EUROVISION 2015: Η δεύτερη πρόβα της Λευκορωσίας!

Πρώτο πλάνο κοντινό του τραγουδιστή που φοράει γκρι σκούρο σακάκι και παντελόνι και ένα μαύρο μπλουζάκι. Τον συνοδεύει επί σκηνής και μια κοπέλα με ένα μακρύ άσπρο φόρεμα που παίζει βιολί. Στο φόντο παίζουν αρκετά οι λευκοί προβολείς και τα κόκκινα lazer. Στη συνέχεια τόσο πίσω όσο και στο δάπεδο εμφανίζονται σύννεφα σε γαλάζιο φόντο. Καμιά διαφορά από την πρώτη πρόβα όπου και εκεί τουλάχιστον φωνητικά ήταν καλός.

Γιώργος Διαματάρης

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλουτσικο αποτέλεσμα δεν βρίσκω κανένα συναρπαστικό κονσεπτ η Μαιμουνα παίζει με το βιολί της ικανοποιητικά ο σύνοδος της στο μικρόφωνο φωνητικά κάτι έκανε τα γραφικά καλά τα βρήκα γενικά ,ποιος ξέρει αν θα περάσει η όχι!!!

  2. ΚΟΥΚΛΑΡΑ η Maiimuna…ωραίο το background,συμπαθητικό τραγουδάκι…πιστεύω θα προκριθεί η Λευκορωσία!!!

    • Σου αρέσει αυτό πιο πολύ απο το δικό μας και το βαφτιζεις συμπαθητικό απο τι κατάλαβα τρομερό

    • ελληνικα γνωριζεις????
      γραφω οτι εχει μια ωραια παρουσιαση και οτι ειναι συμπαθητικο τραγουδακι…για σενα η φραση ”συμπαθητικο τραγουδακι”=αριστουργηματικο τραγουδι….στο τοπ μου ειναι στην 19η θεση,δεν λες πως το λατρευω κιολλας,αλλα δεν θα με πειραξει και να περασει…

  3. Τι να πω…?Γιαυτο με φοβιζει αυτη η χρονια δεν υπαρχουν πολλα φοβερα τραγουδια ειδικα στον ημιτελικο μας(μαλλον μονο Εσθονια και Ρωσσια ξεχωριζουν) οποτε θα κριθουν απο την εικονα και την φωνη(που και εδω πολλοι εχουν παρα πολυ καλες φωνες).Θα εχουμε πολλα απροοπτα φετος.

  4. καλό το τραγουδάκι και καλή προσπάθεια από την Λευκορωσία μετά από χρόνια. Το βιολί το βοηθάει αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι αν τυχόν περάσει στον τελικό θα παίξει σημαντικό ρόλο .

  5. Το αγαπημένο μου για φέτος ελπίζω να περάσει τελικό και ειμαι 80% σίγουρος για την πρόκριση του

  6. Το χει σβήσει ήδη η Ουγγαρία που προηγείται…
    3 λεπτά του απόλυτου οπτικοακουστικού τίποτα. Το βιολί του προσδίδει ένα γιουροβιζιονικό συν ωστόσο για να τσιμπήσει κάτι ψιλά από επιτροπές!
    Πρόβλεψη 9-12
    Καλή επιτυχία!

  7. Δεν συναρπαζομαι με την παρουσιαση. Αρκετα υποτονικο. Ισως πετυχει μια οριακη προκριση χαρη στο σοβιετικο μπλοκ που παρελαυνει στον ημιτελικο.

  8. Αδιάφορο κομμάτι με εκνευριστικό ρεφρέν και αδύναμα φωνητικά. Ίσως να βοηθηθεί λίγο από τις επιτροπές, ωστόσο δεν βλέπω το λόγο να βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ