EUROVISION 2015: 2η πρόβα Ισπανίας!

 

Με κόκκινη τουαλέτα με μακριά ουρά, η οποία χρησιμοποιείται στη χορογραφία, και κουκούλα και τον χορευτή στην αγκαλιά της σε μπλε φόντο με νερό ξεκινά το τραγούδι της η Edurne. Η κόκκινη τουαλέτα αφαιρείται στα μισά του τραγουδιού και αποκαλύπτεται μια χρυσή εφαρμοστή τουαλέτα με μαύρη ζώνη και μαύρες γόβες με λουράκια μέχρι το γόνατο, ενώ το μπλε φόντο μετατρέπεται σε χρυσό. Χωρίς φωνητικά είναι πάρα πολύ καλή και σταθερή φωνητικά, παρά τις δύσκολες και εντυπωσιακές κινήσεις που απαιτεί η χορογραφία της.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κουκλαρα,φωναρα,χορευει απιστευτα…τι αλλο θελετε…ok ειναι λιγο παραφορτωμένο το ολο κονσεπτ,αλλα πιστευω τηλεοπτικα θα βγει πολυ δυνατο!!!

  2. καταπληκτικο!!φωναρα!!πολυ ωραια και τα σκηνικα!!ελπιζω να φτασει ψηλα η ισπανια φετος γιατι το αξιζει!καλη επιτυχια ολυψυχα!

  3. Μμμ μου άρεσε ο χορός της δεν μου αρέσει η αλλαγή με το φόρεμα και αυτά τα παπούτσια που φοράει ,η Ισπανία ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να καταλήξει ,φωνητικα άψογη!

  4. Εγω παντως σας το χα πει εδω και τρεις βδομαδες πως η ισπανια θα είναι πολύ καλη φέτος.εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ οχι γιατι την πιστευα αλλα γιατι βλεπω οτι εχουν κανει οντως πολυ καλη δουλεια.δε ξερω πως θα φανει τηλεοπτικα λογικα καλυτερα απο εδω.εγω την πιστευω πολυ φετος παντως.αποψεις ειναι αυτες.φωνητικα ειναι αψογη το φορεμα το χρυσο σουπερ ειναι και πανεμορφη νομιζω πως εχει ενα πακετο για πενταδα τουλαχιστον.η ιταλια μαρεσε αλλα οχι οσο την περιμενα.για μενα ηταν νικητες μου εδω και ενα μηνα περιπου αλλα μετα τη χθεσινη ρωσια με τετοια εμφανιση πηγαν στη δευτερη θεση.για μενα ρωσια ιταλια ισπανια.μονο αυτα αξιζουν μια πρωτια φετος.για μενα παντα φυσικα.τις καλημέρες μου σε όλους.

  5. Μπορει το τραγουδι της να μην μου αρεσει αλλα η κοπελα δεινει ρεστα…..τελεια φωνητικα και η σκηνικη της παρουσια ότι καλυτερο εχουμε δει φετος!!!!

  6. loipon to tragoudi wraio an k m fainetai kourastiko giatileei olo to idio ie ie ooo!!!!fwnitika einai para poly kalh oso gia tn emfanhsh xalia maura ,emfanizetai san kokkinoskoufitsa k katalhgei san na tragouda sto teleutaio skyladiko p yparxei kits emfanhsh !!!!!!h maria elana poly kalhterh sthsimo k emfanish pio chic!!!kai telos auto me tn xoreuth to antegrapse ligo apo tn loreen!!!!dn nwmizw na mpei 10ada!!!k kyriws oi epitropes dn tha thn psifisoyn!!!!

  7. Moνο εμενα μου φαινεται πολυ υπερβολικη η εμφανιση της ισπανιας;;; συγνωμη κιολας αλλα με εκανε και γελασα σε κανα δυο σημεια…τι να πεις…απο ντυμενη κοκκινοσκουφιτσα αγκαλια με τον παιδαρο σε αμαζονα με χρυσο φορεμα θυμιζοντας πολυ λοριν..χαχαχα…τηλεοπτικα μπορει να μου αρεσει τι να πω 😛

  8. Νομίζω θα πάει πολύ καλά. Πιθανολογώ θα είναι η καλύτερη θέση της Ισπανίας από το 2004 και μετά, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά…

  9. Κατ αρχήν μου αρέσει η ίδια η Edurne.Καλλονή με απίστευτο εκτόπισμα στη φωνή. Το τραγούδι έχει επιβλητική ενορχήστρωση που καθηλώνει αλλά μονότονη δομή. Δεν θεωρώ κάτι λάθος στη σκηνική παρουσία. Δεν μου φαίνεται κάτι υπερβολικό. Η αλλαγή φορέματος ίσως περιττή και κλισέ. Αφού ήθελε να το παίξει λίγο Lorren ας εμφανιζόταν πιο λιτά.
    Όπως και να έχει είναι μια καλή συμμετοχή συνολικά και μια ρεαλιστική πρόβλεψη που θα μπορούσα να κάνω είναι να είναι κοντά στην 10η θέση στην καλύτερη περίπτωση.

  10. Τόσο ωραίο κορίτσι, τέτοια φωνή και της πάσαραν να τραγουδήσει τέτοια μπαλαφάρα τραγούδι? Πιο προκάτ πεθαίνεις. Κρίμα στην κοπέλα δηλαδή- αν και πιστεύω πως θα πάει καλά, αν δεν πάει σίγουρα δεν θα το χρέωνα σε εκείνη αφού όπως είπα πριν είναι και κούκλα και φωνάρα

  11. H Edurne είναι μία καλή τεχνικά τραγουδίστρια, που όμως δεν έχει εκτόπισμα, δεν γεμίζει τη σκηνή. Λάθος που δεν έχει και άλλη υποστήριξη στη σκηνή χορευτικά και φωνητικά. Νομίζω θα πάει πολύ χειρότερα από ότι πολλοί εκτιμούν.

  12. Το τραγουδι δεν το συμπαθησα ποτε ιδιαιτερα. Θεωρω οτι εχει ολα τα στοιχεια για να αρεσει σε καποιον, αλλα σε αυτη του την προσπαθεια γινεται κουραστικο και μονοτονο. Εγω δεν εντυπωσιαστηκα με τη σκηνικη παρουσια. Ειναι λιγο υπερβολικη θεωρω. Σε φαση : εχουμε αστερια, φουσκες, ηφαιστεια, αλλαγη φορεματος, αμαζονικες κινησεις και γυμνους χορευτες, ψηφιστε μας! Ναι μεν σε καποια σημεια συντονιζεται πολυ ωραια με τα γραφικα αλλα δεν αποφευγει να γινει πληθωρικο. Ταβανι μια απο τις τελευταιες θεσεις της δεκαδας, και θα εντυπωσιαστω και πολυ αν το πετυχει.

  13. Πολύ καλό τραγούδι από μια υπέροχη ερμηνεύτρια.Σίγουρα θα πλασαριστεί αρκετά ψηλά,εννοείται 10άδα και μπορεί και 5άδα!

  14. Αμιγώς ως τραγούδι είναι 8ο στο ΤΟΡ μου, αλλά δεν ξέρω η σκηνική παρουσία δεν με τρέλανε, το θεωρώ κάπως παραφορτωμένο με αρκετά eurovisionικά κλισέ τα οποία δεν ξέρω αν έχουν συνοχή τελικά… Και αλλαγή ρούχου και χορεύει η ίδια και δη με χορευτή ημίγυμνο (ποτέ δεν τα πήγαν καλά όσοι το επιχείρησαν), φόντο με φούσκες… Φωνητικά, ωστόσο, φαίνεται άριστη, σαφώς η πιο όμορφη γυναίκα του φετινού διαγωνισμού, στα υπέρ η μητρική γλώσσα, ενώ δεν ξέρω το τελικό αποτέλεσμα πώς θα φανεί διά τηλεοράσεως, ελπίζω εντυπωσιακό (θα του ταίριαζε κάτι λιτό με δυνατούς φωτισμούς και το ηφαίστειο από το clip να κυριαρχεί!) Το θέλω ΤΟΡ-10, αλλά δεν μπορώ πραγματικά να προβλέψω την τύχη του, επιφυλάσσομαι… Καλή επιτυχία Ισπανία!

  15. Προσωπικα μου αρεσει και αξιζει να μπει στην δεκαδα.Απιστευτο οτι δεν εχει φωνητικα ελπιζω να μην κουρασει την φωνη της.Το τραγουδι χωρις ναναι φοβερο(αλλα δεν υπαρχουν φοβερα τραγουδια φετος)ξεχωριζει.

  16. μαλιστα!μολις βρηκα τι θα ψηφισω το σαββατο!μου αρεσει απιστευτα..τι να πρωτοσχολιασω το ισπανικο παθος,τη φωναρα,τη μουσικη,την ερμηνεια τα υπεροχα σκηνικα!viva espana!12 points from greece!

  17. Η άποψη μου για τις Ισπανικές συμμετοχές που λέτε, περιορίζεται στο εξής, ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, αυτό. Δεν ξέρω φίλοι μου, άλλα ότι και αν κάνει η γειτόνισσα Ισπανία, πάντα τριτοτέταρτη θα μένει χωρίς να κάνει ποτέ τη διαφορά και να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, του τύπου “Εντάξει, έμεινα”. Το θετικό βέβαια των συμμετοχών της χώρας είναι ότι στη πλειοψηφία της στέλνει κάτι κιουρίες φάσης φετινής συμμετοχής, με φωνάρα και κορώνες μέχρι το Θεό, αλλά τι να το κάνεις καλή μου όταν δεν έχεις χαρακτήρα και personality σαν συμμετοχή.
    Στο δια ταύτα, το τραγούδι είναι αδιάφορο και πολύ κουραστικό, χωρίς καμία κορύφωση. Η σκηνική παρουσία ειδικά μετά τον χορευτή αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον και νομίζω πως στη τηλεόραση θα φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό. Ενδυματολογικά η κατάσταση είναι #ΤΙ_ΚΑΝΕΙ_Η_ΚΟΠΕΛΑ, με είσοδο που ταυτίζεται με την Red Riding Hood και εν τέλει πνίξιμο στη λαμεδιά, τέταρτο πρόγραμμα και μάδαγες τις μαργαρίτες. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ, Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ , ΑΡΑ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΕΚΑΔΑ.
    (Να ‘ναι καλά ο χορευτής που θα της ρίξουμε και κανένα ψήφο με τέτοιο ντουβρουτζά που παθαίνουμε γιατί με το “ιαιααααα”, οκ, δεν πας και πολύ μακριά)

    • Αυτό με το ενδυματολογικό μου θυμίζει το τραγουδάκι που έλεγε με περισσή χαρά και τσαχπινιά ο στυλίστας στους Δύο Ξένους (“Βάζω χρυσά βάζω σατέν”). Περιττό να πω πως είμαι στο γραφείο και κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να πνίξω τον κλαυσίγελο μόλις διάβασα το σχόλιο σου.

  18. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει αυτό ή η Ρωσία γιατί να επιλέξει κάποιος τη δική μας μπαλάντα. Εξαιρετική ερμηνεία και όσο κι αν διατηρώ επιφυλάξεις για το κονσεπτ (μα μπουρμπουλήθρες) θέλει τόλμη να χορεύεις και να τραγουδάς έτσι. Το τραγούδι δεν ξέρω σε τι κοινό μπορεί να απευθύνεται αλλά σίγουρα δεν περνά απαρτήρητο. Νομίζω ότι θα έχει αρκετά κοντινά πλάνα. Άλλωστε είναι μια κούκλα

  19. Μπορει φωνητικά μα ειναι καλή.. αλλά εμενα αυτό το τραγούδι δεν μου άρεσε απο την αρχή και εξακολουθωώ το ιδιο. Η εμφάνιση της ειναι στα όρια του Κιτσ..τι Κιτσ… Καρακίτσ!!! Κρίμα για την ισπανία διοτι έχουν μια γλώσσα που την λατρέυω και θα μπορούσαν να κάνουν παπάδες στην eurovision!!!!

  20. Μετριο τραγουδι,ωραια σκηνικη παρουσια,φωναρα αν βαλει στον τελικο και φωνητικα θα εντυπωσιασει.5η-6η θεση δεν νομιζω παραπανω

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ