EUROVISION 2015: 1η πρόβα για την Ιταλία!

Πρώτη πρόβα για την Ιταλία και τους Il Volo με το Grande amore. Οι οθόνες στο πίσω μέρος απεικονίζουν αρχαία αγάλματα και κίονες ελληνορωμαϊκής εποχής και με διάχυτες εκρήξεις καπνών στα γραφικά, ενώ όλη η σκηνή χρωματίζεται με εναλασσόμενους χρωματισμούς μπλε στη συνέχεια χρυσασφί και ασημί. Οι τρεις νεαροί τενόροι εμφανίζονται με μαύρα κουστούμια και κόκκινα παπούτσια παρατεταγμένοι στη σειρά σε μία απλή διάταξη αν και δεν είναι αυτό το ατού της συμμετοχής αυτής αλλά οι φωνές τους. Φωνητικά λοιπόν σ’ αυτήν την πολύ αρχική τους πρόβα δεν δίνουν το 100% των ικανοτήτων τους όπως τους έχουμε ακούσει και στο Σαν Ρέμο ή ίσως να υπάρχει το άγχος του απόλυτου φαβορί . Επίσης υπάρχει μία μικρή αμαηχανία ως προς την κάμερα σαν να μην ξέρουν που ακριβώς να κοιτάξουν. Όμως ξαναλέμε είναι η πρώτη πρόβα που είναι συνήθως αναγνωριστική και σαφώς υπάρχει χρόνος να βελτιωθούν οι κάποιες μικρές ατέλειες. Ήδη στην 3η πρόβα εμφανίστηκαν πολύ πιο δυναμικοί και φωνητικά σχεδόν αψογοί. Παραμένει πιστεύουμε φαβορί για τη νίκη στις 23 Μαΐου…

Υ.Γ.: να σημειώσουμε ότι υπάρχουν αρκετά τεχνικά προβλήματα σε αυτήν την πρόβα που ξεκίνησαν ήδη από χτες και μάλλον δεν αποκατάστηθηκαν πλήρως.

[youtube id=”b8-iYDc580Q” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

61 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα γραφικά, απλά αριστουργηματικά! Για να δούμε αν θα νικήσουν!!!

  2. Βέβαια, η Αφροδίτη της Μήλου, τί ρόλο παίζει ακριβώς?

  3. Φωνητικά ακούγονται οκ. Το background το θεωρώ αρκετά κακόγουστο και δήθεν.

  4. Εαν δεν κερδισει η ιταλια και φετος ας αποσυρθει εκ νεου απο τον θεσμο…….καλη η εσθονια …με το ζορι φαβορι ο μεγαλος mans αλλα εδω ειναι το κατι αλλο…ΤΕΛΟΣ

  5. Ρώμη 2016.
    *γενικά ,τι παιζει με τη σκηνή φέτος;; όλο τεχνικά προβλήματα υπάρχουν, στη δική μας πρόβα δεν δούλευε ο ανεμιστήρας.. αλλα έμαθα πως θα είναι κανονικά στον ημιτελικό ο ανεμιστήρας, αλλα γιατί τοσα προβλήματα σε μια ΥΠΕΡΣΎΓΧΡΟΝΗ σκηνή; περίεργο.

  6. Ωραίο, κλασσικό τραγούδι και ολίγον παλιομοδιτικο, δεν νομίζω ότι πρέπει να κερδίσει κερδίσει η Ιταλία φέτος.

  7. Εντάξει θα διορθωθούν αυτά..εκπληκτικοί..τέλειο backround.τέλειες φωνές…το αγαπημένο μου φέτος !! ΝΙΚΗΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!

  8. Παρόλο που δεν μ’αρέσει καθόλου το τραγούδι τους,έχω να πω ότι ήταν καταπληκτικοί…Και το σκηνικό και όλα,άλλα που κολλάει το σκηνικό με το grande amore?! είναι λίγο άκυρη προσέγγιση νομίζω

  9. Απο αυτο το λιγο που ειδα δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα κιολας..Επισης,συμφωνω δεν ειδα να εχουν ‘επικοινωνια’ με την καμερα…Τελος..το τραγουδι λεγεται Grande Amore..που κολλαει η γλυπτικη κ τα αγαλματα…Ειναι ενα απο τα φαβορι…περιμενω την 3 λεπτη προβα για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη..ΑΛΛΑ οχι κ το απολυτο φαβορι!

  10. Αλήθεια στα φωνητικα ηταν κατώτεροι απο αυτό που έχουμε συνηθίσει απο εκείνους ενδιαφέρον σκηνική παρουσία και τα αγάλματα πίσω τους είναι οκ υπάρχει αμηχανία – άγχος δικαιολογημένα πρώτη πρόβα είναι θα διορθωθούν για να νικήσουν και να πάμε στην Ρώμη το 2016

  11. Ολά καλά, τα γραφικά υπέροχα, αν και ολίγον άρατα-κούρατα το θέμα! Η Αφροδίτη της Μήλου, τί ακριβώς ρόλο παίζει?
    Για να δούμε αν θα επιβεβαιώσει η Ιταλία τον τίτλο του απόλυτου φαβορί!!!

  12. Δε μου αρεσε καθολου η προβα τους.
    Τους ειχα στη λιστα μου #1 και μολις επεσαν στο #6….

  13. Συμφωνω με ενα σχολιο πιο πανω…το background πολυ δηθεν!!Ειπαμε..ειναι κλασσικο..αλλα αυτοι το εκαναν πολυ επιτηδευμενο..

  14. Για μένα είναι το μεγαλύτερο φαβορι για φετος και πιστεύω πως δυσκολα θα χασει τη νικη…Το τραγουδι δεν το θεωρω τοσο φοβερο…Ok μια κλασσικη ωραια ιταλικη μπαλαντα ειναι…αν την ελεγε καποιος αλλος θα παιρνουσε απαρατηρητη…αλλα οι Il Volo ειναι μεγαλοι σταρ και γενικα εχουν αερα νικητη…

  15. Απλά τέλειοι!!!! Ανυπομονώ για την δεύτερη πρόβα τους και το live το Σάββατο. Θα διαφωνήσω για το πόσο άσχετο είναι το σχετικό. Η κλασική αρχαιότητα και η Αναγέννηση είναι απ τις πιο ερωτικές εποχές (όσοι έκαναν το λάθος να επιλέξουν ευρωπαικό πολιτισμό με το Νέο λύκειο πέρισυ θα με καταλάβουν), εξ ου τα αγάλματα… Συν το ότι η Αφροδίτη ήταν η θεά του έρωτα. Θα μπορούσαν βέβαια να τα περιορίσουν λιγάκι, αλλά ποιος νοιάζεται? όλοι θα μαγευτούν απ’ το τραγούδι…

  16. Eleos me to fonto.de tha sumfwnhsw pou ebalan bebaia thn afrodith ths mhlou alla ok paidia otan doume th trilepth parousia tha krinoume.paradexteite oti exei apta pio aksioprosexta skhnika kai apta pio prosegmena etsi bghkan kai sto san remo allwste me kati paromoio.de kollaei me to grande amore katholou alla de tha mporousan na baloun k kardoules kokkines upotithetai einai ena kommati allhs poiothtas k de tha mporousa na to fantastw me leizer kardies dentra opws exoume dei h ena sketo kuklo apo pisw …ektos ap to agalma ths afrodiths to olo skhniko me tis katallhles lhpseis ths tv kai zwntanous kapnous trigyrw tous sto teliko tha to kanei aksio gia prwtia.an de bgei entypwsiako as mh bgoun nikhtes.toso aplo.

  17. Δεν μου αρέσει το background. Είναι λίγο “tourist attractions” της υπερβολής. Υπάρχει μια αμηχανία στην παρουσία τους αλλά θεωρώ ότι έχουν το χρόνο να το βελτιώσουν αυτό. Μακάρι να πάνε καλά γιατί είναι όμορφο τραγούδι και αξίζει.

    • Μονο που ο τραγουδιστης της Γαλλιας εβγαζε αυτη τη φωναρα μονος του κ δεν χρειαζοταν 3 ατομα…Πιθανον ομως!

  18. Χαλια θα το δειτε καπου 9-15 θα παιξει.
    Θυμηθειτε τα απολυτα φαβορι της ιταλιας 2012 και γαλλιας 2011 που κατεληξαν στις θεσεις 9 και 15 αντιστοιχα.Κατι τετοιο βλεπω να συμβαινει και με αυτο…

  19. Να φανταστω και για τα επομενα χρονια,η ιταλια θα εξακολουθει να εχει στα σκηνικα της γλυπτα απο αρχαια ρωμη κτλπ..
    Πολυ ωραιες φωνες,οπως ολες οι χωρες φετος!!
    Η θα νικησει η θα παθει κατι σαν την γαλλια(το 12-13 δεν θυμαμαι ακριβως χρονια) που θεωρουνταν το απολυτο φαβορι και τελικα εκτος δεκαδας πηγε..η ebu φαινεται κανει σχεδια για ρωμη!!
    Αλλα και της εσθονιας,σουηδιας παρα ποκυ ωραια για νικη!!

  20. Ομολογω πως που κανει εντυπωση οτι το backround αρεσε στην πλειοψηφια των ξενων.Αυτο δειχνει πως οι ευρωπαιοι αρεσκονται με την κλασικη αρχαιοτητα αλλα εμεις το θεωρουμαι κιτς.Αν και λατης του τραγουδιου δεν θα πω ψεματα πως με ενθουσιασε αυτο που ειδα.Με αιφνιδιασε μπορω να πω οταν το αντικρισα.Περιμενα κατι αλλο.Εχω αναμεικτα συναισθηματα για το φοντο αλλα δεν θα μεινω σαυτο.
    Το αποσπασμα αυτο ειναι μετριο.Ειναι χαλαροι στην ερμηνεια κ ψαχνονται με τεχνικα θεματα.Δεν αγχωνομαι με την ερμηνεια τους.Αν κ μικροι εχουν μεγαλη εμπειρια απο μεγαλες σκηνες κ παραστασεις.
    Οπως και να εχει θα τους εχω νικητες μεχρι το τελος.
    Υ.Γ:Γιατι το αρθρο αυτο ειναι αορατο σε pc και το βλεπω μονο απ το κινητο?

  21. Θα προτιμουσα απλως μπλε και μωβ χρωμα στο μπακραουντ με πολυ φωτισμο. Θα πηγαινε πολυ περισσοτερο!

  22. To background einai uperoxo kai apoluta tairiasto me to tragoydi. Prokeitai gia ena klassiko tragoydi kai epeleksan na to ntusoyn me eikones klassikoy politismou. Diabasa sxolia Elhnwn pou lene oti kaphleuontai ton ellhniko politismo. Fantazomai oti to 90% autwn den exoun paei pote sthn Akropolh, oute kinhtopoiountai gia ta glupta pou briskontai sto Louvro kai sto Bretaniko mouseio. Ta erga ths klassikhs arxaiothtas einai mnhmeia pagkosmias klhronomias kai apotelei megalh timh na ta anagnwrizoyn ws tetoia oloi. Mono kalo kanei h probolh toys estw kai se enan diagwnismo opws h Eurovision. Kalh tyxh sthn Italia.

  23. ενταξει απλα το βραβειο για φετος!!υπεροχα σκηνικα που σιγουρα θα συγκινησουν τις επιτροπες αλλα και το κοινο!το τραγουδι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!!!

  24. αριστο σε ολα τα επιπεδα!!ειμαι βεβαιος πλεον οτι θα μιλαμε για περιπατο της ιταλιας την τελικη βραδυα!πια σουηδια και ποια εσθονια!θα σαρωσει η ιταλια!!!!!

  25. παιδια αφηστε το η νικη φετος παει ιταλια.στο youtube 25 εκατομμυρια δεν νομιζω να ξαναγινε αυτο τα περασμενα χρονια ουτε στην loreen.πιστευω οτι στην δευτερη προβα θα δουμε κατι πολυ καλο φυσικα αλλιως θα το δουμε στην τηλεοραση δεστε την καμερα απο κατω.αν δεν νικησει η ιταλια ποια τοτε ο κρυος σουηδος πολυ αερα εχει αυτος,οι αμεα ανθρωποι που τους ξεφτιλιζουν οι φινλανδοι η ρωσιδα η βαμπιρω του πουτιν που μου ντυθηκε χιονουλα.αντε το βλεπω η κοντσιτα αναμεσα σε αυτους τους τρις να χαχανιζει τυχερη,ο μεσαιος πριν χρονια τον ειχα δει καπου και ηταν μαυρο χαλι τωρα εγινε γκομενος.

    • Οπα!!μισο μην λεμε ανακριβειες..ειναι ιεροσυλια να το συγκρινεις με το Euphoria κ βασικα μουσικα δν ανηκουν στην ιδια κατηγορια..Απο κει κ περα..η Loreen εχει 18 μυρια views στο επισημο καναλι του διαγωνισμου..Οι Il Volo εχουν 25 στο επισημο καναλι τους στο vevo..Εκει οι μισοι..μην λω κ οι περισσοτεροι ειναι Ιταλοι…Ειπαμε ειναι ενα απο τα φαβορι,αλλα μν τρελαθουμε κιολας!

  26. Αυτο το τραγουδι μ άρεσε απο τν αρχή παρά πολυ τωρα π το είδα στην σκηνή ακόμα πιο πολυ οι παρουσίες τους ειναι τέλειες η κλάση των Ιταλών!!!! Θα πω μόνο οτι λιγο το background ενώ ειναι εντυπωσιακό δν κολλαει κ τοσο με το τραγουδι ασε π περισσότερο θυμίζει ελλαδα!!!! Αλλα κ πάλι ειναι τέλειοι ελπιζω να κερδίσουν!!!!!;

  27. Το background ειναι υπέροχο και απλα εχετε κάποιοι κομπλεξ. Μηπως ξεχάσατε πως σκαρφάλωσε στην 7η θεση ο Λουκας το 2011; Ας μην του κοτσαρανε οι Γερμανοί τους επιβλητικούς κιωνες και θα σου έλεγα εγω. Τελος , τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς ειναι κτήμα ΟΛΩΝ οποτε εχει καθε δικαίωμα και η Ιταλία να τα βάζει φόντο. Οι δικοι μας οι ελληνες δηλαδη που τόσα χρονια με τις σύγχρονες σκηνές με τα LED , βάλαμε φόντο της προκοπης μονο στη συμμετοχη μας του 2011 και μονο λογω πρότασης των Γερμανών τι ειναι ; Έξυπνοι ; Καλυτερα και η δικια μας η αποστολη να έβαζε ωραία μνημεία απο πισω παρα αυτη την ανεμπνευστη κλισεδιάρικη σκηνική παρουσία με ενα κυκλακι που επέλεξε. Γιαυτο θα φάμε πάτο ενω η Ιταλία με ίδιου ύφους τραγουδι θα σαρώσει. Αντε αμερικανακια ολα σας, οτιδήποτε δείχνει πολιτισμό κτλ το βαφτιζετε κιτς κτλ… Ήμαρτον…

      • Ενω το Ισραήλ δείχνει τεράστιο πολιτισμο με φόντο που έχει σημασία και ποιότητα για τον πολιτισμο και χτυπιέται ανελέητα μήπως και πάρει κάνα βαθμό και σου αρέσει τόσο το ευρωπαϊκό εθνοποπ του και ,δεν σαν αρέσει η Ελλάδα !!!Η Ιταλία είναι πολύ καλη αλλά να υπάρχει και μια στάλα αλήθειας

      • εγω ειμαι της αποψης οτι στη γιουροβιζιον πρεπει να υπαρχουν ολα τα ειδη της μουσικης σε σ ωστη αναλογια!και εθνοποπ,και μπαλαντες και ροκ και ποπ,και αμιγως εθνικ!να υπαρχει ποικιλια δηλαδη ωστε ο κοσμος να μπορει να επιλεγει αυτο που θελει και να μη βαριεται!και ναι μου αρεσει κα ι η ιταλια και το ισραηλ και η ισπανια και το μαυροβουνιο γιατι καθε ενα απο αυτα εκπροσωπει το δικο του υφος επαξια!και ειδικα φετος με τοοοσες μπαλαντες και τοοοοσα νανουρισματα οι συμμετοχες αυτες θα ειναι μια οαση κυριολεκτικα!

      • Κάποτε έλεγαν όλοι το αντίθετο τι θα γίνει και ποτε θα σταματήσει το κιτσ αν δεν είχαν μπει οι επιτροπές θα υπήρχαν και χορευτικά κομμάτια οι μπαλάντες είναι πιο κοντά στο ύφος των επιτροπων ειτε το θέλουμε ειτε οχι

  28. Δυστηχώς για όλους μας, αν και δεν θέλω να βγάλω γρήγορα συμπεράσματα, η Σουηδία νομίζω αρχίζει να αποκτά ένα μεγάλο προβάδισμα ως φαβορί! Το background είναι μονώτονο και αν δεν αλλάζει θα υπάρχει μια πολύ στατική εικόνα! Οι ίδιοι δεν ήταν άψογοι σε αυτό το απόσπασμα και γενικά ενώ π.χ. στην Εσθονία αυτή η μελαγχολική ατμόσφαιρα μου άρεσε, εδώ θα ήθελα μια όμορφη κορύφοση κάπου στο ρεφρεν που να το κάνει να ξεχωρίζει! Ανκαι ποτέ δεν ήμουν τεράστιος φαν του τραγουδιού παραμένει φαβορί αλλά με αρκετές επιφυλάξεις! Πρωσοπικά είναι το #7 μου και μετά από αυτη την πρόβα έπεσε αρκετά στην εκτίμηση μου!!

  29. Αναμεικτα συναισθηματα. Απο τη μια το σκηνικο της Ιταλιας ειναι πολυ διαφορετικο και ξεχωριζει. Ωστοσο δεν ταιριαζει και “γαντι” στο τραγουδι. Θα μπορουσαν τα πλανα απο πισω να δειχνουν διαχρονικα ζευγαρια, υμνωντας ετσι τον ερωτα. Το τι σχεση εχει η οπερα με τον ελληνορωμαικο πολιτισμο δεν το καταλαβαινω. Και για σας που αποκαλειτε τη δικη μας σκηνικη παρουσια ανεμπνευστη, μπορω να πω πως τη βρισκω πολυ πιο αρμοζουσα. Τι δηλαδη? Σε καθε μας παρουσιαση ειτε ταιριαζει είτε οχι πρεπει να κοτσαρουμε και ενα κιονα? Γιατι στο “One Last Breath” θα φαινοταν τουλαχιστον γελοιο. Για να καταληξω, το φοντο της Ιταλιας ελπιζω να αλλαζει κ να μην ειναι συνεχεια τ ιδιο γιατι δημιουργει μια στατικοτητα.

  30. Φυσικά μιλάμε για ένα αριστούργημα,αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι “εύπεπτο” στο μέσο Ευρωπαίο. Δεν είμαι σίγουρος δηλαδή αν με το πρώτο άκουσμα θα συγκινήσει το ακροατήριο! Το θεωρώ πιο πολύ τραγούδι που σταδιακά σου αρέσει περισσότερο!! Πιστεύω ότι η Εσθονία είναι πολύ πιο πιασάρικο και μπορείς να το ξεχωρήσεις απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο κιόλας! Το”Grande Amore” πρέπει να το ακούσεις 2 λεπτά για να φτάσει στο αποκορύφωμα του! Επίσης, η Σουηδία είναι πολύ πιο εύκολο στο πρώτο άκουσμα . Η Σουηδία μάλιστα είναι το ακριβώς αντίθετο! Το “Heroes” είναι τραγούσι τσιχλόφουσκα, για μια χρήση, άμα το ακούσεις πολύ το βαριέσαι και το θεωρείς ανούσιο!!
    Εύχομαι να κερδίσει η Εσθονία ή κάποιο ωραίο outsider όπως το Βέλγιο, η Αλβανία και η Σλόβενια!!
    Ας κερδίσει ο καλύτερος!!!

    • η αλβανια με το κοριτσι νυχτεριδα νικητρια??χα χαχαχχαχαχαχαααααααα!με κανες και γελασα σε καλο σου!

      • Τα σχόλια σου αναδυκνείουν την ελαφρότητα σου! Το “I am alive” είναι ένα απ’ τακαλύτερα φετινά τραγούδια και εύχομαι το καλύτερο γι’αυτό! Όσο για ‘σενα μετανιώνω ήδη που μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω!
        Χόρευε μπροστά στον καθρέφτη “I’m a Golden Boy” και ασε μας!

      • ενω τα δικα σου σχολια δειχνουν το επιπεδο σου!και ναι προτιμω να χορευω golden boy παρα να βλεπω τον μπατμαν απο την αλβανια!συγγνωμη αν σου θιξαμε την πατριδα!

  31. αν κι ειναι το αγαπημενο μου δεν ξετρελαθηκα…πολυ μουντο κι καθολου τεριαστο το “backround”…..για “grande amore”λενε;;;τα αγαλματα που ακριβως κολλανε;;;..φωνητικα καλοι,αλλα εχουν υπαρξει κι καλυτεροι….(ισως να το κανουν για αν φυλαξουν τη φωνη τους!!!) παντως δεν μου εβγαλε αερα νικητη αν κι σαφως περιμενο κι για την 2η προβα…
    αλλα ειλικρινα το προτιμω να νικησει απο το copy-paste “heroes”….
    νομιζω η ιταλια,με τα καταλληλα πλανα κι το σωστο φωτισμο θα μπει στη 3αδα…ακομα θεωρω πως εχει πιθανοτητες για νικη ομως!! 🙂

  32. Καταρχας για καποιον πιο πανω που ειπε οτι αυτος της γαλλιας του 2011 δεν χρειαστηκε αλλους 2 για να βγαλει φωναρα.. ειπες λιγο βλακεια.. οι il volo προφανως ειναι συγκροτημα και αυτο που κανουνε λεγεται αρμονια!!για αυτο ειναι συγκροτημα αλλωστε!! Ο γαλλος ητανε τενορος και μονος του πηγε, μονος του θα τραγουδησει!! Ελεος πια..

    Εγω ψηφιζω il volo σταθερα!!πιστευω πως δεν με επηρεαζει το ολο σκηνικο γιατι πολυ απλα ειναι υπεροχο και το τραγουδι και οι φωνες τους!! Vote for italiaaa

    • Ποια ηταν η βλακεια δηλαδη??..Το οτι στο συγκεκριμενο ειδος τραγουδιου,υπηρξαν καλυτερες φωνες απο τους Il Volo κ δεν κερδισαν?

  33. Αν και είναι το αγαπημένο μου για φέτος ωστόσο δεν τρελάθηκα με αυτό το λίγο που βλέπω. Σίγουρα περιμένουμε την δεύτερη πρόβα…κακά τα ψέματα αν το θέλει η Σουηδία φέτος θα το πάρει, διαφορετικά θα παιχτεί ανάμεσα σε Εσθονία και Ιταλία!! Εκτός κι αν παίξει καμία έκπληξη από Νορβηγία ή Αυστραλία που δε νομίζω…

  34. από που και ως που ΑΠΟΛΙΤΟ ΦΑΒΟΡΙ? άλλος είναι πρώτος ακόμα OK μπορεί να κερδίσει άλλα ακούμε ότι να ναι από την TV μην ακούω ότι να ναι και από άτομα π είναι έμπυρα δεν είναι απολυτό φαβορί ακόμα… κάλο τραγούδι δεν πεθαίνω βεβαία άλλα ξέρω ότι έχει πολλές προοπτικές για βραβείο! πολύ ωραίο φόντο μαζί με Γαλλία τα δυο καλύτερα! το έπαιξα και στο στοίχημα ότι θα κερδίσει άλλα παρόλα αυτά ακόμα θέλω να κερδίσει η Σουηδία και μάλλον θα ψηφίσω και Mans το Σάββατο!

  35. Η νίκη θα παιχτεί ανάμεσα σε Ιταλία Σουηδία Αυστραλία που μάλλον θα ειναι και το top3 ενώ το top 5 θα συμπληρώνουν Εσθονια και Ισπανία ενώ στο top 10 θα βρίσκονται Νορβηγία Βέλγιο Σλοβενία Ισραήλ (αν περάσει τον ημιτελικο θα πάει ψηλά) και την δεκάδα θα συμπληρώσει η Φιλανδια λόγω επιτροπών και ψήφους για κοινωνικούς λόγους. Η Αλβανία πιστεύω θα βρεθεί οριακά εκτός δεκάδας ενώ Ελλαδα και Κύπρος θα καταλήξουν κοντά στο #15

  36. Ξέχασα Αζερμπαιτζαν και Ρωσία τα οποία θα βρεθούν επίσης οριακά εκτός δεκάδας

  37. Νομίζω πως παραμένει το μεγάλο φαβορί για τη νίκη φέτος και αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού. Δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που να του έχω βάλει αυτό το άσμα στο youtube και να μην αναφώνησε “Τέλειο”! Δεν νομίζω πως υπάρχει σύγκριση με τη Γαλλία του 2011 που αναφέρουν μερικοί

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ