EUROVISION 2015: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός!

 

Σε λίγα λεπτά, στις 22:00 ώρα Ελλάδας θα λάβει χώρα ο 2ος ημιτελικός του 60ου διαγωνισμού της Eurovision στο Wiener Stadthalle στη Βιέννη της Αυστρίας. Στον ημιτελικό αυτό λαμβάνουν μέρος 17 συνολικά χώρες ενώ στον τελικό της 23ης Μαΐου θα περάσουν 10 χώρες που θα συγκενρώσουν τη μεγαλυτερη βαθμολογία μετά από συνδυασμένη βαθμολογία των επιτροπών και του κοινού (50% – 50%). Συγκεκριμένα οι χώρες που λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τη σειρά εμφάνισης είναι:

  1. Λιθουανία
  2. Ιρλανδία
  3. Άγιος Μαρίνος
  4. Μαυροβούνιο
  5. Μάλτα
  6. Νορβηγία
  7. Ποτρογαλία
  8. Τσεχία
  9. Ισραήλ
  10. Λετονία
  11. Αζερμπαϊτζάν
  12. Ισλανδία
  13. Σουηδία
  14. Ελβετία
  15. Κύπρος
  16. Σλοβενία
  17. Πολωνία

το σόου θα μεταδοθεί στην Ελλάδα από το κρατικό κανάλι ΝΕΡΙΤ στις 22:00 και διαδικτυακά από το eurovision.tv εδώ. Να ευχηθούμε καλή

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ήθελα να περάσουν: λιθουανια, Μάλτα, Νορβηγία, Τσεχία, ισραηλ, Αζερμπαϊτζάν, Ισλανδία, Σουηδία, πολωνια, Σλοβενία

  2. Καλη επιτυχία στην Κύπρο νομίζω θα είναι μέσα στους αποψυνους φιναλίστ

  3. Οι χώρες που θέλω να προκριθούν σήμερα κατά σειρά προτίμησης σε αυτόν τον ημιτελικό με τις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ καλές συμμετοχές:
    1) Λετονία
    2) Σουηδία
    3) Σλοβενία
    4) Νορβηγία
    5) Τσεχία
    6) Μάλτα
    7) Αζερμπαϊτζάν
    8) Λιθουανία
    9) Ισραήλ
    10) Ιρλανδία
    11) Μαυροβούνιο
    12) Ελβετία
    13) Ισλανδία
    14) Κύπρος
    15) Πολωνία
    16) Πορτογαλία
    17) Άγιος Μαρίνος
    Και η πρόβλεψή μου για το ποιές τελικά θα το καταφέρουν:
    1) Σουηδία
    2) Νορβηγία
    3) Αζερμπαϊτζάν
    4) Σλοβενία
    5) Μάλτα
    6) Λιθουανία
    7) Λετονία
    8) Ιρλανδία
    9) Ισλανδία
    10) Ισραήλ
    11) Πολωνία
    12) Κύπρος
    13) Μαυροβούνιο
    14) Τσεχία
    15) Ελβετία
    16) Άγιος Μαρίνος
    17) Πορτογαλία
    Πανδύσκολος ημιτελικός για προβλέψεις… Για μένα σίγουρες είναι μόνο οι 6 πρώτες και ΤΕΡΑΣΤΙΑ αδικία που θα αποκλειστούν μοιραία πολύ καλά τραγούδια… Καλή επιτυχία σε όλους!

  4. Good luck Cyprus! Αξίζει μια θέση η Κύπρος στον μεγαλο τελικό, επίσης θέλω: Λετονία, Πολωνία, Σλοβενία, Ισλανδία. εύχομαι αποκλεισμό για Σουηδία αν κ δύσκολο

  5. Μια πρόβλεψη λίγο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, πιστεύω ότι θα περάσουν οι εξής:

    Σουηδία
    Αζερμπαϊτζάν
    Νορβηγία
    Ιρλανδία
    Ισραήλ
    Λιθουανία
    Τσεχία
    Λετονία
    Ισλανδία
    Σλοβενία

    Τσεχία και Λετονία θα μονομαχήσουν με Κύπρο και Μαυροβούνιο για τις θέσεις 9 – 12

    Τι κρίμα που θα περάσει για άλλη μια χρονιά η χαζομάρα του Αζερμπαϊτζάν εις βάρος πολύ ωραιότερων τραγουδιών όπως της Κύπρου ή της Ελβετίας π.χ.

  6. να γραψω και εγω την προβλεψη μου για αποψε
    σουηδια
    νορβηγια
    αζερμπαιτζαν
    λετονια
    σλοβενια
    κυπρος
    μαυροβουνιο
    τσεχια
    μαλτα
    ιρλανδια
    θα ηθελα στη θεση της μαλτας το ισραηλ αλλα νομιζω θα μεινει εξω οριακα και η μαλτα είναι αγαπημενη των επιτροπων

  7. Ασχετο με τον β ημιτελικο,ομως σαν σημερα πριν απο ακριβως 10 χρονια-21/05/2005 η ελενα μας εφερε τη νικη στο κιεβο.Ας ευχηθουμε και η τωρινη μαρια ελενα να μας κανει υπερηφανους το σαββατο…!

  8. και σημερα χαλαροι θα δουμε το 2ο ημιτελικο,με μια αγωνια για τη κυπρο μας που πραγματικα ευχομαι κι θελω να τα καταφερει! η 17αδα μου μετα τις προβες…
    17.αγιος μαρινος 16.πορτογαλια 15.ισραηλ 14.ισλανδια 13.ελβετια 12.μαυροβουνιο 11.πολωνια////10.μαλτα 09.σουηδια 08.λιθουανια 07.ιρλανδια 06.αζερμπαιτζαν 05.τσεχια 04.λετονια 03.νορβηγια02.σλοβενια 01.κυπρος
    οι προβλεψεις μου γι αυτο το 2ο πολυ αμφιρροπο κι δυσκολο τελικο ειναι οι εξης(αν κι σιγουρα δεν θα πεσω μεσα σαν το 1ο)…
    καταρχας αυτες που θεωρω οτι θα αποκλειστουν βεβαιοτατα:πορτογαλια αγιος μαρινος ισραηλ ελβετια
    αυτες που σιγουρα θα περασουν:αζερμπαιτζαν σουηδια νορβγια σλοβενια λετονια και οι υπολοιπες 8χωρες μπορουν ολες να περασουν θα γινει μεγαλη μαχη….
    τελος παντων ας δωσω την εκτιμηση μου(ισως κι τελειος ακυρη αλλα θα στηριχθω στη σειρα εμφανισης στην απηχηση σε κοινο/επιτροπες κι φυσικα στη γεωργαφια)με τυχαια σειρα θα ελεγα πως οι επομενοι 10φιναλιστ θα ναι οι:νορβηγια αζερμπαιτζαν σλοβενια σουηδια λιθουανια ιρλανδια λετονια κυπρος ισλανδια και..μαλτα η πολωνια,πολωνια η μαλτα…..πολωνια θα πω!
    καλη επιτυχια στις σημερινες συμμετεχουσες! καλη θεαση παιδια να εχουμε 🙂

    • Η βεβαιότητα περί του Ισραήλ μου άρεσε…Μπράβο ρε συ…Έχεις το χάρισμα!!!! Πού να καλέσω;

      • και εμενα μου αρεσε! χαχαχα φιλε/φιλη μου,το ισραηλ θεωρουσα οτι θα τα πηγαινε καλα στο κοινο(6η-8η)θεση αλλα στις επιτροπες θα ταν στη καλυτερη 14ο….γεγονος που μονο μια καλουτσικη θεση απο το κινο δε θα του εξασφαλιζε τη προκριση!βεβαια για αν περασε το κοινο θα το εφερε στη 5αδα η ακομα πιο ψηλα κι οι επιτροπες εκει…13η-14η θεση αρα περασε οριακα 9η-10η θεση κλεβοντας ισως κι για ενα ποντο τη προκριση απο τη μαλτα την ισλανδια η την ιρλανδια!
        …μια εκτιμηση/προβλεψη εκανα 😛

  9. ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10 ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΙΡΑ
    ΝΟΡΒΗΓΙΑ
    ΣΟΥΗΔΙΑ
    ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
    ΣΛΟΒΕΝΙΑ
    ΚΥΠΡΟΣ
    ΠΟΛΩΝΙΑ
    ΛΕΤΟΝΙΑ
    ΙΣΡΑΗΛ
    ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
    ΙΣΛΑΝΔΙΑ

    • Μετανιώνω που άφησα εκτός την Τσεχία μετά απο αυτήν την εκπληκτική εμφάνιση στην πρόβλεψη μου την αλλάζω με την Πολωνια

  10. Πολύ ένθερμος αυτος ο ημιτελικός, ουρλιαζουν και στο πιο κιτς τραγουδι. Στον πρώτο φαίνεται δεν είχαν πιει καφέ πριν. Για να δούμε τι θα γίνει. Δύσκολος πολύ.

  11. καλα ο απολυτος χαμος στο ισραηλ!!επι 3 ολοκληρα λεπτα το κοινο χειροκροτουσε αδειαλειπτως!!ελπιζω επιτελους να περασει!!!!!!!!!!οσο για την κοζακου και το σχολιο της απλα απαραδεκτη και φτηνη!

  12. και αναφερομαι στο σχολιο της κοζακου που εκανε για το ισραηλ!ειναι δυνατον η παρουσιαστρια να αναρωτιεται αν ειναι τραγουδι???θεωρω οτι οι παρουσιαστες πρεπει να ειναι αντικειμενικοι και να τηρουν ισες αποστασεις και οχι να λοιδορουν και να χλευαζουν τα τραγουδια!αναφερομαι στην κοζακου!ο καπουτζιδης αξιοπρεπεστατος ως συνηθως!!

  13. ρε παιδια κανει πολλη ωρα να ανεβει το 1 σχολιο…βγαλε την εγκριση.

  14. Για να κάνω μια προβλεψη:Λετονία, Ισραήλ, Νορβηγία (σιγουράκι),Ισλανδία (δε τη βλέπω καλά), Αζερμπαϊτζάν (δε μου αρεσε αλλά….),Πορτογαλία (σκηνικα και φωνικά καλή, λες;)Σουηδία (αν δε περάσει θα γελάω για μια εβδομάδα, ας γελάσω όμως για λίγο γιατί άστα),Κύπρος (μακάρι), Ελβετία(και όμως παίζεται σαν outsider) και τέλος ας γράψω χωρίς χο. Θα γίνει χαμός και ανησυχώ για τη Κύπρο. Μακάρι!!!!!!!!!!

  15. Λιθουανία
    Ιρλανδία
    Άγιος Μαρίνος
    Μαυροβούνιο ναι
    Μάλτα
    Νορβηγία ναι
    Ποτρογαλία
    Τσεχία
    Ισραήλ ναι
    Λετονία ναι
    Αζερμπαϊτζάν ναι
    Ισλανδία
    Σουηδία ναι
    Ελβετία ναι
    Κύπρος ναι
    Σλοβενία ναι
    Πολωνία ναι

    Οπως τα ειδα αυτα μου φαινεται θα περασουν …….για να δουμε……σε λιγο θα ξερουμε!!!

  16. 9 στα 10 οκ………τη σκεφτομουν τη Λιθουανια στη θεση της Πολωνιας..απλα γιατι ειχε ρευμα κι οχι οτι μου αρεσε………το μεγαλο μπραβο παει ομως στην ΚΥΠΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. Καλά αυτός ο thraki boy που θεωρεί το καρναβάλι του Ισραήλ αριστούργημα και καταχάρηκα κιόλας που πέρασε ενώ αντίθετα κατακραζει την συγκλονιστική ερμηνεία και εμφάνιση της Ελλάδας απλά με ξεπερνάει τι να πω…Α και τα σχόλια της κοζακου για αυτό ήταν απολύτως σωστά.Ευχομαι ολόψυχα να πατώσει γιατί αν πάρει καλύτερη θέση από το παρόμοιο aphrodisiac που στείλαμε εμείς θα ειναι ντροπή για τον διαγωνισμό…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ