EUROVISION 2016: Οι 5 πρώτες συμμετοχές!

Λίγο πριν μπει ο Φεβρουάριος, μήνας που θα επιλεγούν και θα ανακοινωθούν οι περισσότερες συμμετοχές της Eurovision 2016, ας δούμε τα πέντε τραγούδια που ήδη έχουν επιλεγεί (αν και ποτέ δεν ξέρεις!):

1. Αλβανία (θα εμφανιστεί στο 2ο μισό του 2ου Ημιτελικού) – Eneda Tarifa,  Përrallë

2. Ιρλανδία (θα εμφανιστεί στο 1ο μισό του 2ου Ημιτελικού) –  Nicky Byrne, Sunlight

3. Βέλγιο (θα εμφανιστεί στο 2ο μισό του 2ου Ημιτελικού) – Laura Tesoro, What’s the pressure?

4. Λευκορωσία (θα εμφανιστεί στο 1ο μισό του 2ου Ημιτελικού) –  Ivan, Help you fly

5. Μάλτα (θα εμφανιστεί στο 2ο μισό του 1ου Ημιτελικού) – Ira Losco, Chameleon (Invincible)

Λουκάς Βλαβιανός

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ιρλανδια: Συνηθησμενο ποπ κομματι που ακουγεται ευχαριστα. Ειναι απο αυτα τα τραγουδια που θα εξαρτηθει η πορεια τους απο το live. Παντως αν και νωρις δυσκολα θα αποφυγει στην καλυτερη την δεξια μερια της βαθμολογιας 5/10
    Βελγιο: Αρκετο καλο τραγουδι που η Laura το απογειωνει. Γενικα βγαζει μια good feeling διαθεση που δεν νομιζω οτι θα περασει απαρατητο ενω δεν θα μου κανει εντυπωση να παει και αρκετα καλα. 8/10
    Λευκορωσια: Δεν με χαλαει σαν αλλα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο. Παντος το θεωρω χειροτερο απο το περσυνο.3/10
    Μαλτα: Αξιοπρεπες τραγουδι αλλα μεχρι εκει. Παντος εχει δυνατοτητα ενα καλο stage να το ανεβασει. 4/10
    Αλβανια θα περιμενω την τελικη version

  2. πιστευω το καλυτερο τραγουδι ειναι απο το βελγιο 10/10 μετα ειναι η αλβανια 8/10 πιστευω η ιρλανδια φετος εστειλε ενα τραγουδι λιγο καλυτερο απο περυσι 7/10 με το ζορι μαλτα 3/10 ειναι χαλια και ποτε δεν χονεψα την ira losco λπν και τωρα η λευκορωσια χαλια τραγουδι 0/10 πιστευω η Λευκορωσια φετος εκανε χαλια επιλογη!!!
    Υ.Π. πιστευω το universe ηταν πολυ πιο ωραιο κομματι!!!!

  3. Για ποιό λόγο δεν δημοσιεύτηκε το σχόλιό μου; έχω παρατηρήσει οτι στα άρθρα του κ.Λουκά Βλαβιανού τα σχόλια μου δεν δημοσιεύονται ποτέ. Θα ήθελα να μάθω τον λόγο. Ευχαριστώ

    • Αγαπητέ φίλε

      Από την περσινή χρονιά έχουμε αποφασίσει πως σχόλια που εμπεριέχουν αναφορές που δεν έχουν σχέση με το άρθρο διαγράφονται. Αν δηλαδή για παράδειγμα κάποιος σχολιάσει σε άρθρο για την Μάλτα κάτι που άκουσε για την Ελληνική συμμετοχή, το σχόλιο διαγράφεται τελείως. Αν σταλεί ξανά και είναι εντός θέματος σαφώς και δημοσιεύεται. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βλέπετε δημοσιευμένα τα σχόλιά σας, όσοι σχολιάζετε την επικείμενη Ελληνική συμμετοχή χωρίς να υπάρχει άρθρο για την Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία διάθεση περαιτέρω λογοκρισίας ούτε από εμάς ούτε από τον συνάδελφο κ. Βλαβιανό.

      Φιλικά
      Αντώνης Καρατζίκος

      • Συμφωνώ κ.Καρατζίκο, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστό κάτι τέτοιο. Ο λόγος που η ομάδα του ogae greece αποφάσισε να ελέγχει τα σχόλια είναι γιατί σε μερικές αναρτήσεις κάπιοι χρήστες άφηναν υβριστικά σχόλια και σπάμαραν το site με άστοχα σχόλια. Εγώ στο σχόλιο μου αναφέρθηκα εν μέρη στο άρθρο (είπα οτι είναι νωρίς για να κρίνουμε) αλλά ταυτόχρονα έδωσα και μερικές πληροφορίες για την ελληνική συμμετοχή και τις εξελίξεις πάνω σ αυτή. Απο τη στιγμή λοιπόν που δεν προσέβαλα κανέναν με το σχόλιό μου, δε βλέπω το λόγο να μη δημοσιευτεί. Συν τοις άλλης δεν είναι και τόσο εκτώς θέματος η ελληνική συμμετοχή με το συγκεκριμένο άρθρο.
        Ευχαριστώ για την απάντηση

      • Αγαπητέ φίλε

        Σε συνέχεια του συλλογισμού σας και σε ό,τι αφορά στην Ελληνική συμμετοχή θα μας επιτρέψετε να έχουμε μια παραπάνω ευαισθησία σε ό,τι αφορά στη φημολογία που τις περισσότερες φορές είναι ψευδής και παραπλανητική. Δεν επιθυμούμε η πλατφόρμα του OGAE Greece να προσφέρεται για τέτοιου είδους εικασίες. Όταν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση από την ΕΡΤ, θα υπάρξει ανάλογο άρθρο κι εκεί θα μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις ελεύθερα. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν πολλά groups στο Facebook και ανάλογα forum, όπου μπορείτε να ανταλλάξετε τις απόψεις σας για τις εξελίξεις στα Ελληνικά δρώμενα.

        Πάντα φιλικά
        Αντώνης Καρατζίκος

      • Οταν το σχολιο δεν εμπεριεχει υβρεις, τοτε ακομη κιαν γραφετε σε αρθρο που αφορα την Μαλτα και κανει αναφορα στην Ελλαδα δεν ειναι κακο. Εξαλλου ακομη κιαν καποιος γραφει μια πληροφορια παλι δεν ειναι κακο… Ανταλλαγη αποψεων ειναι και σχολιασμου… εξαλλου δε σημαινει οτι τα αποδεχεται ο ΟGAE. Ο ελεγχος πρεπει να γινεται για την αποφυγη υβρεων και ειρωνικων σχολιων… δικη μου γνωμη δεν περιμενω να συμφωνησει απαραιτητα καποιος με αυτα που γραφω. Στο κατω κατω δεν εκπροσωπειται την ΕΡΤ… ωστε να απαγορευεται να γραψει καποιος κατι…

      • χωρις λογοκρισια? Δλδ μηνυμα που εστειλα σχολιαζοντας το συγκεκριμενο θεμα…επειδη μαλλον δεν αρεσε δεν το βαλατε… και δεν εγραφε και κατι εναντιον σας…. θεση τοποθετηση ηταν επι ενος θεματος….

      • Σας εξήγησα προηγουμένως και δεν θα μπω στη διαδικασία να σας εξηγήσω και πάλι. Όσοι θέλετε να σχολιάζετε είτε εντός είτε εκτός θέματος, υπάρχει η σελίδα μας στο Facebook που δημοσιεύονται όλα τα άρθρα κι εκεί μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα τα πάντα. Στην ιστοσελίδα μας διατηρούμε την απόφασή μας τα σχόλια να είναι εντός του θέματος του άρθρου και μόνο.

        https://www.facebook.com/ogaegreece/?ref=hl

        Αντώνης Καρατζίκος

  4. 1.αλβανια 7.5 (με διαφορα πλεον,αν κι περιμενω την τελικη εκδοση)
    2.βελγιο(πολυ πιασαρικοκαι ξεφευγει λιγο) 7+/10(με ανοδικες τασεις)
    3.μαλτα 7/10(επιμενω οτι ειχαν πολυ καλυτερα να στειλουν μετα το 2ο ακουσμα σε ξενερωνει….νομιζω θα πεσει κι αλλο στην προτιμηση μου)
    4.ιρλανδια 6.5/10 κατι με χαλαει δε ξερω γιατι ισως να ναι υπερβολικο “ποπ”καλο μεν υπερβολικο δε
    5.λευκορωσια 5.5/10 απλα δε με ενθουσιαζει καλο κουπλε επαναλαμβανομενο ρεφρεν ομως….
    γενικα ομως το επιπεδο φετος ακομα ειναι μετριο οχ τραγικο αλλαμετριο παντως κανενα τραγουδι δε με “ενοχλει”

  5. Από τα 5 τραγούδια τα 3 που μου αρέσουν περισσότερο είναι:
    1) Αλβανία, 2) Βέλγιο, 3) Ιρλανδία. Τα υπόλοιπα 2 δε μου λένε κάτι. Πάντως μέχρι στιγμής ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει αλλά νωρίς είναι ακόμα έχουμε πολλά ακόμα τραγούδιανα

  6. Μάλτα : 8/10
    Από τα 5 το καλύτερο με διαφορά. .ωραίος ήχος σου μένει! Η Μάλτα μπαίνει στον διαγωνισμό δυναμικά φέτος!

    Αλβανία : 7/10
    Ενδιαφέρον. . επιτέλους ξύπνησε η γειτόνισσα χώρα! Καλή φωνή η κοπελιά
    Αν γίνει αλλαγή στο κομμάτι με αγγλικούς στίχους θα πάει καλά

    Λευκορωσία : 6/10
    Από τις καλές συμμετοχές της! Όχι κάτι το ιδιαίτερο όμως!

    Βέλγιο : 5/10
    Μέτριο κομμάτι.
    Η τραγουδίστρια συμπαθητική!
    Σίγουρα δεν συγκρίνεται με το περσινό όμως θα προκριθεί στον Τελικό λογικά

    Ιρλανδία : 3/10
    Κλασσικό eurovisionικό άκουσμα. Από μία χώρα που πραγματικά δεν ξέρει τι θέλει στον διαγωνισμό!
    Αν περάσει τελικό θα βρεθεί από στις τελευταίες θέσεις αφού η Ιρλανδία έχει χάσει τους fan της

    Άντε περιμένουμε και τα υπόλοιπα.

  7. 1) Μαλτα: Για μενα το καλυτερο απο τα 5!Ωραιο κομματι που δεν ξεχνιεται ευκολα!!
    2)Αλβανια: Εξαιρετικη φωνη και αρκετα καλο το κομματι.Περιμενουμε την τελικη βερσιον με ανυπομονησια!
    3)Βελγιο: Ενθουσιαστικα με την σκηνικη της παρουσια του κομματι ομως δεν λεει και πολλα.Ο πηχης επεσε σε σχεση με περσυ ωστοσο δεν το λες και αδιαφορο!
    4)Ιρλανδια: Συμπαθητικο ποπ κομματι χωρις κατι το πρωτοτυπο.
    5)Λευκορωσια: Ο τραγουδιστης εχει πολυ καλη φωνη το κομματι ομως δεν τον βοηθαει ιδιαιτερα δυστυχως!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ