ΓΕΩΡΓΙΑ: Απόψε η ανακοίνωση του τραγουδιού!

Απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδος θα γίνει η ανακοίνωση του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στη Στοκχόλμη το συγκρότημα Nika Kocharov & Young Georgian Lolitas, το οποίο επέλεξε η Γεωργιανή τηλεόραση για την εκπροσώπηση της χώρας στη φετινή Eurovision.

Μετά την παρουσίαση των 5 υποψηφίων τραγουδιών στις 4 Φεβρουαρίου, το κοινό είχε τη δυνατότητα τις τελευταίες δέκα μέρες να ψηφίσει το αγαπημένο του κομμάτι. Την ίδια περίοδο διεθνής επιτροπή ειδικών αξιολόγησε τα τραγούδια και έδωσε τη δική της βαθμολογία. Το νικητήριο τραγούδι που θα μάθουμε απόψε μέσω του τηλεοπτικού show Communicator θα προκύψει κατά 50% από την ψήφο του κοινού και κατά 50% από την ψήφο της επιτροπής.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του eurovision.tv.

Τα πέντε υποψήφια τραγούδια είναι τα εξής (σε παρένθεση οι δημιουργοί):

  • Sugar And Milk (Gia Iashvili)
  • Midnight Gold (Kote Kalandadze)
  • Right Of Wrong (Sandro Sulakvelidze)
  • Pain In My Heart (Giorgi Sikharulidze)
  • Weagree  (Nika Kocharov & Vazha Marri)

[youtube id=”gLESIl3Uqw0″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”i1wwpUTlyE8″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”B8y7j8xj9zg” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”b9ma0bA6vP0″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”odujKuu_LPM” width=”600″ height=”350″]

Λουκάς Βλαβιανός

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όποιο και να επιλεγή, δεν πρόκειται να προκριθεί στον τελικό.Και τα 5 υποψήφια τραγούδια, είναι μονότονα και μέτρια έως κακά.Η Γεωργία έχει στείλει 2 τραγουδάρες στο διαγωνισμό(2008, 2011).Η δε συμμετοχή της το 2011 ήταν μια πολύ δυνατή συμμετοχή και δίκαια πήρε τους 8 βαθμούς μας στον τελικό.

  2. Θεωρώ πως τα τραγούδια της Γεωργίας θέλουν “εκπαιδευμένο αυτί” για να εκτιμηθούν…Λίγη περιήγηση στην britpop μουσική σκηνή των 90s θα βοηθούσε ορισμένους…

    • Τωρα εσυ πιστευεις οτι οι περισσοτεροι ελληνες φανς του θεσμου ακουνε Oasis, The Verve, Pulp, Placebo, Blur κτλ? Σωμφωνω καποιος να πει δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο στυλ μουσικης αλλα να λεει οτι ειναι χαλια και κακη επιλογη ενα τραγουδι καθαρα επηρεασμενο απο την Britpop και ειναι για παραδειγμα αριστουργηματα το Qele Qele και το Popular με ξεπερναει.

  3. Θεωρώ ότι τα: Weagree, Pain In My Heart, Midnight Gold, μαζί με τo Helpless από τον εθνικό τελικό της Ουκρανίας και το Seis από το Eesti Laul είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει φέτος από γιουροβίζιον μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ