτατο! Πιστευω θα αρεσει και θα περασει τελικο. Καλη επιτυχια στην Κυπρο μας! Την αξιζει φετος!

  5. Μεγαλουργησαν εξαιρετικο αξιζει 10δα απο τα καλυτερα τους να κανουν και μια ωραια σκηνικη παρουσια και θα φυσαει!!!

  6. σα τραγουδι ειναι φοβερο!!σε πειθει και σου μενει απο το πρωτο ακουσμα!!!επισης πολυ καλο βιντεο κλιπ το μονο που μενει ειναι μια καλη λαιβ εκτελεση και μια δυναμικη-οσο και το τραγουδι-σκηνικη παρουσια και τοτε η κυπρος μπορει να βρεθει πολυ ψηλα!!! παντως στο τελικο περναει ευκολα!!!9.5/10 για την ωρα 2ο μετα την ουκρανια!!αντε να δουμε τι θα κανουμε και εμεις γιατι φετος ειδικα στον ημιτελικο μας τιποτα δεν ειναι βεβαιο….

  7. Πραγματικά δεν περίμενα τόσο καλό τραγούδι φέτος για την Κύπρο..Άκρως επαγγελματική δουλειά φέτος..So far my favourite one…

  8. Φανταστικο ποπ ροκ κομματι. Ο Φρανσουα ειναι εκπληκτικος φωνητικα οποτε θα το απογειωσει λαιβ στην σκηνη. Καλη επιτυχια στην Κυπρο.

  9. εντάξει, τι να πω τώρα!!! Έχω μείνει άφωνος!!!!! Μπράβο , μπράβο και πάλι μπράβο!! Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο…. έχει πολλές πιθανότητες για τελικό και για μια αξιοπρεπή θέση (10-15η) . Το περίμενα οτι θα ήταν ωραίο, αλλά τόσο δε το περίμενα!! Δεν έχω λόγια… Ενοείτε μέχρι στιγμής είναι το #1 μου

  10. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Υπέροχο, άψογο. Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο. Φυσικά το #1 μου μέχρι στιγμής αν και προβλέπω οτι δε θα φτάσει 10αδα. Αλλά και μια 13η θέση, πχ είναι επίσης αξιοπρεπή. Ας πέρναμε λίγα μαθήματα απο Κύπρο στο θέμα της επαγγελματικότητας…

  11. μπράβο Κύπρο τραγούδι για ψήλη θέση και πολύ πιθανών πάει για 10αδα η Κύπρος φέτος και γιατί όχι και πάρα πάνω, φέτος δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρετε το δωδεκάρι τις Ελλάδας σας.

    το TOP 12 μου, πλην Μάλτα, Αλβανία, Ιταλία που δεν έχουμε τελική απόφαση για το τραγούδι που πάει Στοκχόλμη.

    1. Κύπρος
    2. Βέλγιο
    3. Ουκρανία
    4. Αυστρία
    5. Ισλανδία
    6. Ιρλανδία
    7. Ελβετία
    8. Δανία
    9. Λευκορωσία
    10. Βοσνία & Ερζεγοβίνη
    11. Ισπανία
    12. Γεωργία

  12. αρχιζουν και ερχονται καλες συμμετοχες στον α’ ημιτελικο…και επαγγελματικες….θα δυσκολευτει η ελλαδα να περασει με απειρους ερμηνευτες…πρεπει να εχουμε παρα πολυ δυνατη κομματαρα για να περασουμε σαν ελλαδα και το βλεπω χλωμο. δεν πειραζει, ειμαστε με την κυπρο φετος !

  13. ΑΨΟΓΟ.ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΝΗ.ΑΤΟΦΙΟ ΡΟΚ.Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟ THE VOICE O ΜΕΓΑΛΟΣ FLORENT PAGNYΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.

    • ε οχι και εξαιρετικος. δεν ακουγοταν ΚΑΝ στα κουπλε και απο τους 4 κριτες γυρισε ΜΟΝΟ ο ενας και με το ζορι….αν εισαι εξαιρετικος γυριζουν ειτε ολοι ειτε εστω 2-3. Μετριοτατη εμφανιση ειχε στο Voice της Γαλλιας, ειναι ασταθης φωνητικα και εχει ιδιαιτερη και βραχνη φωνη που ειναι αναλογα τη μερα που θα βρεθει.

      • κοίτα όμως κάτι συμπτώσεις. Σήμερα να παρουσιάζουν το κομμάτι, χθες έπαιξε το επεισόδιο του The Voice Γαλλίας.
        Τα κανόνισε μια χαρά ο Berberes, ο οποίος πέρσι ήταν στην κριτική επιτροπή της Κύπρου? http://www.dailymotion.com/video/x2g0ugz

  14. Καλά, δεν το λες και 100% ροκιά. Έπρεπε να το περιμένω όμως από τη στιγμή που ανακατεύτηκε ο G:son. Παρολαυτά μου αρέσει. Σε μια θάλασσα μετριοτήτων…

  15. My new no1 ! ! ! Κ Ο Μ Μ Α Τ Α Ρ Α ! ! ! ! ! ! Και το video clip απλά τα σπάει ! ! ! Δεν γνωρίζω τι τύχη μπορεί να έχει τον Μάιο αλλά τουλάχιστον θα είναι μία αξιοπρεπέστατη και ξεχωριστή συμμετοχή. Καλή επιτυχία!!!!

  16. Οτι πιο επαγγελματικο εχει στειλει η Κυπροs τα τελευταια χρονια!Οταν μπαινει σουηδικο χερι μεσα στο κομματι ολα θα πανε καλα!!!!!
    καλη επιτυχια Kυπροs!

  17. Εγώ θα τους έλεγα: Κύπριοι είστε όχι Σκανδιναβοί, στείλτε κάτι ανάλογο με την πραγματική της μεσογειακή ταυτότητα.

    Μεγάλο εμπόδιο, να θέλεις να δείχνεις ότι είσαι κάτι που δεν είσαι, γιατί θα είσαι τελικά πάντα δεύτερος.

    Φαντάζομαι, όμως ότι θα πέσει πολύ σπρώξιμο από την ΕΜΠΟΥ και το ΣΒΤ όπως πέρσι, γιατί υπάρχουν κολλητιλίκια με τον σουηδό τον Κρίστοφερ Μπτζορκμαν, που ήταν κριτής πέρσι.
    Κι έτσι θα βγει 11ο-12ο στον τελικό με τις ψήφους των επιτροπών.

    Ξέρουν πλέον ότι το 12άρι της Ελλάδας στο televoting δεν είναι δεδομένο όταν στέλνουν άγνωστους με wannabe western ήχο, γι’αυτό να έρθουν στο Ράδιο Αρβίλα για πρόμο, γιατί το χρειάζονται.

    • εμεις εδω στην ελλαδα ας το βουλωσουμε με τις γελοιοτητες που στελνουμε τα τελευταια χρονια με αποκορυφωμα το φετινο που στελνουμε ερασιτεχνες που παλευουν 15 χρονια να κανουν καριερα και μεχρι τωρα το μονο που καταφεραν ειναι να τραγουδησουν σε κανα δυο βαφτισεις και να ανεβασουν ερασιτεχνικα βιντεο στο ιντερνετ που ηχογραφηθηκαν στο σαλονι του σπιτιου τους.

      • συγγνώμη κυρία Μαίρη, αλλά δεν έκανα εγώ την επιλογή των άπειρων ΕυρωΠοντ, ώστε να μην δικαιούμαι να έχω άποψη για την κυπριακή συμμετοχή. Η οποία πιστεύω θα στηριχθεί πολύ από τους διοργανωτές με καλό draw, αλλά με ψήφους από τις επιτροπές, και θα τα πάει καλούτσικα.
        Απλώς λέω δεν έχει την ψυχή εκείνη το κομμάτι, που να συγκινήσει τους τηλεθεατές για να πάει ακόμα καλύτερα.

      • “…με αποκορυφωμα το φετινο…”
        Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ευγενικός γίνεται, γιατί χρειάζεται πραγματικά ιώβειος υπομονή για να αντιμετωπίσει κανείς τα σχόλια τα δικά σου και κάποιων άλλων εδώ μέσα εδώ και μέρες σχετικά με τη συμμετοχή μας φέτος.
        Άκου λοιπόν: περίμενε πρώτα να παρουσιαστεί το τραγούδι, και αφού κρίνεις μετά χύσε όση χολή θέλεις φορώντας και τα κομματικά γυαλιά σου.

  18. Ενα καλο τραγουδι, απλα το φοβαμαι που ειναι ροκ…Δεν ξερω πως θα περασει εκει στας ευρωπας… οπως εγραψε ενας φιλος παραπανω…ροκια δεν το λες…μιας και ο Σουηδος οντως το εχει κανει να ακουγεται η μελοωδια του “λιγοτερο” ροκ…. Αλλα κανενα προβλημα…

    Ολα θα εξαρτηθουν στη ζωντανη εμφανιση και “χροια” του ερμηνευτη.

    Παντως ασχημο δεν το λες… αν και ειναι Κυπρος και ειμαστε λιγο, ισως πολυ μη αντικειμενικοι… 🙂

    Καλη επιτυχια….δουλεια δουλεια δουλεια….

    • Το ποντιακο να φοβασαι. Που μπορει παρεπιπτοντως να ειναι και τελειο, δεν το εχουμε ακουσει ακομα. Αυτο μια χαρα θα περασει εις τας ευρωπας λολ

      • To ποντιακο δεν το φοβαμαι… θα το γραψω ξανα, εγω ειμαι υπερ να ειναι οι συμμετοχες μας σε διαφορες ελληνικες διαλλεκτους αλλα και να εχουν και παραδοσιακο ηχο (ethnic εννοω..οχι παραδοσιακο τραγουδι, αν και το παρδοσιακο με μια δοση μοντερνισμου μπορει να ειναι και καλη επιλογη).
        αυτα… η ενσταση μου για φετος ειναι αλλου… αλλα δεν εχει νοημα να σχολιασουμε περισσοτερο. ΟΛΑ ΚΑΛΑ

  19. Παρόμοια τραγούδια με ήχο δήθεν ροκ έχουν πάει τόσες άλλες φορές χωρίς καμιά ιδιαίτερη επιτυχία. Επιπλέον μειονέκτημα το απωθητικό βίντεο και η εμφάνιση του γκρουπ. Το πολύ πολύ να μπει τελικό. Πιστεύω πως μια μέρα η Κύπρος θα πάει πολύ πολύ ψηλά στο διαγωνισμό, αλλά αυτό δεν θα γίνει ούτε φέτος, δυστυχώς..

  20. Πολλα συγχαρητήρια στην Κύπρο … Πολυ δυναμικό τραγούδι, ζωντανό και ωραία φωνή … Δεν εχω λόγια πραγματικά …Eurovision 2016 – Nicosia Cyprus !!!

  21. KAKH CLOPY PASTE ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ?GROUPAKI THΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ(ΚΑΡΑΧΛΩΜΟ) ΟΥΤΕ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ.ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 9%

  22. Ωραίο κομμάτι που σου μένει γενικά στο αφτί. Αν έχει μια καλή Live εμφάνιση μπορεί να κάνει πράγματα στην Στοκχόλμη…!

  23. Mpravo stin Kypro pragmatika exw ekplagei apo to poso epagkelmatiko einai olo to stisimo tou tragoudiou me ena poli euxaristo kai europaiko ixo… me exoun kataplixoi euxarista.. kai makran to kalitero song mexri stigmis tou diagonismou.. kali epitixia adelfia X kali epitixia kypros!

  24. OMG! Δεν το περίμενα με τίποτα, εκπληκτικό! Θα μπορούσε να είναι κομμάτι 10ετίας, αλλά ακούγεται πολύ σύγχρονο και μου θυμίζει το εξαιρετικό “Fairytale Gone Bad”. Πραγματικά έχω μείνει άφωνος (με την καλή έννοια). Ειλικρινά, αξίζει να πάει τελικό και με τα τωρινά δεδομένα αξίζει και για top 5. Έχει βάλει τα γυαλιά σε όλες τις τωρινές συμμετοχές και μάλλον θα τα βάλει και στην δική μας, για να λέμε και του στραβού το δίκαιο… Επίσης, είναι έτη φωτός καλύτερο από το περσινό των Minus One αλλά και από αυτό που έστειλε η Κύπρος στη Βιέννη. Συγχαρητήρια!!! Εννοείται μπαίνει πρώτο στο top μου…
    1.Κύπρος
    2.Ελβετία
    3.Ισπανία
    4.Αλβανία (εως ότου γίνει αγγλόφωνο)
    5.Ουκρανία
    6.Δανία
    7.Ιρλανδία
    8.Αυστρία
    9.Ισλανδία
    10.Λευκορωσία
    11.Βέλγιο
    12.Γεωργία
    13.Βοσνία-Ερζεγοβίνη
    Ιταλία και Μάλτα δεν υπάρχει λόγος να τις “κρατάω”, αν και η Ιταλία μπορεί να το διατηρήσει εν τέλει. Σειρά έχει τώρα-εκτός απροόπτου- η Γερμανία την Πέμπτη…

  25. Μπράβο στην Κύπρο για την εκπληκτική της δουλειά!!! Το τραγούδι είναι πολύ δυναμικό και το ρεφρέν σου μένει αμέσως. Βέβαια πρέπει να έχουν και μια καλή σκηνική παρουσία και να αποδώσουν το ίδιο καλά το τραγούδι και ζωντανά. Μέχρι στιγμής η Κύπρος έχει το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του πρώτου ημιτελικού. Μακάρι να έχουμε και εμείς ένα καλό τραγούδι ώστε Ελλάδα και Κύπρος να ξαναπεράσουν μαζί στον τελικό. Πάντως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η Κύπρος περνάει στον τελικό, καθώς οι αντίπαλες χώρες δεν έχουν και τα φοβερά τραγούδια αλλά δεν έχουμε ακούσει ακόμη όλες τις συμμετοχές…..Δεν μπορώ να προβλέψω τη θέση που θα πάρει η Κύπρος θα το μάθουμε σε λίγους μήνες..

  26. Μια χαρά! Χωρίς πλάκα, πολύ καλή ροκιά!! Είναι πολύ καλό για ραδιόφωνο αυτό το κομμάτι. Έχει και ρυθμό και απ’όλα. Μ’αρέσει! Αυτού του είδους τα κομμάτια βέβαια είναι καπως δύσκολο να τα παρουσιάσεις στη σκηνή, αλλά αν τα καταφέρουν περνάνε τελικό άνετα!

  27. Διάβασα πρώτα τα τόσο ενθουσιώδη σχόλια και λέω ας ακούσω κι εγώ την τραγουδάρα. Και προσγειώνομαι! Συγνώμη αλλά μην είμαστε υπερβολικοί.
    Καλή παραγωγή στον ήχο, και το τραγούδι δυναμικό. Μια καλή συνταγή που πολλές φορές όμως έχει αποτύχει. Βέβαια αν ήταν καμιας Δανίας π.χ ίσως και να αδιαφορούσατε. Μια χαρά κομμάτι λοιπόν είναι και πιστεύω θα περάσει στον τελικό και θα τα πάει καλά.
    7/10 για αρχή

    top
    1.Ουκρανία 9/10
    2.Ισλανδία 8/10
    3.Ισπανία 7/10
    4.Κύπρος 7/10

  28. Αυθεντικό ροκ σαν της Γεωργίας δεν το λες…Ωστόσο, θα τα πάει καλύτερα από τη Γεωργία και πιστεύω πως η Κύπρος θα είναι τελικό. Το τραγούδι είναι “επεξεργασμένο” ώστε να είναι εύκολα προσιτό στο μέσο αυτί άσε που παραπέμπει σε γνώριμα μουσικά ακούσματα που εντελώς “τυχαία” έχουν κάνει και τεράστια επιτυχία (Somebody told me από The Killers).
    Για την ώρα 6.5/10 και το #7 μου.
    Καλή επιτυχία στην Κύπρο <3

  29. Είναι τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Το λατρεύωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τραγουδάρα, ρυθμός εξαιρετικά ανεβαστικός το γκρουπ ολα τα λεφτα το κλιπ τελειο!!!
    Δεν εχω λόγια!!!Μπράβο μπραβο μπραβο αδερφια στη Κύπρο. Φέτος έχετε πργματικά ενα διεθνών τραγούδι που είναι τραγουδάρα.

  30. Η αλήθεια είναι ότι είναι schlager μεταμφιεσμένο σε ροκ, αλλά οκ, δε με ενοχλεί-ειδικά δε σε μια μέχρι στιγμής μέτρια χρονιά. Είναι δυναμικό σχετικά και ακούγεται ευχάριστα. Καλή δουλειά Κύπρος!

  31. Εξαιρετικό κομμάτι, φαίνεται πως η συνεργασία με τον G:Son απέδωσε καθώς αν και είναι ροκ, ακούγεται άνετα από κάποιον που ακούει ποπ και σε κερδίζει με την ενέργεια του. Πιστεύω πως με ένα σωστό live η Κύπρος μπορεί να περάσει στον τελικό άνετα και εκεί να διεκδικήσει κάτι καλό.
    1.Κύπρος
    2.Βοσνία/Ερζεγοβίνη
    3.Ουκρανία
    4.Ισλανδία
    5.Αυστρία
    6.Μάλτα
    7.Ισπανία
    8.Γεωργία
    9.Δανία
    10.Λευκορωσία
    11.Αλβανία
    12.Βέλγιο
    13.Ιταλία
    14.Ελβετία

  32. Χμμμμ….not my cup of tee. Πάντως οφείλω να αναγνωρίσω ότι έχει δυναμισμό και ταυτότητα σαν τραγούδι και ότι δεν είναι ενα κομμάτι του σωρού. Καλοδουλεμένο και προσεγμένο, απλώς ίσως δεν είναι στα ακουσματά μου για να πω ότι τρελάθηκα.

  33. Μου αρέσει πολύ το κομμάτι της Κύπρου, καθαρόαιμο ροκ δεν είναι σίγουρα, αλλά για να πω την αλήθεια, όταν άκουσα για Thomas G:son κάτι τέτοιο περίμενα. Η Κύπρος φέτος θα είναι άνετα στον τελικό, αξίζει να τα πάει πολύ καλά. 8/10 και το #3 στο top μου. Καλή επιτυχία!!!

  34. Καταπληκτικό ! Το καλύτερο μέχρι στιγμής μέσα σε μια θάλασσα μετριότητας. Μέχρι και πρωτιά !!!!!

  35. Ενταξει οσα τραγουδια εχουν ακομη να δημοσιευτουν για την Eurovision το συγκεκριμενο δεν το αγγιζουν καν… Το τραγουδι αξιζει 1η θεσηη.. Αλλα η Ευρωπη ειναι αυτη που ειναι με την Κυπρο… Οποτε ξερετε…

    • Άντε..δηλαδή αν και έχουμε ακόμα 30+ τραγούδια να ακούσουμε, όλα θα είναι υποδεεστερά της Κύπρου. Για τόσο αριστούργημα μιλάμε. Ούτε το euphoria δηλαδή να ήταν!

      • Ισχυειι.. Δεν θελω ποτε να υπερβαλω αλλα μαλλον ειναι ενα απο τα καλυτερα τραγουδια που εχουν ακουστει ποτε στην Eurovision.. Και για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα ποτε πως θα ακουσω τετοιο τραγουδι στον συγκεκριμενο διαγωνισμο.. Κανονικα Λευκωσια 2017..

  36. ειλικρινά οτι καλύτερο εχω ακούσει τα τελευταια χρονια σε eurovision. ακομα για την πρωτη θεση μπορει να παει αυτο το τραγουδι. μπραβο στην Κυπρο που εκανε αναθεση σε τοσο καλο γκρουπ και οχι σε αγνωστους οπως κανανε στην ελλαδα. ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΦΕΤΟΣ!!!!

    • Νισάφι πια!Και τι πάει να πει άγνωστοι;Και αν αυτοί οι άγνωστοι είναι άξιοι για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και έχουν και ένα καλό τραγούδι;

      • Ειτε Αγνωστος ειτε Γνωστος, για το κοινο της Ευρωπης ειναι ΑΓΝΩΣΤΟΙ… Οπως και σε μας ειναι Αγνωστοι οι γνωστοι των αλλων χωρων!! Δεν ειναι Tatu που ειχαν διεθνη φημη… αλλα και αυτες εχασαν (για πολλους λογους…)

  37. Άκρως επαγγελματική δουλειά(τραγούδι, βίντεο κλιπ και πάει λέγοντας…).Μπράβο Κύπρο!Η Ελλάδα ετοιμάζει κάτι δυνατό πιστεύω και για αυτό αργεί να δημοσιευτεί το τραγούδι μας.Ας βιαστούν όμως, γιατί στις 14/3 λήγει η προθεσμία υποβολής συμμετοχής.

    • Η Ελλάδα ΠΑΝΤΑ οταν αργεί πολυ να κανει ανακοινώσεις και να παρουσιάσει κομμάτια, πρόκειται για βατερλω. Το ελληνικο κομματι εχει γραφτεί απο τέλος Δεκεμβρίου ! 2 μήνες φτιάχνουν την… Ενορχηστρωση ; Ή μηπως χτενιζουν τους τραγικούς στίχους που αποκάλυψε ο Μελάς στο νιουσιτ; Οταν κανεις τέτοια σκανδαλώδη αναθεση πρεπει να ειναι ολα επαγγελματικα. Μεχρι και το ΡΙΚ που το κοροιδευαμε μια ζωη , εκανε επαγγελματικό σουπερ κλιπ και επαγγελματικό κομματι με φρέσκο ηχο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και οι αγγλικοι στίχοι ειναι προσεγμένοι!!! Αν νομιζει η ΕΡΤ οτι επιτροπές θα ψηφίσουν ” let’s dance and have some fun for an utopian land ” ειναι πολυ γελασμενη και θα πεσει τρελο κράξιμο αν παρουσιαστεί τετοιο άσμα με τετοιο άθλιο στίχο μετα απο ΑΝΑΘΕΣΗ. Γιατι ασχολούνται με ενα γκρουπ και με ενα 3 λεπτο τραγουδακι οποτε μπορούν τουκαχιστον να παρουσιάσουν κατι αξιοπρεπες !!!!

  38. Υπέροχο απλά δεν το περίμενα Ένα τραγούδι που μπορεί να ακουστεί σε ραδιόφωνα εξωτερικού Πρώτο στο top μου!!

  39. Καλό τραούδι αλλά τόσο ενθουσιασμό δεν τον καταλαβαίνω. Μακάρι να είναι όπως τα λέτε. Τότε θα τσεκάρω και τη θεωρία μου, που λέει ότι από Ελλάδα και Κύπρο δύσκολα δέχονται για ψηλές θέσεις (3άδα) τραγούδι σε είδος που άλλες χώρες εξειδικεύονται. Απλά πιστεύω ότι ο βόρειος δύσκολα θα δει στα σοβαρά ροκ-ποπ-μπαλάντα κοκ από χώρες σαν τις δικές μας. Πιστεύω η Ελλάδα και το Hard Rock Alleluia ή το Heroes να έστελνε, με επιτροπές δε θα κέρδιζε…ομοίως βλ.Αρμενία 2014 κοκ… Μακάρι η θεωρία μου να καταρρεύσει! Χαλάλι για την Κύπρο…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ