ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Πώς θα επιλέξουν για το 2016;

Όπως για το 2015 έτσι και φέτος, το Αζέρικο ITV θα κάνει κλειστή επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Στοκχόλμη. Έτσι, καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να στείλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Μοναδική προϋπόθεση να έχουν την Αζέρικη υπηκοότητα.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να στείλει την αίτησή του με το Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, πόλη διαμονής, αρχείο ήχου και βίντεο με το τραγούδι, 5 φωτογραφίες και link στο youtube, στο eurovision2016@itv.az

Η συμμετοχή που θα επιλεγεί θα ανακοινωθεί στις 14 Μαρτίου.

Το 2015 o Αζέρικος τηλεοπτικός φορέας επέλεξε τον Elnur Huseynov (που είχε ήδη εκπροσωπήσει τη χώρα το 2008) με το τραγούδι “Hour of the Wolf”.  Το τραγούδι πέρασε 10ο από τον Δεύτερο Ημιτελικό με 53 βαθμούς και στον Τελικό ήρθε 12ο με 49 βαθμούς.

[youtube id=”IcVrAFtc5YI” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναμενόμενο ήταν να το παρατήσουν το θέμα μετά τα αποτελέσματα των 2 τελευταίων χρόνων. (2014: 22η θέση) και (2015: 12η θέση). Βέβαια και στις δυο περιπτώσεις, κόντεψαν να μείνουν εκτώς τελικού, ειδικά το 2015 που πήραν την 10η θέση στον ημιτελικό τους. Κατα την γνώμη μου θα πρέπει να υπάρξει νεα διαδικασία επιλογής, μια ανανέωση. Και να στείλουν επιτέλους κάτι ανεβαστικό και χαρούμενο. Φτάνει με τις μπαλάντες. (και δη, τις ανέμπνευστες)

  2. Προσωπική μου άποψη ότι η Μάλτα πέρσι άξιζε περισσότερο την πρόκριση από τους ακροβατισμούς του Αζερμπαϊτζάν…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ