EUROVISION 2016: Δείτε την σκηνή!

Η σκηνή του 61ου διαγωνισμού της Eurovision αποκαλύφθηκε σήμερα από το SVT και την EBU. Σχεδιασμένη από τους Frida Arvidsson και Viktor Brattström, που ήταν υπεύθυνοι και για την σκηνή του Malmö, χαρακτηρίζεται από το Σουηδικό κανάλι ως δυναμική και γενναία.

Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν με επάρκεια τα φώτα για να δώσουν στη σκηνή βάθος. Στο πλάνο περιλαμβάνεται και μια ευρηματική LED οθόνη που θα επιτρέπει στους καλλιτέχνες να μπαίνουν μέσα σ’αυτή. Σκοπός των σχεδιαστών είναι να παίξουν με τον χώρο και να δημιουργήσουν πολλές οπτικές ψευδαισθήσεις.

Αντώνης Καρατζίκος

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου θυμίζει λίγο την σκηνή του περσινού Melodifestivalen. Ωστόσο, μου αρέσει, απλώς θα ήθελα να την δω και live για να βγάλω τα οριστικά συμπεράσματα. Επίσης είμαι μάλλον από τους λίγους που άρεσε η σκηνή του Malmö το 2013…

  2. εκπληκτικό σκηνικό, μοντέρνο, διαφορετικό !!!
    να δούμε όμως πως θα είναι και στην πραγματικότητα, πάντως σίγουρα θα είναι χιλιόμετρα καλύτερο από το περσινό αίσχος που όλα ήταν το ένα πάνω στο άλλο green room, stage, κοινό, δεν μπορούσε να ανασάνει τίποτα σε αυτή την στρούγκα… όλα στην Σουηδία θα είναι τελεία όπως πάντα οι ανθρώπου ξέρουν και αγαπούν όσο καμιά χωρά τον διαγωνισμό, τάρα σειρά των χώρων να διαλέξουν καλά τραγούδια έτσι ώστε αυτό το stage τον Μάιο να λαμψει όσο τίποτα!

  3. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και πολυεπίπεδη από αυτές των τελευταίων χρόνων. Νομίω ότι έχει και κινούμενα τμήματα.

  4. Με μια πρώτη ματιά η σκηνή φαίνεται εντυπωσιακή. Πρέπει όμως να τη δούμε ολοκληρωμένη με φώτα και γραφικά αλλά είμαι σίγουρος ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Άλλωστε οι Σουηδοί ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ (σε αυτό τους παραδέχομαι). Νομίζω θα είναι η δεύτερη εντυπωσιακότερη σκηνή μετά τη σκηνή της Κοπεγχάγης το 2014 που ήταν επίσης ένα “διαμάντι” !

  5. Oντως καλυτερη απο την περσινη κακιστη σκηνη φαινεται…παντως θα περασει καιρος πιστευω για να ξαναφτιαχτει σκηνη σαν της Κοπεγχαγης ή ανωτερη…Οι Δανοι και ας μην τους το ειχαμε τοτε εκαναν την εκπληξη!

  6. Την σκηνή του 2014 στην Κοπεγχάγη δύσκολα την ανταγωνίζεται κάποια άλλη. Αυτή εδώ όμως φαίνεται του γούστου μου. Σίγουρα καλύτερη από του Malmo…

  7. ακομα δεν εχω ξεκαθαρη αποψη,παντως ειμαι μαλλον απο τους λιγους που δεν τους αρεσε η σκηνη το 2014 θεωρω ακομα αξεπεραστη αυτη της γερμανιας-το ολο concept τοτε ηταν απο τα πιο καλοδουλεμενα! επισης η σκηνη στο μαλμο προσωπικα μου αρεσε πολυ!

  8. ειναι παρα πολυ μοντερνα και δυναμικη εχει κατι το κανουριο κατι που ψαχναμε για να κανει την διαφορα δεν μου αρεσει λιγο η στενοτιτα-μικρη αλλα καταταλα παρα πολυ καλη

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ