ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Πληροφορίες για τη συμμετοχή!

Δόθηκαν μέσω ειδικής ανακοίνωσης πληροφορίες για το team που ετοιμάζει το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Serhat για λογαριασμό του Αγίου Μαρίνου. Το SMRTV φαίνεται ότι στοχεύει ψηλά με την ανάθεση της εκπροσώπησης στον καταξιωμένο καλλιτέχνη και όπως όλα δείχνουν το αποτέλεσμα που θα ακούσουμε στις αρχές του επόμενου μήνα θα είναι άκρως επαγγελματικό.

Ας ξεκινήσουμε με τους βασικούς συντελεστές του τραγουδιού. Την επιμέλεια της σύνθεσης έχει αναλάβει ο Olcayto Ahmet Tugsuz, γνωστός σε εμάς από τις συμμετοχές της Τουρκίας Hani (1982) και Şarkım Sevgi Üstüne (1987). Έχει επίσης υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία του Serhat, Total Disguise.

Τους αγγλικούς στίχους της συμμετοχής υπογράφει ο Έλληνας Νεκτάριος Τυράκης. γνωστός από τις συνεργασίες του με κορυφαία ονόματα της εγχώριας σκηνής όπως Σάκης Ρουβάς, Κώστας Μαρτάκης, Ελένη Φουρέιρα, Κάιτη Γαρμπή κ.α. Ταυτόχρονα οι φίλοι το διαγωνισμού δεν ξεχνάμε την μεγάλη επιτυχία του Shake it (Ελλάδα 2004) με τη 3η θέση και το Love me tonight (Λευκορωσία 2005).

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε ιταλική version με στίχους από τη Mariella Nava, ερμηνεύτρια και δημιουργό καταξιωμένη που έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με τους Andrea Bocelli, Lucio Dalla, Amii Stewart, Ornella Vanoni και Gigi D’Alessio. Τους γαλλικούς στίχους θα υπογράψει η Stéphane Laporte και την ενορχήστωση ο Cyril Orcel. Η παραγωγή ανήκει σε Ιταλούς ενώ το τραγούδι θα ηχογραφηθεί στις Βρυξέλλες.

Μόνο θετικά ακούγονται όλα τα παραπάνω και ευχόμαστε η ελληνική υπογραφή -ανάμεσα σε όλες τις άλλες- να εκτοξεύσει το τραγούδι στις πρώτες θέσεις του διαγωνισμού.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να παρουσιάσουν ένα δυνατό τραγούδι και να τα πάνε καλά!
    Καλή επιτυχία στο Σαν Μαρίνο!
    Αγαπημένη μου συμμετοχή το ντεμπούτο τους (2008) και μετά το 2014

  2. Εύχομαι να βγει ένα καλό αποτέλεσμα για το Σαν Μαρίνο…άκρως επαγγελματικό και με μια καλή θέση στον τελικό….

  3. Ελπίζω ο τύπος να ξέρει Ιταλικά ή τουλάχιστον η προφορά του να πείθει… Η αλήθεια είναι πως δεν περιμένω πολλά αλλά ελπίζω σε κάτι καλό

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ