EUROVISION 2015: 2η πρόβα Άγιου Μαρίνου!

Στη συνέχεια ο Άγιος Μαρίνος με Anita Simoncini και Michele Perniola και το τραγούδι Chain Of Lights.  Ο Michele ντυμένος απλά με τζιν, πουκάμισο, δερμάτινο τζάκετ και μαλλί… 80s, και η Anita φοράει ένα λευκό κοντό φόρεμα με χρυσές πούλιες. Φωνητικά είναι αρκετά καλοί, εμφανισιακά όμως παραμένουν κάπως αταίριαστοι. Έχουν μια ελεύθερη κινησιολογία επάνω στη σκηνή στην οποία επικρατούν πορτοκαλί χρωματισμοί. Καλό αλλά λίγο παλαιακό το όλο σύνολο…

Αλέξανδρος Λιάπης

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο παλιομοδίτικο….Μου θυμίζει τραγούδι από τις αρχές των 90s…δεν πρόκειται να προκριθεί!!!

  2. αδιαφορο παλαιομοδιτικο βαρετο…αξιζουν τα πρωτα δευτερολεπτα..μετα το ΝΟ…..ΝΟ κι γω! φωνητικα ειναι καλοι! σαφως πολυ ταλαντουχοι για την ηλικια τους αλλα δεν εχουν ελπιδες…15η-17η θεση σε κοινο κι επιτροπες κι τελικο αποτελεσμα!
    …μην απογοητευονται τα παιδια,ετσι ξεκινησε κι η βαλεντινα,το 2017 θα περασουν! 😛

  3. Δεν δίνεις σε 17χρονα/16χρονα να ερμηνεύσουν τραγούδι ’80s και μάλιστα όχι και από τα καλά των ’80s. Φωνητικά είναι μια χαρά τα παιδιά και θεωρώ πως θα έχουν μέλλον ως καλλιτέχνες, αλλά ο αποκλεισμός του Αγίου Μαρίνου έχει “σφραγιστεί”. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ανάγκη να έχουν χειλόφωνα κι όχι μικρόφωνα. Και η Monetta και τις 3 χρονιές χειλόφωνο χρησιμοποιούσε, άρα ίσως να είναι το σήμα κατατεθέν του Σαν Μαρίνο.
    Anyway, δεν πειράζει παιδιά και του χρόνου εδώ θα ‘μαστε….
    Νομίζω πάντως πως ήρθε η ώρα το Σαν Μαρίνο να “λύσει” τη συνεργασία του με τον Ralph Siegel, στο κάτω-κάτω μέχρι και τελικό τους έφτασε, τι άλλο να κάνει…

  4. Τζάμπα κουράζονται τα παιδιά……….. το τραγούδι γλυκανάλατο με μια ανύπαρκτη σκηνική παρουσία. Αν περάσει τότε τι να πω τα έχω δει όλα σε αυτο τον διαγωνισμό

  5. Aυτο το κομματι, παιζει οσοι το δουν να το περασουν για ενα απ’αυτα τα κομματια που παιζουν κατα τη διαρκεια των διαφημισεων αναμεσα στις υπολοιπες συμμετοχες και ετσι απλα να περασει απαρατηρητο.

  6. μ αρεσει!γλυκο,τρυφερο,νεανικο και μπραβο στα παιδια που ειναι τοσο συμπαθητικα και χαμογελαστα!ελπιζω να το δω και στον τελικο!καλη επιτυχια στον αγιο μαρινο!

  7. Όσο όμορφη κι αν είναι η σκηνική παρουσία, το κομμάτι είναι τραγικό. Όχι μόνο δεν πρόκειται να προκριθεί φέτος ο Άγιος Μαρίνος, αλλά θα τερματίσει και στην τελευταία θέση του ημιτελικού.

  8. Γλυκά παιδιά,συμπαθητικές φωνές αλλά όλο το πακέτο ερασιτεχνικό και αδιάφορο.Το maaaaybeeee της Βαλεντίνας πέρσι είναι αριστούργημα σε σύγκριση μ’αυτό.Και ας δοκιμάσουν από του χρόνου έναν άλλον συνθέτη.Έναν Ιταλό ρε παιδί μου.Πάντως το facebook song του 2012 θα τους πήγαινε περισσότερο!

  9. Πολυ καλη η παρουσιαση τους, αλλα δυστυχως ο αχταρμας που ειναι το τραγουδι δε σωζεται..
    Προβλεψη: 14-17

  10. πολύ ωραια προβα, το τραγουδι είμαι από τους λιγους που μ’αρεσει φετος, φαινονται ταλαντουχα τα παιδια, και πολύ ωραιο το φοντο πισω. δυστυχως δεν υπαρχουν πολλες ελπιδες προκρισης και δε νομιζω να τα καταφερουν χωρις παντα να ειμαστε απολυτοι!

  11. Πολύ καλύτερο απ’ ότι περίμενα αλλά και πάλι…
    #13-17 στον ημιτελικό.
    Καλή επιτυχία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ