ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Επαναφέρει τον εθνικό τελικό!

Το Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα το BBC αποφάσισε να αλλάξει τη μέθοδο επιλογής των συμμετοχών του. Βλέποντας τα αποτελέσματα των απευθείας αναθέσεων να εναλλάσσονται σε θέσεις όπως 24η (2015) 17η (2014) 19η (2013) και 25η (2012) οι υπεύθυνοι του BBC αποφάσισαν να επανέλθουν σε μέθοδο ανοικτής επιλογής με τίτλο Eurovision: You Decide.

Στις 26 Φεβρουαρίου θα δούμε 6 υποψήφια τραγούδια να διεκδικούν το εισιτήριο της 59ης κατά σειρά συμμετοχής (από το 1957 μέχρι και σήμερα). Ανάμεσα σε τόσους εκπροσώπους οι καταξιωμένοι και διάσημοι καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος κατά καιρούς δεν έφεραν τις καλύτερες θέσεις για το Ηνωμένο Βασίλειο. Για το λόγο αυτό το BBC ψάχνει ένα καλό ερμηνευτή με τραγούδι που θα αρέσει στο κοινό. Το παραπάνω μεταφράζεται σε ανάμεικτο σύστημα ψηφοφορίας με χρήση επιτροπής ειδικών και televoting.

Θα ευχηθούμε να επανέλθουμε σε μια πετυχημένη περίοδο για τη χώρα αυτή που παρά τις χαμηλές θέσεις της τελευταίας περιόδου έχει παρουσιάσει κάποιες all time classic συμμετοχές όπως αυτή του 1985 με τη Vikki Watson και το ¨Love is¨.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θέλω το Ηνωμένο Βασίλειο στην 10άδα το 2016…!!!
    Μακάρι να τους βγει σε καλό ο εθνικός τελικός!!!!!

  2. Εάν το πάρουν στα σοβαρά, μπορούν άνετα να κερδίσουν, ακόμη και φέτος. Το ερώτημα είναι θέλουν; Η απάντηση θα δοθεί εν μέρει στις 22/2 και οριστικά στις 26/2.

  3. Ευκολακι η νικη… Ειναι στις χωρες που αντεχουν και βραβειο και διοργανωση. Βεβαια λογω τρομοκρατιας ενδεχεται να χασει λιγο σε εμπιστοσυνη αλλα σε γενικες γραμμες μπορει να κερδισει οποιαδηποτε χρονια το θελησει. Μην γελιομαστε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ