ΑΡΜΕΝΙΑ: Με την Iveta Mukuchyan στη Στοκχόλμη!

 

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν τελευταία στο διαδίκτυο για πιθανούς εκπροσώπους της Αρμενίας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Στοκχόλμης, σχεδόν κανείς δεν είχε προβλέψει το όνομα που είχε ήδη επιλέξει το AMPTV. Το κανάλι είχε ανακοινώσει πως η παρουσίαση θα γινόταν σήμερα το απόγευμα μέσω της εκπομπής Profession – Journalist και έτσι έγινε.

Έτσι, την τιμή να εκπροσωπήσει τη χώρα της στη Σουηδία θα έχει η Iveta Mukuchyan η οποία θα είναι η 10η εκπρόσωπος της χώρας στο διαγωνισμό. Η Iveta γεννήθηκε το 1986 στην Αρμενία, στα 5 της έφυγε με την οικογένειά της για να ζήσει στη Γερμανία, όμως 20 χρόνια μετά αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της. Έχει σπουδάσει μουσική, συμμετείχε στο The Voice of Germany και σήμερα αποτελεί μια από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες στην Αρμενία.

Το κανάλι της Αρμενίας ανακοίνωσε πως θα δέχεται συνθέσεις από όλο τον κόσμο έως τις 13 Νοεμβρίου στο selection@armtv.com για να επιλέξει το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Iveta. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο επίσημο ιστότοπο www.eurovision.am.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά την ανακοίνωση:

[youtube id=”rZV_I78imsM” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”QAU30yCCXTA” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”8efkftevlLs” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”NTdQU6KkKMk” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ποια είναι αυτή ? ξενέρωσα και έλεγα shiruso………………………………… αυτή η τρίτη και 13 φταίει σουτ ..

  2. καλη επιλογη!μπραβο αρμενια!ευχαριστουμε και για τους 5 βαθμους περυσι που ειλικρινα ουτε που τους αξιζε το αδιαφορο τραγουδι της κυριακου

  3. Καλη φαινεται εντυπωσιακη θα ελεγα εχει πολυ καλη φωνη πρεπει να της βρουνε ενα ανταξιο στο προσωπο της τραγουδι κατο φοβερο αν θελει να μπει σε υψηλη θεση στην δεκαδα!!!!!

  4. Την παρακολουθούσα εδώ στην Γερμανία, αλλά μπορώ να πω πως δεν είχα ενθουσιαστεί, ελπίζω στην eurovision να είναι καλύτερη και στην φωνή και γενικός στο live performance…
    Καλή της επιτυχία λοιπόν!!

  5. Νομίζω ήταν έκπληξη η Iveta Mukuchyan, βασικά λόγω του ότι ειχε ακουστεί το όνομά της αλλά διαψεύστηκε. Την θεωρώ μια καλή επιλογή και μπορεί να ξαναφέρει την χώρα σε επίπεδα Sirusho (με καλό τραγούδι). Εϊναι αλήθεια πως θα ήθελα ένα καλό ethnopop (τύπου Qele Qele) αλλά δεν θα απορρίψω ένα καλό τραγούδι οποιουδήποτε είδους κι αν ειναι εν τέλει (άλλωστε το καλλιτεχνικό της ύφος είναι διαφορετικό). Καλή επιτυχία λοιπόν στην Αρμενία!
    Υ.Γ. Υποπτεύομαι πως κάποια ψηφαλάκια θα τα “κλέψει” από τη Γερμανία (είναι πάρα πολύ νωρίς να πω 12άρι)

  6. Ωραία τύπισσα, πολύ καλή φωνή!!! Μ’ ένα δυναμικό κομμάτι θα πάει πολύ καλά!!! Καλή τύχη, Αρμενία!!!

  7. Asxeto sxetiko, mallon tha prepei na dimosieusetai kai to arthro to oti oi Portogaloi Fan tis eurovision prospathoune na mazepsoune lefta me dorees, gia na paei i Portogalia sti Eurovision, sxetiko arthro tha britai sto eurovision-spain kai ean xreiazosatai metafrasi edo eimai ego xxx

  8. αν και δεν την ξερω απο τα βιντεακια που παρατιθονται στο αρθρο φαινεται πολυ καλη επιλογη!!! ωραια φωνη ομορφη παρουσια με δυνατη υποστηριξη απο τη γερμανια προφανως….
    επισης μου αρεσει πολυ και ο τροπος που θα επιλεγει το τραγουδι!!! εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον…..θα ηθελα να ερμηνευσει κατι αναλογο του i am alive της elhaida dani περυσι ισως με περισσοτερα εθνικα στοιχεια…!!!! καλη επιτυχια στην αρμενια!!!! 🙂

  9. εχω την εντυπωση οτι θα στειλει κατι αδιαφορο και πως το live της θα ειναι χαλια…!!! Μακαρι να βγω ψευτης..!!!

  10. Απο το βιντεάκι που άκουσα τραγούδια της δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Να δούμε αν θα έχει δυναμικό ή αδιάφορο τραγούδι για το ταξίδι της στη Σουηδία…Είχα μέσα μου την υποψία ότι ίσως να ακούσουμε το όνομα της Sirusho αλλά διαψεύστηκα. όπως και να΄χει καλή τύχη στην Αρμενία.
    Υ.Γ: Η Αρμενία είναι η μοναδική χώρα (αν εξαιρέσουμε Αλβανία και Κύπρο) που και πέρυσι και πρόπερσι μας στήριξε με την ψήφο της: 5 στο One last breath και 7 στο Rise Up.

  11. Οι μόνες χώρες που θα την ψηφίσουν αυτή είναι η Γερμανία, η Ρωσία, η Γεωργία και το κλασσικό 12αρι απο το Αζερμπαϊτζάν. 😛

    • το κλασσικο 12αρι απο αζερμπαιτζαν????πληροφοριακα η αρμενια και το αζερμπαιτζαν εχουν πολεμησει προ 20ετιας και γενικως δεν εχουν καθολου καλες σχεσεις!το 2009 χαρακτηριστικα το αζερμπαιτζαν καλεσε τους πολιτες που ειχαν ψηφισει τηλεφωνικως την αρμενια να δωσουν εξηγησεις..

  12. Giorgos
    Το σχόλιo σου, προδίδει την ασχετοσύνη σου για την ιστορία των δυο κρατών.Η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις ενώ όταν το Αζερμπαϊτζάν διοργάνωσε τον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού(2012), η Αρμενία δεν είχε λάβει μέρος.

  13. Φωνητικά είναι μέτρια άλλα πάντα το τραγούδι μετράει. Νομιζω η εποχη των εθνοποπ έχει περάσει τουλάχιστον όσο αφορά το πλασάρισμα στην 5αδα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ