ΚΥΠΡΟΣ: Στις 22 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του τραγουδιού!

Στις 22 Φεβρουαρίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision. Έχει τον τίτλο “Alter Ego” (Το άλλο μου εγώ) και φυσικά ερμηνεύεται από το συγκρότημα των Minus One. Το video clip έχει ήδη γυριστεί και είναι στο στάδιο του μοντάζ.

Το “Alter Ego” είναι μια σύνθεση των Minus One και του πολύ γνωστού στους fans του διαγωνισμού Thomas G:son και θα διαγωνιστεί όπως και η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό στις 10 Μαΐου. Το video clip θα μεταδοθεί στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ στις 20:00 ώρα Ελλάδας κι αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμο στο κανάλι του YouTube των Minus One. Η σκηνοθεσία είναι του Αιμίλιου Αβραάμ.

Αντώνης Καρατζίκος

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απεριόριστη είναι η χαρά μου για το συκγεκριμένο project! Αν και δεν είμαι λάτρης της ροκ μουσικής, η συνεργασία των Minus one και του Thomas G:son πιστεύω θα είναι κορυφή….Μιας και εργάζωνται μήνες πάνω στο τραγούδι, πιστεύω και εύχομαι το αποτέλεσμα να είναι αυτό που περιμένω… Καλή επιτυχία στη Κύρπο και μπράβο στο ΡΙΚ που το πέρνει σοβαρά και δουλεύει μήνες πάνω στο project σε αντίθεση με τους ανθρώπους της ΕΡΤ που νομίζουν οτι στέλνουν τραγούδι στη συναυλία της ΚΝΕ. Υπομονή..

  2. Οντως η εν λογω συνεργασια ειμαι σιγουρη οτι θα αποδοσει καρπους.Καλη επιτυχία στην Κύπρο και μια θεση στην δεκάδα του τελικου εύχομαι!

  3. αν η κυπρος μπει 5αδα δε θα μου κανει εντυπωση….με τα ως τωρα δεδομενα φαινεται να περιμενουμε κατι το πολυ δυνατο!!!μακαρι…..καλη επιτυχια στη κυπρο!!!

  4. Από πέρσυ αυτό το συγκρότημα το λατρεύω!!! Εύχομαι το Alter Ego να είναι ισάξιο και καλύτερο του Shine. Καλή επιτυχία!!!

  5. Φέτος θα κάνουμε τη διαφορά … να το θυμάστε! Περιμένουμε πως και πως της 22 για να ακούσουμε το τραγούδι

  6. Καλα εσεις στην Κυπρο τ ιδια λετε κ παντα η Ευρωπη σας αφηνει εκτος τελικου ή πλ πλ πλ χαμηλά
    Η Ελλάδα 15 χρόνια τώρα μπαίνει 10αδα εκτος απο 3 φορες

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ