ΙΣΡΑΗΛ: Εσωτερική επιλογή για το 2012!

Σύννεφα εμφανίζονται πάνω από τη διοργάνωση της εθνικής επιλογής του Ισραήλ για τη Eurovision καθώς η κρατική τηλεόραση της χώρας IBA αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής του εθνικού τελικού KDAM.

Ο κ. Haim Slutzky, επικεφαλής της εταιρείας παραγωγής ΗSCC, δήλωσε στην ιστοσελίδα walla.co.il πως είναι αδύνατον να συνεργαστεί με τους υπεύθυνους της κρατικής τηλεόρασης. Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως ακυρώθηκαν λόγω αδυναμίας του ΙΒΑ να ανταποκριθεί στο σχεδιασμό του project.

Από ότι φαίνεται το όλο project έχει ακυρωθεί και η τηλεόραση της χώρας θα προχωρήσει σε εσωτερική επιλογή για τον εκπρόσωπο και το τραγούδι για το Baku.

Ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα – φαβορί, μεταξύ των οποίων η Maya Buskila, διάσημη pop τραγουδίστρια στο Ισραήλ, ο δημοφιλής τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός Miri Mesika, ο μουσικός Idan Raichel και ο Roni Dalum.

Στη Eurovision το 1991 το Ισραήλ εκπροσώπησαν οι Duo Datz με το τραγούδι Kan το οποίο κατέλαβε την 3η θέση με 139 βαθμούς, 7 μόλις βαθμούς πίσω από την κορυφή, με 12 βαθμούς από τη Γιουγκοσλαβία, την Τουρκία και την Ισπανία, και 5 βαθμούς από την Ελλάδα.

Λουκάς Βλαβιανός

πηγή: eurovisiontimes.com

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. palh problhma to israel 😛 !!!! na mantepso…….. kai fhshka opos ghnete edo kai xronia h oukrania 8a exei kai fetos ypoth8emono sthmeno telhko etsh na ghnete o xamos loooool den bare8hkan pia ??????? !!!!!!!!!!

  2. Σ΄αυτην την περιπτωση, μακαρι να μη συμμετασχει τελικα. Δε θα μας λειψει..! Εκτος κι αν μας ετοιμαζει καλο βαθμο (λογω πετρελαιων), οποτε… ΛΥΣΤΕ ΤΑ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ