EUROVISION 2015: Στον τελικό η Ελλάδα! Μπράβο Μαρία Έλενα!

Μετά από μία πραγματικά καθηλωτική ερμηνεία που έδωσε η Μαρία Έλενα Κυριάκου στην ελληνική συμμετοχή του 2015 One last breasth, το κοινό και οι επιτροπές των ευρωπαϊκών χωρών έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην Ελλάδα οδηγώντας της για 12η συνεχόμενη φορά (από τη χρονιά που θεσπίστηκαν οι ημιτελικοί δηλαδή το 2004) στον Τελικό του διαγωνισμού που θα γίνει το Σάββατο 23 Μαϊου στη Βιέννη. Το τραγούδι που είναι μία σύνθεση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου και του Ευθύβουλου Θεοχάρους  σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και της Εβελίνας Τζιώρα θα σηκώσει για μία ακόμα φορά τα χρώματα της χώρας μας στον Τελικό του 60ου διαγωνισμού τραγουδιού. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη Μαρία Έλενα Κυριάκου που μας χάρισε ακόμα μία επιτυχία!

[youtube id=”Mizebskh74I” width=”600″ height=”350″]

ΥΓ. Η Ελλάδα κληρώθηκε να διαγωνισθεί στο 2ο μισό του Τελικού.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

112 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια μοναδική εμφάνιση,υπεροχή, τέλεια συγχαρητήρια καλη επιτυχία στον τελικο!!!!!!

  2. Μπράβο Μαρία Έλενα. Συγχαρητήρια! Πιστεύω απόψε να βούλωσε πολλά στόματα που την ήθελαν εκτός

  3. Τι να πω.. τα λογια ειναι περιττα.. ηταν απιστευτη! Ειμαστε στις δυο πρωτες θεσεις στον ημιτελικο.. ειμαι σιγουρη!

  4. Εφαγα το αγχος της ζωης μου!!το 6 ειναι το τυχερο μας τελικα!!καλη επιτυχια στον τελικοο<3

  5. Μπραβο Μπραβο Μπραβο!!!!!!!!! Ημουν 100% βεβαιος οτι θα περναγαμε. Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στην Μαρια Ελενα για την συγκλονιστικη ερμηνεια της. Η αποψινη της επιτυχια κλεινει τα στοματα εκεινων που ειπαν πως θα αποκλειστουμε. Παμε γερα Ελλαδαρα στον τελικο !!!!!!!!!!!!!!!

  6. Bravo!To a3ise..!
    Stenaxwrithika…mono gia Netherlands..h opoia,h alitheia einai dn htan kai poli kalh Live!
    Hungary kai Serbia..oi ekplh3eis tis vradias..an kai tis perimena na perasun opws kai Denmark..!
    Moldova kai Netherlands htan oi xwres pou htan sto top 10 m kai dn perasan!
    Twra oson afora tous allous pou perasan…
    Oi perissoteroi htan poli kaloi..me agapimeno to Belgium!Apogoiteutika apo Albania ligo..mias kai fwnitika kai skinika..dn kai poli!

  7. Συγχαρητήρια Μαρία Έλενα για την πρόκριση! Μπράβο! Βούλωσες πολλά στόματα απόψε!

  8. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!! ΆΨΟΓΗ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ…ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!

  9. Μπράβο στην Μαρία Έλενα!!! Εξαιρετική ερμηνεία.. Καμία ιδιαίτερη έκπληξη στον πρώτο ημιτελικό.. Δεν νομίζω ότι είναι εύκολη η πρόβλεψη νικητή φέτος.. Η Ρωσία, η Εσθονία και το Βέλγιο θα είναι σίγουρα στη δεκάδα.

  10. Μπράβο κορίτσι μου! Μπράβο ! Συγχαρητήρια.. Ήσουν συγκινητική .. Μπράβο! Τελικό δεκάδα!

  11. Ηταν εξαιρετικη 😀
    Μονο που θα προτιμουσα Φινλανδια αντι για Σερβια αλλα ολα τα αλλα ανεμενομενα
    Καλη μας επιτυχια στον Τελικο!

  12. Για άλλη μια φορά τα καταφέραμε! Μπράβο Μαρία-Έλενα!!
    Γενικά καλή οργάνωση, αλλά αισθάνομαι πως κάτι έλλειπε, δεν ξέρω όμως τι.
    Η Κοντσίτα επισκίασε τις παρουσιάστριες, φαινόταν σαν να είναι αυτή η κεντρική παρουσιάστρια και οι άλλες τρεις, βοηθοί.
    Από τους φιναλίστ κανείς δεν ήταν τεράστια έκπληξη, διότι όλα ήταν ανοιχτά. Αν περνούσε με τέτοια ερμηνεία η Φινλανδία, θα ήταν ξεφτίλα! Πάντως εν τέλει περίμενα εντός Μολδαβία, εκτός Σερβία αλλά…
    Η Ουγγαρία ίσως θεωρείται έκπληξη, αλλά από τις πρόβες και μετά είχε περισσότερη απήχηση.
    Η Εσθονία έχει δυνατότητες και για νίκη! Ήταν πολύ ωραίο τηλεοπτικά.
    Η Ολλανδία επέστρεψε στις “σκοτεινές εποχές” της (κι όχι άδικα). Απορώ πως γίνεται να είναι ο ίδιος σκηνοθέτης με πέρυσι. Παράλληλα, η Δανία θα κουβαλάει στην πλάτη της 3 αποκλεισμούς πλέον…
    Αυτά σε γενικές γραμμές. Ελπίζω η Μαρία-Έλενα να αποβάλλει-όσο γίνεται-το άγχος γιατί κατά τ’άλλα ήταν εξαιρετική. Απογοήτευση για μένα ήταν η Elhaida Dani…
    Πάμε για 2ο ημιτελικό τώρα…

  13. Συγχαρητήρια στην Μαρία Έλενα που έκανε παραπάνω από ότι μπορούσε με ένα τραγούδι περιορισμένων δυνατοτήτων.
    Η παραγωγή του φετινού διαγωνισμού δεν είναι καλή, από τους παρουσιαστές μέχρι την σκηνή και το διάλλειμα. Ίσως να είναι μοιραία η σύγκριση με την περσινή εντυπωσιακή διοργάνωση.
    Η πρόκριση Σερβίας και Αλβανίας δείχνει το χαμηλό επίπεδο των αποψινών συμμετοχών.
    Προσωπικά ξεχώρισα την Ουγγαρία.

  14. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΡΙΑ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ,, ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ!! ΣΙΓΟΥΡΑ top 4

  15. Και κάτι σχετικά με την postcard της FYROM! Δεν το πρόσεξε η ΝΕΡΙΤ/ΕΡΤ/ΔΤ το “Macedonia” πάνω στο δέμα όταν αυτά τα δημιουργούσαν?

  16. S u g k l o n i s t i k h.mprabo re maria elena mprabo koritsara mas.euxomaste ta kalutera kai gia to sabbato.fwnara mas.kalh epityxia.

  17. Θερμά συγχαρητήρια στην Μαρία – Έλενα και σε όλη την ελληνική αποστολή στην Αυστρία! Μπράβο ΦΩΝΑΡΑ μας, καθήλωσες τους πάντες με τη συγκλονιστική ερμηνεία σου! Αποκλειστικά και μόνο με όπλο τη φωνή της σε μία μέτρια και απλά ο.κ. μπαλάντα μας πέρασε τελικό με μία όμορφη και πολύ κλασάτη παρουσίαση. Τα δύσκολα πέρασαν, στον τελικό ό,τι θέση καταφέρουμε να καταλάβουμε είναι ευπρόσδεκτη… Τα αποτελέσματα πάνω κάτω αναμενόμενα, για μένα η μόνη έκπληξη της βραδιάς ήταν που δεν πέρασε η Φινλανδία (ΕΥΤΥΧΩΣ!) αλλά δεν περίμενα την Σερβία… Για μένα άξιζε η Ολλανδία (καθαρά και μόνο λόγω τραγουδιού), το οποίο ωστόσο δεν υποστηρίχθηκε σκηνικά καθόλου. Επίσης, η πρόκριση της Ουγγαρίας τελικά αναμενόμενη, φάνηκε ότι το τραγούδι άρεσε λόγω παρουσίασης και δικαίως. Και πάλι μπράβο στην Μαρία – Έλενα, πάμε δυνατά για τελικό!

  18. εσκισε το κοριτσι μας!καλη επιτυχια να εχουμε στον τελικο..!!!αν κι εκει ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα…μακαρι να μας ψηφισουν οι επιτροπες και να καταφερουμε να μπουμε στη 10αδα..ας ελπισουμε να εχουμε και καλη κληρωση τωρα…ολα μετρανε πλεον…ο νικητης ειναι απροβλεπτος!

  19. Συγχαρητήρια στη Μαρία-Έλενα πρώτα απ’όλα για την καθηλωτική ερμηνεία της και φυσικά στην Ελλάδα μας. Ερώτηση: Το χειροκρότημα ήταν από το στάδιο ή ήταν ηχητικό εφέ; Γιατί αν ήταν από τον κόσμο στο στάδιο τότε πραγματικά ξεσήκωσε!

  20. Ε αφού πέρασαν η Σερβια και η Ρουμανία ε τότε καθε ενας απο εμάς η και η θεία μας μπορει να περάσει στον τελικό

    • Fanisen axaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa klaiw axaxaxaxaxa.to pio wraio sxolio shmera.aaxaxa tha gelaw gia panta milame.petyxhmeno.kai swsto.

  21. Mπραβο στη Μαρια Ελενα…….φοβομουνα τον τελικο πριν τις προβες….μετα ομως το σιγουρεψα.
    Εκεινο που πιστευω πια, ειναι μια θεση σιγουρη στη 10αδα η εστω 12αδα. Το μονο που θελω η Μαρια
    Ελενα να αποβαλει το αγχος της κι ολα θα πανε καλα! Περιμενω να δω και τον 2ο ημιτελικο αν και για καποιο λογο θεωρω πια φαβορι για τη νικη τη
    Ρωσια.

  22. Δε χορταίνω να βλέπω το βίντεο με την εμφάνισή της!!!!!!! Νομίζω ότι της αξίζει μια θέση στη δεκάδα και αν μπει για μένα θα είναι σαν να πήρε την πρώτη θέση. Άλλωστε όποια θέση και να πάρει είναι ήδη πρώτη στις καρδιές μας!!!!!!!!!!!!!!!!

  23. Απο τα στοιχηματα που τσεκαρα,η Σερβια εχει ανεβει παρα πολυ,πρεπει να ηταν σιγουρα στη τριαδα…πρωτη λογικα ηρθε η Ρωσια,δευτερη η Σερβια,τριτη η Εσθονια και μαλλον τεταρτο το Βελγιο!!!

    • Θα σου πρότεινα να πεις ενα καλό λογο έστω ενα μπράβο έχει κουράσει η στάση όσο δεν παει

      • πολυ καλη η Μαρια Ελενα…ανετη στη σκηνη και αψογη φωνητικα…νομιζω ο σκηνοθετης θα μπορυσε να κανει καλυτερη δουλεια..ανετα περασαμε στο τελικο,αλλα εκει νομιζω θα μαστε σχετικα χαμηλα…δεν μαρεσει το τραγουδι στο χω ξαναπει,αλλα ειναι μια αξιοπρεπης προσπαθεια…

  24. Νταξει, αν δεν περνουσαμε με τετοια εμφανιση θα ηταν τεραστια αδικια. Σιγουρα ενα απο τα καλυτερα της βραδιας. Η Εσθονια επισης πολυ κλασατη, ευτυχως δεν λειτουργησε αρνητικα η παρουσια της αμεσως μετα απο μας. Μπορω να πω πως η προβλεψη μου το μεσημερι ηταν ακριβως η ιδια με τα αποτελεσματα, συμβαινει πρωτη φορα. Αναμενομενοι ολοι οι αποκλεισμοι, γιατι ηταν τραγουδια που δεν ξεχωριζαν πολυ, ακοαμ κι αν εμενα μου αρεσαν ορισμενα. Ευτυχως απ’οτι φαινεται οι κριτικες επιτροπες εκριναν τραγουδια κ οχι παρουσιες. Προβλεπω τη Ρωσια να πηγαινει πολυ καλα. Εβλεπα τον ημιτελικο με 3 ατομα που δεν ειχαν ξανακουσει τα τραγουδια, και οι 2 ειχαν ως αγαπημενο τη Ρωσια, ο αλλος ενας την Εσθονια κ μετα τη Ρωσια. Εξακολοθω να πιστευω οτι δε θα νικησει, βλεπω τη Σερβια να ανεβαινει πολυ στα στοιχηματα και δεν καταλαβαινω το λογο…

  25. Εξαιρετική η Μαρία Έλενα(όπως πάντα) αλλά η σκηνοθεσία πιστεύω ήταν η χειρότερη που θα μπορούσαμε να έχουμε. Θέλει πολλή βελτίωση πιστεύω. Αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Εσείς τι λέτε. Ήταν ικανοποιητική ?

    • σκηνοθεσία της ΜαΜαρία Έλενας ηταν μια χαρά εξάλλου είναι μπαλάντα

    • δεν μου αρεσαν και τοσο τα πολυ κοντινα πλανα που τις εκαναν…εκρυβαν και καποιες απο τις κινησεις των χεριςων της…κατα τα αλλα ικανοποιητικη…

    • Και εγω τα πλανα πιστευω ηταν πολυ απογοητευτηκα…πολυ ερασιτεχνικα μου φανηκαν ισως και μενα ειναι η ιδεα μου τι να πω…για τις περισσοτερες χωρες θα ελεγα..μονο η Ρωσια ειχε τελεια πλανα εχω την εντυπωση…

      • Η ρωσσια αγαπη μου ειχε ΤΕΛΕΙΑ graphics και εκμεταλλευτηκε και το δαπεδο με τα λεντ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ πανω στο στησιμο του κομματιου τους. Οι διοργανωτες σου κανουν αυτα που τους ζητας ενα μηνα πριν….Απο μας τι περιμενες? Ανοργανωτοι της τελευταιας στιγμης βγηκαμε με κατι φωτακια λευκα και τελος…..Και αν παρατηρησατε η Ρωσσια ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΔΕΑ με την ελλαδα ειχε (ιδια χρωματα, μάτι για φόντο κτλ) αλλα την εκτελεσε ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο την ελλαδα και εχει πιο ικανους ανθρωπους να ασχολουνται με τα visuals….Γιαυτο και η Ρωσσια ειναι πλεον ΔΕΥΤΕΡΟ φαβορι για νικη αυτη τη στιγμη ενω η ελλαδα 20η και με το ζορι. Ιδιου τυπου τραγουδια, ιδιου τυπου φωνες, ιδια ΙΔΕΑ στο στησιμο του κομματιου με Ελλαδα αλλα αυτοι ξερουν να εκτελουν την ιδεα πολυ καλυτερα.

      • My_opinion το φόντο της ρωσιας δεν έκανε για μάτι αλλά αν ήταν ήταν πολύ φθηνό.. Μα σε παρακαλώ μη λες τώρα ότι ήταν καλύτερο το φόντο!!

  26. Ο νικητής φέτος θα είναι ανάμεσα στις Ιταλία Σουηδία και Ρωσία. Η Ελλάδα θα είναι ,μετά τη σημερινή της εμφάνιση στη δεκάδα

  27. Να σημειώσω ότι μόλις στο press conference η Ελλάδα κληρώθηκε στο 2ο μισό του μεγάλου τελικού! Για να δούμε ποια θα είναι η κατάταξή μας σε αριθμό… ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Θα ήταν σκάνδαλο αν δεν περνούσαμε…!!! 🙂

  28. μπραβο στη μαρια /ελενα…εξαιρετικη εμφανιση,οντως η σκηνοθεσια θελει καποιες αλλαγες τις οποιες ελπιζω να κανουν στις υπολοιπες προβες. γενικα η βραδια δεν ηταν καλη παντως,καμμια σχεση με τη περσινη…ι αυστριακοι ουτε που τους πλησιασαν τους δανους…4 γυναικες παρουσιαστριες???που το εχουν ξαναδει? βασικα ηταν σαν ηταν η κοντσιτα και οι υπολοιπες συμπαρουσιαστριες…

    • συμφωνω…κανενα ενδιαφερον..ας ελπισουμε στον δευτερο ημιτελικο και τελικο..το γεγονος που ειχαν ξεμεινει απο χρονο και μεσα σε 2 λεπτα ανακοινωσαν τα αποτελεσματα;;; ουτε να πανηγυρισει η καθε χωρα μπροστα στην καμερα δεν προλαβαινε βρε αδερφε :P…ουτε να υπαρξει εστω μια αγωνια..ενα σασπενς..κατι βρε παιδι μου 😛

  29. Η Μαρια-Ελενα Κυριακου ενταξει ηταν υπεροχη,η φωνη της τελεια!! Καλη επιτυχια και οτι καλυτερο ευχομαι! Απογοητευτηκα λιγο με τα πλανα…η φετινη διοργανωση μεχρι στιγμης θα ελεγα οτι και αυτη με απογοητευσε λιγο,ανιαρη,χωρις κανενα ενδιαφερον…κακη σκηνοθεσια..η σκηνη επειτα απο την εξαιρετικη(απο τις καλυτερες ever) σκηνη της περσινης διοργανωσης συγκριτικα θελοντας και μη δεν με ενθουσιασε καθολου…οι παρουσιαστριες και αυτες αδιαφορες…αν πηγαινε η Μαρια Ελενα Κυριακου περσυ στην Δανια με εκεινη την σκηνη πιστευω θα εβγαινε απλα μαγικο το αποτελεσμα…μονο εμενα μου φανηκαν ετσι τα πραγματα;; τι να πω..μπορει να ειναι η ιδεα μου 😛 H θεαρα μας παντως υπεροχη,ευγε!! 😀

  30. Επιτέλους στο 2ο μισό του τελικού. Πρώτη φορά νομίζω.ΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑS(Αν και είναι σιγουράκι πως θα μας στριμώξουν στο μεγαλύτερο φαβορί )

    • Δεν είναι η πρώτη φορά, και το 2013 στο δεύτερο μισό ήμασταν στο τελικό, στην 21η θέση. Αλλά φέτος με 27 συμμετοχές όσα διαγωνιστούν στην αρχή βρίσκονται σε πολύ μειονεκτική θέση.

  31. ας ξεκινησω με το δικό μας: το τραγούδι το βρίσκω μαπα, αλλά ερμηνευτικα η τυπισα έσκισε και δικαια προκρίθηκε. στεναχωρήθηκα για τους άμουσους πλην αξιαγάπητους φινλανδούς, εχω την υποψία οτι τους έστειλαν οι επιτροπές. μολδαβια, λευκορωσια, φυρομ, ολλανδία πολυ δίκαια αποκλείστηκαν. προσωπικα θα στελνα σπίτι τους και την κιτσατη γεωργια και την αχρωμη αλβανία. οι δανοι μ΄’ αρεσαν, θεωρω τον αποκλεισμό τους άδικο. ουγγαρια συμπαθητικό τραγουδάκι, μετρια εμφάνιση. η σέρβα είναι μορφή, χαρηκα που εμεινε αν και το τραγούδι δεν λέει. ρουμανία ουτε κρύο ουτε ζέστη, βλακώδεις οι βαλίτσες. για μένα αυτα που ξεχώρισαν- μαζι με τη δανία- ηταν η ρωσια, το τραγουδι μετριο αλλα η τυπισα φωναρα, το βελγιο, απ΄τα αγαπημένα μου , ανετη η ερμηνεια, καπως αδικήθηκε απο την σκηνοθεσία που δεν επαιξε με τα εξαιρετικά backing vocals, αρμενια, λατρεύω το rock opera style, το staging ήταν εξαιρετικο και ουσιωδες, ισως λίγο βαρυφορτωμένο και last but not least, εσθονία, ο καθαρός νικητης της βραδιάς, ένα στιλατο 60ς τραγούδι, το ευρημα με τις σκιες και την πόρτα απο τα ωραιοτερα που έχω δει στη γιουροβίζιον και η τηλεσκηνοθεσια υποδειγματική. αν αυτό δεν μπει τριαδα θα το θεωρήσω πλεον εκπληξη.

  32. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΘΑΒΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ;ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΕΙΧΑ ΑΙΣΟΔΟΞΙΑ.ΤΥΧΕΡΗ Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ,ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΛΗΡΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Κ ΠΡΩΤΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ.
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ,ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ!

  33. Δεν θα πω πολλα. Ηταν απλα συγκλονιστικη. Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο. Χαιρομαι που διεψευσε πολλους εδω μεσα.

    • Αφού μάθουμε ποιοι θα περάσουν από το δεύτερο ημιτελικό και διαλέξουν και αυτοί πρώτο ή δεύτερο μισό, μετά οι Αυστριακοί θα τοποθετήσουν τα τραγούδια με όποια σειρά γουστάρουν αυτοί. Θεωρητικά προσπαθούν να αναδείξουν περισσότερο όλα τα τραγούδια αλλά πρακτικά και όπως αποδείχθηκε το 2013 και 2014 ,βάζουν τα δυνατά τους να αναδείξουν όσο δεν πάει τα μεγαλύτερα φαβορί(βλ.Σουηδία, Σουηδία, Σουηδία)

  34. Μπραβο στα παιδια μας,εκαναν εξαιρετικη δουλεια και είναι αξιοι συγχαρητηριων….πιστευα πως δεν θα περνούσαμε αλλα ευτυχως δεν βγηκα αληθινη….ένα μεγαλο μπραβο και στους αυστριακους αν εξαιρέσεις την κονσιτα όλα τα αλλα ηταν τελεια,απο τις καλυτερες διοργανώσεις κατά την αποψη μου….τωρα οσον αφορα τον τελικο όλα είναι ανοιχτα μπορούμε να ειμαστε ακομα και στην πενταδα μπορει όμως και στις τελευταιες θεσεις….σημασια εχει όμως που περασαμε για ακομα μια φορα τελικο!!!!

  35. Άψογη πολλά μπράβο! Λιγες αλλαγες στα πλανα και το οτι θα εμφανιστουμε στο δεύτερο μισο (γιεεεεεεςςςςςςς) θα λειτουργήσουν υπερ μας.

  36. Σε ενα άλλο βίντεο που έχει ανέβει με την Ελλάδα μας στο ημιτελικό έχει μαζέψει μέσα σε παρα πολύ λίγη ώρα πάνω απο χίλια likes

  37. Το πιστευω οτι θα μας πεταξουν αμεσως πριν τη Ρωσια! Αν οχι τη Ρωσια, καμια Σουηδια αν κληρωθει στο δευτερο μισο. Παντως απο αυτους που κληρωθηκαν στο 2ο μισο, αν εξαραισεις τη Ρωσια δεν νομιζω οτι αποτελει κινδυνο καποιος αλλος.

  38. Kalh klhrwsh , elpizw na mas valoun pio arga apti Rwsia an kai de to nomizw . H skhnothesia sto kommati mas itan metria , polla makrina plana xwris logo . H Maria Elena polu entupwsiakh alla theloun veltiwsi ta malia kai to make up . Eidika ta matia tis de fainontai katholou .

  39. Μπράβο στην Μαρία Έλενα!!! Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, κυρία! Ελπίζω βέβαια να πάμε καλά στον τελικό, γιατί και πέρυσι χαιρόμασταν που περάσαμε αλλά μετά πατώσαμε… Καλή μας επιτυχία πάντως το Σάββατο!!!

  40. Καταπληκτική η Μαρία Έλενα, δεν το συζητάμε. Τώρα για σκηνοθεσία κτλ, ναι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.Πάντως στην προσπάθεια μας να εστιάσουμε στη φωνή, δεν αξιοποιήσαμε καθόλου την οθόνη του δαπέδου όπως έκαναν εκπληκτικά Εσθονία, Αρμενία και Ρωσία…

  41. συγχαρητηρια Ελλάδα! Καθηλωτική εμφάνιση Μπράβο! Αναμενομενα τα αποτελέσματα πλιν της προκρισης της Ουγγαρίας..Επισης να μου το θυμηθείτε η Σερβία θα κάνει την μεγάλη ανατροπη φέτος, ειλικρινα ακομα και από τη τηλεόραση ο πανικός που προκάλεσε στο στάδιο ήταμ εμφανές.

  42. Και μένα μου άρεσε πολύ η Μαρία-Έλενα. Τη καμάρωσα για τη φωνή της! Φέτος μάλιστα έκανα και κάτι άλλο, δεν άκουσα καθόλου τα τραγούδια. Περίμενα να τα δω live και να αποφασίσω ποιό θα ψηφίσω. Η ψήφος μου πήγε στην Εσθονία. Οι Αλβανοί στο επίσημο σάιτ της Eurovision έχουν βγάλει τη δικιά τους νικήτρια και έχουν spamάρει όλα τα comment threads. Εγώ θα το πω εδώ όμως [γιατί εκεί δε τολμάω] : δε μου άρεσε.

    • Η αλήθεια είναι πως η Elhaida φαινόταν αρκετά κουρασμένη και χρήζει άμεση βελτίωση άμα θέλει να τα πάει καλά στον τελικό!Παρόλα αυτά το τραγούδι είναι από τα καλύτερα φέτος στον διαγωνισμό! Επιπλέον, αυτό με τα comments το ίδιο έκαναν σε παλαιότερες συμμετοχές τόσο οι Έλληνες όσο και φανς άλλων χωρών,οπότε δεν το θεωρώ κάτι το κακό να υποστηρίζουν την δικιά τους συμμετοχή,έστω και αν θεωρούν πως θα κερδίσει!

      • Όχι, δε θα με πείραζε ποτέ ένας φαν που υποστηρίζει τη χώρα του. Αλίμονο! Αναφέρομαι στη πληθώρα ρατσιστικών και προσβλητικών σχολίων που δεχόταν ο κάθε ένας που τόλμησε να πει αυτό που μόλις είπες εσύ! Εγώ φοβήθηκα να αφήσω ένα σχόλιο και αυτό είναι άσχημο. Να υποστηρίζεις τη χώρα σου με τέτοιο αρνητικό τρόπο

  43. θα ήθελα να ξαναπάει, Αυτό το τραγούδι δεν μου αρέσει καθόλου. Μου είναι πολύ βαρετό και την αδικεί πολύ. Πεντακάθαρη, δυνατή φωνάρα…και ήταν πραγματικά καθηλωτική.

  44. Και επιτέλους μια εμφάνιση χωρίς τραμπολίνα και φαμφάρες….Η τελειότητα βρίσκεται στην απλότητα. Τραγούδι είναι, αν έχει να πει κάτι θα το πει με την μελωδία του και την φωνάρα του καλλιτέχνη. Τόσο απλά.

  45. Συγχαρητήρια στη Μαρία Έλενα, ήταν καθηλωτική! Εύχομαι καλή μας επιτυχία και μία καλή θέση
    εμφάνισης στον τελικό.

  46. Εγώ πιστεύω ότι είναι το καλύτερο τραγούδι του Διαγωνισμού και η καλύτερη ερμηνεία.

    • ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ ΟΤΙ ΦΟΛΚΛΟΡ,ΓΔΥΣΙΜΑΤΑ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΣΙΡΚΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΣΙΤΑ-ΤΟΜ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!ΗΣΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!

  47. Μπράβο στη Μαρία-Έλενα και σε όλο το ελληνικό team. Αποδείξαμε ότι με μια μέτρια μπαλάντα και μια υπέροχη φωνή μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Δεύτερο μισό: ΤΕΕΕΕΛΕΙΑΑ
    Αν και όπως κάνουν κάθε χρόνο θα είμαστε πριν από καμιά Ρωσία,Γεωργία κλπ κλπ
    Έχω και εγώ την ίδια απορία με έναν φίλο πιο πάνω, τα χειροκροτήματα και οι κραυγές ήταν όντως του σταδίου και live ή fake?
    Εσάς πώς σας φάνηκαν?

  48. αναμενομενα τα αποτελεσματα!οι μονες ενστασεις μου ειναι ηθελα να δω ολλανδια και δανια εντος δεκαδας στη θεση των αλβανια και γεωργια!!η μαρια ελενα ηταν καλη αλλα βλεπωντας στο συνολο τα τραγουδια η ελληνικη παρουσιαση μου φανηκε καπως “φτωχη” σε συγκριση παντα με τα υπολοιπα τραγουδια!!ελπιζω σε μια αξιοπρεπη θεση στον τελικο αν και ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα εκει!α πως το καταχαρηκα για σερβια και βελγιο!

  49. μπραβο στην Μαρια-Ελενα, με την αξια της στον τελικο. Η Ρωσια μου αρεσε περισσοτερο από όλα. Μετα η Ολλανδια μου αρεσε αλλα δεν περασε. Και της Σερβιας καλο. Της Εσθονιας δεν μου αρεσε καθολου, και χαλια φατσα ο τραγουδιστης (σαν χαπακοκοιμισμενος με περουκα). Η Αλβανιδα εχει καλη φωνη και συμπαθητικο τραγουδι αλλα στην παρουσιαση χανει καπως. Πολύ καλες φωνες η Αρμενια. Της Φιλανδιας μου αρεσε η μουσικη (αν και λιγο σε χρονικη διαρκεια), πολύ καλη ιδεα της Φιλανδικης τηλεόρασης να στειλει ατομα με συνδρομο Down, αλλα αληθεια είναι ότι δεν σε “ψηνουν” να τους ψηφισεις κιολας. Σκοπια συμπαθητικο τραγουδι και ερμηνευτης αλλα καλυτερα που δεν περασε!! Το Βελγιο αρκετα καλο και τραγουδι και παρουσιαση και ερμηνεια. Συμπαηθτικα και όλα τα υπολοιπα αλλα και αδιαφορα καπως για μενα.

  50. Πρώτον.ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ.Ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχη.Ένα θα σας πω στην αρένα μετά το πρώτο ρεφραιν το κοινό σηκώθηκε στο πόδι.Δε το περιμέναμε.Χτύπησε όλες τις νότες και στην κορώνα της έγινε χαμός.Κατα τη διάρκεια των recap όταν έπαιζε το βιντεο της συμμετοχής μας γινόταν χαμός.Μπράβο.Μετά την εμφάνιση της ήμασταν σίγουροι ότι θα περάσει.Συγχαρητήρια

    Δεύτερον.Τραγικοί όλοι αυτοί που μέχρι και χτες έθαβαν τη συμμετοχή μας,έβριζαν την Μαρία-Έλενα και τώρα είναι όλοι κάπως “την υποστηρίζαμε,υπέροχη,από την αρχή το αξιζε μπλα μπλα μπλα”.Μπράβο που το αποδέχεστε ότι ήταν υπέροχη αλλά πρέπει να σκέφτεστε πριν κρίνετε και να περιμένετε να δείτε το αποτέλεσμα….Αυτό.Απλώς αυτό. Φαντάζομαι πως θα έκαναν οι ίδιοι αν δε περνούσαμε (που δεν υπήρχε περίπτωση)

    ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΒΙΕΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    • νεφελη επειδη ειμαι ενας απο αυτους που δεν ξετρελενονται με την ελληνικη συμμετοχη απλως θα ηθελα να αναφερω οτι κανεις δεν ειχε ενστασεις για τη φωνη και την ερμηνεια της μαριας ελενας!απλως αναφεραμε οτι το τραγουδι δεν τραβαει!μακαρι να πεσουμε εξω και ν ταπαει ανελπιστα καλα το σαββατο!και μην ξεχνας οτι και περυσι λεγανε οτι οι friki θα σαρωσουν και παμε για πρωτια ωσπου ηρθε το σαββατο και ψαχναμε απεγνωσμενα για την ψηφο μας!οποτε μην προτρεχεις κυριακη κοντη γιορτη!

      • Μην συγκρίνεις τα ασύγκριτα πέρυσι ποπ φέτος μπαλάντα μην τα βάζεις όλα σε ενα τσουβαλι

    • Πάντως το τραγούδι είναι μέτριο έως αδιάφορο. Κάθε χρόνο το στάδιο παθαίνει πανικό με την ελληνική συμμετοχή, το ίδιο σχόλιο διαβάζω κάθε χρόνο….αλλά ας το παραδεχτούμε, η Ρωσία είναι πολύ πολύ καλύτερη. Φωνάρες και οι δύο κοπέλες, αλλά με καλύτερο τραγούδι αυτό των Ρώσσων.

  51. νομιζω οτι θα μπουμε δεκαδα.παντως εμφανιση σουπερ,αρκετα με τα σαχλοτραγουδα μετα την κυρια παπαριζου.μας ειχαν μαθει οι ξενοι.

  52. Μπραβο στην Μαρια Ελενα. Εκανε αρκετα καλη εμφανιση. Βεβαια θεωρω πως μπορει να το ερμηνευσει ακομα καλυτερα αρκει να αποβαλει το αγχος της (που φανηκε οτι ειχε εχθες ειδικα στην αρχη του τραγουδιου.) Παντος δεν εχω καμια απαιτηση για τον τελικο. για μενα το ζητουμενο ηταμ η προκριση στον τελικο. Απο εκει και περα οτι βρεξει ας κατεβασει. Παντος θεωρω πως οτι κληρωθηκαμε στο δευτεο μισο δεν παιζει πολυ ρολο.Περισσοτερη σημασια θα εχει πιοι θα ειναι πριν και μετα απο μας.

  53. Δεν θα σχολιασω για την προκριση γιατι την περιμενα και γιατι ηταν φοβερη η Μαρια-Ελνα οχι μονο χτες αλλα απο τις προβες ακομα.Παει με οπλο τη φωνη της και την λαμψη της και δεν φοβαται τιποτα και μπραβο!Απλα για την διοργανωση θελω να πω οτι μου αρεσει,οτι η εισοδος ηταν φοβερη και οτι ηταν προτοτυπο που ηταν ολες γυναικες,γιατι οχι?Οσο για την Κονσιτα ηταν φοβερη και γι αυτο ηταν σαν κεντρικη παρουσιαστρια αλλα δεν ειναι κακο αυτο γιατι ειναι η νικητρια και οπως λενε Queen Conchita!Ο χρονος προφανως δεν εφτανε λογω της εντυπωσιακης αρχης απλα ηταν ο ημιτελικος και πιστευω οτι ο τελικος θα ειναι παρα πολυ πιο εντυπωσιακος.Βιεννη ειναι αυτη(οχι οτι αλλη πολη δνε θα μπορουσε αλλα πρεπει να αποδειξει γιατι ειναι και η χωρα με την καλυτερη ποιοτητας ζωης στον κοσμο!)!!!!

  54. Βρε παιδιά έχω μια απορία!!!! Οι Έλληνες μας του εξωτερικού ψηφίζουν; Είμαστε παντου. Ας βάλουν το χεράκι τους για μια καλή θέση.Η κοπέλα έχει φωνή, της αξίζει! !!!!!!!

  55. Ναι, οκ,θα είμαι ειλικρινής. Ήμουν από τους πολλούς που είχε μέχρι προχθές τη χειρότερη άποψη για τη φετινή ελληνική συμμετοχή, γιατί οκ, είναι σαν τραγούδι που ‘χε στο mp3 της η γιαγιά μου η Ρήνα στα 15 της, αλλά όπως και να ‘χει υποστηρίζω την Ελλάντα γιατί είναι Ελλάντα. Ωστόσο, μετά τη δεύτερη πρόβα άρχισα να αλλάζω την χείριστη άποψη που ‘χα και για το τραγούδι και για τη κιουρία που το ερμηνέυει, γεγονός που με ‘κανε να λειτουργώ κάπως σαν την Ειρήνη Λαιμού του τύπου “έλεος”, προς το καλύτερο, πόσο μάλλον χθες που είδα ολοκληρωμένα τη συμμετοχή on stage. Είχε άγχος, αλλά δεν νομίζω ότι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, ούτε έκανε κολοτούμπα, ούτε χόρεψε μποντιακά, ούτε τσιφτετέλι, ούτε άνοιξε βιβλίο, δεν πέταξε πειροτέχνιμα ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΜΟΣ αλλά ούτε και βάλαμε τραμπολίνο, δηλαδή έλεος κάπου, που πάμε χωρίς ΕΥΡΗΜΑ (;) ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ;. Το καλό βέβαια είναι πως είμαστε στο δεύτερο μισό. Εκτίμηση μου είναι ότι θα φράσουμε τελικά μέχρι την 11η θέση -το πολύ-, αλλά who cares !
    Η φετινή διοργάνωση ήταν κάπως βαρετή. Το stage είναι γαμάτο, αλλά όπως θα συμπλήρωνε η Ειρήνη Μερκούρη, ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΑΟΥΡΟΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΓΙΑ, ΚΑΤΩ Η ΜΑΣΟΝΙΑ, ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ.
    BTW, η Κοντσίτα ήταν κάπως γαμάτη. Η φτωχική μου γνώμη συμβουλεύει τους Αυστριακούς διοργανωτές να την επιλέξουν για κεντρική παρουσιάστρια συγκριτικά με τις τριτοτέταρτες τσοκαρίες που ανέλαβαν τα ηνία της παρουσίας for this year -καλέ ποιες είναι αυτές ; – .
    Αγαπώ Εσθονία, Αυστρία -το άκουσα για πρώτη φορά χθες και για να είμαι ειλικρινής τσίριξα-, ΙΤΑΛΙΑ και εντάξει, σκάστε, και η Ρουμανία ήταν πολύ καλή.

    • Και εντάξει, επειδή είμαι και λίγο βούρλο και ανορθόγραφος, απολογούμαι καλέ.

  56. Συγχαρητήρια στην Μαρία Έλενα για την εμφάνισή της! Δίκαια προκρίθηκε. Δεν τρελάθηκα όμως με τον φωτισμό, τα γραφικά και την σκηνοθεσία. Καλή επιτυχία για τον τελικό!

  57. Συγχαρητηρια στην Μαρια Ελενα Κυριακου για την προκριση της Ελλαδας στον τελικο…το συμπερασμα απο τον α ημιτελικο ειναι οτι η Ρωσια ειναι υποψηφια για το βραβειο ΕUROVISION..

  58. Η πιο κλασσάτη παρουσία μαζί με την Εσθονή χθες βράδυ (γλυκούλα μουυυυ<3 ). Ούτε κοτόφτερα σαν τη Γεωργιανή, ούτε Νταινέρυς Δρακομάνα σαν την Αλβανίδα- έβαλε τα χεράκια της κι έβγαλε τα ματάκια της, με τέτοιο τραγούδι κάνει παπάδες και διάλεξε να ντυθεί Μπατγούμαν, ούτε disco disco Partizani σαν τη Σέρβα. Πολύ καλή φωνή, περιμένω να τα δώσει όλα το Σάββατο. Δεν με νοιάζει αν θα μπει δεκάδα ή όχι, από τη στιγμή που αυτό που βλέπω δεν είναι φθηνό ή αυτό που ακούω δεν ακούγεται σαν ξεκούρδιστο κοντραμπάσο είμαι καλυμμένη απόλυτα.

    ΥΓ. Όπως είπε κι η Νεφέλη πιο πάνω, είναι πραγματικά χαζό να είσαι επί 1 πεντάμηνο με μια κακία στο στόμα και να προβλέπεις αποκλεισμούς απλά επειδή δεν πήγε η Απέργη/Σάγια/Γωγώ Τσαμπά και μόλις βλέπεις τα ανάποδα να τα "γυρνάς". Και όχι, μερικοί δεν έλεγαν ότι το τραγούδι απλά δεν τραβάει- που όντως δεν είναι ωραίο.

    Φιλιά από το King's Landing.

  59. Απλα συγχαρητηρια. Το αξιζε ηταν παρα πολυ καλη. Το μονο που θελω να προσεξει ειναι να μην ακουγεται τοσο πολυ η ανασα της. Στην αρχη το εχεσε λιγο μετα φφφφφ που ακουγοταν.

    – Με την Σερβια τι ακριβως γινεται? Γιατι τετοιον πανικο στο σταδιο και 6 τωρα στα στοιχηματα?

    • Κάθε χρόνο ρίχνουν οι μπούκερς ένα “τυράκι” για να τσιμπάνε όσοι στοιχηματίζουν- ωσάν την Μόλλυ της Αγγλίας πέρυσι, που την περάσαμε ακόμη κι εμείς. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο και με την Σερβία φέτος- έλειπε κι ένα χρόνο, πολύ θέλει?

  60. Aαααα ολες οι Big 5 κληροθηκαν στο 2ο μισο. Αρα φετος τραγουδαμε πισω απο Ιταλια.

    • Γιατι καθε χρονο μας τοποθεοτυν πισω απο το μεγαλυτερο φαβορι. Κοβεις την γερμανια για κατι τετοιο?

      • Όχι αλλά δεν υπάρχει μονο η Ιταλία ελπίζω να είμαστε σε καλη σειρα

  61. καθηλωτικη! μοναδικη! και πανω απο ολα αξιοπρεπεστατη! αν ξεσηκωσε/καθηλωσε ετσι το σταδιο,αρα κι τοςυ τηλεθεατες σε μεγαλο βαθμο με μια μπαλαντα και ναι οχι την καλυτερη για φετος,φανταστειτε τη εκανε στις επιτροπες….δε θα εκπλαγω αν μας εχουν ψηφισει πρωτους στο πρωτο ημιτελικο…κι πολυ ψηλα στο τελικο….στο κοινω θεωρω πως ημασταν απο 3η εως 5η θεση τελικο αποτελεσμα 3η-4η θεση……οσο για το τελικο τα πραγματα φαινεται να ναι πολυ καλα,για την ωρα,αφου κληρωθηκαμε στο 2ο μισο…..βεβαια νομιζω θα μας στρημωξουν στα φαβορι…..ευελπιστω τουλαχιστον να εμφανιστουμε απο 18η εως 23η θεση….οχι στις 4-5 τελευταιοι οι περιισσοτεροι τηλεθεατες θα εχουν κανει ζαπινγκ για να ξαναδουν τη ψηφοφορια αργοτερα!! απο την αρχη υποστηριζα την συμμετοχη μας κι τελικα η χθεσινοβραδινη ερμηνεια με δικαιωσαι πληρως!…τρεμω στην ιδεα να ειχαμε στειλει την shaya….θα ημασταν μια 2η μολδαβια!φθηνο ποπ/μετριοτατη φωνη/κουνημα!
    ειμαι πολυ αισιοδοξος αλλα θελω να κρατησω μικρο καλαθι! ωστοσο αξιζουμε σιγουρα μια θεση στην 20αδα κι απο εκει κι περα ακομα κι μια θεση μεσα στην πενταδα!
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ!!! 🙂

  62. Πολλά συγχαρητήρια κι από μένα στη Μαρία Έλενα και στην ελληνική αποστολή! Εύχομαι καλή επιτυχία και στο τελικό του Σαββάτου κι ελπίζουμε για μια θέση στη 15άδα και γιατί όχι, στη 10άδα! Στο μεταξύ, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην ελληνική συμμετοχή από μέλη του επίσημου forum της Celine Dion τόσο για τις φωνητικές ικανότητες της Μαρίας Έλενας όσο και για το γενικότερο στυλ της μπαλάντας μας, πόσο δηλαδή θυμίζει τις δυναμικές μπαλάντες της Celine! 😉

  63. κωστα περιμενε να δουμε πως θα τα παει το σαββατο και μετα να κρινεις πως θα τα πηγαιναμε με τη σαγια!εγω παντως ειμαι βεβαιος οτι και μη τησαγια αλλα και με τη θωμαη θα περνουσαμε τελικο…κι αυτο διοτι εκεινα τα χαρουμενα τραγουδια θα εκαναν τη διαφορα!τωρα εχουμε ενα σιγανο κομματι σε μια θαλασσα απο slow κομματια!μακαρι να διαψευστω αλλα μας βλεπω σιγουρα εκτος 10αδας..κοντος ψαλμος αλληλουια! α και περυσι καποιοι ελεγαν οτι βγηκαμε 1η στον ημιτελικο μας εν τελει ειχαμε βγει 7η!!και την επομενη μερα εννοειται οτι χαθηκαν απο το site τα μεντιουμ

    • Έχουμε εμπεδώσει την γνώμη σου μην περιφερεσαι απο ποστ σε ποστ λεγοντας τα ίδια καταντάει βαρετό και συνάμα σπαστικο ξέρουμε οτι θες να μην μπούμε ουτε 15 άδα για να δικαιωθείς κανουν μπαμ οι προθέσεις σου .

      • και εσυ κατανταει εξισου κουραστικο και εμμονικο σε καθε σχολιο μου να σχολιαζεις τα δικα σου!ειλικρινα ευχομαι τα καλυτερα για την κυριακου μονο που κρατω εγω μικρο καλαθι σε αντιθεση με εσενα που νομιζεις οτι ολη η υφηλιος θα παραμιλαει για το Last breath!προσγειωσου οσο ειναι νωρις!

    • Είσαι πολύ εκτός σύγχρονης eurovision (από 2013 και μετά που οι επιτροπές κατατάσσουν όλες τις συμμετοχές) αν πιστεύεις ότι με Shaya και Θωμαί (όπως τις ακούσαμε στον Ελληνικό Τελικό) θα περνούσαμε χθες.
      Μάλλον έχεις κολλήσει σε εποχές 2004 -2008…

      • θα συμφωνησω απολυτα με οσα ειπε ο donnie darko! επισης εχω να προσθεσω οτι κυριως οι κριτικες επιτροπες δινουν εμφαση σε μια αξιοπρεπη σκηνικη παρουσια κι στη φωνη(κατι που ειχε η συμμετοχη μας!) αν δεις τα αποτελεσματα περυσι τραγουδια(ακρως κιτσατα κι φθηνα με μετριες φωνες)αν κι μπηκαν ψηλα στην 10αδα των τηλεθεατων οι κριτικες επιτροπες τους εδωσαν τη θεση που τοςυ αξιζε(μαζι κι το “rise up” 5ο στον ημιτελικο στο κοινο 10ο στις επιτροπες) 14ο στο τελικο στο κοινο 19ο στις επιτροπες…κι αν θυμαμαι καλα κι περυσι ο 2ος ημιτελικος που συμμετειχαμε ειχε χωρες που παραδοσιακα μας στηριζουν…αλλα αυτο δεν ηταν αρκετο για να μας ψηφισουν κι οι επιτροπες….επιμενω πως αν η shaya ειχε παει στη βιεννη ναι ισως να περναγε αλλα μαλλον θα ταν οριακα η θα εμενε εκτος οριακα….κατι αντιστοιχο με τη πορτογαλια περυσι !7η στο κοινο τελευταια στις επιτροπες….11η κι εμεινε εκτος! κατι αναλογο θεωρω πως θα συμβει κι στο ισραηλ σημερα…. επισης το οτι υπαρχουν πολλες μπαλαντες δεν ειναι επιχειρημα! στο θεσμο φετος συμμετεχουν τουλαχιστον 20 μπαλαντες δεν ειναι δυνατον να ποτωσουν κι οι 20!!! επισης ειδαμε κι τα “ανεβαστικα”τραγουδια τι καταφεραν περυσι(Που επισης ηταν πολλα αρα παλι καποια ξεχωρισαν κι καποια πατωσαν) αλλα κι κυριςω τη καταφεραν τη Τριτη….ολλανδιες δανιες λευκορωσιες μολδαβιες εκτος….4 απο τις 6 συμμετοχες που αποκλειστηκαν ηταν ανεβαστικες αλλα εμειναν εκτος κι δικαιως! και για σημερα θεωρω πως αρκετα κομματια”ανεβαστικα”θα μεινουν εκτος αλλα κι φυσικα αρκετες μπαλαντες… 🙂

      • και ο σκοπιανος μπαλαντα ειχε αλλα επισης πηγε σπιτι του!η συμμετοχη μας ετυχε ευνοικης μεταχειρισης διοτι στον ημιτελικο μας υπηρχαν χωρες που ως ειθιστε μας ψηφιζουν αδιαλειπτως!οταν ξερεις οτι βρεξει χιονισει κατι θα παρεις απο σερβια,αλβανια,ρουμανια,αρμενια,βελγιο,ρωσια κτλ κτλ ε τοτε ξερεις οτι απλα περνας τελικο!επαναλαμβανω οτι και με σαγια αλλα και με απεργη θα ειμασταν 1000% στον τελικο!και ειλικρινα πιστευω οτι θα τα πηγαιναμε πολυ καλυτερα για τους λογους που εχω εξηγησει αλλες φορες!

      • Του σκοπιανου ηταν απαίσιο σαν σύνολο ηταν ξεκάθαρα μια συμμετοχη χωρίς μέλλον φωνητικα μέτριος σκηνική παρουσία επίσης κακή

  64. thraki boy(συγγνωμη φιλε μου δε ξερω το ονομα σου 😛 ) προσωπικα θεωρω τουλαχιστον ανουσιο να συγκρινει κανεις τη shaya με την Μαρια-ελενα.Η μια παει με οπλο τη φωνη και η αλλη με οπλο το κορμι! κι ειλικρινα εχουν περασει δυομισοι μηνες,η eurovision τελειωνει,η μαρια ελενα εκανε χθες καθηλωτικη εμφανιση και η shaya απλως χορευε στον εθνικο τελικο γιατι το λαιβ της δεν ακουγοταν και προσπαθεις να μας πεισεις ακομα οτι η σαγια θα χε ελπιδες στη eurovision;;;;δε λεω τελικο ισως να περναγε αλλα εκει θα χε χειροτερη τυχη κι απο το “aphrodisiac”(ιδιου στυλ ταργουδια)…βεβαια η ελευθεριου εχει σαφως καλυτερη φωνη απο τη shaya!αλλα ειλικρινα ως ποτε ως ελλαδα θα παταμε στην ιδια συνταγη “εθνικ ηχος-κουνημα-σεξυ ρουχα”;;;ναι δε λεω αυτο μας εφερε τη νικη κι πολυ καλες θεσεις αλλα αυτο εγινε τελευταια φορα το 2008! 7 ολοκληρα χρονια πριν…προσωπικα χαιρομαι που ως χωρα φετος θα παμε με οπλο τη φωνη κι οχι το κορμι!κατι που θεωρω οτι τουλαχιστον οι επιτροπες θα το εκτιμησουν αρκετα,αλλα και το κοινο ως ενα βαθμο αφου η ερμηνεια της μαριας ελενας κι ολο το στησιμο καθηλωνει….κι επειδη το επομενο επιχειρημα σου για να προσπαθησεις να μας πεισεις οτι η shaya επρεπε να ηταν στη βιεννη(κλασικα)θεωρω πως θα ναι η λιτη σκηνικη παρουσια,θα σου απαντησω προκαταβολικα…η σκηνικη μας παρουσια ειναι μινιμαλιστικη με ωραια γραφικα που σε εντασσουν στο υφος του τραγουδιου(ειδικα το φιναλε)εντυπωσιακο νιωθω προσωπικα πως με τραβαει,συν τα πλανα που κανουν τη σκηνη να μοιαζει με ματι! και ερχομαι να ρωτησω και τι καταλαβαμε περυσι κι το 2012 που φερναμε επι σκηνης την αρτα κι τα γιαννενα;;;κοχυλια,τραμπολινα και δε συμμαζευεται;;;αν θυμηθεις τη περυσινη 10αδα οι περισσοτερες συμμετοχες που τερματισαν σε αυτη ηταν απλες αλλα εντυπωσιακες προς τη σκηνικη παρουσια…αυστρια ολλανδια σουηδια αρμενια ουκρανια νορβηγια ισπανια ολες εντυπωσιακες αλλα λιτες!ενω αντιθετα αλλες συμμετοχες οπως εκεινες των…ρουμανια ηνωμενου βασιλειου μαυροβουνιο ελλαδας αζερμπαιτζαν ιταλιας κλπ που πηγαν με τον εναν η τον αλλον τροπο να εντυπωσιασουν βρεθηκαν χαμηλοτερα απο οτι πιστευαν αφου καποιες εφταναν τα ορια του κιτς(ιταλια πχ)…τελος κι γω περυσι πιστευα,οπως κι οι περισσοτεροι,οτι η ελλαδα ειχε ελπιδες για μια αρκετα καλη θεση,αλλα σαφως οχι για 5αδες κι τριαδες στο τελικο,ημασταν αρκετα επηρεασμενοι απο τα social media κι τα στοιχηματα(τα οποια δεν τα ξανα υπολογιζω!)…ειναι λογικο να παιρνεις αερα οταν σου δινουν,ουσιαστικα μας χαιδευαν τα αφτια κι προσωπικα δε μπορουσα να ακουσω τις αδυναμιες του κομματιου κι των φωνων των παιδιων οπως κι της υπερβολικης σκηνικης παρουσιας,πραγματα που αντιληφθηκα αρκετα μετα τη ληξη του θεσμου αφου διαπιστωσα οτι το τραγουδι ηταν ακρως ακαταλληλο για το θεσμο,τα παιδια ειχαν καλουτσικες φωνες κι η σκηνικη παρουσια ηταν υπερβολικη(μα τραμπολινο!!!)…
    φετος κρατω μικροτερο καλαθι κι ολα τα περιμενω απο μια θεση στη 5αδα μεχρι μια θεση αναλογη της περυσινης…. 🙂

  65. Το γεγονός ότι θα εμφανιστούμε στο δεύτερο μισό του τελικού είναι θετικό και το τέλειο σενάριο θα είναι να κλείσουμε εμείς τον τελικό δηλαδή να βγούμε στη σκηνή στη θέση 27 κομματάκι δύσκολο βέβαια αφού αυτό το αποφασίζουν οι διοργανωτές (ενώ κανονικά θα έπρεπε να γίνεται με κλήρωση. Εάν, όμως, μας βάλουν πριν από κάπιοιο μεγάλο φαβορί (π.χ. Ιταλια ή Σουηδία) τότε σκούρα τα πράγματα. Τα τελευταία χρόνια γίνεται συχνά αυτο και στο τέλος θα με κάνουν να νομίζω ότι το κάνουν επίτηδες.
    Ωστόσο, σήμερα άκουσα κάποια σχόλια σε διάφορα πρωινα της τηλεόρασης που με έκανα να απορρήσω: ΤΟΣΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΙΑ???????? Συγκεκριμένα άκουσα ότι η εμφάνισή της ήταν πολύ φτωχή, ότι τα μαλλιά της δεν ήταν περιποιημένα, ότι είναι παλιομοδίτικη μπαλάντα και ένα σώρο άλλα…….. Δηλαδή αντι να πουν και ευχαριστώ που η Ελλάδα για 12η συνεχή χρονιά πέρασε στον τελικό, κάθονται και κάνουν άκυρα σχόλια αντί να παραδεχτούν ότι η Μαρία Έλενα ήταν μοναδική. Τέλος, θα ήθελα πάρα πολύ να μπούμε δυναμικά στην δεκάδα για να μάθουν κάποιοι να υποτιμούν τη Μαρία Έλενα. Μακάρι να μπούμε top 10 για να μη τους δώσουμε τη χαρά να γελάνε εις βάρος της Ελλάδας!!!!!!!!!!!!

    • Στα περισσοτερα που λες συμφωνω εκτως απο την αρχη του σχολιου σου να μας βαλουν τελευταιους. Γιατι μιλαμε για πολλα τραγουδια οποτε απο ενα σημειο και μετα πολυ δεν θα δινουν σημασια στις συυμμετοχες αλλα θα περιμενουν την ψηφοφορια. Κατα την αποψη μου η καλυτερη θεση θα ειναι αναμεσα στις θεσεις 17-22

      • georg18 συμφωνω απολυτα!!! αν εμφανιστουμε 24η θεση κι μετα αρκετοι θα εχουν βαρεθει με τοσα τραγουδια θα χουν κανει ζαπινγκ για να ξαναδουν τη eurovision κατα τη διαρκεια της ψηφοφοριας! θεωρω πως αν εμφανιστουμε απο 17η-18η θεση με 22η-23η το πολυ ειναι οτι πρεπει κι φυσικα να μην μας βαλουν μεταξυ των μεγαλων φαβορι…!!

    • ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!! ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 17-23!!! ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ! ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 27 ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 26 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!

  66. παμε γερα και με αξιοπρεπεια !!! να χειροκροτησουμε με καρδια και χαρα !!! εμεις στειλαμε τραγουδι οχι κατι αλλο .

  67. Θεωρω οτι ειναι υπεροχο το τραγουδι μας,και η κοπελα εχει απο τις καλυτερες φωνες εκει μεσα.Αλλα επειδη ειμαστε ελλαδα,δεν ξερω αν θα μας τιμησουν με ψηφο.Επισης,τα βαλκανια ειναι πολυ δυνατα φετος.Ρουμανια,αλβανια,Σερβια..
    Μην σκεφτεστε τιποτα.Απλα θα δουμε ενα ωραιο show να περασει ευχαριστα η ωρα και να ξεχαστουμε..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ