EUROVISION 2015: 2η πρόβα Τσεχίας!

Ακόμα ένα ντουέτο επί σκηνής, οι εκπρόσωποι της Τσεχίας, Marta Jandová και Václav Noid Bárta και το τραγούδι Hope Never Dies. Το τραγούδι ξεκινάει με τους 2 συντελεστές τους μόνους στις 2 άκρες της σκηνής και στη συνέχεια πλησιάζουν ο ένας τον άλλον με αρκετά έντονες κινήσεις, όχι και απόλυτα αρμονικές και σε κάποια στιγμή η γυναίκα πετάει τα παπούτσια της και συνεχίζει ξυπόλητη. Φωνητικά είναι αρκετά  καλοί αν και σε κάποιες φάσεις δείχνουν σαν να κάνουν σόλο εμφάνιση. Γενικώς μία καλούτσικη εμφάνιση χωρίς όμως να αποπνέει και σιγουριά για τελικό για μία χώρα που δεν έχει περάσει ποτέ στη φάση αυτή του διαγωνισμού.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να περάσουν στο τελικό…δεν είμαι φαν του τραγουδιού,αλλά μου είναι πολύ συμπαθείς οι τραγουδιστές,που έχουν μεγάλη άνεση στη σκηνή και φωνάρες…

  2. μου αρεσει σαν κομματι…το χω στη 15αδα μου στη πρωτη προβα ομως ομολογω πως ηταν καλυτεροι απο οτι σε αυτη!σε γενικες γραμμες καλοι φωνητικα γεμιζουν τη σκηνη εχουν χημεια αλλα ειλικρινα τα βγαλσιμο των παπουτσιων γιατι;;;οχι τιποτε αλλο να μην χτυπησει κι ο vaclav κι εχουν κανα απροοπτο(τον ειδα να φυλαγεται 😛 ) θεωρω πως η τσεχια εχει ακομα ελπιδες για την προκριση!αν περασει θα περασει οριακα η θα μεινει εκτος οριακα(μπορει να στηριζεται σε χωρες της κεντρικης ευρωπης..ελβετια πολωνια γερμανια)θα την στηριξουν αρκετα! 9η-12η θεση στον ημιτελικο! θελω ομως να περασει….

  3. Η Τσεχία φέτος έχει μεγάλες ελπίδες και κατα 40% να δικαιωθει. Η πρόβα τους τέλεια. Στις επιτροπές θα είναι μεταξύ 4ης-7ης θέσης. Στο televoting ίσως να πατωσει.

  4. Εκπληκτικές φωνές,αρκετά καλό τρουγουδι αδιάφορη σκηνική παρουσία το οτι βγάζει τα παπουτσάκια της και τα πετάει οπου να ναι δεν μπορω να πω οτι με τρελαινει.Θέλω να περάσουν!!!!!

  5. Εγω παντως το αποφασισα! Αν η Τσεχία περασει στον τελικο, αυτήν θα ψηφίσω!

  6. Δεν μπορώ να προβλέψω την τύχη του, δεν είναι ξεκάθαρο φαβορί ούτε ξεκάθαρο outsider.. εγώ προσωπικά εύχομαι να περάσει

  7. Το κομμάτι μέτριο, οι τραγουδιστές όμως, έχουν φωνάρες και η πρόβα στο σύνολό της είναι καλή. Επίσης, μου αρέσουν πολύ τα γραφικά. 50/50 οι πιθανότητες να προκριθεί η Τσεχία στον τελικό και μακάρι να τα καταφέρει.

  8. Μου αρεσει πολυ αλλα μου αρεσει και η Εσθονια και η Νορβηγια νομιζω οτι ο τραγουδιστης εχει καταπληκτικη χροια ΜΑΚΑΡΙ να περασει.

  9. Από την αρχή μου αρέσει αυτό το τραγούδι. Αλλά στο Live απλά το απογείωσαν.Τι συγκλονιστική φωνή ο Vaclav με αυτή την απίστευτη βραχνάδα και είναι και πολύ φωνογενής τηλεοπτικά. Όμως και η Marta μου άρεσε πολύ.Ωραίο ντουέτο και δεν με χαλάει που πετάει τα παπούτσια.Θα δω και το βιντεο από το eurovision tv που θα έχει καλύτερα πλάνα. Ελπίζω μόνο να μη χαμογελάνε όπως στην πρόβα!
    Θελώ πολύ να περάσει η Τσεχία στον τελικό.Για μένα το αξίζει και με το παραπάνω.

  10. υπεροχη και η προβα της τσεχιας. υπεροχες φωνες, υπεροχο σκηνικο και μ’αρεσει που στην αρχη τραγουδουν μακρια ο ενας από τον άλλο και σιγα σιγα ενωνονται. μπραβο. η προκριση είναι ένα θεμα βεβαια, αν και την αξιζει 100%. αν ειχε το τραγουδι άλλη χωρα, πιο αγαπητη σε κοινο και επιτροπες, θα ηταν σιγουρη η προκριση!

  11. Θελω πολυ να δω την Τσεχια στον τελικο. Η παρουσιαση τους ειναι αρκετα διαφορετικη απο τους αλλους, αλλα θα πρεπει να χαρει πολυ εκτιμησης απο τις επιτροπες για να πετυχει την προκριση. Δεν το αποκλειω ομως.
    Προβλεψη: 9-13

  12. Η άλλη βγάζει τα παπούτσια της και μέχρι και ο παρτενέρ της γελάει…
    #13-17 στον ημιτελικό…

  13. Καταπληκτικό! Από τα αγαπημένα μου φέτος. Θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση, αρκεί να μην καταποντιστούν στο televoting. Πάντως θα προτιμούσα να λείπει αυτό το “τεχνασμα” με τα παπούτσια…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ