EUROVISION 2015: 2η πρόβα Ιρλανδίας!

Στη συνέχεια επί σκηνής η Ιρλανδία με την Molly Sterling και το τραγούδι Playing With Numbers, με την τραγουδίστρια στο πιάνο και άλλα 5 άτομα γύρω της, 2 κοπέλες στα φωνητικά, μία σε ρόλο βιολίστριας και 2 άντρες, ένας στα ντραμς και ένας ακόμη με βιολοντσέλο. Στο φόντο πίσω απεικονίζεται ένα δάσος καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης που λούζεται από χρυσαφί χρώμα του ήλιου. Φωνητικά η Molly είναι καλή σε αυτό το κάπως υποτονικό θα λέγαμε τραγούδι. Ίσως όμως εκεί να βρίσκεται και η γοητεία του δηλαδή στην απλότητα, μένει να δούμε αν και το κοινό έχει αυτήν την ίδια καταθλιπτική διάθεση τη στιγμή του televote….

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λατρεύω τη φωναρα της Molly…Το τραγούδι όντως είναι μονότονο,αλλά έχει ωραία μελωδία και μου αρέσει η παρουσίαση…Αν και τα προγνωστικά δεν είναι με την Ιρλανδία εγώ πιστεύω θα περάσει…

  2. ιδιαιτερη φωνη και ωραια μπαλαντα!απλως επειδη φετος εχουμε πηξει στις μπαλαντες ευχομαι να δω στον τελικο οσο το δυνατον λιγοτερες!αν και η ιρλανδια ειναι μια απο τις λιγες που θα ηθελα να δω στον τελικο..

  3. Ειναι ενα καταθλιπτικό τραγούδι με ωραία μελωδία και η Molly ωραία φωνή και ιδου η αντιθεση έχω την εντύπωση οτι η πρώτη πρόβα ηταν καλύτερη φωνητικά, σκηνικά το δάσος (αλίμονο με τα δέντρα) είναι κάτι ομορφο ,δεν ήθελα όλα τα μουσικά όργανα επανω στο εκεί κιθάρες ντραμς πολλά είναι θα το προτιμούσα με ενα δυο βιολιά το πιάνο και την φωνή της!!!

  4. ομορφο,μελαγχολικο,με ωραια μελωδια αλλα λιγακι μονοτονο! φωνητικα πολυ καλη η μολυ,υπεροχη φωνη! πιστευω πως η ιρλανδια φετος θα περασει στο τελικο,εχοντας εξαλλου κι περισσοτερους συμμαχους… βεβαια θεωρω πως το televoting θα την αφησει εκτος οριακα,βαζοντας μεσα καποιο σαχλοποπ τυπου ισραηλ….αλλα οι επιτροπες θα την εχουν αρκετα ψηλα…τελικο αποτελεσμα 7η-9η θεση!

  5. Δεν μου αρεσει και ειδικα αυτη χωμενη μεσα στο πιανο και το δασος σαν αλεπου.Μου θυμιζει την μηχανη του αυτοκινητου που δεν παιρνει μπρος….!

  6. Φέτος υπάρχουν πολλές καλές φωνές στην Eurovision αλλά της Molly είναι “sui generis”. Είναι καταπληκτική η φωνή της, παρ’όλο που σε αυτή την πρόβα δεν ήθελε να κουραστεί προφανώς και καλά κάνει. Πολλοί έχουν ξεγράψει την Ιρλανδία, αλλά θεωρώ πως θα είναι η έκπληξη του δεύτερου ημιτελικού.
    Υ.Γ. Αν είχε ερμηνεύσει η Molly πέρυσι το Heartbeat θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα…

  7. Δε λέω ωραίο τραγούδι, πολύ καλή φωνή της Molly αλλά αυτο που οπτικά δεν μου αρέσει και τόσο είναι ότι όλη τη διάρκεια του τραγουδιού είναι στο πιάνο. Περνούσαν τα λεπτά και έλεγα: ε κάποια στιγμή θα σηκωθεί αλλα δεν…… όμως πιστεύω θα προκριθεί στον τελικό.

  8. Ισως το καλυτερο κομματι που εχει στειλει η Ιρλανδια τα τελευταια 15 χρονια. Επειδη στο παρελθον, εχει στειλει πολλα φρικτα και αδιαφορα κομματια, αυτο πιστευω πως ειναι κατα τ’αλλα ενα ομορφο και συμπαθητικο κομματι που εχει καπαρωμενη θεση στο τελικο.

  9. Εγώ θα το χαρακτήριζα μελαγχολικό.Το backround απλά καταπληκτικό και η φωνής της 16χρονης υπέροχη.Το τραγούδι μου αρέσει πολύ αλλά σαν ρεαλιστής νομίζω πως δεν έχει πολλές πιθανότητες γιατί στο πρώτο άκουσμα όντως το λες μονότονο και υποτονικό.Οι επιτροπές δεν ξέρω αν μπορούν να το σώσουν.
    Καλή επιτυχία σ’αυτή την όμορφη συμμετοχή.

  10. Εξαιρετικο. Ευαισθητο και μελαγχολικο, ξεφευγει απο την τυπικη μπαλαντα. Νομιζω θα εκτιμηθει πολυ απο τις επιτροπες.
    Προβλεψη: 6-9 στον ημιτελικο

  11. ομορφο τραγουδι, συμπαθητικη παρουσιαση. 50 50 η προκριση αν και τεινω πιο πολύ στο ναι. βεβαια σε καποιους μπορει να φανει αδιαφορη η συμμετοχη!

  12. Από τα αγαπημένα μου φέτος και καλύτερη Ιρλανδική συμμετοχή των τελευταίων 15 ετών!
    Θέλω να πιστεύω πως θα περάσει και θα πάρει μια πολύ καλή θέση… Η αλήθεια είναι πως η σειρά εμφάνισης τους αδικεί πολύ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ