EUROVISION 2015: Η παρουσίαση των επίσημων video clips!

Με δύο ειδικές εκπομπές θα παρουσιαστούν στο κοινό τα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού της Eurovision. Οι εκπομπές έχουν τον τίτλο “Eurovision 2015: Τα 40 τραγούδια” και θα μεταδοθούν σήμερα Δευτέρα 18/5 και την Τετάρτη 20/5. Η σημερινή εκπομπή θα παρουσιάσει τις συμμετοχές του πρώτου ημιτελικού καθώς και τις 4 χώρες που ψηφίζουν σε αυτόν (Αυστραλία, Αυστρία, Γαλλία και Ισπανία). Η εκπομπή της Τετάρτης θα παρουσιάσει τις συμμετοχές του δεύτερου ημιτελικού καθώς και τις υπόλοιπες 3 χώρες που ψηφίζουν σε αυτόν (Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία). Η ώρα μετάδοσης είναι στις 22:00 και φυσικά οι εκπομπές θα μεταδοθούν από την συχνότητα της ΝΕΡΙΤ.

Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης από το MAD TV καθώς οι εκπομπές είναι μια παραγωγή του MAD. Καλεσμένοι και σχολιαστές και στις δύο εκπομπές είναι ο Αντώνης Καρατζίκος, πρόεδρος του OGAE Greece και μέλος της Ελληνικής κριτικής επιτροπής για την φετινή Eurovision και η δημοσιογράφος της ΝΕΡΙΤ Μαριλένα Βασιλάκη. Στις εκπομπές υπάρχουν και συνεντεύξεις με ανθρώπους που έχουν εμπλακεί με τον τρόπο τους στο διαγωνισμό παλιότερα και αυτοί είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, Δημήτρης Κοντόπουλος, Θέμης Μάλλης και Φώτης Σεργουλόπουλος.

OGAE Greece

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λεπτομέρεια που διέφυγε της προσοχής του συντάκτη: ως επίτιμη καλεσμένη, η Αυστραλία θα ψηφίσει κατ’εξαίρεση και στους δύο ημιτελικούς, καθώς επίσης και στον τελικό, όπως είναι φυσικό.

    • Νομίζω πως το κείμενο είναι σαφέστατο. Μιλάει για τις “υπόλοιπες” χώρες που ψηφίζουν σε αυτόν. Δεν πραγματεύεται το τι θα συμβεί στους ημιτελικούς. Αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου.

      Σας ευχαριστούμε.

      • Δυστυχώς δεν γνωρίζω καθόλου. Μπορεί να ανέβουν διαδικτυακά από το MAD ή τη ΝΕΡΙΤ, αλλά επειδή μπορεί να μην γίνεται λόγω δικαιωμάτων, καλό θα ήταν να τις κρατήσετε σε αρχείο.

  2. Φοβερή ιδέα ! Έπρεπε να παρουσιαστούν μια ώρα πριν τον τελικό. Ποιος “πανέξυπνος” είχε την φαεινή ιδέα ;

    • Συνήθως τα παρουσιάζαν την ίδια μέρα με τους ημιτελικούς, αλλά και αυτό κούραζε. Έπρεπε να είσαι στημένος τόσες ώρες μπροστά στην τηλεόραση, για να δείς σερί και την ζωντανή μετάδοση στις 10 το βράδυ. Καλύτερα έτσι.

  3. Καθε χρόνο μας βάζουν στο κλίμα αυτές οι εκπομπές! Καλυτερα μια μερα πριν φέτος. Επισης καλή η επιλογή παρουσιαστή και καλεσμένων πλην Θέμη Μαλλη που ποτε δεν τον θυμάμαι έγκυρο και αντικειμενικό.

    • Όπως είπα και πάλι σε άλλο άρθρο, απαγορεύεται οποιαδήποτε δημοσίευση προβών που έχουν σχέση με τα show. Θα τα δείτε όλα απευθείας την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο.

  4. Ευχαριστουμε πολυ κυριε Καρατζικο μας που μας ενημερωνετε για ολα. Ανυπομωνουμε να σας δουμε αποψε.

  5. Καλη επιτυχια στην Μαρια Ελενα αποψε και καλη ψηφο στην Ελληνικη επιτροπη.
    Τα αγαπημενα μου εκτος Ελλαδας.
    1.Εσθονια.
    2.Ρωσσια
    3.Αρμενια
    4.Γεωργια
    5.Ρουμανια
    6.Αλβανια

  6. του χρόνου ελπίζω να μην γίνει καμια συνεργασια με το mad στον ελληνικο τελικο…καλυτερα χωρις το mad…

  7. Απ’οσο ξέρω απαγορεύεται να δημοσιεύονται βίντεο απο τις πρώτες πρόβες τζενεράλε. Κάποιοι “τολμηροί” όμως έχουν ανεβάσει τις εμφανίσεις στο youtube. εδώ της Ελλάδας: https://www.youtube.com/watch?v=IgeCzulBILY

  8. ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΟΛΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ.
    ΕΣΘΟΝΙΑ
    ΒΕΛΓΙΟ
    ΑΡΜΕΝΙΑ
    ΕΛΛΑΔΑ
    ΡΩΣΣΙΑ
    ΑΛΒΑΝΙΑ
    ΓΕΩΡΓΙΑ
    ΣΕΡΒΙΑ
    ΡΟΥΜΑΝΙΑ
    ΟΥΓΓΑΡΙΑ

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ, ΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

    ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ, ΔΑΝΙΑ!!!

    • Θα άλλαζα Σερβία με Λευκορωσία γιατί η Σερβία δεν νομίζω να έχει πολλές πιθανότητες για τελικό σε αντίθεση με τη Λευκορωσία που σε ολα τα στοιχήματα και polls περνάει τελικό

      • Οκ ρε παιδιά φτάνουν οι υποκλίσεις!! Χαχαχχααχ

        ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ
        ΣΛΟΒΕΝΙΑ
        ΣΟΥΗΔΙΑ
        ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
        ΝΟΡΒΗΓΙΑ
        ΜΑΛΤΑ
        ΙΣΛΑΝΔΙΑ
        ΛΕΤΟΝΙΑ
        ΙΡΛΑΝΔΙΑ
        ΠΟΛΩΝΙΑ
        ΙΣΡΑΗΛ

        ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο Β ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΣΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ! ΣΤΟΝ 1Ο ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΜΕ 7 ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ 3! ΤΩΡΑ ΩΣ “ΣΙΓΟΥΡΑ” ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 5 ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!

  9. Ειναι λιγο φωνητικα ασταθης η μαρια ελενα σε καποια σημεια η μου φαινεται…??

  10. Πολυ αγχωμένη στη προβα τζενεραλε η Μαρια Ελενα…ομορφη ομως…χλιαρο χειροκροτημα στο τελος…

    • Η πρόβα που είδες ηταν απο το μεσημέρι πρώτον και δεύτερον τι χλιαρό χειροκροτήματα όλοι χτύπησαν παλαμάκια μόλις την άκουσαν

  11. Πάντως φέτος πιστεύω θα είναι η καλύτερη eurovision ever σε ότι αναφορά τα γραφικά και την σκηνική παρουσία! Νομίζω δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ τόσο όμορφα σκηνικά σε τόσα πολλά τραγούδια, πράγμα που εμένα κάθε άλλο παρά με ενοχλεί!!!
    Ξεχωρίζω τις εξής χώρες:
    Σουηδια
    Γαλλια
    Αζερμπαΐτζάν
    Ρωσσία
    Ουγγαρία

    Πρωσοπικά θεωρώ της Ιταλίας μία απ’ τις χειρότερες επιλογές, αφού, είναι ένα τραγούδι με πολύ ένταση στο οποίο δεν τεριάζει μια στατική εικόνα που δεν αλλάζει καθόλου!
    Και η δική μας επιλογή είναι εξαιρετική! Ίσσως η καλυτερη των τελευταίων ετών!
    Καλή μας επιτυχία!
    Υ.Γ.:Οι dress rehearsals δεν ειναι πλεον κρυφές και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα!!

  12. Παρα πολύ κακή η μετάδοση της νεριτ. Κάθε χρόνο τα ίδια. Δεν μπορω να δω. Έλεος!!

  13. Παιδιά θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει πως μπορώ να παίξω στοίχημα για τον νικητή της Eurovision… υπάρχουν κάποιες χώρες φαβορί που δίνουν πολύ καλές αποδόσεις οι οποίες φυσικά θα πέσουν μετά τους ημιτελικούς… σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να απαντήσει έγκαιρα! SOS! 😛

  14. Αν τα πράγματα πάνε όπως έδειξαν οι πρόβες, το τοπ 20 μου θα είναι το εξής:

    20. Φινλανδία
    19. Λετονία
    18. Πορτογαλία
    17. Τσεχία
    16. Αζερμπαϊτζάν
    15. Γαλλία
    14. ΠΓΔΜ
    13. Γερμανία
    12. Ρουμανία
    11. Σουηδία
    10. Γεωργία
    09. Ιταλία
    08. Ιρλανδία
    07. Λιθουανία
    06. Βέλγιο
    05. Κύπρος
    04. Εσθονία
    03. Αυστρία
    02. Σλοβενία
    01. Νορβηγία

  15. Μολις διάβασα απο 3 διαφορετικούς ξένους ανταποκριτές οτι η ελλαδα έδωσε την καλύτερη της εμφανιση σημερα το βραδυ στο jury semifinal. Το ίδιο καλη ηταν και η Γεωργία αημερα το βραδυ.

  16. αυτό με την Αυστραλια που συμμετεχει πολύ καλη ιδεα. μακαρι να υπαρχουν και άλλες καλεσμένες χωρες στο μελλον (π.χ USA, Βραζιλια, Κινα, Ιαπωνια, Ν.Κορεα, Ν.Αφρικη) και προσωπικα θα ηθελα με τρελα να συμμετεχουν και οι χωρες της Μεσογειου που αλλωστε τους το επιτρεπει και ο κανονισμος της E.B.U (Αιγυπτος, Λιβανος, Συρια, Τυνησια κτλ, αρκει να ξεπερασουν το κολλημα που εχουν με το Ισραηλ) και σιγα σιγα από Eurovision να γινει World(Cosmos)vision, κατι σαν Ολυμπιαδα τραγουδιου που να διαρκει ετσι κανα δυο βδομάδες!!! καλα μου αρεσει πολύ η ιδεα μου!!!

  17. Ελλάδα και ο πρώτος ημιτελικός το βράδυ ,Μαρια Έλενα θα δώσει τον καλυτερο της εαυτό

  18. Κύριε Καρατζίκο, ήσασταν εξαιρετικός εχθές στην παρουσίαση των τραγουδιών του Α ημιτελικού. Μας δώσατε πολύτιμες πληροφορίες, πράγματα που δεν ξέραμε. Αναμένουμε να σας ξαναδούμε την Τετάρτη.

  19. Μια πρόβλεψη για τον πρωτο ημιτελικό με τυχαία σειρά
    ΕΣΘΟΝΙΑ
    ΕΛΛΑΔΑ
    ΡΩΣΙΑ
    ΒΕΛΓΙΟ
    ΑΛΒΑΝΙΑ
    ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
    ΡΟΥΜΑΝΙΑ
    ΑΡΜΕΝΙΑ
    ΔΑΝΙΑ
    ΓΕΩΡΓΙΑ
    για ΔΑΝΙΑ κ ΓΕΩΡΓΙΑ δεν ειμαι σίγουρος όποτε σαν αντικαταστάτες αυτών των δυο θα μπορούσαν να ταν κ Ολλανδία Φιλανδια

  20. εξαιρετικη η χθεσινη εκπομπη!ηταν αυτο που λεμε τοσο οσο..ενδιαφεροντα τα σχολια των καλεσμενων και ειδικα του κυριου καρατζικου ο οποιος απεδειξε ακομη μια φορα οτι διαθετει ηθος και πολλες γνωσεις για τα του διαγωνισμου!εν αναμονη της δευτερης εκπομπης λοιπον!μπραβο!!!

    • Ισχύει, ωστόσο το διάλειμμα θα είναι εξαιρετικά μικρό! Εγώ θα το παρακολουθήσω απο την γερμανική τηλεόραση, όπου δεν υπάρχουν διαφημήσεις.
      Καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή& μακάρι να μπορούσα να μας ψηφίσω

  21. Θελω με τη σειρα να ευχηθω ολοψυχα καλη επιτυχια στη Μαρια Ελενα και αποψε το βραδυ να τους καθηλωσει ολους με τη φωνη της που ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα οπλα ποθ εχει αλλα και την εμφανιση της που δεν ειναι τραβηγμενη ουτε και υπερβολικη. Βεβαια στη χθεσινη γενικη προβα που ειδα ηταν αγχωμενη πραγμα λογικο κατα τη γνωμη μου εχει την Ελλαδα στους ωμους της. Αυτο που θα ηθελα αποψε απο τη Μαρια Ελενα ειναι να βγει στη σκηνη με ανεση και χωρις αγχος γιατι εχει φωναρα και υπεροχο στησιμο. Της ευχομαι αποψε να βαλει το πρωτο γκολ !!!!!!!!!!!!!!!,

  22. εξαιρετικη ”εκπομπη΄” ευχαριστουμε και εσας κυριε καρατζικο και τους αλλους σχολιαστες ηταν μια πολυ ωραια βραδια με πληροφοριες αρκετα συμαντικες

  23. ωραία η εκπομπή χθες αν δεν ήταν ο Καρατζίκoς δεν θα ήταν έτσι βεβαία μια χαρά πάντως! άλλο θέλω να ρωτήσω εγώ σήμερα η Αυστραλία θα είναι το αποτέλεσμα μόνο επιτροπή η έχουν βρει τρόπο για να συμμετέχει και το κοινό της Αυστραλίας!??

  24. Παιδιά πολύ όμορφη εκπομπή χαλαρή κουβέντα ωραία συζήτηση αυτά φτάνουν για ενα καλό αποτέλεσμα

  25. Κύριε Καρατζίκο συγχαρητήρια!!!!! Όσο για τα τραγούδια, παρακολουθώντας το διαγωνισμό ,πολλά χρόνια, να δείτε πως το Βέλγιο είναι κρυφή δύναμη. Η χώρα μας αξιοπρεπέστατη.Μπράβο μας!!!!!

  26. Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν για την εκπομπή.Υπήρξε ένα μικρό λαθάκι στην εκπομπή.Όταν παρουσιάζατε τη συμμετοχή της Αλβανίας, υπόθηκε από τον παρουσιαστή, ότι η εκπρόσωπος της Αλβανίας, κέρδισε το The voice της γείτονας χώρας(αναφερόμενος στην Αλβανία) ενώ στην πραγματικότητα κέρδισε το ιταλικό The voice.Η τραγουδίστρια, κάνει καριέρα στην Ιταλία.

  27. Κύριε Καρατζίκο, θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Εγώ πιστέυω ότι θα περάσουμε αποψε από τον ημιτελικο στον τελικο. Εσεις πιστευετε οτι θα περασουμε;

  28. θα δώσετε κάποιο λινκ μετάδοσης του ημιτελικού στα ελληνικά όπως και στον ελληνικό τελικό?? υποχρεωτικά θα τον δώ από το ίντερνετ, θέλω όμως να ακούσω κοζάκου – καπουτζίδη!!

  29. Το τραγούδι της Ρουμανίας έπαιξε με την αγγλική εκδοχή αντί για την αγγλική/ρουμάνικη,

  30. Έριξα μια ματιά πριν λίγο στα στοιχήματα και είδα ότι η Ελλάδα λίγο θέλει να μπει στην τριάδα, μιας και είναι στην τέταρτη θέση και έχει την ίδια απόδοση με τη Ρουμανία.

  31. καλη επιτυχια σημερα σε φινλανδία ( ενταξει, δεν ακούγονται, αλλα μόνο για τον τσαμπουκά και τη θέληση τους, θα τους ψηφίσω τόσο σήμερα ,οσο και στον τελικο) και στην αρμενία ( που έχει το καλύτερο τραγουδι φέτος και που παρ’ ολο το αρτιστικ στιλ τους που δεν ταιριάζει με γιουροβίζιον, λόγω της αρτιας παρουσίασης, μαλλον θα προκριθει). καλη επιτυχια επίσης στα συμπαθή της εσθονιας( σιγουρη 5αδα στον τελικο), βέλγιου ( σίγουρη πρόκριση αν το πει εστω μετρια), αλβανιας ( μαλλον θα τα καταφερει) και ουγγαρίας ( 50-50 τη βλεπω την πρόκριση). όσο για το δικό μας, επειδή είναι ότι πιο νερόβραστο έχουμε στειλει εην τελευταια δεκαετια που παρακολουθω το διαγωνισμό, ίσως του αξίζει αποκλεισμός.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ