OGAE SONG CONTEST 2015: Τα αποτελέσματα!

Με μια μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες χώρες, η Γαλλία στέφθηκε νικήτρια στον OGAE Song Contest 2015. Ο διαγωνισμός που παρουσιάζει την αφρόκρεμα των τραγουδιών που κυκλοφόρησαν το τελευταίο δωδεκάμηνο στην Ευρώπη, είχε ρεκόρ συμμετοχών καθώς 31 fan club κατέθεσαν την επιλογή τους. Το νικητήριο τραγούδι για την Γαλλία είναι το “Andalouse” του Kendji Girac, που ήταν και μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας. Να σημειώσουμε πως ο ίδιος καλλιτέχνης συμμετέχει για την Γαλλία και στον OGAE Video Contest με το video clip “Color Gitano”.

Η Ελλάδα που συμμετείχε με το τραγούδι “Κανείς Δεν Ξέρει” του Γιώργου Σαμπάνη έφτασε στην 8η θέση με 98 βαθμούς! Μάλιστα πήρε δύο δωδεκάρια από την Γαλλία και το Ισραήλ. Πριν λίγο καιρό η Shaya ήρθε στον OGAE Second Chance, οπότε τα Ελληνικά χρώματα έχουν δύο εμφανίσεις στην πρώτη δεκάδα μέχρι στιγμής για τους διαγωνισμούς του 2015.

Τα αποτελέσματα που αποκαλύφθηκαν σταδιακά σε διάστημα 5 ημερών μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εδώ.

Το νικητήριο τραγούδι:

Αντώνης Καρατζίκος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Γαλλία τα πάει μια χαρά με το OGAE Song Contest (νομίζω και πέρυσι είχε κερδίσει με την Indila). Ελπίζω να τα πάει εξίσου καλά και στην Eurovision…Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 2002…Συγχαρητήρια φυσικά και στον Γιώργο Σαμπάνη, είχε απήχηση το τραγούδι του τελικά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ