EUROVISION 2015: Η δεύτερη πρόβα της Ουγγαρίας!

Μ’ένα μπορντώ μακρύ φόρεμα εμφανίστηκε στην σκηνή η τραγουδίστρια και μαζί της τέσσερα άτομα στα φωνητικά παραταγμένοι κυκλικά της. Αρχικά πίσω της και στο πάτωμα απεικονίζεται ο γαλαξίας μας και μια υδρόγειος στα ασπρόμαυρα όπως επίσης και στο φόντο σχηματίζεται ένα δέντρο από όπλα. Αργότερα ενώ όλα είναι ασπρόμαυρα, χρωματίζονται με την εμφάνιση μιας καταπράσινη πεδιάδας με ένα δέντρο. Στο πάτωμα σε ένα κυκλικό γρασίδι εμφανίζεται η γη να περιστρέφεται .Εκπληκτική η εικόνα και δίνει ζωή και στη σκηνή και στο τραγούδι. Πολύ καλή στα φωνητικά όπως και στην πρώτη πρόβα!

Γιώργος Διαματάρης

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τραγουδι είναι τοοοοοοοοοσο βαρετό,αλλά η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα με το background…μου φαίνεται θα προκριθεί η Ουγγαρία!!!

  2. Meta to 2o meros twn provwn tou 1ou imitelikou..To top m exei ws e3hs..
    1.Belgium(+1)
    2.Estonia(-1)
    3.Netherlands(=)
    4.Greece(+1)
    5.Moldova(-1)
    6.Armenia(+3)
    7.Serbia(-1)
    8.Hungary(+2)
    9.Fyrom(-2)
    10.Belarus(-2)
    11.Finland(=)

  3. Όπως και να το κάνουμε είναι άδικο κάποιες συμμετοχές να ευνοούνται σε τεράστιο βαθμό από τα γραφικά.Αλλά τι να κάνουμε είναι εδώ και λίγα χρόνια η νέα εποχή στην eurovision.
    Ο τηλεθεατής που θα δει την ουγγαρία θα εντυπωσιαστεί από το μαγικό σκηνικό.Το τραγούδι είναι υπερβολικά μονότονο και νανούρισμα αλλά οπτικά η εικόνα είναι καταπληκτική.
    Η ουγγαρία 5η συννεχόμενη χρονιά θα είναι στον τελικό.

  4. Φωαναρα(καλα ποσες φωναρες μαζεμενες μαζι φετος) ΑΛΛΑ το τραγουδι δεν μου λει κατι προτιμω την Σερβια μονοτονο και βαρετο.

  5. Μην εκπλαγείτε
    α)Αν περάσει
    β)Καταλάβει μία από τις πρώτες θέσεις του ημιτελικού
    Πρόβλεψη : 4-7 στον ημιτελικό
    Καλή επιτυχία!

  6. Παρολο που δεν μου αρεσει σαν τραγουδι, εχω να πω πως μετα απο μια τετοια παρουσιαση ο τελικος ειναι βεβαιος. Και κατ’εμε ειναι και πιο ειλικρινες το μηνυμα απ’οτι στη Ρωσια. Πιο ευαισθητο και ταπεινο και οχι μεγαλειωδες και υπερβολικο. Σιγουρος τελικος για την Ουγγαρια και φετος.

  7. Πιθανόν να προκριθεί αν και προσωπικά το κομμάτι το βαριέμαι μέχρι θανάτου. Ευρηματικό το σκηνικό με το δέντρο, το οποίο τραβάει όλη την προσοχή.

  8. Απο την πρωτη στιγμη που το ακουσα μου εκανε κατι……..ειμαι σιγουρη οτι θα περασει!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ