EUROVISION 2015: 2η πρόβα Ισλανδίας!

Σειρά της Ισλανδίας με María Ólafsdóttir και το τραγούδι Unbroken. Σε ένα σκηνικό τύπου παραμυθάκι της Disney και με ανάλογη εμφάνιση ανεβαίνει στη σκηνή η Ισλανδή συνοδευόμενη από 3 άτομα στα φωνητικά. Πολύχρωμη πανδαισία από τους φωτισμούς σε συνδυασμένη ενδυματολογική άποψη της τραγουδίστριας δημιουργούν ένα πολύ φανταχτερό σκηνικό. Φωνητικά είναι αρκετά υπερβολική και γενικά παραπέμπει σε παλαιότερες εμφανίσεις νικητών και κυρίως της Emelie De Foerrest….συμπαθητική πάντως η καλλιτέχνις…

Χαράλαμπος  Γραμματικόπουλος

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για κάποιο,απίθανο κατά τη γνώμη μου,λόγο η Ισλανδία θεωρείται όχι μόνο φαβορί για τη πρόκριση,αλλά και για να μπει στη δεκαδα στο τελικό….Χάλια φωνή,πολύ κιτς εμφάνιση και αδιάφορο ποπ τραγουδάκι…θα προκριθεί πάντως…

  2. Τινκερμπελ πολυ γλυκο σαν παραμυθι και πισω η Θεα HERA δεν τρελλαθηκα αλλα ξεχωριζει θετικα ασχετα αν και εχει κλεψει ιδεες της νικητριας Δανιας πριν λιγα χρονια.

  3. η τραγουδιστρια τι ντυθηκε μπαλαρινα?απορω πως πιστευετε οτι θα περασει αυτο το αθλιο τραγουδι στον τελικο?οι επιτροπες θα το βγαλουν στις τελευταιες θεσεις οπως και το κοινο!

  4. Αυτό το γλυκανάλατο τραγουδάκι που σαφέστατα μιμείται το Let It Go από το Frozen” θα περάσει στον τελικό στανταρ!
    Το υπέροχο πολικό σέλας στο backround δένει με το κονσεπτ του τραγουδιού που επίσης θέλει να μοιάσει και το Gravity της Ουκρανίας το 2013.

  5. Μάλλον περνάει αν και το ακολουθεί η Σουηδία στην σειρά εμφάνισης…
    #9-13 στον ημιτελικό!

  6. Αντιγράφει εμφανέστατα την Emmelie de Forest, αλλά δεν έχει τόσο καλό τραγούδι. Τελικό θα πάει, αλλά εκεί στην καλύτερη 15ο. Το background πάντως εξαιρετικό.

  7. Απορω γιατι θεωρειται τοσο σιγουρακι για την προκριση. Το βλεπω 12-15 στον ημιτελικο. Αδιαφορο και πολυ επαναλαμβανομενο. Το φρεσκο ξυπολητο κοριτσακι το χουμε δει να νικαει, νομιζω φτανει τωρα. (Ποσο θα θελα να αρπαξει η Hera το μικροφωνο και να ριξει ενα Je nai sais quoi!)

  8. Δεν ξέρω αν η Ισλανδία θα προκριθεί, καθώς η τραγουδίστρια έχει κάποιες αστάθειες, ωστόσο το κομμάτι νομίζω πως θα ψηφιστεί αρκετά από το εφηβικό κοινό. Παρεμπιπτόντως, λατρεύω τα γραφικά της συμμετοχής αυτής!

  9. ειλικρινα πως το εχουν στα στοιχηματα μεχρι κι για 10αδα,απορω! το τραγουδι πολυ παιδικο,μια κακη απομιμηση του”love me like you do” κι του “let it go”φωνητικα καλο,αλλα κι παλι δεν….ειναι τοσο κοριτσιστικο κι παιδικο! το μονο ωραια τα γραφικα με το βορειο σελας…δε θα εκπλαγω αν μεινει εκτος! αλλα μαλλον θα περασει για να τερματισει σε μια θεση κοντα στην 20αδα…17η-22η!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ