EUROVISION JUNIOR 2015: Ζωντανά απόψε από τη Σόφια!

Η Βουλγαρία υποδέχεται απόψε στην πρωτεύουσά της, Σόφια, τον 13ο Junior Eurovision Song Contest, με τη συμμετοχή 17 χωρών, ανάμεσα στις οποίες η Ιρλανδία και η Αυστραλία, που κάνουν φέτος την παρθενική τους εμφάνιση!
Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσω του Eurovision.tv είτε στην ειδική σελίδα του Youtube είτε στο Webtvplayer.
Παρουσιάστρια της βραδιάς, η συμπαθέστατη Poli Genova, εκπρόσωπος της Βουλγαρίας στη Eurovision 2011 στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας.
Την περασμένη Κυριακή, στο Welcome Party, έγινε η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης, και η Σερβία έχει τη χαρά ν’ ανοίξει το διαγωνιστικό μέρος, το οποίο θα ολοκληρώσει το…πρώην ταίρι της, το Μαυροβούνιο.
Αναλυτικά η σειρά εμφάνισης των χωρών είναι η ακόλουθη:

1. Σερβία
2. Γεωργία
3. Σλοβενία
4. Ιταλία
5. Ολλανδία
6. Αυστραλία
7. Ιρλανδία
8. Ρωσία
9. Π.Γ.Δ.Μ.
10. Λευκορωσία
11. Αρμενία
12. Ουκρανία
13. Βουλγαρία
14. Άγιος Μαρίνος
15. Μάλτα
16. Αλβανία
17. Μαυροβούνιο

Στη χθεσινή γενική πρόβα οι επιτροπές των 17 χωρών ψήφισαν και έχουν ήδη καθορίσει το 50% του τελικού αποτελέσματος ενώ απόψε το τηλεοπτικό κοινό θα ολοκληρώσει την ψηφοφορία κάθε χώρας ώστε στο τέλος της βραδιάς να προκύψει ο νικητής για το 2015
Καλή επιτυχία σε όλα τα διαγωνιζόμενα παιδιά, και να νικήσει το καλύτερο τραγούδι!!!

Αλέξανδρος Ι. Ρούσσος

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εχω ακουσει ολα τα τραγουδια και τα 5 αγαπημενα μου ειναι με τη σειρα

    1) Σλοβενια
    2) Ιρλανδια
    3) Αυστραλια
    4) Αλβανια

  2. Όντως είναι η δύσκολη η επιλογή φέτος, αφού έχουμε πολλά συμπαθητικά κομμάτια και πολύ ώριμες φωνές, επομένως θα νικήσει η καλύτερη εμφάνιση, πιστεύω! Το 12 μου πάει στη Ρωσία, και προβλέπω πως και οι Ιρλανδία, Αρμενία, Αυστραλία και Μάλτα θα κονταροχτυπηθούν για τη νίκη, ενώ ο Άγιος Μαρίνος μάλλον θα πάρει την καλύτερη θέση (αν και φοβάμαι την ολίγον extreme εμφάνισή του)!!!
    Εν κατακλείδι, όπως γράφω και στο ανωτέρω άρθρο: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!

  3. βγηκε 3η η σλοβενια!!!!…μπραβοοοοο!!!!!…..ελπιζω καποια στιγμη να το καταφερουν και στην eurovision μη junior!!!…πραγματικα το χαρηκα αν και αξιζε πρωτια!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ