EUROVISION 2015: Η δεύτερη πρόβα της Ρουμανίας!

Το πενταμελές συγκρότημα επί σκηνής με τον τραγουδιστή στα άσπρα, μαύρο γιλέκο και μια τετράγωνη καρφίτσα στο λαιμό. Ένα μπάσο, μια κιθάρα, ένα πιάνο και μία ντραμς συμπληρώνουν το συγκρότημα. Στο πάτωμα υπάρχουν πολλές βαλίτσες και ειδικά εφέ, υπάρχουν φωτογραφίες παιδιών κάτω από κάθε φωτογραφία. Στο φόντο υπάρχουν τρία μεγάλα κάδρα όπου απεικονίζονται παιδιά, χάρτες και σπίτια και εξιστορείται η περιπέτεια ενός παιδιού. Παίζουν και οι πίσω προβολείς. Πολύ καλοί και σκηνικά και φωνητικά όπως και από τις πρώτες πρόβες όπου δεν μας απογοήτευσαν.

Γιώργος Διαματάρης

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου αρεσει το τραγουδι απλα χανει οπτικα τωρα γιατι κ.τ.λ δεν ξερω.Το ξαναειπα σημερα πολλα τραγουδια ειναι περιπου στην ιδια ζυγαρια ξεχωριζουν 1-2 τραγουδια και σχεδον ολα τα υπολοιπα θα παλεψουν να ξεχωρισουν μην κοιτατε εμεις που τα εχουμε ακουσει τοσες πολλες φορες.Ημιτελικος ο θανατος σου η ζωη μου.Παντως το τραγουδι ειναι ομορφο και αυτος το λει μια χαρα χανει οπτικα ομως…κριμα.

  2. Έξυπνο και πιασαρικο κονσεπτ μπορει να πουλησει στους διασπαρτους ομογενεις Ρουμανους και καλες φωνές επίσης έβγαλε τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό του και έβαλε μια μεγάλη υπέρλαμπρη καδένα (ας το πούμε) !!!Θα ξαναπω το τραγούδι δεν με ελκύει να το ακούσω…

  3. Έχει μια νοσταλγική διάθεση και γλυκιά μελωδία αλλά εμένα δεν με συγκινεί και όπως είπε και ο φίλτατος bim-eurovision, δεν με ελκύει να το ακούσω. Οπτικά αν και έξυπνα τα φιλμάκια πίσω και τηλεοπτικά θα δείξουν ωραία, μου βγάζει και μια κατάθλιψη. Βέβαια αυτό είναι το κονσεπτ του τραγουδιού.

    Η παράδοση λέει πως η Ρουμανία δεν θα χάσει ούτε αυτόν τον τελικό, από το 2004 προκρίνεται συνεχόμενα όπως κι εμείς.

    • Εσυ αδιαβαστος??Μον εμεις και η Ουκρανια δεν εχουμε μενει εκτος τελικου φτου φτου φτου φτουυυυυ!

      • Φίλε ConP: Ελλάδα Ρωσία και Ρουμανία δεν έχουν μείνει ποτέ εκτός τελικού. Το Liubi Liubi I Love You ήταν στον τελικό διότι το 2006 η Ρουμανία ήταν 4η και-σύμφωνα με το τότε σύστημα- δεν χρειαζόταν να περάσει από τον ημιτελικό του 2007 και έτσι τερμάτισε 13ο στον τελικό. Εγκυκλοπαιδικά ούτε η Ουκρανία (όπως ανέφερες) έχει χάσει τελικό (φέτος όμως τον χάνει εκ των πραγμάτων), ούτε η Βοσνία-Ερζεγοβίνη είχε μείνει ποτέ εκτός έως το 2012 που συμμετείχε. Επίσης το Αζερμπαϊτζάν από το ντεμπούτο του το 2008 πάντοτε έχει προκριθεί στον τελικό.

    • το 2004 ηταν ηδη στον τελικο με τη σαντα λαντοσι καθως ειχε τερματισει στις 10 πρωτες θεσεις το 2003!
      το τραγουδι αυτο μπορω να πω πως εχει καποιο ενδιαφερον και λογω μηνυματος και συσπειρωσης των απανταχου ρουμανων θα ειναι τελικο ακομη μια χρονια!

  4. Έυκολο δράμα + καλή σειρά εμφάνισης + Ρουμάνικη διασπορά = #4-7 στον ημιτελικό.
    Καλή επιτυχία!

  5. Συμπαθητικη παρουσιαση, συμπαθητικο τραγουδι και θα εχει μια συμπαθητικη θεση πιστευω.

  6. @ConP Κανεις λαθος, το 2007 το multiculti “Liubi, Liubi I Love You” ηταν automatic qualifier, λογω θεσης στη δεκαδα τον προηγουμενο χρονο.Αρα δεν ειμαστε μονο εμεις και η Ουκρανια. Απο το 2004 καθε χρονο στον τελικο ειναι και η Ρωσια, η Ρουμανια που αναφερθηκε και οσες φορες συμμετειχαν, το Αζερμαιτζαν και η Βοσνια-Ερζεγοβινη.

  7. Πολλοί θεωρούν πως είναι “επί θύραις” ο πρώτος αποκλεισμός της Ρουμανίας και πραγματικά απορώ! Είναι ό,τι πιο “ποιοτικό” έχουν στείλει, είναι πολύ “jury-friendly” και θα ψηφιστεί μαζικά από τη διασπορά τους, συν ότι εμφανίζεται προτελευταίο. Όλα αυτά δεν “οδηγούν” σε αποκλεισμό αλλά σε top 3 στον ημιτελικό, στη χειρότερη top 5 και νομίζω πως στον τελικό θα είναι 10άδα. Εφ’όσον πέρασε το “It’s My Life” το 2013 (και μάλιστα 5ο) νομίζω η Ρουμανία δεν χρειάζεται να ανησυχεί, σίγουρα όχι για φέτος…

  8. Σίγουρη πρόκριση στον τελικό για τη Ρουμανία και όπως τις περισσότερες χρονιές έτσι και φέτος, θα στηριχθεί περισσότερο από το televoting από ότι απ’ τις επιτροπές. Όμορφο το μήνυμα που θέλει να περάσει το κομμάτι και έχει ευχάριστη μελωδία.

  9. Εδώ πέρασε με τον Dracula το 2013 εδώ θα κολλήσει που έχει και ένα αξιοπρεπέστατο μελωδικό κομμάτι! Για μένα τον τελικό τον έχει σίγουρο για ακόμη μια φορά…

  10. Σε καμία περίπτωση δεν είναι Τρανσυλβάνιος Θεός, ο τύπος. Δεν πιάνει τον φουλαροδερματινοφόρο, ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. Νομίζω, προλαβαίνουν να ξαναστείλουν τον Cezar. Αν θέλουν να έχουν ελπίδες για 5άδα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ