ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Ξεκίνησε η 6η εβδομάδα του Μilli Secim Turu 2012!

Ξεκίνησε η 6η εβδομάδα του Μilli Secim Turu 2012, δηλαδή η διαδικασία επιλογής του τραγουδιού του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision 2012. Ο 6ος αυτός γύρος περιλαμβάνει τα ίδια καθημερινά σόου με τους προηγούμενους, δηλαδή:

Τρίτη: Παγκόσμιο ρεπερτόριο

Τετάρτη: Τραγούδια του Αζερμπαϊτζάν

Πέμπτη: Τραγούδια της Eurovision

Παρασκευή: Προσωπική παρουσίαση

Σάββατο: Τραγούδια επιλογής

Το Σάββατο κοινό και επιτροπή θα αποφασίζουν ποιος καλλιτέχνης θα περάσει στον ημιτελικό. Οι 9 καλλιτέχνες αυτής της εβδομάδας είναι οι:

Habil Ahmadov

Sabina Babayeva

Orhan Efendi

Ramila Muradova

Elgiz Mammadov

Adil Bakhishli

Bakhtiyar Gasimov

Jahangir Gasimzadeh

Vlada Ahundova


Διαδικτυακά τα σόου μεταδίδονται εδώ ( πατάτε πάνω στο εικονίδιο Live tv) καθημερινά στις 19:00μμ ώρα Ελλάδας.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΟΠΩΣ ΤΟ΄ΠΕΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ… ΖΟΥΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.. ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ….!!!!!!

    • ΟΠΩΣ ΤΟ΄ΠΕΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ… ΖΟΥΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.. ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ….!!!!!!

  1. Καλά εντάξει καλά κάνουν και στέλνουν νέα παιδιά, αλλά στην χώρα τους διοργανώνουν τον διαγωνισμό και θα ‘πρεπε να στείλουν κανα καλλιτέχνη της προκοπής. Τόσα και τόσα ακούσαμε για το Αζερμπαιτζάν (ανασφάλεια, καταπάτηση των δικαιωμάτων κλπ) τουλάχιστον όσον αφορά τον καλλιτέχνη να κάνουν και κάτι καλό.
    Το μόνο καλό που βγαίνει απο αυτή την κουβέντα, είναι ότι είναι καθημερινά παιδιά και ξέρουν τις πλατείες και τους δρόμους του Μπακού, γιατί απ’ ότι βλέπω εκεί θα τραγουδάμε όλοι μας.. Στάδιο και σκηνή…. γιοκ!

    • ΕΔΩ ΒΑΣΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ Σ ΄ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ;;;; ΜΑ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ΄ΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΡΜΕΝΙΑ, ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ; ΤΙ ΣΚ…. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΩΡΕ; ΘΑ ΄ΠΡΕΠΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ – ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ – ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΑΠΛΑ Ν΄ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ.. ΜΠΑΚΟΥ; ¨ΜΑΝΑ ΦΕΥΓΩ, ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ!¨¨ ΚΑΙ … ΖΝΤΟΥΠ Η ΜΑΝΑ….!

      • Έχεις δίκιο φίλε Πάνο. Αλλά εδώ, έχουμε πολλές χώρες να προσθέσουμε. Ρωσία, Τουρκία, Ισραήλ, Γεωργία, Αζερμπαιτζάν, Αρμενία, Μαρόκο (που εδώ πάρ’την κάτω την μάνα).. Αλλά αγόρι μου, ας ειν καλά τα λεφτά που παίρνει η EBU. Λεφτά να φάν κι οι κότες (ειδικά απ’την Ρωσία).
        Απορώ γιατί ακόμη λέγεται Euro-(ναι καλά)-vision και όχι Μπείτε-σκύλοι-αλέστε-vision!

      • Άμα το πάμε καθαρά γεωγραφικά, ο Καύκασος είναι ένα απο τα φυσικά σύνορα Ευρώπης-Ασίας, οπότε οι χώρες του είναι ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. Μ’αυτήν την λογική και η Κύπρος είναι πιό κοντά στην Ασία παρά στην Ευρώπη, μήπως να φύγει και αυτή? Απο την στιγμή που αυτές οι χώρες είναι μέλη της ΕΒU καλά κάνουν και παίρνουν μέρος.
        Όσο για την κατάσταση στο Αζερμπαϊτζάν συμφωνώ απολύτως μαζί σου για την καταπάτηση των δικαιομάτων εκεί, αλλά η πρώτη είναι ή η τελαιταία χώρα της Ευρώπης είναι που συμβαίνει κάτι τέτοιο? Γενικά δεν μου αρέσει να αντιμετοπίζονται κάποιες χώρες ως παρακατιανές, γιατί ετσι αντιμετοπίζεται και η Ελλάδα απο πολλούς “πολιτισμενους δυτικούς”.

      • Δεν διαφωνώ καθόλου. Η Κύπρος γεωγραφικά ανήκει στην Ασία. Ίσως να συμμετέχει στον θεσμό (όπως και άλλες πολλές χώρες) γιατί πολιτικά – και πολιτισμικά – έχουν ευρωπαικά χαρακτηριστικά!

      • Εγω παιδια δε μιλαω τοσο για το που ανηκει ανηκει γεωγραφικα η νησος, οσο για τον πληθυσμο της. Καποιοι κατηγορουν το μικρο Λουξεμβουργο για ¨αχρηστη¨συμμετοχη. Το ΙΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και με τη.. μιση Κυπρο τοσο πληθυσμιακα, οσο και για τα σταθερα 12αρια της σε μια χωρα. Εδω βεβαια ανοιγω μεγαλη κουβεντα (Ρουμανια-Μολδαβια, Ισπανια-Πορτογαλλια, Ρωσια-Λευκορωσια-Ουκρανια κλπ. κλπ.)

      • Αυτό βαρυφαίνεται στην Ευρώπη γιατί είμαστε μόνο 2 χώρες και είναι πολύ too much ακόμη και για μάς (κάθε χρόνο 12άρι). Οι πιο πάνω χώρες Πάνο είναι πολλές. Την μια χρονιά θα δώσει 12 η μία στην άλλη, την άλλη χρονιά 8, την μεθάλλη 10 και ούτω καθεξής. Η Ρουμανία έχει την Ελλάδα και άλλες πολλές να δώσει καμιά χρονιά το 12άρι και λιγότερα στην Μολδαβία (και το αντίθετο), η Ρωσία με τις άλλες 2, η Ισπανία στην Ρουμανία κλπ.

      • ego pantos bare8hka ta hdia akousmata shnexia as mph kai to bolhwood mesa na apokthsh megalhtero endiaferon ti eixame ti xasame pfffffffffffff………………

      • Απο το 2005 η Ρουμανια ψηφιζει ως εξης: 12 βαθμους 2005-06-07-09-11 στη – ω, τι εκπληξη- Μολδαβια, 2008 σ΄εμας και 2010 στη Δανια. Η Μολδαβια δε, απ΄το 2005 μεχρι και περυσι ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ σκοραρε 12αρακια υπερ της Ρουμανιας 6 φορες (πλην του 2005 στη Λετονια). Οσο για την Ισπανια, ναι, ψηφιζει ακαταπαυστα τη Ρουμανια απ΄το 2005 μεχρι το 2008. Τα παραδειγματα ειναι παμπολα, εχω αρχειο.

      • Και λίγα παραδείγματα λες. Που να βάλεις Σκανδιναβία, Κεντρική Ευρώπη. Ουυ, τόμος ολόκληρος, τι αρχείο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ