ITAΛΙΑ: Παρούσα στο Baku!

Η Ιταλία, μετά την επιστροφή της στη Eurovision το 2011 και τη 2η θέση που κατέκτησε με τον Raphael Gualazzi και το τραγούδι Madness of love, φαίνεται ότι αποφάσισε να συμμετέχει στο διαγωνισμό και το 2012, σύμφωνα με πληροφορίες του esctoday.com.

Ο τρόπος επιλογής του εκπροσώπου της στο Baku δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Στο φεστιβάλ του San Remo που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 18 Φεβρουαρίου είναι πολύ πιθανό να επιλεγεί το τραγούδι για τη φετινή συμμετοχή της Ιταλίας στη Eurovision.

Το 2011 ειδική επιτροπή στο φεστιβάλ του  San Remo επέλεξε τον Raphael Gualazzi με πολύ καλά αποτελέσματα για τη χώρα στο Ντύσελντορφ.

2η θέση για την Ιταλία στην επιστροφή της στο διαγωνισμό με 189 βαθμούς, με 12 βαθμούς από το Σαν Μαρίνο, την Αλβανία, τη Λετονία και την Ισπανία και 10 βαθμούς από Πολωνία, Μάλτα, Πορτογαλία, Λιθουανία και Ελλάδα.

Λουκάς Βλαβιανός

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Νομιζω το Σαν Μαρινο εχει ανακοινωσει την συμμετοχη του προ πολλου – απο τον Σεπτεμβριο που ειχε διαπραγματευτει για το θεμα της JESC (οτι δεν θα συμμετασχει στην φετινη JESC για να δωσει εμφαση στην συμμετοχη της ESC).

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ