ΙΣΠΑΝΙΑ: Ημερομηνία του τελικού και τα 6 τραγούδια!

Με τον τίτλο Objetivo Eurovisión ονόμασαν οι Ισπανοί τον Εθνικό τους τελικό, από τον οποίο θα αναδείξουν τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision. Η ειδική αυτή εκπομπή που θα παρουσιάσει η Anne Igartiburu θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου και σε αυτήν θα διαγωνιστούν οι Xuso Jones, Salvador Beltran, Maverick, Maria Isabel, Electric Nana και Barei.

Το Ισπανικό κανάλι ήδη δημοσίευσε τα 6 διαγωνιζόμενα τραγούδια, τα οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Τα τραγούδια είναι τα:

  • Xuso Jones – Victorious
  • Salvador Beltran – Días de alegría (Days of joy)
  • Maverick – Un mundo más feliz (A happier world)
  • Maria Isabel – La vida sólo es una (There’s only one life)
  • Electric Nana – Now
  • Bare – Say Yay!

Αλέξανδρος Λιάπης

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αρχικα της Maria Isabel υπαρχει στο youtube απο τν Οκτωβριο…πως γινεται???ν στειλει τραγουδι π εχει ηδη κυκλοφορησει???κ δν με τρελενει κιολας…
    για Σουηδια το VICTORIOUS!!!!ME ΔΙΑΦΟΡΑ 🙂

  2. Απογοήτευση και από την Ισπανία. Δυστυχώς έχουμε πολύ αδύναμους εθνικούς τελικούς φέτος. Ειλικρινά είναι “πάρε το ένα και χτύπα το άλλο”. Το Victorious είναι η επιτομή του κοινότυπου Eurodance. Έχει και πινελιές από Heroes (στα πλαίσια του radio-friendly), αλλά πολλές ομοιότητες με Glorious. Días de alegria και Un mundo mas feliz, αν και έχουν ένα feel-good vibe, ακούγονται πολύ παλιακά. Το La vida solo es una έχει μια κρίση ταυτότητας. Λίγο radio-friendly, λίγο pop, λίγο latin-pop, δεν ξέρεις που το πάει. Το Now λυπάμαι αλλά “not my cup of tea”, αισθάνομαι πως διαρκει περισσότερο από όλα, αλλά διαρκεί λιγότερο από όλα. Τα ίδια περίπου και για το Say Yay. Είχα υψηλές προσδοκίες, αλλά τελικά θα κριθεί από την βάση των fan clubs. Από ό,τι ξέρω βάσει αυτού θα παιχθεί μεταξύ Xuso Jones και María Isabel. Αν όντως εξελιχθεί έτσι πάντως,-αν και υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μου άρεσε κανένα- θα ταχθώ υπέρ της María Isabel, γιατί όπως και να το κάνουμε θυμίζει πιο πολύ Ισπανία,ενώ το Victorious θα μπορούσε να ήταν η συμμετοχή οποιασδήποτε χώρας της Eurovision, από τη Ρωσία ως την Ισλανδία.
    ΥΓ1: Δεν νομίζω πως θα μπορέσω να παρακολουθήσω τον εθνικό τελικό της Ισπανίας, διότι νομίζω ξεκινά 22:30 ώρα Ισπανίας(!). (00:30 ώρα Ελλάδος)
    ΥΓ2: Δεδομένου του ότι τα ισπανόφωνα κομμάτια είναι παγκοσμίως στην μόδα (ξανά), είναι πολύ ατυχές που η Ισπανία δεν μπορεί να διαλέξει ένα αξιοπρεπές κομμάτι.
    ΥΓ3: Το Amanecer ήταν καλύτερο και από τα 6…

  3. Ουτε εδω κατι φοβερο ,τεσπα θα διαλεγα Dias de alegria και ισως το lo vida solo es una και αυτα ουτε φοβερα ακουσματα τα λες!

  4. Mόνο το τραγούδι της Barei βρήκα ενδιαφέρον και επαγγελματικά φτιαγμένο. Θα μπορούσε και της Electric Nana, αλλά κάπου στο δρόμο χάνεται.
    Τα υπόλοιπα είναι άλλη μία ανακύκλωση της τυπικής λάτιν-ποπ που η Ισπανία μας έχει ήδη ταίσει με το καντάρι. Η δε Maria Isabel είναι από τις πιο αντιαθείς φυσιογνωμίες που έχουμε δει.

  5. 1.Barei-say yay…
    Ενα πολυ ωραια τραγουδι με δυναμική!πιστεύω με μια καλη σκηνική παρουσία θα τα παει περίφημα…!!9/10
    2.Xuso Jones- Victorious…
    Πολυ καλο τραγούδι!με ωραίο ρυθμό και πιασαρικο ρεφρεν…ναι μεν δεν θυμίζει Ισπανία και θυμίζει(Σουηδία _ Γερμανία)αλλα σιγα ας ρισκάρει λίγο παραπάνω η ισπανια!9/10
    3.Maria Isabel-la vida solo es una..
    Αυτο το “νανανανα” τι το έβαλαν το χαλαει αρκετα για μενα!!Έχει για μενα τις περιστάσεις πιθανότητες να παει Στοκχόλμη…7.5/10
    4.Maverick-un mundo mas feliz…ενα πολυ χλιαρό τραγούδακι!τιποτα το ιδιαίτερο!!5.510
    5.salvador Beltran-dias de alegria.. και αυτο ενα πολυ αδιάφορο τραγουδι!4/10
    6.electric Nana-now…πολυ now ρε παιδι!εκνευριστικό τραγουδι!συγνώμη!!

  6. αυτα που μου αρεσαν ειναι το victorious.της maria isabel και το un mundo mas feliz..τα υπολοιπα απλα ασχολιαστα!ελπιζω να επιλεγει ενα απο τα 3 που ανεφερα!καλη επιτυχια ισπανια!μια απο τις πιο αδικημενες χωρες στο διαγωνισμο!ελπιζω φετος να παρει πισω το αιμα της!

  7. Απογοήτευση!
    Κατ’αρχήν δεν θέλω αγγλικά από την Ισπανία και αμερικανιές.
    Στους τυφλούς ο μονόφθαλος προτιμώ την Maria Isabel που έχει ένα ευχάριστο καλοκαιρινό τραγουδάκι και ακούμε την υπέροχη ισπανική γλώσσα.

    Να πω πως οι συμμετοχές της Ισπανίας 2011,2012,2014,2015 μου αρέσουν περισσότερο από αυτά τα 6 τραγούδια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ