ΣΟΥΗΔΙΑ: Αποσπάσματα τραγουδιών Δ’ Ημιτελικού!

Είναι γνωστό πως το SVT είναι αρκετά αυστηρό με την τήρηση κάποιων κανόνων στο Melodifestivalen και ειδικά όσον αφορά στο πότε θα ακουστούν τα τραγούδια πριν από κάθε ημιτελικό. Τα αποσπάσματα των τραγουδιών ακούγονται για πρώτη φορά την Πέμπτη πριν από κάθε Ημιτελικό από τις πρόβες του.

Τη Δευτέρα 15/2 το βράδυ, το απόσπασμα του τραγουδιού της Molly Sandén “Youniverse” που διαγωνίζεται στον τέταρτο Ημιτελικό (και θεωρείται ήδη από τους bookers το φαβορί για τη νίκη), ανέβηκε στην πλατφόρμα της Amazon για λίγες ώρες και αυτό προκάλεσε πανικό στο SVT και φήμες για αποκλεισμό του. Λίγες ώρες μετά, το SVT ανακοίνωσε πως αυτό δεν είναι σφάλμα ούτε της τραγουδίστριας ούτε της δισκογραφικής της και για την ίση αντιμετώπιση όλων των τραγουδιών του τελευταίου ημιτελικού, δημοσίευσε αποσπάσματά τους που θα είναι διαθέσιμα για 24 ώρες μόνο.

Τα τραγούδια είναι τα παρακάτω και  μπορείτε να τα ακούσετε εδώ.

  1. Eclipse – Runaways
  2. Dolly Style – Rollercoaster
  3. Martin Stenmarck – Du tar mig tillbaks
  4. Linda Bengtzing – Killer Girl
  5. Frans – If I Were Sorry
  6. Panetoz – Håll om mig hårt
  7. Molly Sandén – Youniverse

Όσον αφορά στον Τρίτο Ημιτελικό, τα τραγούδια που διαγωνίζονται σε αυτόν θα τα ακούσουμε για πρώτη φορά αύριο που θα πραγματοποιηθούν ο πρώτες πρόβες τους.

Αλέξανδρος Λιάπης

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από αυτά εδώ το (snippet του) Youniverse ξεχωρίζει, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν με πείθει πως είναι ένα καλό κομμάτι. Κι επίσης αυτοί οι στίχοι “There’s only you, there’s only youniverse”… OK οι Σουηδοί δεν διακρίνονται για τη στιχουργική τους αλλά αυτό εδώ έχει ανέβει “level”… Αλλά και πάλι πρέπει να περιμένουμε το Σάββατο 27/2 για τα οριστικά συμπεράσματα…

  2. Εγώ βλέπω η Ace να κάνει περίπατο στον τελικό…δεν μ έκανε ου δε μια εντύπωση η Molly τουλάχιστον για αυτο που άκουσα στα 30 sec. Τα υπόλοιπα δε χάλια κακό melodi φέτος…

  3. Από αυτό το λίγο που άκουσα, το κομμάτι της Molly μόνο για νικητήριο δεν μου φαίνεται…Robin και Wiltoria για μένα τα καλύτερα. .

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ