EUROVISION 2015: 2η πρόβα Ηνωμένου Βασιλείου!

Χωρίς αλλαγές από την πρώτη πρόβα, αν εξαιρέσουμε το γουνάκι που φόρεσε η τραγουδίστρια προφανώς για να καλύψει τα καλώδια στην πλάτη της. Μαύρο κοστούμι για τον τραγουδιστή, φούξια φόρεμα για την τραγουδίστρια, μωβ φόρεμα για τις χορεύτριες και άσπρα πουκάμισα με τιράντες για τους χορευτές. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στα led φώτα στα κοστούμια και των έξι ατόμων επί σκηνής αλλά και στο πολύχρωμο φόντο. Τα σχόλια δικά σας!

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

 

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαχαχχ έχει παρα πολύ πλάκα τόσο χαζοχαρουμενο τόσο μπαναλ διεκδικούν επάξια την 27 θέση θερμά συγχαρητήρια 🙂

  2. Ακόμα και αυτούς που άρεσαν το τραγούδι πριν αρχίσουν να λένε ότι είναι χάλια Παράσταση. Πάνε για 27 θέση και “nul points”.

  3. Ισως η πιο γελοια συμμετοχη για φετος…..αυτό τα λεει όλα….το Ηνωμενο Βασιλειο φλερταρει πολύ εντονα με την τελευταια θεση!!!!

  4. Το τραγουδι του Η.Β. θα ειναι σιγουρα μετα απο καποιο διαλειμμα για να δοθει χρονο στους διοργανωτες να στησουν το σκηνικο για το τραγουδι….

  5. μ’αρεσει. swing με ηλεκτρονικη ενορχηστρωση και feelgood κλιμα, που το κάνει να ξεχωρίζει απ τα υπόλοιπα. στα συν και το τυπικο βρετανικο χιουμορ των στίχων( καμια 20αρια τρόποι για να πεις το μην με κερατώνεις). ωραία και η dancehall σκηνη με τα λαμπιονια. δεν καταλαβαίνω γιατι να μην παει καλα,ειδικα αν πεσει μεσα σε γενικη κλάψα.

  6. Νομίζω “πεθύμησαν” το 2003. Μάλλον είναι το φετινό “Moustache” και μπορεί να πάει ακόμα χειρότερα…Μετά όμως μην γκρινιάζουν πως δεν τους ψηφίζει η Ευρώπη. Είναι η 2η μουσική βιομηχανία του κόσμου, έχουν ονόματα, έχουν φωνάρες, έχουν σκηνοθέτες, έχουν στείλει στο παρελθόν πολύ καλά τραγούδια, επομένως απλώς δεν ενδιαφέρονται. Απολύτως σεβαστό, όμως είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την τύχη τους κι ας μην κατηγορούν την υπόλοιπη Ευρώπη πως δεν τους ψηφίζει.
    Και για να μην λέω μόνο αρνητικά, φωνητικά είναι πολύ καλοί.

  7. Εκνευριστικο ακουσμα, κανενα σημειο να πιαστεις και να αρχιζει να σου αρεσει. Προσπαθουν πολυ και οι ερμηνευτες και η ομαδα με την παρουσιαση αλλα δεν..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ