EUROVISION 2015: Η δεύτερη πρόβα της Ρωσίας!

Με ένα αποκαλυπτικό λευκό μακρύ φόρεμα η Polina συνοδεύεται από δυο άτομα στα φωνητικά, έναν ντράμερ και 2 κιθάρες. Στο φόντο και στο δάπεδο απεικονίζονται διάφοροι σχηματισμοί όπως ανεμοστρόβιλος και εκρήξεις στο χρώμα του μπλε και του άσπρου. Παίζουν πολύ και οι λευκοί προβολείς που είναι πίσω από την σκηνή. Το τραγούδι τελειώνει απεικονίζοντας την γη να περιστρέφεται στο σύμπαν. Άψογη φωνητικά όπως και στην πρώτη πρόβα.

Γιώργος Διαματάρης

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ ωραιο πολυ ωραιο πολυ ωραιο μαλλον θα κερδισει τον ημιτελικο κατα την γνωμη μου σαν αγγελος ειναι.

  2. Κουκλαρα η Γκαγκαρινα,αλλα φωνητικα υστερει..πιεζεται πολυ και την επισκιαζουν τα φωνητικα…φοβερο το background,για αλλη μια φορα θα ειναι ψηλα στο κοσμο,αλλα στις επιτροπες???το τραγουδι εμενα δεν μου αρεσει,πολυ κλισε….

  3. Πολύ καλό τραγούδι πολύ καλη φωνη γοητευτική η Polina. ωραίο φόρεμα που μοιάζει με νυφικό τα όργανα επι σκηνής είναι περιττά την κιθάρα θα έπρεπε να την ξεφορτωθεί τουλάχιστον σίγουρος ο τελικος και διακρινω πως θα πάρει καλη θέση στπ τέλος

  4. Το άρθρο γράφει οτι ήταν άψογη φωνητικά αλλά από αυτό το βίντεο εγώ ακούω το αντίθετο.Ζορίζεται και τα φωνητικά πίσω δεν είναι συγχρονισμένα και την καλύπτουν.
    Σκηνικά αυτό το παρεάκι πάνω στη σκηνή δεν μου κολλάει!
    Αλλά κι εγώ πιστεύω πως πιθανότατα θα είναι πρώτη στον ημιτελικό.

  5. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Ένα συνηθισμένο τραγουδάκι από αυτά που στέλνει η Ρωσία και παρόλο που δεν το αξίζει θα είναι για μια άλλη χρονιά στη πρώτη δεκάδα..

  6. Καποιες φορες σαν να λαχανιαζει!Ωραιο τραγουδακι αλλα ζοριζεται πολυ!!!!

  7. συμφωνώ με τον Norman Bates το τραγούδι είναι εντελώς αδιάφορο απορώ με αυτούς που το θεωρούν φαβορί

  8. normal bates θα συμφωνησω.οχι μονο θα ειναι στην δεκαδα για τους γνωστους λογους αλλα θα ερθει και πρωτη στον ημιτελικο της.πολλες αγαπημενες της χωρες εχει μεσα λευκορωσια αρμενια γεωργια και θα ψηφιστει απο αλβανια,μολδαβια,σκοπια,σερβια,ρουμανια και ουγγαρια

  9. Πολύ ωραίο λέω. νταξει σαν τραγουδι δεν ειναι άσχημο ,πάντως η Ρωσία με αυτη την σκηνική παρουσία έχει πέσει στα μάτια μου εκεί ηταν πολύ φωτεινό το όλο συνολο εξωκαρδια εδώ δεν μ’αρεσει με τίποτα η σκηνική παρουσία

  10. Προσωπικα δεν ενθουσιαζομαι καθολου. Το θεωρω πολυ “κονσερβα” των προηγουμενων προσπαθειων τους. Ωστοσο οι περισσοτεροι εχουν ξετρελαθει και η Ρωσια για 4η συνεχομενη χρονια θα πετυχει τη δεκαδα…

  11. Φωνητικά ήταν καλύτερη στην πρώτη πρόβα (απ’όσο είδαμε τουλάχιστον) αλλά δεν είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Πολύ καλη η παρουσίαση συνολικά και νομίζω πάει καρφωτά για πρωτιά στο televoting (στον ημιτελικό). Οι επιτροπές θα το έχουν πιο χαμηλά αλλά δεν νομίζω πως θα το “μαυρίσουν”. Στο σύνολο θεωρώ πως θα είναι top 3 στον ημιτελικό, και στον τελικό σίγουρα 10άδα και πολύ πιθανόν να μπει και 5άδα.

  12. Το έχω σχεδόν σίγουρο ότι η Ρωσία θα κερδίσει τον ημιτελικό και στον τελικό θα βρίσκεται στο top 5. Ομολογώ πως έχει αρχίσει να ανεβαίνει στην προτίμησή μου λόγω σκηνικής παρουσίας (αρχικά περίμενα κάτι αντίστοιχο με τη συμμετοχή τους το 2013) αυτό όμως το συναυλιακό στήσιμο είναι μια διαφορετική άποψη. Φωνητικά η τραγουδίστρια χρειάζεται δουλειά και καλά θα ήταν να χαμήλωναν την ένταση της φωνής τους τα back vocals γιατί πολλές φορές την καλύπτουν.

  13. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς αρέσει σε τόσο κόσμο από τη ρωσική συμμετοχή. Αν εξαιρέσω την κοπέλα που είναι πραγματικά πολύ πολύ όμορφη, δεν βρίσκω κάτι το τόοοοοοσο ιδιαίτερο που έχει ενθουσιάσει τους eurofans- και το πλασσάρουν και σε τόσο ψηλή θέση στον ημιτελικό (οκ, μαμά Ρωσία, λογικό να πάρει πόντους από την πρώην ΕΣΣΔ).

  14. Άρτια φωνητικά η Πωλίνα και συμπαθητικό το τραγούδι. Ωραία παρουσία. Στον τελικό και σε καλή θέση.

  15. Καλα ρε παιδια δεν θα βρεθει ενας ελληνας δημοσιογραφος να παρει μια συνεντευξη απο τη γκαγκαρινα;
    Αφου ξερουμε οτι μεγαλωσε στην ελλαδα και μιλαει ελληνικα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ