ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ : Επιστροφή στη Eurovision!

Μετά από 3 χρόνια απουσίας η Βοσνία – Ερζεγοβίνη επιστρέφει στη Eurovision.

Όπως ανακοίνωσε το Εθνικό ραδιοτηλεοπτικό κανάλι, BHRT, τα απαραίτητα κεφάλαια και οι χορηγοί έχουν βρεθεί αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο τρόπος επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Σουηδία. Με τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη οι χώρες που θα συμμετέχουν στη Στοκχόλμη γίνονται 41.

Η τελευταία συμμετοχή της χώρας ήταν στο Baku το 2012 με την Maya Sar και το “Korake ti znam”, όμως η καλύτερη της θέση ήταν η 3η στην Αθήνα το 2006 με τον Hari Mata Hari και το “Lejla”.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια για την επιστροφή στο διαγωνισμό σε μία χώρα που μόνο καλές συμμετοχές είχε. Συγχαρητήρια Βοσνια

  2. μεχρι να κλειδωσει η λιστα των χωρων κρατω τις επιφυλαξεις μου για το αν θα συμμετεχει η βοσνια εζεργοβινης(το 2014 και το 2015 δηλωναν θετικα και παντα αλλαζαν αποφαση) ελπιζω να μην οπισθοχωρησουν…. και αυτο διοτι η βοσνια εζεργοβινης ειναι μια χωρα που στελνει στο θεσμο απο καλα/μετρια τραγουδια εως και διαμαντια!!! καλως μας ηρθατε(αν ισχυει τελικα) 😛

  3. Παρα πολύ ευχάριστα νέα! Χαίρομαι ειλικρινά που τα κατάφεραν, αυτοί πραγματικά είχαν ενδιαφέρον, αλλά δεν είχαν χρήματα… Καλώς επέστρεψες Βοσνία-Ερζεγοβίνη!!
    Πλέον δεν έχουν δικαιολογια Κροατία και Βουλγαρία να μην συμμετάσχουν, εκτός φυσικά αν πουν πως απλώς δεν τους ενδιαφέρει…

  4. Επιτέλους, επιστρέφει η Βοσνία Ερζεγοβίνη που έχει χαρίσει υπέροχες συμμετοχές στο διαγωνισμό, με αγαπημένη μου αυτή του 2006. Καλώς να ορίσει!!!

  5. Το Bistra Voda είναι μέσα στα δέκα πιο αγαπημένα μου τραγούδια στην ιστορία της γιουροβίζιον.
    Η τετραετία τους 2006-2009 ήταν απλά κορυφαία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ