ΜΠΛΕ 2015: Νικήτρια η Γαλλία σε μια υπέροχη βραδιά!

Το 13ο ΜΠΛΕ, το αγαπημένο ετήσιο φεστιβάλ των φίλων και μελών του Ogae GREECE, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο φιλόξενο χώρο του Gazarte, στο Γκάζι.

Μεγάλη νικήτρια ύστερα από σκληρή μάχη στη βαθμολογία αναδείχθηκε με 123 βαθμούς η ομάδα της Γαλλίας ( Γιώργοσ Κωνσταντινίδης, Νίκος Βέντζιος, Λαμπρινή Ράϊκου, Αργύρης Δασκαλόπουλος και Λεωνίδας Μιχαηλίδης) με το τραγούδι “Color Gitano” και ερμηνευτή τον Kendji Girac. Τη δεύτερη θέση με 113 βαθμούς πήρε για την Ιταλία, που ήταν η περσινή νικήτρια, ο Nek με το τραγούδι “Instabile”. Στην τρίτη θέση σκαρφάλωσε η Σερβία με 106 βαθμούς με το τραγούδι “Zabluda” με τους Zeljko Joksimovic και Tony Cetinski. Την πεντάδα συμπλήρωσε η Νορβηγία με 94 βαθμούς και η Ολλανδία με 85.

 

Η «Σιδηρά κυρία της Eurovision» Δάφνη Μπόκοτα παρουσίασε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο τη βραδιά, θυμίζοντας σε όλους στιγμές από το παρελθόν του αγαπημένου μας διαγωνισμού. Καλεσμένος στο ΜΠΛΕ ήταν ο αγαπημένος στους eurofans Ρουμάνος ερμηνευτής Mihai Trăistariu, ο οποίος τραγούδησε με τη μοναδική φωνή του το νικητήριο τραγούδι για την Αυστρία το 2014 “Rise like a Phoenix”, την ελληνική συμμετοχή του 2006 “Everything” και φυσικά το τραγούδι του “Tornero” με το οποίο συμμετείχε στη Eurovision το 2006. Ο Mihai ήταν παρών σε όλη τη βραδιά και μας έδωσε ραντεβού…ίσως…στη Στοκχόλμη τον ερχόμενο Μάιο με τον…”Παράδεισό” του.

Στη βραδιά λόγο φυσικά είχε και το κοινό που ψήφισε και ανέδειξε αγαπημένο του τραγούδι τη συμμετοχή της Νορβηγίας με το τραγούδι των A-ha “Summer moved on”.

 

Παρούσα στη βραδιά για μία ακόμη χρονιά η αγαπημένη ερμηνεύτρια και φίλη του Σωματείου μας Μαριάνα Ευστρατίου.

Συγχαρητήρια στους νικητές και φυσικά στην Οργανωτική Επιτροπή για τη διοργάνωση.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!

Ακολουθεί ο βαθμολογικός πίνακας με την τελική κατάταξη των χωρών:

[youtube id=”IICzzujWPVk” width=”600″ height=”350″]

Σύνταξη άρθρου: Λουκάς Βλαβιανός
Φωτογραφίες – Βίντεο ΜΠΛΕ 2015: Θανάσης Τοκμαζωβ
Επιμέλεια : Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Mία από τις καλύτερες διοργανώσεις του Μ.Π.Λ.Ε!!!! Ενα μεγάλο ”ΜΠΡΑΒΟ” στα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, και συγχαρητήρια στους νικητές!
    Παρεμπιπτόντως, αυτό το κομμάτι στέλνει η Γαλλία στον OGAEVSC (Video Contest) 2015!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ