ΙΣΠΑΝΙΑ: 20 Φεβρουαρίου η επιλογή!

Η επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Pastora Soler για την Ισπανία στη Eurovision 2012 θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου. Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει ορισμένα τραγούδια, που μπορεί είτε να είναι ακυκλοφόρητα είτε να περιλαμβάνονται στην τελευταία της δισκογραφική δουλειά, και το τηλεοπτικό κοινό και ειδική επιτροπή θα επιλέξουν εκείνο που θα ακούσουμε το Μάιο στο Μπακού.

Τα τραγούδια θα επιλεγούν από μια σειρά συνθέσεων που θα κάνουν δημιουργοί που έχουν  συνεργαστεί με την καλλιτέχνιδα στο παρελθόν και γνωρίζουν καλά το ύφος της αλλά και άλλους συνθέτες που θα κληθούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους.

Η Pastora Soler ειδικεύεται στο φλαμένκο, ωστόσο δήλωσε ότι προτιμάει να εκπροσωπήσει την Ισπανία με μία μπαλάντα ή ένα ποπ κομμάτι που της αρέσουν εξίσου και έχει τραγουδήσει στις τελευταίες της δουλειές, καθώς το φλαμένκο είναι ένα ιδιαίτερο στυλ, που δεν γίνεται εύκολα κατανοητό, σύμφωνα με την ερμηνεύτρια, από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Λουκάς Βλαβιανός

πηγή: RTVE

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εκπλήσσομαι από αυτήν την ερμηνεύτρια, συμφωνώ απόλυτα μαζί της για μπαλάντα και της εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ