ΛΕΤΟΝΙΑ: Τα αποτελέσματα του Α’ Προκριματικού!

4 τραγούδια πήραν χτες το εισιτήριο για τον ημιτελικό της εθνικής επιλογής Supernova 2016. 2 συμμετοχές επέλεξε το κοινό και 2 η κριτική επιτροπή. Την επόμενη Κυριακή στον 2ο προκριματικό άλλα 10 τραγούδια θα αγωνιστούν για άλλα 4 εισιτήρια με την ίδια διαδικασία.

Οι συμμετοχές που προκρίθηκαν είναι:

1. Justs – Heartbeat (A.Savadogo/A.Savadogo) – Επιλογή του τηλεοπτικού κοινού

2. Catalepsia – Damnation (E.Francs, J.Kreilis/E.Francs) – Επιλογή του τηλεοπτικού κοινού

3. Ivo Grīsniņš – Grīslis We Are The Light (I.Viļums/I.Viļums) – Επιλογή της επιτροπής

4. Marta Grigale – Choices (M.Grigale/M.Grigale) – Επιλογή της επιτροπής

Το τραγούδι Heartbeat είναι μια σύνθεση της εκπροσώπου της χώρας στη Eurovision 2015 Aminata, η οποία κατέλαβε πέρσι την 6η θέση με το Love Injected.

Λουκάς Βλαβιανός

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Justs “τα πήρε όλα κι έφυγε”. Θεωρούσα πως η Samanta Tina μπορούσε να αποτελέσει το αντίπαλο δέος, αλλά ούτε καν τους δεύτερους δεν μπορούσε να πλησιάσει. Τσάμπα τα δύο τραγούδια. Ακόμα και να περάσει στον τελικό το 2ο τραγούδι της που είναι στον άλλο ημιτελικό είναι πιο αδύναμο από το We Live For Love, συνεπώς δεν μπορεί να “απειλήσει”. Ο μόνος που μπορεί να απειλήσει ενδεχομένως είναι ο Markus Riva-λόγω της ρωσικής διασποράς- αλλά έχει τραγούδι κατώτερο του περσινού, κι εφόσον πέρυσι η ρωσική διασπορά δεν κατάφερε να κάνει τίποτα απέναντι στην “goddess Aminata” δεν νομίζω πως και φέτος πρόκειται να αλλάξει κάτι. Μάλλον ο Justs παίζει χωρίς αντίπαλο. Συνεπώς να ευχηθώ στον Justs καλή επιτυχία στην Στοκχόλμη(;).
    Υ.Γ. Πάντως οι Λετονοί (από πέρυσι) το έχουν πάρει σοβαρά το πράγμα. Παλιότερα ίσως να μην πήγαινε ούτε τελικό το Heartbeat…

  2. Μακραν!!!! Justs – Heartbeat
    Xωρις να ακουσω καν τις υπολοιπες χωρες που δεν εχουν τραγουδι ακομα. Εχω να νιωσω αυτο το συναισθημα απο την Loreen με το που το ακουσα.
    #Latvia2017 😉

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ