ΑΡΜΕΝΙΑ: Στις 13 Οκτωβρίου ανακοινώνεται ο εκπρόσωπος!

Λίγες μόνον ημέρες μετά την επίσημη επιβεβαίωση της Αρμενίας ότι θα λάβει μέρος στην προσεχή Eurovision το Μάϊο του 2016. έρχεται άλλη μία είδηση από την καυκάσια αυτή χώρα που αφορά τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό. Το κρατικό κανάλι που είναι υπεύθυνο για τα θέματα της Eurovision, αποκάλυψε ότι το όνομα του εκπρόσωπου της χώρας θα γίνει γνωστό στις 13 Οκτωβρίου στις 18:15 ώρα Ελλάδας κατά τη διάρκεια της εκπομπής Profession of a Journalist TV show και όσοι θέλετε μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το live stream εδώ. Το eurovisiontv ανέρτησε στο site του ειδικό βιντεάκι σχετικά με την παρουσίαση αυτή το οποίο σύμφωνα πάντα με το επίσημο site της Eurovision περιέχει και ένα σχετικό ενδεικτικό στοιχείο:

[youtube id=”5i9KgLRbbr8″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πιστεύω ότι είναι η Lilit Hovhannisyan ή η Iveta Mukuchyan…Πολλοί λένε για Athena Manoukian αλλά δεν μοιάζει τόσο στο trailer αν και θα την ήθελα πολύ να την δω στην Eurovision…Ίσως όντως είναι η Sirusho…Εγώ θα ήθελα πολύ επίσης να δω την και την Tamar Kaprelian από τους Genealogy πέρυσι σε σόλο…Μπορεί πάλι να είναι κάποια άγνωστη (τουλάχιστον στις υπόλοιπες χώρες). Πάντως η Αρμενία έχει πάρα πολλές καλές γυναίκες τραγουδίστριες γνωστές και άγνωστες!

  2. Νομίζω κρυφός πόθος όλων είναι η SIrusho και δεν αποκλείω να είναι αυτή εν τέλει και το εύχομαι. Από την άλλη η κοπέλα στο trailer φέρνει λίγο και σε Tamar Kaprelian, ωστόσο πολύ καλή επιλογή θα ήταν και η Athena Manoukian. Πάντως νομίζω πως φέτος η Αρμενία θα επιλέξει κάτι σε ethnopop, ιδίως μετά την επιτυχία του “Golden Boy” από το Ισραήλ. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Αρμενία!

  3. σιρουσο με τραγουδι σαν το αλβανικο “i am alive” φετος και παμε αρμενια το 2017!!!θα ηθελα ομως να ξαναδω κι τη ταμαρ απο τους genealogy αλλα και τη μανουκιαν!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ