EUROVISION 2015: Η δεύτερη πρόβα της Αλβανίας!

Με μαύρο σύνολο που καταλήγει σε παντελόνια, με στρας στους ώμους και έναν μανδύα η τραγουδίστρια εμφανίζεται στην σκηνή συνοδευόμενη από τρεις κοπέλες στα φωνητικά. Πίσω στο φόντο εικονίζονται καθρέφτες σε διάφορα σχήματα και κυριαρχεί το χρώμα του χρυσού και προς το τέλος το πράσινο χρώμα όπως και στο πάτωμα. Παίζουν αρκετά και οι πίσω προβολείς στο άσπρο και το κίτρινο. Πολύ καλή φωνητικά όπως και στην πρώτη πρόβα.

Γιώργος Διαματάρης

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς το live είναι πολύ αδύναμο…φωνητικά είναι αρκετά καλή,χωρίς να απογειώνει το κομμάτι βέβαια…το ντύσιμό της δεν μου αρέσει καθόλου,ενώ γενικά το όλο κόνσεπτ είναι αδιάφορο…ίσως τηλεοπτικά να φαίνεται καλύτερα…

  2. Όχι! Εντάξει είναι πολύ δύσκολο τραγούδι αλλά η κοπέλα δεν το είπε καθόλου καλά.Σε πάρα πολλά σημεία ζορίζεται και ούτε η κορώνα βγήκε άνετα. Ούτε το στήσιμο της μου άρεσε και τα φωνητικά κακοδουλεμένα και στημένα άχαρα.Ίσως στον ημιτελικό το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο.
    Πάντως η νικήτρια του voice της Ελλάδας είναι κλάσης ανώτερη από την νικήτρια του voice της Ιταλίας! 😉

  3. Τωρα συγκρινετε την εικονα με αυτη της Ρωσσιας στην μια εικονα ενας αγγελος στα λευκα με ωραια χρωματα και εδω ενω ειναι καλο τραγουδακι μεσα στα μαυρα και στην σκοτεινιλα.Τι γινεται με αυτες τις καπες φετος σαν τον μπατμαν ειναι ολες.Απο τα πιο ασχημα γραφικα.Κριμα για την Αλβανια γιατι το τραγουδι δεν ειναι ασχημο και εχει φωνη.

  4. Μαρία Έλενα > Elhaida και νομίζω ότι όχι μόνο θα περάσουμε αλλά μας βλέπω 2ους στον ημιτελικό (1η Ρωσία λόγω συμμαχιών και πολύ όμορφου τραγουδιού)

  5. Κριμα για το τραγουδι.Τοσο ωραιο αλλα το κατεστρεψαν με τη σκηνικη παρουσια.Βεβαια ηταν δυσκολο να το υποστηριξουν σκηνικα και αποδειχτηκε αυτο…

  6. Δεν ειναι συμπαθητικη η παρουσια της και το φοντο εχει απαισιο χρωμα σε σχεση με το τραγιυδι το οποιο ειναι απο τα πιο ομορφα..

  7. Ο Μπάτμαν επέστρεψε!!! Δεν μου άρεσε κακό ρούχο δεν ηταν καλη φωνητικα η ίδια ουτε τα φωνητικά της ήταν καλά το τραγούδι ναι είναι ωραίο αλλά φαίνεται ξενερωτο μέσα απο την δεύτερη πρόβα της!!!

  8. Σαφώς στο βίντεο του eurovision tv ακούγεται πολύ καλύτερα αλλά προβλήματα υπήρξαν στην ερμηνεία της. Σε όλη τη διάρκεια της πρόβας είχε πρόβλημα με το ακούστικό της και δυσανασχετεί.Θα ξαναπώ πως είναι πολύ δύσκολο τραγούδι και μέχρι τον ημιτελικό πιστεύω θα το διορθώσει.
    Πάντως στυλιστικά και από άποψη γραφικών δεν είναι καλή η εικόνα.

  9. Απορώ πώς αυτό το 3λεπτο που είδαμε και ακούσαμε είναι πολλές θέσεις πιο πάνω στα στοιχήματα από το ελληνικό 3λεπτο. Συνολικα δεν υπάρχει μετρο σύγκρισης με την ελληνική συμμετοχή στο σύνολό της. υποψιάζομαι οτι η Αλβανία θα είναι μια απο τις εκπλήξεις του ημιτελικού που δεν θα περασει στον τελικό.

  10. Απαιτητική ερμηνεία η αλήθεια αλλά στα αυτιά μου ανταποκρίνεται ικανοποιητικά δεδομένου του ήχου της λήψης.
    Aπορώ όμως γιατί θεωρείται ως η καλύτερη αλβανική συμμετοχή. Συγκρίνεται με το καθηλωτικό Suus του 2012???

  11. stantaraki oti tha perasei k sto youtube exei polla likes k kala sxolia mono to ntusimo me xalaei k hthele perissotero xrwma

  12. Kαμμια σχεση με το clip…….live δεν μπορει να το αποδωσει …..καπου το χανει….και τα φωνιτικα πισω δεν ακουγονται καλα.

  13. LOL απλά γελάω με μερικά σχόλια που την συγκρίνεται με την Μαρία-Ελένα! Καμία σχέση οι 2 τραγουδίστριες μεταξύ τους η Elhaida εξυπακούεται πως είναι κλάσεις ανώτερη και αυτό θα αποδειχθεί τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό! Στην τηλεόραση το βράδυ της Τρίτης θα το απογειώσει το κομμάτι να είστε σίγουροι γι αυτό(θα αποσπάσει θετικά σχόλια τόσο από τους κριτές όσο και από το κοινό),ενώ όσον αφορά τον τελικό λογικά θα μπει στην 5αδα! Απλές μικροαλλαγές χρειάζονται και τίποτα παραπάνω!

  14. to tragoudi ayto mporei na min sas arese ala o typos sthin evropi egrapse ta kalytera gia thn elhaida.mporeite na to deite sto MIRROR.UK
    DEPRESS.AU EURONEWS . SKYNEWS AUSTRALIA episeis sto BBC NRJ DW
    lete na einai tyxaio?tipota den einai tyxaio
    APOLAYSTE THN

  15. Απογοήτευση… Από τις χειρότερες επιλογές φόντου και ενδυμασίας φέτος! Κρίμα γιατί υποστηρίζω το φετινό τους τραγούδι!
    Πρόβλεψη : 8-11 στον ημιτελικό!
    Καλή επιτυχία!

  16. Παροτι το τραγουδι ειναι πολυ καλο, η Elhaida μου φαινεται πολυ υποτονικη και το φοντο δεν ανεβαζει το τραγουδι. Πολυ μουντο για ενα τραγουδι με αρκετα ανεβαστικο και feelgood ρυθμο. Θα περασει, αλλα θα παιξει αρκετα χαμηλοτερα απο κει που ολοι το περιμενουν.

  17. Επικύνδινο τραγούδι!!! Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το μόνο φετινό τραγούδι που έχει τσαρταριστεί πολύ ψηλά σχεδόν σε όλα τα ευρωπαΐκα charts!

    • τι εκανε λεει?ειναι ψηλα σε ευρωπαικα charts??? χα χαχααααααααααα!!!!!!!!!βρε τι διαβαζω εδω μεσα!ναι η ελαιντα απο τη μια και η λοριν απο την αλλη!τωρα ενταξει μη λεμε κι οτι θελουμε.ειπαμε να γραφουμε ελευθερα την αποψη μας αλλα οχι να γραφουμε ανακριβειες και οτι μας κατεβει!επισης η κυριακου (οσο κι αν δεν ειμαι φαν της συμμετοχης μας) εχει εξαιρετικη φωνη.πολυ καλυτερη απο την ελαιντα!δε νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης!ακους εκει εχει μπει σε ευρωπαικα τσαρτς..ακομα να το ξεπερασω !!!!!!!!!!!

  18. το τραγούδι δεν είναι γραμμένο στα μετρά τις κοπέλας…αφού δεν μπορεί να το τραγουδήσει δεν το βλέπετε ζορίζετε και δεν έχει καθόλου δυναμική στην φωνή τις απορώ τι φωνές είχαν στο THE VOICE ITALY και βγήκε και κοπέλα από την Αλβανία που εδώ που τα λέμε για να έχεις κερδίσει THE VOICE όσο δύσκολο και να είναι ένα τραγούδι πρέπει να το πεις καλά η δικιά μας είναι το απόλυτο THE VOICE για παράδειγμα και για αυτόν τον λόγο κέρδισε την άλλη ΦΩΝΑΡΑ την Αρετουλα… εδώ δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο δυστυχώς και άπλα καταστρέφει παρέα με τα φωνητικά και γενικά την σκηνική παρουσία ένα κάλο τραγούδι που είχε προοπτικές για κάτι κάλο, τώρα εγώ προσωπικά ακόμα και εκτός τελικού αν το δω δεν θα μου κάνει εντύπωση άλλα ούτε θα λυπηθω … κρίμα γιατί δώσαμε μεγάλη βάση και εγώ περίμενα να ακούσω ΤΗΝ ΦΩΝΑΡΑ και τελικά έφαγα μεγάλη ξενερα…

  19. θα πρεπε να γελαμε που συγκρινουμε την τραγουδιστρια απο την Αλβανια με την Μαρια Ελενα . πολυ καλυτερη η δικια μας . πολυ λιγοτερα like απο την Ελληνικη συμμετοχη στο yutube και στο facebook μπορει ευκολα να δει κανεις οτι εχει υπερμετρα like τα οποια ειναι ολα μα ολα απο Αλβανους . εχουν κανει πανστρατια φετος , ενω στο δικο μας τραγουδι ειναι απο ολη την ευρωπη . απλα κοιταει κανεις τα ονοματα . Ας στηριξουμε κι εμεις την χωρα μας οπως κι εκεινοι .

  20. εγινε και σημερα ψηφοφορια οπως τις προηγουμενες μερες , απο δημοσιογραφους νομιζω στη βιενη και η αλβανια ειναι εκτος τελικου . δεν λεω πως αξιζει κατι τετοιο απλα οτι μαλλον εχει υπερτιμηθει το τραγουδι .

  21. Αχ βρε Αλβανία! Ως κομμάτι είναι καλύτερο από το δικό μας και θεωρώ πως είναι και το καλύτερο που έχουν στείλει μέχρι τώρα. Αλλά το εμφανίζουν πολύ φτωχά, όπως και με τη Juliana Pasha το 2010. Δεν μπορώ να το φανταστώ εκτός τελικού, αλλά στον τελικό δεν νομίζω να βρεθεί πάνω από τη 15η θέση. Η Elhaida βεβαια δήλωσε πως στον τελικό θα αλλάξει φόρεμα, αλλά καλύτερα να το κάνει από τον ημιτελικό.

  22. Το τραγούδι αυτό το αγαπώ, η σκηνική παρουσία όμως είναι αρκετά φτωχή, ενώ φωνητικά η Elhaida δυσκολεύτηκε αρκετά στις ψηλές νότες. Εντός τελικού και από το κοινό και από τις επιτροπές.

  23. Μου θυμίζει τη Σλοβενία 2013 ίδιο στυλ τραγουδιού ίδια μέτρια φωνή και τελευταία θέση στον ημιτελικό

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ