Μαριάνα Ευστρατίου…Ο έρωτας μιλάει με τραγούδια!

Η αγαπημένη σε όλους μας Μαριάνα Ευστρατίου, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1989 και το 1996, θα πραγματοποιήσει στις 11 και 12 Ιανουαρίου δύο ζωντανές εμφανίσεις στη σκηνή Άλας στο Γκάζι με τη μουσική παράσταση “Ο Έρωτας μιλάει με τραγούδια”.
To δικό σου αστέρι, Εμείς φοράμε τον χειμώνα ανοιξιάτικα, Μου λες, Πες μου μια λέξη, Sorry seems to be the hardest word, La vie en Rose, Fly me to the moon και πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια αναβιώνουν σε jazzy διαθέσεις όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει,  ενορχηστρωμένα από τον Άκη Μουχλιανίτη και εμψυχωμένα από τη φωνή της Μαριάνας  Ευστρατίου και τη δεξιοτεχνία των: Χάρη Κελλάρη στο μπάσο, Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα, Λευτέρη Πουλιού στο σαξόφωνο και Άκη Μουχλιανίτη στο πιάνο.

Στην αφήγηση θα είναι η  Μίνα Μουστάκα, ενώ τα κείμενα και τις φωτογραφίες της παράστασης έχει επιμεληθεί ο Αντώνης Παππάς, στιχουργός της συμμετοχής της Ελλάδας στη Eurovision 1995 “Ποια Προσευχή” με την Ελίνα Κωνσταντοπούλου και το 1991 “Die for you” με τους Antique, ενώ ήταν και ο στιχουργός των 3 τραγουδιών με τα οποία η Μαριάνα είχε συμμετάσχει στην εθνική επιλογή της Ελλάδας το 1998.

Η μουσική σκηνή Άλας βρίσκεται στην οδό Κεραμεικού 110 (πλησίον  Ιεράς Οδού). Η είσοδος είναι 12 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται το πρώτο ποτό). Η παράσταση ξεκινάει στις 9:30 μμ και για κρατήσεις μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2130 371200.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Μαριάνα, η οποία πάντα βρίσκεται στο πλευρό του OGAE Greece και μας τιμά με την παρουσία της στις εκδηλώσεις μας.

Λουκάς Βλαβιανός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ