ΔΑΝΙΑ: Στη δημοσιότητα οι υποψήφιες συμμετοχές! [ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ]

 

Η κρατική τηλεόραση της Δανίας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα αποσπάσματα των εννέα συμμετοχών που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2012.

Ο μεγάλος τελικός του Dansk Melodi Grand Prix 2012 πρόκειται να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο, 21 Ιανουαρίου. Τα snippets των τραγουδιών είναι διαθέσιμα για ακρόαση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του DR και μπορείτε να τα ακούσετε πατώντας εδώ.

[UPDATE]: Το DR δημοσιοποίησε σήμερα τη λίστα με τα υποψήφια τραγούδια στην τελική τους εκδοχή, σε πλήρη διάρκεια. Μπορείτε να τα ακούσετε πατώντας εδώ.

Ποιά από τις εννέα αυτές συμμετοχές θα κερδίσει το μαγικό εισιτήριο για το Μπακού; Η απάντηση θα δοθεί σε λίγες μέρες με την ολοκλήρωση του εθνικού τελικού, στον οποίο το τηλεοπτικό κοινό και οι κριτικές επιτροπές αναμένεται να επιλέξουν τον εκπρόσωπο της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Θανάσης Νάκος

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ta kommatia pou m aresan einai to overflow kai to universe,opos akousa ta kommatia pisteuo oti kala einai ola omos kai emfanisiaka prepei na ta doume upomoni mexri to savvato 21/1/2011

  2. @ pro leme
    Σίγουρα ακούσαμε τα ίδια τραγούδια; Γιατί εγώ άκουσα μόνο ΜΙΑ ΜΠΑΛΑΝΤΑ!
    Ο Δανέζικος τελικός είναι αρκετά ενδιαφέρον. Συμφωνώ και εγώ ότι το Overflow είναι πολύ καλό τραγούδι.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ