ΒΕΛΓΙΟ: Laura Tesoro η εκπρόσωπος για τη Σουηδία

H Laura Tesoro με το τραγούδι What’s the pressure? θα είναι ο εκπρόσωπος του Βελγίου στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2016 . Μετά το αρχικό televoting και τις ψήφους των 10 κριτικών επιτροπών το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ως εξής :

  1. Laura Tesoro – What’s the pressure (227π)
  2. Tom Frantzis – I’m not lost (200π)
  3. Adil Aarab – In our nature (159π)
  4. Amaryllis Uitterlinden – Kick the habit (149π)
  5. Astrid Desuyver – Everybody aches (125π)

Η Laura Tesoro και ο Tom Frantzis προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό και μετά από ένα νέο televoting νικήτρια αναδείχθηκε η Laura Tesoro.

Παρακολουθήστε την παρουσίαση του νικητήριου τραγουδιού στον μεγάλο τελικό.

Μετά τη νίκη της η Laura Tesoro έδωσε μία συνέντευξη στο ESCToday

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχχ ρε βελγιο!το τραγουδακι μου φαίνεται λίγο σαχλό και δεν νομιζω να περάσει και τελικό!4/10…Ο Τομ για μενα ηταν καλύτερη επιλογη!

  2. Αισίως, φτάσαμε στα 3 τραγούδια. Το show αν και θέλαν να μας το προβάλλουν ως υπερπαραγωγή ήταν μέτριο και είχε αρκετά τεχνικά λάθη, ιδιαίτερα στο φωτισμό. Πάντως, ο τρόπος παρουσίασης των τραγουδιών ήταν γενικά ευφάνταστος, ειδικά το kick the habit το απογείωσαν, αλλά το ότι τερμάτισε προτελευταίο αποδεικνύει περίτρανα πως όταν δεν έχεις καλό τραγούδι, ό,τι και να κάνεις, “δεν”… Σχετικά με το νικητήριο, ήταν τελικά προφανές πως θα κέρδιζε, έχοντας ήδη κερδίσει το televoting της προηγούμενης εβδομάδας, οπότε δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έκαναν 3 shows αντί για 2 (και 1 μόνο μπορούσαν αλλά τέλος πάντων). Θεωρώ πως είναι εξαιρετικό, για τη Eurovision…του 1974. Λυπάμαι, αλλά εμένα μου φαίνεται απλώς παλιομοδίτικο, ωστόσο η Laura “το ‘χει”. Αλλά καμία σχέση με Rhythm Inside και προσωπικά, αν και είναι πολύ νωρίς, νομίζω πως δεν θα περάσει τελικό. Καλή επιτυχία πάντως!
    Και πλέον:
    1.Αλβανία (*επίκειται remastering)
    2.Ιρλανδία
    3.Βέλγιο

  3. Το τραγούδι αρκετά συνηθισμένο. Δύσκολα θα προκριθεί στον τελικό. Αν και πίστευα ότι θα στείλουν το kick the habit αυτο που θα πάει Σουηδία δε μου κάνει κλικ..ας δούμε πως θα το παρουσιάσει τον Μαϊο στη σκηνή…..4/10 για το τραγούδι

  4. Γενικα ειχε πολλη περαση αυτο το τραγουδι στους Βελγους. Εγω το θεωρω συμπαθητικο αλλα μεχρι εκει. Ειναι επισης και αρκετα επαναλαμβανομενο. Το εσωσε θαρρω η παρουσιαση του. Παντως πιστευω οτι πρεπει να βελτιωσει λιγο τα φωνητικα της. Μακραν το αγαπημενο μου ηταν το “Kick The Habit” . Πολυ ιδιαιτερο τραγουδι , αλλα προφανως δεν ηταν αρκετα δημοφιλες.
    Μεχρι στιγμης:
    1. Αλβανια 7/10
    2. Βελγιο 6/10
    3. Ιρλανδια 6/10

  5. Aδιάφορο! Η κοπέλα εχει καλη φωνη βεβαια, αλλα το τραγουδι αδιαφορο! Μου θυμιζει και λιγο η εισαγωγη απο Queen…και με ξενερώνει! Για την δικη μας συμμετοχη γνωριζουμε κατι? Ποτε και κτλ?

  6. Πάντως τα μπάσα είναι εντελώς αντιγραφή απο Queen ”Another one bites the dust”.
    Δε, η τραγουδίστρια……λίγη πολύ λίγη……

  7. Moυ αρέσει! Όχι τόσο ως τραγούδι όσο ως ενέργεια επί σκηνής. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν συνδυασμό από Uptown funk (ζήλεψαν και το πολύ καλό αποτέλεσμα της Αυστραλίας πέρσι) μαζί με Αnother one bites the dust. Η κοπέλα όμως πραγματικά το απογειώνει. Θεωρώ πως θα είναι στον Τελικό αν και είναι νωρίς για τέτοιου είδους προβλέψεις.

    1.Ιρλανδία 8/10
    2.Βέλγιο 7/10
    3.Αλβανία 6/10
    Περιμένοντας Λευκορωσία και Μάλτα…

  8. γλυκαναλατο το κομματι αλλα οκ μεχρι στιγμης κανενα απο τα 3 κομματια δεν με εχει εντυπωσιασει..λειπει η καλη ενορχηστρωση και ο καλος στιχος!

  9. Το τραγούδι είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ! 9/10 μέχρι στιγμής και θα ανεβεί περισσότερο…Πιστεύω περνάει άνετα ειδικά αν υπάρχουν πολλές μπαλάντες όπως πέρυσι!

  10. Το κομμάτι είναι πολύ μέτριο, όμως η σκηνική παρουσία της Laura είναι δυναμίτης!!! Σαν συμμετοχή είναι πολύ σωστά παρουσιασμένη και απογειώνεται από την αμεσότητα της τραγουδίστριας. Μέχρι τώρα:
    1.Ιρλανδία 6,5/10
    2.Βέλγιο 6/10
    3.Αλβανία 6/10

  11. τωρα τι να πω?οτι μετα το περσινο σουπερ κομματι στελνουν αυτο?δυστυχως η συγκριση με το περσινο..απλα δεν μπορει να γινει..το βελγιο φετος κανει…level down..

  12. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, αν και θα προτιμούσα να διαλέξουν τον Tom. Πιστεύω ότι θα περάσουν τελικό, ακριβώς επειδή το τραγούδι είναι ανεβαστικό και θα αρέσει… Βέβαια δεν πιστεύω να φτάσει την 10δα!

  13. Σόου δυναμικό, φωνή καλή, τραγούδι μέτριο προς καλό. Δεν είναι κακή συμμετοχή σαν σύνολο. Το τραγουδάκι ακούγεται αλλά είναι τραγουδάκι βέβαια που θυμίζει πολλά περασμένων δεκαετιών.
    Και μη το συγκρίνετε με το περσινό εκθειάζοντάς το, γιατί όταν βγήκε το Rhythm Inside άρεσε σε ελάχιστους απο μας και το προσέξαμε όταν άρχισαν οι πρόβες το Μάιο. Και το οποίο αν δεν έβγαινε 4ο πάλι για μέτρια συμμετοχή θα λέγαμε.

    6/10 για αρχή

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ