EUROVISION 2015: 2η πρόβα Σουηδίας!

Ώρα για τη δεύτερη πρόβα  της Σουηδίας με ένα από τα φαβορί του φετινοιύ διαγωνισμού. Ο Måns Zelmerlöw δεν έχει αλλάξει τίποτα από την εμφάνισή του στο σουηδικό Melodifestivalen. Τα ρούχα, τα γραφικά, η κίνηση, τα πλάνα είναι σχεδόν ίδια. Μόνο το ανθρωπάκι στα γραφικά διαφέρει λίγο. Ο ερμηνευτής δεν συναντά καμία δυσκολία φωνητικά και φαίνεται να έχει αυτοπεποίθηση επάνω στη σκηνή. Δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει να δώσει το 6ο βραβείο στη χώρα του είναι σίγουρο όμως πως θα της δώσει μια ακόμη θέση στην πρώτη δεκάδα.

[youtube id=”LtyHb3yYrF8″ width=”600″ height=”350″]

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ίσως η πιο αδιάφορη πρόβα..όλα ίδια είναι…νομίζω πως όποιος παρακολουθεί χρόνια τη γιουροβίζιον,θα συμφωνήσει μαζί μου,ότι η Σουηδία δεν πρόκειται να κερδίσει φέτος,για πολλούς λόγους…

  2. Ανετη προβα με αερα νικητη!!Δεν υστερει σε τιποτα…Απο ολα αυτα τα τραγουδια που ειδαμε μεχρι στιγμης,πολυ δυσκολα θα τον κοντραρει καποια..Περιμενουμε βεβαια κ την Ιταλια κ Αυστραλια..κ μετα θα εχουμε πιο πληρης εικονα..Κ οπως το εχω ξαναπει,η Σουηδια δυσκολα θα χασει κ αν χασει τοτε θα αρκεστει με μια θεση στο τοπ 3!

  3. δε καταλαβαινω την εμμονη με την εμφανιση..το ατου της συμμετοχης αυτης ειναι η φωνη και η σκηνικη παρουσια. η οποια ειναι αριστη (Σουηδοι!) δε καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να αλλαξει και δνε μπορω και να φανταστω καποια αλλαγη με το συγκεκριμενο κονσεπτ! απλα συμβιβαστειτε με το οτι ο διαγωνισμος μπορει και να παει παλι Σουηδια του χρονου, και Στοκχολμη αυτη τη φορα!

  4. Πάντα ωραία η Σουηδία, συνδυάζει και μοντέρνο τραγούδι και εντυπωσιακό θέαμα, αλλά δεν νομίζω να κερδίσει. Πάντως αρκετός κόσμος που δεν το έχει δει από το melodifestivalen και θα το δει για πρώτη φορά την Πέμπτη σίγουρα θα εντυπωσιαστει και θα το ψηφίσει.

  5. πω πω φανταστικη καταπληκτικη προβα ολο το τραγουδι πανω του το πηρε ο mans μα τι φωνητικα ειναι αυτα????? υπεροχος

    πραγματικα δεν εχω λογια ….ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΣΤΟ 2.34 ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ BACK VOCALS

    Ο MANS ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΟΥΟΥΟΥΟ ΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟΟ ΟΥΥΟ Ο Ο Ο Ο
    ΑΞΙΟΣ …

  6. Πολυ καλο συνολο ενα πολυ ομορφο και φωτογενες προσωπο με ενα μετριοτατο τραγουδι και τα περισσοτερα κολπα και σχεδια πανω στην σκηνη για να γεμισει το ποσο κενο ειναι το ιδιο το τραγουδι.Εγω επειδη το εχω δει στο μελοντιφεστιβαλ εχω βαρεθει αυτοι που θα το δουνε πρωτη φορα(η λιγες) ισως ενθουσιαστουν.Δεν νομιζω οτι θα ηταν καλος νικητης βεβαια το ιδιο πιστευα και για τον περσυνο νικητη ενα τραγουδι που δεν εχω ξανακουσει το βαριεμαι.Η Σουηδια αν πραγματικα τον θελει τον διαγωνισμο θα τον παρει αλλα νομιζω οτι αλλα ειναι τα σχεδια της EBU εκτος αν νομιζεται οτι εσεις θα αποφασισετε ποιος θα κερδισει….!

  7. Και αυτή θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η συμμετοχή που θα κερδίσει τον ημιτελικό (σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα ήθελα να πάρει το βραβείο). Στον τελικό περιμένω ένα πλασάρισμα στην πεντάδα για τη Σουηδία.

  8. Το νουμερο 1 φαβορι και δικαιως .Οτι και να λετε το τραγουδι ειναι καταπληκτικο απλα και με αυτη την σκηνικη παρουσια γινεται ακομα καλυτερο!

  9. μετα την τελεια προβα του mans ηδη στον stoiximan ITALIA 2.75 – SWEDEN 3.00 αυτα για καποιους που εβλεπαν αποδοσεις μεχρι σημερα……..

  10. Αισθανομαι πως αυτο θα καταληξει καπου 7ο με 9ο,παντως εμενε στην προβα και τωρα και προχθες υπαρχει κατι απροσδιοριστο που δε μου αρεσει…

  11. καλη η σκηνικη παρουσια αλλα το τραγουδι ειναι απλα αδιαφορο διαβαζω κατι σχολια και νομιζω οτι εχω προβλημα στην ακοη μου σιγα τη φωνη δηλαδή και αναρωτιέμε γιατι αυτο και οχι εμεις ????????

    • Γιατί αυτό αν και μέτριο, ειναι μοντέρνο και σύγχρονο ενω εμείς η ελλαδα εχουμε μια παλιακη μπαλάντα που στέλνουν κατα κόρον οι μισες χώρες ( πχ πολωνιες , ολλανδιες κτλ) και μένουν ημιτελικο . Το δικο μας ειναι απλα διεκπεραιωτικο και αξιοπρεπες αλλα πολυ καλη μπαλάντα δεν την λες ούτε για δεδομένα 90’s. Της σουηδιας ειναι βλακεία μεν αλλα ειναι μουσικη τυπου Guetta και εκτος απο αυτο εχει ευρηματική σκηνική παρουσία αλλα ΚΑΙ στίχους με νόημα. Μια κριτικη επιτροπη δεν θα ντραπει να το ψηφίσει επειδη μιλάει για τους ήρωες των δύσκολων καιρών μας κτλ και εχει και κατι ευρηματικο σκηνικα.η ελλαδα μας τι εκανε; Σε ολα τα επίπεδα μια κλισεδιά . Και στην παρουσίαση και στο ύφος τραγουδιου. Ακομα και γ´ άψογη ερμηνεία της Μαρίας Ελενας ειναι τεχνική και κλισε.

      • Ενω η Ολλανδία πέρυσι που βγήκε δεύτερη ηταν μέσα στην μοντερνια δεν ειδες με ενα τραγούδι απο την εποχή του 70

  12. Ας χορέψει με τους δαίμονες οσο θέλει, να χασει την πρωτιά η και την πενταδα να το φυσάει και να μην κρυώνει,όλα ίδια έχει επαναπαυτει

  13. Είμαι από αυτούς που από την αρχή χαρακτήρησα το τραγούδι μέτριο με 7/10.Και είναι. Αλλά δεν μου αρέσει να έχω εμπάθεια και θα πω πως αυτό ήταν πρόβα νικητή. ο Μανς όσο και να τον αντιπαθείτε είναι ένας εξαιρετικός Perfomer με πολυ καλή φωνή,φωτογενής με μεγάλη αυτοπεποίθηση (βλέπε Dima Bilan). H ευρυματικότητα των εφέ ενοχλεί γιατί πολύ απλά κλέβει τις εντυπώσεις και δείχνει άλλη μια φορά πόσο οι Σουηδοί ψάχνονατι και έχουν τρέλα με το Μελοντιφεστιβάλεν και τη Eurovision.Θεωρώ πως δύσκολα οι αγαπημένοι μου Ιταλοί θα τον κοντράρουν.Να δούμε και την πρόβα τους να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.
    Ας μη λέμε για μέτριους νικητές.Το έχουμε δει και το έχουμε ξαναπεί και το 2001,2002,2006,2008,2010,2011,2014 και άλλες φορές.

    • Εχω πολυ καιρο να διαβασω τοσο ευστοχο κ σωστο σχολιο εδω μεσα….ακομη κ τους νικητες που ανεφερες,επεσες μεσα κ σ αυτους!

    • εσύ έβγαλες όλους τους νικητές μέτριους:P
      εύκολα θα έβαζα και τη Παπαρίζου στους χειρότερους νικητές…αμφιβάλλω αν φέτος έμπαινε δεκαδα στο τελικό…

      • Θα συμφωνήσω!Άλλωστε το είδος τύπου number one με τέτοια χορευτικά έχουν ξεπεραστεί προ πολλού!

    • Συμφωνώ. Όμως και εγώ θέλω Ιταλία να κερδίσει. Είναι ένα όμορφο τραγούδι με αρχή μέση και τέλος. Μακάρι να το έχουν στήσει με λιτό, υποβλητικό και μοντέρνο τρόπο και να μην το καταστρέψουν με τίποτα περιττούς χορευτές ή ξερω γω καρδούλες σε LED.

    • Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν θα κερδίσει αλλά η Σουηδία είναι μάλλον πλεόν το πιο σίγουρο τραγούδι για μια θέση στην δεκάδα όπως λέει το άρθρο! Η Ιταλία και η Εσθονία έχουν μια μικρή πιθανότητα αποτυχίας αλλά η Σουηδία όχι! Έχει εξασφαλίσει την θέση του στην δεκαδ(μην πω 5αδα) ο Μαννς!

  14. εχουμε νικητή????? maybe…. θα περιμενω και τις προβες των 3 διεκδικητών του βραβειου αυριο,και θα εχουμε ολοι καλυτερη εικονα!

  15. Αν δεν υπηρχαν τα γραφικα θα μιλουσατε για νικητηριο τραγουδι? Δεν νομιζω……ωραιο ευρημα
    δεν το συζητω αλλα ας ακουσουμε και Ιταλια Αυστραλια και το ξανασυζηταμε.

  16. μετριο τραγουδι!θελω να το δω τελικο δε λεω.αλλα απο την αλλη δεν το κοβω να πηγαινει και για πρωτια

  17. Κάτι που αγνούμε είναι ότι η πλειονότητα των τηλεθεατών δεν έχει γνώση της παρουσίας του τραγουδιού στο Melodifestivalen. Και με τη συνθήκη αυτή οπτικά το τραγούδι κερδίζει τις εντυπώσεις. Όχι γιατί είναι η εξαιρετική σύνθεση, ή ο ερμηνευτής εχει την εκπληκτική φωνή.

  18. Παιδιά μην το ψάχνετε ή η Σουηδία ή η Ιταλία θα πάρει την πρωτιά φέτος. Όσο και να μην τον συμπαθώ εγώ και κάποιοι άλλοι, είναι ο πιθανός νικητής. Στα γραφεία στοιχημάτων άλλωστε εδώ και τρεις μήνες είναι στην πρώτη θέση πως να μην έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και να το παίζει άνετος και χαλαρός αφού όλοι τον έχουν στην κορυφή. Μην ξεχνάμε ότι από τους Βόρειους και τους Σκανδιναβούς θα αρμέξει δωδεκάρια.

  19. Γιατί τόση κακία με τα γραφικά; Η eurovision ειναι show! Το να κάνεις ένα τραγούδι που είναι μέτριο με καλό τον σοβαρότερο υποψήφιο για τη νίκη, είναι μαγκία, είναι κάτι που απλώ επειδή εμέις δεν το έχουμε καθόλου το ζηλεύεται! Μπράβο στην Σουηδία που είναι πλεόν σίγουρα η καλύτερη χώρα στη eurovision ξεκάθαρα!!

  20. Σαφέστατα υπερτιμημένο (όπως και του 2011 με τον Eric Saade) αλλά καταλαβαίνω την απήχησή του.
    Ας είμαστε ρεαλιστές
    Σίγουρη ΤΡΙΑΔΑ στον Τελικό!

  21. Δεν εχω να σχολιασω κατι για την προβα, ολα δουλεουν ρολοι.
    Προβλεψη: 1-3 στον ημιτελικο, 5αδα στον τελικο.

  22. Top 3 στον τελικό! Εμείς έχουμε κουραστεί από την παρουσίαση, αλλά ο μέσος τηλεθεατής που θα το δεί για πρώτη φορά θα εντυπωσιαστεί.

  23. TOP 3 110% τώρα για νίκη δεν ειμαι σίγουρος περιμένω να δω πως θα εμφανιστούν Ιταλία και Αυστραλία

  24. δεν με ενθουσιαζε κι δεν με ενθουσιαζει ως κομματι….μια αντιγραφη του “lovers of the sun” απο david guetta….ωστοσο ο μανς πολυ καλος κι φωνητικα κι σκηνικα με ωραια παρουσιαση….
    αν κι δεν μου αρεσει νομιζω θα βρεθει στη 5αδα του τελικου….με τιποτα ομως νικητης!

  25. Σκεφτήτε λίγο τους ανθρώπους που την Πέμπτη θα το δουν για πρώτη φορά επειδή δεν ξέρουν το Melodifestivalen.Πολλοί δε ξέρουν καν τι θα δουν.Ας το παραδεχτούμε.Μη παρεξηγηθώ.Απλώς δεν ενδιαφέρονται πολύ ρε παιδί μου.Το δικαιολογώ.Έχουμε και άλλες δουλείες.Άλλα τέλος πάντων οι τηλεθεατές θα το ψηφίσουν ως κάτι υπέροχο πρωτοποριακό και εντυπωσιακό ενώ εγώ πιστεύω πως είναι και αυτό ένα ακόμα overrated τραγούδι που αποδεικνύει πόσο masters είναι η Σουηδοί στο staging αλλά και τη καλή φωνή του Mans.Κατα τα άλλα μέτριο ως καλό.Τίποτα άλλο.Όχι νικητής αλλα με μια τριάδα θα βολευτούν!Δ
    Δε γίνετε να μη νίκησαν πέρυσι με το Undo και να το κάνουν φέτος….όχι ότι το Undo ήταν τέλειο άλλα είχε αυτό το winner potential.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ