ΔΑΝΙΑ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του εθνικού τελικού 2016!

Το δανέζικο κανάλι που είναι υπεύθυνο για την επιλογή της συμμετοχής της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision 2016, DR,  ανακοίνωσε ότι ο Εθνικός Τελικός θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου 2016 και ημέρα Σάββατο. Ο χώρος διεξαγωγής του, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι το Horsens Forum στην πόλη Horsens στο Jutland, ενώ οι πωλήσεις των εισιτηρίων για τον Τελικό θα ξεκινήσουν στις 2 Νοεμβρίου. Η προθεσμία υποβολής των τραγουδιών στο κρατικό κανάλι έληξε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η Δανία που καταμετρά 3 νίκες στο ενεργητικό της, το 2015 εκπροσωπήθηκε από τους Anti Social Media και το The Way You Are, που κατέλαβε, με 33 βαθμούς, την 13η θέση στον 1ο ημιτελικό του διαγωνισμού και ως εκ τούτου έμεινε εκτός τελικού.

[youtube id=”J–Tgi_iZQ8″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπίζω φέτος οι Δανοί να κάνουν την διαφορά και να μην στείλουν πάλι το συνηθισμένο και προφανώς αγαπημένο τους pop-rock στυλ ή κάποια κλισέ “Eurovision-y” μπαλάντα (In A Moment Like This 2010). To 2013 που στείλαν κάτι διαφορετικό απ’ότι συνήθως, τους βγήκε σε καλό. Εύχομαι επίσης το επίπεδο των υποψήφιων τραγουδιών να είναι (πολύ) πιο ανεβασμένο σε σχέση το 2015. Θα ήταν εντυπωσιακό (ή και σκανδαλώδες) να κερδίσουν 3η φορά σε Σουηδικό έδαφος, αλλά αν στείλουν κάτι πολύ καλό, γιατί όχι…Οψόμεθα!

  2. Το τραγούδι που έστειλαν φέτος στη Βιέννη οι Δανοί προσωπικά μου άρεσε αλλά μέχρι ενός σημείου. Αν άξια κερδίσουν επί Σουηδικού εδάφους οπως το 2013 που έστειλαν κατι ιδιαίτερο έχει καλώς…..αν νικήσουν λόγω άλλων λόγων τότε θα ναι αδικο

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ