EUROVISION 2015: 2η πρόβα Μάλτας!

Tώρα έχει το δεύτερο Warrior του διαγωνισμού, αυτό της Μάλτας με την Amber επί σκηνής. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται μόνη της στο κέντρο της σκηνής φορώντας δαντελωτό μαύρο φόρεμα, ενώ παρά το έντονο ύφος του τραγουδιού δε μετακινείται ούτε εκατοστό από την αρχική της θέση, ενώ το όλο χορευτικό καταναλώνεται στις έντονες κινήσεις των  χεριών της που θα λέγαμε είναι κάπως υπερβολικές ακόμα και για έναν μαχητή. Φωνητικά όμως είναι πάρα πολύ καλή με την κατάλληλη δυνατή και ηχηρή φωνή που χρειάζεται το ύφος αυτής της συμμετοχής. Τα γραφικά όμως από πίσω είναι σχεδόν ίδια με αυτά της περσινής νικήτριας και δε μπορεί να μην έρθει στο μυαλό μας το γνωμικό του λαού μας…….μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα…Καλή τύχη στη Μάλτα λοιπόν που μας αφήνει με ανάμικτα μάλλον συναισθήματα.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θυμιζει λιγο Παπαριζου περσυ στο Μελοντι… μετριο τραγουδι αλλα φωνητικα παρα πολυ δυνατη.Φετος εχει αρκετα καλες φωνες.Συμπαθω την Μαλτα μακαρι να τα καταφερει.

  2. Το τραγούδι μου αρέσει πολύ,αν και προτιμούσα τη πρώτη version…Καλή φωνητικά η Amber…Κάτι λείπει όμως…Η Μάλτα πάντα στηρίζεται από τις επιτροπές,αλλά και στο κόσμο δεν πάει άσχημα…θα είναι έκπληξη αν δεν περάσει!!!

  3. δε ξερω γιατι αλλα μου κανει κατι,η αμπερ κι το ενδυματολογικο ,απο παπαριζου κι survivor(στο μελοντιν φεστιβαλεν στον ημιτελικο,οχι στην δευτερη ευκαιρια)και τα γραφικα,οπως ειπατε “rise like a pheonix!”ως τραγουδι ειναι καλο,αλλα δεν επρεπε να ηταν μονη επι σκηνης,ισως ενα χορευτικο ντουετο…η κινησιολογια της οντως υπερβολικη κι τα γραφικα θα μπορουσαν να ναι πιο εντυπωσιακα…αν παιξει σωστα με τη καμερα εχει ελπιδες…
    παντως απο την 10η θεση που την ειχα σα να πεφτει σταδιακα!
    δυσκολα θα ελεγα τα πραγματα για τη μαλτα αφου αν προκριθει θα ναι οριακα κι αν αποκλειστει επισης οριακα…8η-12η θεση στον ημιτελικο!

  4. Η Amber με εξέπληξε φωνητικά διότι στον τελικό τους ήταν κάπως…άφωνη, ενώ τώρα το “βγάζει” ανετότατα το κομμάτι. Σκηνικά είναι συγκερασμός του Rise Like A Phoenix και του Survivor της Έλενας Παπαρίζου, που όσο πάει της μοιάζει περισσότερο…. Φαίνεται πως φέτος η Μάλτα δεν έχει τόση απήχηση (ειδικά μετά το “remastering” του κομματιού) αλλά δεν νομίζω πως θα μείνει εκτός τελικού, ειδικά εφ’όσον έχει βελτιωθεί και φωνητικά.

  5. μου αρεσει !!! ποσο καλα μπορει να παει ομως στο τελικο χωρις συμμαχιες ? ποσες χωρες χωρις συμμαχιες μπορει να φτασουν ψηλα ?

  6. Θυμίζει λίγο Παπαρίζου survivor ενδυματολογικά ,έχει το φόντο του rise like a pheonix φωνη πολύ δυνατή τραγούδι επίσης καλό καλό είναι να μην υποτιμηθεί απο τώρα

  7. Eνώ το τραγούδι είναι καλό… η παρουσίαση δεν μου αρέσει καθόλου!
    Λυπάμαι που το λέω αλλα πιστεύω πως δεν θα περάσει.. Κι ας μην ξεχναμε πως βρισκεται σε εναν πολυ δυνατο ημιτελικο!

  8. χαχαχα ελα παιδιά δεν υπάρχει αυτό…

    -υπερβολική κίνηση. καταντάει γραφική
    -δεν μου άρεσε η ερμηνεία της, την βρήκα εξίσου υπερβολική σε κάποια σημεία ειδικά στο τέλος.
    Μετά απο αυτή την πρόβα είμαι σίγουρος οτι η Μάλτα δεν θα τα καταφέρει φέτος. Όσο ψηλά και να είναι στα στοιχήματα… (Israel 2014?)

  9. Μου θυμιζει το περσινο κομματι της Μολδαβιας. Φερνει περισσοτερο σε ηχορυπανση και δυστυχως ετσι καλυπτεται η πολυ καλη φωνη της κοπελας.

  10. Πόσο κουραστικό τραγούδι.Λες πότε θα τελειώσει.Πολύ υπερβολή για το τίποτα και η φωνή τρυπάει λίγο το νευρικό σύστημα. Τα κουπλέ δίνουν ένα τόνο μυστηρίου και είναι το μόνο θετικό για μένα.Τα γραφικα αδιάφορα.Επίσης τα παπούτσια της είναι κολλημένα στο πάτωμα?Ούτε εκατοστό δεν κουνήθηκε από τη θέση της.Εντωμεταξύ πόσο πιο όμορφη είναι στο τελός που μιλάει παρά πάνω στην σκηνή που μεγαλοδείχνει.
    Θα προτιμήσω την κούκλα πολεμίστρια από τη Γεωργία.
    Νομίζω δεν θα περάσει στον τελικό!

    • giannismits : Ποσο πιο κολλημενος με την εμφανιση παιζει να εισαι; Εδω ειναι μουσικος διαγωνσμος αν θες να δεις κουκλαρες σαν το φρικιο της Γεωργιας με το μονοτονο και εκνευριστικο της τραγουδακι να πας σε Καλλιστεια. Η Amber εχει φωναρα και το τραγουδι ειναι απο τα καλυτερα φετος αν οχι το καλυτερο και διεκδικει σοβαρα μια θεση στον τελικο.

  11. ωραιο τραγουδι, δυνατη φωνη, όμως σαν κατι να του λειπει. το ωραιοτερο μερος του τραγουδιου είναι το τελευταιο, και μεχρι να φτασει εκει ψιλοβαριεσαι λιγο μετα το πρωτο ρεφραιν. η προκριση του παιζεται. 8-13 πιστευω.

  12. Θεωρω την νεα ενορχηστρωση λιγο κουραστικη. Η Αμπερ το ερμηνευει πολυ σωστα, αλλα η παρουσιαση ειναι επισης λιγο κουραστικη και υπερβολικα πομπωδης. Κατι μου λεει οτι δε θα πετυχει την προκριση..
    Προβλεψη: 11-14

  13. Μιά πολυ δυναμική μπαλάντα.η αγαπημενη μου για φέτος σε αυτη την μονοτονη και περιεργη ΓιΓιουροβιζιον.Θέλω και πιστευω θα περάσει στο τελτελικό.Καλη τύχη

  14. Καλό τραγούδι αλλά δυστηχώς η Μάλτα θα αρκεστεί φέτος σε μία πρόκριση!! Πιστεύω θα πλασαριστεί μεταξύ των θέσεων 12-20 με ανοικτό το ενδεχόμενο μη πρόκρισης αφού μπορεί να “χαθεί” μέσα σε τόσες μπαλάντες!!
    Υ.Γ.: Σκοτώστε με, αλλά και ‘γω προτιμώ και πιστεύω ότι θα πάει καλύτερα το Warrior της Γεωργίας!!!

  15. Σαν τραγούδι το προτιμώ από τη Γεωργία…
    Δυστυχώς έπεσε στον δύσκολο ημιτελικό.
    Πρόβλεψη #10-14

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ