ΜΑΛΤΑ: Οι 20 υποψηφιότητες του ημιτελικού!

Το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Μάλτας PBS έδωσε στη δημοσιότητα τα 20 τραγούδια που μετά από την κρίση ειδικής επιτροπής θα συμμετέχουν στον ημιτελικό της επιλογής της χώρας για την ανάδειξη του επόμενου εκπροσώπου στην Eurovision. Ο ημιτελικός θα λάβει χώρα στις 22 Ιανουραίου και από αυτόν θα προκύψουν τα 14 τραγούδια που την επομένη κιόλας ημέρα θα πάρουν μέρος στον τελικό. Η λίστα με τα 20 τραγούδια είναι:

AliveJasmine Abela
All Around The WorldDeborah C
Chameleon (Invincible)Ira Losco
Empty HeartedDomenique Azzopardi
Falling GlassCorazon (Mizzi)
Fire BurnDominic
Flashing LightsRaquel Galdes
Frontline – Danica Muscat
GoldenBrooke
I Love YouDario Mifsud Bonnici
KingdomChristabelle Borg
Light Up My LifeStefan Galea
LighthouseKimberley Cortis
Little LoveFranklin Calleja
Right Here With YouSarah Crystal
That’s Why I Love YouIra Losco
The FlameJessika
Under The SunDaniel Testa
Young LoveMaxine Pace
You’re BeautifulLaurence Gray

Ακούστε snippets των τραγουδιών:

[youtube id=”U8n_ej1Uke4″ width=”600″ height=”350″]

Μεταξύ των υποψηφίων συναντάμε με 2 τραγούδια την Ira Losco η οποία το 2002 έφερε τη 2η θέση στο διαγωνισμό για το μικρό αυτό κρατίδο με το τραγούδι της Seventh Wonder.

[youtube id=”S4fHMmPqC80″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Νομίζω πως οι Μαλτέζοι κάνουν τα πάντα για να μας πουν πως θα στείλουν την Ira Losco. Πάντως δεν καταλαβαίνω αυτόν τον παροξυσμό που επικρατεί για την Ira Losco. Είχε ένα συμπαθητικό τραγουδάκι σε μια πολύ μέτρια χρονιά (το 2002) και έτσι κατόρθωσε να βγει 2η. That’s all. Από ‘κει και πέρα αν όντως πάει (προσωπικά βλέπω πολύ δύσκολο το να μην πάει) ελπίζω να είναι με το Chameleon (Invincible). Πέραν αυτού μου αρέσουν τα Alive, Empty-Heart και The Flame. Καλή επιτυχία Μάλτα!
    Υ.Γ.: Φέτος τείνει να γίνει χρονιά επιστροφών, ήδη ξέρουμε πως επιστρέφει η Kaliopi (ΠΓΔΜ) και ο Deen (Βοσνία-Ερζεγοβίνη), μάλλον θα επιστρέψει κι η Ira Losco (Μάλτα) αλλά έχουμε και αρκετές ενδείξεις για την Poli Genova (Βουλγαρία) και τον Mihai Traistariu (Ρουμανία) που φαντάζομαι θα είναι υποψήφιος στον εθνικό τους τελικό. Για να δούμε…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ